HABERLER>POLİTİKA
22 Mart 2019 Cuma - 18:31

İnce’den İzmir mesajı: Yüzde 65 ile değil 75 ile olsun!

CHP’li İnce, Seferihisar’da gerçekleştirdiği mini mitingde, “Türkiye’nin bir tane hedefi olmalıdır. Türkiye ne zaman mutlu olacak biliyor musunuz? Türkiye İzmir’e benzediği zaman mutlu olacak. Bu seçim büyük sürprizlere gebe! Aman ha bir oy, bir seçimdir. Biliyorum Seferihisar’da, İzmir’de sorun yok. Ama Yüzde 65 ile olacağına 75 ile, yüzde 75 ile olacağına 85 ile olsun” dedi.

İnce’den İzmir mesajı: Yüzde 65 ile değil 75 ile olsun!

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) 24 Haziran seçimleri sürecinde Cumhurbaşkanı Adayı olan Muharrem İnce, Manisa’da gerçekleştirdiği mitingin ardından İzmir’e geldi.

CHP’li İnce Seferihisar Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara seslendi. Millet İttifakı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Tunç Soyer ve Seferihisar Belediye Başkan Adayı İsmail Yetişkin tarafından karşılanan İnce’yi milletvekilleri ve partililer de yalnız bırakmadı.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Seferihisar’da gerçekleşen mini mitingde konuşan İnce birbirinden önemli mesajlar verdi. İnce İzmirlilerden ve Seferihisarlılardan Soyer ve Yetişkin için destek istedi.

MİTİNGİN TAMAMI İÇİN:

BİR TEK ATATÜRKÇÜ OLMAMIŞLARDI, OLDU, ŞAŞIRMA!
Seferihisar Belediye Başkan Adayı Yetişkin’in ‘AKP Atatürkçü oldu’ sözlerine atıfta bulunarak konuşmasına başlayan İnce, “Sayın Başkan AKP’nin son günlerde Atatürkçü olmasına şaşırma. Buna sevin! Bunlar AB’ci, ABD’ci, Bürükselci, Şangay 5’lisi, sağcı, solcu, futbolcu oldu. Esadçı, fesatçı oldu. Hepsi oldu. Bir tek Atatürkçü olamamışlardı, oldu! Bu tanzimci de oldu. Dünya lideri olacaktı, manav da oldu” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE’DE İLK KEZ SOĞAN KUYRUKLARI OLDU
24 Haziran sürecindeki vaatlerini hatırlatan İnce, “Dünyayı tarım devrimi, sanayi ve iletişim ve bilişim devrimi çok derinden etkiledi. Cumhurbaşkanlığı kampanyasında meydanlarda bu değişimi anlatmaya çalıştım. Uzay madenciliği, nanoteknoloji dedim. Çocuklarımızı iyi eğitmeliyiz dedim. Üretim ekonomisi dedim. Arkadaş da çıktı, bedava çay, kek var’ dedi. 2030’a kadar yapay zekanın geliri 13.7 trilyon dolar olacak. 7 trilyon dolarını ABD, 3.7 trilyon dolarını da Çin alacak. Türkiye’nin pastadan payı henüz yok. Geliri olmayacak, harcamaları olacak. Sanayi, tarım, turizm 10 yıl içinde değişecek. Japonya’da pazarların hemen yanı başında marul yetiştiriyorlar. Yüzde 97 suyu az kullanıyorlar. Böcek ilacı kullanmıyorlar, nakliye masrafı yok. Seneye hedefleri 500 bin marul. Osmanlı sanayi devrimini anlayamadı ve çöktü. Türkiye yeni dünyayı anlayamazsa, tarımın değişimini, akıllı fabrikaları, endüstri 4.0’ı anlayamazsa olmaz.  ABD’deki robotların payı üretimde yüzde 10, bu telefonlarla değil, sokaklarda ekranlar olacak,  bütün bunlar olacak. Her şey büyük değişimin içinde olacak. Türkiye’yi yönetecek insanların bu vizyonda olması lazım. Meydanlarda ne konuşuluyor? Patates, soğan, domates yok. Meydanlarda ezan konuşuyor. Türkiye’de ilk kez soğan kuyrukları oldu. Bu seçimin 60 yıl sonra bir özetini yapmak gerekseydi, yiğit muhtaç olmuş kuru soğana nasıl oy vereceksin seni soyana! Bu ülkede et, süt, yumurta, patates, soğan, ahlak, vicdan, adalet, hukuk bitti. Kuş gribi dediler köylünün elindeki iki tavuğu da aldılar. Kuru fasulye Çin’den, soğan İran’dan ya da Mısır’dan geliyor. Bir yandan Rabia yapıyor diğer yandan Sisi’den soğan alıyor. Tencere Fransız, yağ Tunus’tan, doğalgaz Rusya’dan adı Türk kuru fasulyesi!” açıklamasını yaptı.

İZMİRLİLER ERDOĞAN’DAN ÖNCE SUYU YALAKTAN MI İÇİYORDU?
“Memleketin düştüğü duruma bak!” diyerek sözlerini sürdüren İnce, “İstanbul’a suyu biz getirdik diyor.  İzmir’de de dedi mi yoksa? Erdoğan’dan önce İzmirliler suyu yalaktan mı içiyordu? Uçağı o getirmiş, senden önce deveyle mi gidiyorduk? Buzdolabını o getirmiş, biz yiyeceklerimizi ağaç kavuğunda mı saklıyorduk?” dedi.

DÜNYANIN EN PAHALI OTOYOLU OLACAK
İnce otoyol fiyatları üzerinden iktidarı sert bir dille eleştirdi. İnce, “İstanbul-İzmir yolu yapılıyor, başınıza gelecekleri anlatayım. Dünyanın en pahalı otoyolu olacak. Yalova’ya gideceksin, Osmangazi Köprüsü’ne… Motosikletle gidin Erdoğan’ın yaptığı köprüye, bir motosiklet 72 TL! yollardaki hariç, benzin parası hariç! Demirel’in yaptığı köprü 3 buçuk TL, Özal’ın yaptığına git 3 buçuk TL! Soygun var demekte haksız mıyım? Bunu söylemeyecek miyiz? Meydana gelince size cennetten tapu veriyorlar. Bizim inancımıza göre ahrette sırat köprüsünden geçeceğiz. AK Parti’ye oy verirseniz sizi sırat köprüsünden geçiririz diyorlar. Siz de şunu deyin; sen Allah’ın köprüsüne karışma, Erdoğan’ın köprüsünden bir kere beleş geçir’ deyin. Bir kere beleş geçirirler mi? 60 yıldır ülke yalan cenneti oldu” diye konuştu.

O EZAN KIŞKIRTMA EZANIYDI
İnce ayrıca son günlerde ezan üzerinden yaşanan tartışmaya değindi. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde İstanbul’da ezanın ıslıklandığının iddia edilmesi ve iktidar kanadından gelen sert eleştiriler için konuşan İnce, ‘Feminist Gece Yürüyüşü’ adlı altındaki etkinlik için flaş bir iddiada bulundu. İnce, “Camide içki içtiler dedi, imam görmedim, yalan söyleyemem dedi. 2 kez tayinini yaptılar. Camileri ahır yaptılar dedi.  Sahtekarlara, yalancılara inanmayacaksınız. Sonra ne yalanı geldi? Ezanı ıslıkladılar yalanı! Kadınlar 8 Mart’ta toplanmış yürüyüş yapıyorlar, polisle aralarında problem çıkmış, ıslıklıyorlar, o arada ezan okunmuş, ezanı duymuyorlar ki! Hepimiz düğünlerde bazen ezanı duymayız, karşıdan birileri işaret eder, farkında değildir. O insanlar ezana saygısızlık mı yapıyor? Orada da öyle olmuş. Orada bir gariplik var. Ezanın orada 20.35’te okunması gerekiyordu. Okunduğu saat 22.40! O ezan Namaza bir çağrı değil. O ezan kışkırtma ezanı. Ben bu ülkenin Türklerine Kürtlerine Boşnaklarına, Çerkezlerine, Alevilerine, Sünnilerine, başı açık kadınlarına, kapalı kadınlarına, sağcısına solcuna 82 milyonuna kefilim. Hiç kimse ezana saygısızlık yapmaz. Ekonomiyi, tencereyi konuşamadığı için, tencerede aş mı, taş mı, et mi dert mi pişiyor, bunları konuşamadığı için din sömürüsü yapıyor. Şu Türkiye’nin haline bakın. 2 kilo soğan almak için millet sıraya giriyor, bu varlık kuyruğu diyor. Siz o kuyrukta bir tane Erdoğan’ın arkadaşını gördünüz mü? Kendisi 8 bin TL’lik beyaz çay içiyor, insanların kafasına devletin parasıyla çay atıyor. Sonra da insanlar kavga edince ‘eyvah eyvah’ diyor. İnsanları 200 gramlık çaya muhtaç ettiğin için kendine eyvah eyvah de! Varlığın kuyruğu olur mu? Kuyruklar ikiye ayrılıyorsa yalanlar da ikiye ayrılıyor. Bir normal yalanlar bir de kuyruklu yalanlar!” açıklamasını söyledi.

DOĞUMUN TÜRÜNE KARIŞTI, JİNEKOLOG!
İnce, “Türkiye’nin son 2 yıldaki gündemini anlatayım. Küba’ya cami yapacaktı. Küba’da Müslüman yok. Afrika’da Gine’de saray yapacağım’ dedi. 2 ay geçti, ‘herkes Osmanlıca öğrenecek’ dedi. Gerçek sorunlar yok, hikayeden konular anlatıyor. Çocuklara Almanca öğretiyoruz, pratik Almanya’ya gönderiyoruz. İngilizce öğretiyoruz, pratik için İngiltere’ye gönderiyoruz. Osmanlıca öğretince pratik yapsınlar diye hangi ülkeye göndereceğiz? Sonra çocuk sayısı gündeme geldi. Tutturdu 3’tü 5 olacak dedi. Sonra doğumun türüne geçti! Sezaryen yok normal doğum olacak dedi. Jinekolog! Ekmeğin rengi siyah olacak dedi. Her şeyi biliyor. Kenevir dedi. Sanki kenevir ekmek yasak. Şimdi geldi beka diyor. Bir de yardımcısı var. Beka değil zeka meselesi deyince bana kızıyorlar” dedi.  

BEKAYI BULDUM: BAHÇELİ, ERDOĞAN, KOLTUK, AŞKI! 
İnce geçmiş dönemdeki söylemlerini hatırlatırken, beka tartışmalarına ayrı bir parantez açtı. İnce, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan kazanırsa kuyruklar olacak, döviz fırlayacak dedim, hepsi oldu. İnce bunları nereden biliyor diye manşet attılar. MİT sorgulasın dediler. Allah insana omuzlarının üzerinde bir çıkıntı vermiş. Bazıları akıl için bazıları şapka için kullanır. Sen şapka için kullanıyorsan ben ne yapayım! Yerel seçimde belediye başkanı seçeceğiz. 1850’lerden beri belediye var. İlk kez 1930’da seçim yapmışız. Bu 19’uncu belediye seçimimiz. Biz belediye başkanı seçtiğimizde kanun çıkarabilir mi? Ordu kurabilir mi? Ezanı susturabilir mi? Bayrağı indirebilir mi? Belediye başkanı bize rahat bir kent sunacak, yaşamımız kolaylaştıracak. Yolumuza, yoksulumuza, kültür, sanat faaliyetlerimize bakacak. Bizi mutlu edecek işler yapacak. AK Partililer de, MHP’liler de, İYİ Partililer de, CHP’liler de bizim kardeşimiz. Niye beka sorunu olsun? Tunç Soyer İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olduğunda Türkiye’ye kötülük mü yapacak? Niye beka sorunu olsun? 2002’de beka sorunu var mıydı? 17 sene sonra beka sorunu var dersen, o zaman o sorunu sen yaptın demektir. Memleketi 17 senede bu noktaya getirirsen senin düzeltme şansın demek yok! İçişleri Bakanı ‘teröristleri bitirdik, 757 kaldı’ dedi. Koca Türkiye Cumhuriyeti 757 teröristle mi zayıflayacak? Ordumuz güçsüz mü? Bilmediğimiz bir şey mi var? Öyleyse söyleyin hepimiz askere gidelim. ABD’den bize bir tehdit var da biz mi bilmiyoruz? Damatlar her hafta görüşüyor, işi bağlayamadınız mı? Bu beka meselesi nedir? Düşündüm buldum. Bahçeli, Erdoğan, koltuk, aşkı!” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE İZMİR’E BENZEDİĞİNDE MUTLU OLACAK!
Varlık fonuna değinen İnce, “Türkiye’nin bir tane hedefi olmalıdır. Türkiye ne zaman mutlu olacak biliyor musunuz? Türkiye İzmir’e benzediği zaman mutlu olacak. 24 Haziran seçimleri öncesinde seçimden sonra ne olacağını söylemiştim. Şimdi de 31 Mart’tan sonra ne olacak, onu söyleyelim. Aha da yazın bir kenara! İnce söylemişti dersiniz! Bunlar bu ülkenin Telekom, Pektim, Tüpraş limanlar, değerli arazilerini sattılar mı? Şimdi sosyete damada para lazım. Buradaki esnafların İzmir’de işi olsa kasayı kime bırakır? Oğlana, geline, damada, kıza bırakır. Türkiye esnaf lokantası gibi, kasada damat oturuyor. 82 milyonun içinde yok mu başka paradan anlayacak? Bir varlık fonu kurdular. İçine Ziraat Bankasını koydular. Erdoğan,  Cumhuriyet kurmadı, Osmanlı’dan kaldı. İçine PTT’yi koydular. O da Osmanlı’dan kaldı. Fona Akbank’ı, Çaykur’u, THY’yi koydular, Borsa İstanbul’u koydular. Bunların hiçbirini Erdoğan kurmadı. Bunları haraç mezat satacaklar. Türkiye’nin geleceği bordadır, borda! Ben bor dedim, damat da borcam ile karıştırdı. Onu yapıyoruz dedi. FETÖ’nün okullarında 15 sene okursan bor ile borcamı böyle karıştırırsın. Gözümüz gibi sakındığımız boru bunun içinde satacaklar. Çay, fındık en stratejik ürünlerimiz oradan gidecek. Ziraat Bankası, çiftçiyi ayağa kaldırması lazım medya kuruluşlarına kredi veriyor. Seçimden sonra bunları satacaklar. Hepsi gidecek. Haraç mezat gidecek. Deniz bitti, tükendi. Yiye yiye memleketi bu hale getirdiler. Kurumlar, üniversite, ordu, maliye, harbiye, zaptiye, aklınıza ne geliyorsa hepsi çöktü. Ahlak, gelenek, dış politika, eğitim çöktü. Çocuklarımız eğitimde nal topluyor. 17 yılda bir arpa boyu yol gitmedik. Daha da geriye doğru gidiyoruz” diye konuştu. 

BAHÇELİ’YE SERT SÖZLER: SEN ADAY OLMADIN, ERDOĞAN’IN KANATLARI ALTINA GİRDİN VE YARDIMCILIĞINA SOYUNDUN!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mitinglerde kendisini ve partisinin bulunduğu ittifakı hedef almasına cevap veren İnce, “Bu durumda meydanlarda bir de Bahçeli konuşuyor. Bu Millet İttifakı’nın genel başkanlarını adına bakın dedi. Meral, Kemal, Temel, hepsi 5 harfli dedi. Recep kaç harfli? R,t,e diyorsan o da 3 harfli, daha tehlikeli! Bir de CHP’nin cumhurbaşkanı adayı İnce, Demirtaş’ı ziyarete gitti diyor. Gittim! Ben saklı gizli bir şey yapmıyorum ki. Milletin gözünün önünde gittim. YSK’nın kimler cumhurbaşkanı adayı olabilir açıklamasını bekledim. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı adayı olabilmek için belli şartlar var. O siyasi grubun milletvekillerinin imza vermesi gerekir. 40 yaşını geçmek gerekiyor. 38 yaşında milletvekili oldum. Genç dinamik yazıyordu. Şimdi de tecrübeli diyorlar. Milletvekilleri imza verecek, 40 yaşını geçeceksin, bir de 4 yıllık üniversite mezunu olacaksın. Allah’a şükür diploma konusunu açmıyorum. Olan var olmayan var, canı çeker! Onu fazla açmıyorum. YSK ‘Muharrem İnce aday olabilir’ dedi. Erdoğan’ın diplomayı görmeden, o da aday olabilir dedi. Sayın Akşener aday olabilir. Demirtaş aday olabilir. Karamollaoğlu aday olabilir. YSK bu kişilerin aday olabileceğini açıkladı. Ben de hemen sabahleyin postaneye gittim. Rakiplerimin hesabına 500’e TL para yatırdım. Amacım siyaseti yumuşatmaktı. Erdoğan’da para çok ben ona 500 yatırırsan o bana 500 bin yatırır mı diye bekledim. Cebinde akrep var. Zırnık yok. Bizim 500 gitti. Helal olsun! Gideyim parti genel merkezlerine rakiplerime başarı dileyeyim, çayını içeyim dedim. Erdoğan’ı ziyaret ettim. Çayını içtim, ‘canını sıkma, emekli cumhurbaşkanlarının maaşına zam yapacağım’ dedim. Bunu dedim. Akşener’e gittim. Karamollaoğlu’na gittim. Demirtaş hapiste olduğu için, oraya da gittim. Bunda ne var? Ben cumhurbaşkanı olacağıma inanıyordum ve kimseyi ayırmayacağım için böyle davrandım. Bahçeli buradan bana laf çıkacağına, sen Erdoğan’ın kanatları altına girmek yerine cesaret edip aday olsaydın sana da gelecektim ama sen yardımcılığa soyundun” dedi.

BU SEÇİM BÜYÜK SÜRPRİZLERE GEBE!
İnce ayrıca 31 Mart yerel seçimlerinin önemine vurgu yaparken, “Türkiye’yi karış karış geziyorum. Bir yerde kar yağıyor, diğer tarafta gömlekle konuşuyorsunuz. Gördüğüm bir şey var. Bu seçim büyük sürprizlere gebe! Aman ha bir oy bir seçimdir. Biliyorum Seferihisar’da, İzmir’de sorun yok. Yüzde 65 ile olacağına 75 ile, 75 ile olacağına 85 ile olsun. Aman küskünlük, kırgınlık olmasın. Aman o gün işin çıkmasın, hastalanma. Aman ne olursun! Bunu başaracağız. Ben bu milletin ferasetine de güveniyorum. Türkiye’yi 2023 istikametinde markasını üretmiş, gençlerini iyi yetiştiren, tarlalarından bereket fışkıran, insanların yüzleri gülen, geleceğe umutla bakan hale getirmeliyiz. Gençler beni anladı. Kuantumu, yapay zekayı, uzay madenciliğini anladı. Bir tek kekçi anlamadı. O da anlayacak merak etmeyin” açıklamasında bulundu.

ASLA SEFERİHİSAR’I BIRAKIP GİTMİYORUM
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Seferihisar Belediye Başkanı Soyer de mitingde önemli bir konuşma yaptı. ‘Seferihisar seninle gurur duyuyor’ sloganlarıyla konuşmasına başlayan Soyer, “Ben de Seferihisarlı olmakla ve tek tek Seferihisarlılarla gurur duyuyorum. 10 yıl gerçekten canla başla çalıştık. Birçok yokluk içinde Seferihisar’ı dünya markası yaptık. Seferihisar’ın bütün güzelliklerini dünyaya tanıttık. Şimdi aynı şeyi İzmir için yapacağız. İzmir’i dünya markası yapmanın coşkusu içindeyim. Bunu büyük bir aşkla yapacağız. Asla Seferihisar’ı bırakıp gitmiyorum. Seferihisar yüreğimin ta içinde en derininde olacak. Seferihisar’a yaptıklarımızın çok daha fazlasını yapacağız. Yapamadıklarımızı da tek tek yapacağız. Geleceği huzur içinde yaşayacağız. Tüm Seferihisar’ı kucaklayacağız” dedi.

AK PARTİ’DE ACAYİP BİR ATATÜRK SEVGİSİ BAŞLADI
Seferihisar Belediye Başkan Adayı Yetişkin ise, “Bugün Seferihisar’da çok büyük gurur yaşıyorum. Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce aramızda hoş gelmiş. Halkımız hoş gelmiş. 10 yıl hep beraber çalıştık, didindik, çok güzel işler yaptık. Çok büyük yatırımlar yaptık. Tarımda, turizmde, kültürde yaptık. Bunları arttırarak devam ettireceğiz. AK Parti’de acayip bir Atatürk sevgisi başladı. Her mitinglerinde 10’uncu Yıl Marşı, İzmir Marşı, Gençliğe Hitabe okunuyor. Seferihisar, İzmir ve Türkiye bunu yer mi? Ben bununla gurur duyuyorum. Biz sadece Seferihisar’da değil, İzmir’de değil tüm yurtta hiçbir şey düşünmeden Mustafa Kemal’in askeri olmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

 
Bakan Soylu açıkladı: 2 bin 500 kadın polis alınacak
 
Dolarda sert yükseliş sürüyor!
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
TorbALİ 23 Mart 2019 Cumartesi 10:44

girdigi son secim olan 2009 da % 50 oy alan ramazan ismail uygurla torbalı 100 de 100 alınır. 2014 te mehkeme kumpaslariyla secime sokulmadigi icin ayrica bolen etkisi yaratan dsp nin aldigi 6000 bin oy yuzunden secim 1000 oy farkla kaybedildi referandum ve 2018 genel secimlerde %60/%40 lik bir denge olan ilceyi nerede kalmistik diyerek yola cikan efsane baskan ramazan ismail uygur kazanir. Kimsenin suphesi olmasin Ozaman sorun nerde? Bence ilce hakkinda hicbir bilgisi olmayan karalama yapan sende arkadaşım...

Yorumu oyla      8      7  
Kayıp 23 Mart 2019 Cumartesi 09:42

Muharrem İnce gelse de gelmese de Seferihisar kayıp. Tunç Soyer bunun hesabını nasıl verecek göreceğiz...

Yorumu oyla      6      15  
ATATÜRKÇÜ 22 Mart 2019 Cuma 23:29

ODA YETMEZ YÜZDE 105 OLSUN..YÜZDE 45 İ ZOR GÖRECEK CHP..SAYIN İNCE SİYASETE UZUN ARA VERMİŞ BENCE..

Yorumu oyla      7      15  
Kayıp 22 Mart 2019 Cuma 21:12

Büyükşehire aday yaptığınız başkanın ilçesi kayıp, sıkıntı büyük. Atatürkçü olmayanlar Y-CHPlilerin arkasından atıp tuttuğu Muharrem İnce’den medet umması ise çok komik. Yazık size, yazık ettiniz Güzel İzmirimize...

Yorumu oyla      5      15  
Sorun Nerede ? 22 Mart 2019 Cuma 19:27

“” Seferihisar’da , İzmir’de sorun yok “.da . Sorun nerede ? İzmir’in merkez ilçeleri dahil nüfus yoğunluğu bakımından ilk 9 İlçesi içinde yer alan , sanayi bakımından ilk 3 İlçesi içinde yer alan , tarım ve hayvancılık bölgesi Torbalı ilçesinde sorun varmı acaba ? CHP İl Başkanı Sayın Deniz Yücel’e , İzmir BB Başkanı Sayın Aziz Kocaoğlu’na , CHP İzmir BB Başkanı adayı Sayın Tunç Soyer’e ve CHP Torbalı İlçesi belediye Başkanı adayı Sayın İsmail Uygur’a bir sorun . Torbalı ilçesinde CHP nin belediye başkanlığı seçimi kazanma ihtimali yüzde kaç ?

Yorumu oyla      12      15  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Zeybekci: 7 yıl boyunca tek kuruş maaş almadım!
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, ...
Erdoğan'dan Akşener'e: Gereken hesabı vereceksin
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ...
AK Parti Çiğli Adayı Korkmaz: Uyuşturucunun panzerihi spordur
Çiğli'de Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı olarak çalışmalarını ...
 
AK Partili Kaya’dan CHP’li Bayır'a ‘liste’ tepkisi!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın, CHP'nin İzmir'deki belediye ...
Eş Zeybekci: Kadınlar öncü olmalı
 AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'nin eşi ...
CHP’li Yücel’den o açıklamalara cevap: İftira atmayı bile beceremiyorlar!
İl Başkanı Yücel, terörle ilintili kişilerin CHP listelerinden aday olduğunun ...
 
Zeybekci'den gün doğumunda sebze hali mesaisi
Cumhur İttifakı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat ...
AK Gençlik İzmir'in Başkanı İnan: Gençlerin değişim talebi var!
AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, “İlk defa oy ...
AK Partili Dağ’dan CHP’ye liste çıkışı: İzmirlilere açıklamak zorundalar
Bir radyo programına konuk olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva