HABERLER>POLİTİKA
22 Mart 2019 Cuma - 14:40

AK Partili Kaya’dan CHP’li Bayır'a ‘liste’ tepkisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın, CHP'nin İzmir'deki belediye meclis üyesi aday listelerinde terörle bağlantılı kişiler tespit ettiklerini iddia etmesinin yankıları sürüyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, yaptığı yazılı açıklama ile CHP'li vekil Tacettin Bayır'a yüklenerek "Sayın Bayır söz konusu kişileri ele alsın ve ona göre net bir cevap versin. Lafı evirip gevirmeyin, gerçekleri çarpıtmaya çalışmayın" dedi.

AK Partili Kaya’dan CHP’li Bayır a ‘liste’ tepkisi!

Dağ'ın açıklamalarından sonra CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır da bir açıklama yapmış ve cevap vermişti. Bayır'ın açıklamalarını değerlendiren AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, "Genel Başkan Yardımcımız net bir şekilde sordu, net bir şekilde cevap istiyoruz. PKK/KCK, DHKP/C, MLKP, MKP, TKP/Kıvılcım, THKP/C terör örgütleriyle bağlantıları olan adayları net şekilde ortaya koydu. Sayın Tacettin Bayır söz konusu kişileri ele alsın ve ona göre net bir cevap versin. Lafı evirip gevirmeyin, gerçekleri çarpıtmaya çalışmayın" dedi. 

BU CHP ATATÜRK'ÜN DEĞİL KILIÇDAROĞLU'NUN CHP'Sİ
CHP'nin İzmir'de aday listeleri açıklandığında parti içindeki en büyük itirazlardan birisinin Bayır'dan geldiğini hatırlatan Kaya, "CHP'nin aday listelerini açıkladığı günlere geri dönelim. Zaten bu listelere İzmir'de CHP içerisinden en büyük tepkiyi gösterenlerden birisi Sayın Tacettin Bayır'dı. İlçelerin çoğunu kaybedeceğiz demişti. Şimdi ise kerhen savunmaya çalışıyor. Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ'ın ilçe ilçe belirttiği bu kişiler daha önce terör kapsamındaki suçlardan ceza almış, örgüt sempatizanı ve örgüt bağlantıları olan kişilerdir. Bu kişilerin CHP Belediye Meclis Üyesi listelerinde olması Sayın Bayır sizi hiç mi rahatsız etmiyor? Kuruluşun ve kurtuluşun şehri, istiklalimizin sembolü İzmir'imizde bunu nasıl anlatacaksınız? Lafa gelince Atatürkçüyüm ve Cumhuriyetçiyim diyen CHP, listelere yazdığı terörle bağlantılı isimleri nasıl izah edecek? Hep söyledim, yine söylüyorum, bu CHP Atatürk'ün kurduğu CHP değildir. CHP'ye oy verme alışkanlığı olan hemşehrilerime söylüyorum, bu CHP dedenizin, babanızın CHP'si değildir. Bu CHP Kılıçdaroğlu'nun CHP'sidir. Ben inanıyorum ki İzmirli hemşehrilerimiz 31 Mart'ta bu duruma tokat gibi bir cevap verecekler, CHP'yi Kılıçdaroğlu'nun CHP'si olmaktan kurtaracaklardır" dedi.

 
Eş Zeybekci: Kadınlar öncü olmalı
 
Cam silen çocuğun anne ve babasına hapis cezası
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Oğuz Kaan 22 Mart 2019 Cuma 23:49

Bu kişilerin adaylığını onaylayan Yüksek Seçim Kurulu. Peki YSK üyelerinin görev süresini uzatanlar kim? Cumhur İttifakı üyeleri. Başka sorum yok hakim bey.

Yorumu oyla      5      6  
buyrun listeyi 22 Mart 2019 Cuma 20:13

AKPliler; HDPliler; Namık Sakık kardeşi Sırrı Sakık Rüstem Zeydan kardeşi Abdullah Zeydan Safter Gaydalı kardeşi Celadet Gaydalı Rizgin Birlik kardeşi Leyla Birlik Bunlar güncel olanlar, geçmiş dönemlerde vekil olanlar olduğu gibi kardeşi dağda askerle çatışırken ölen AKPli bakan da var! Utanç verici olan bu gerçek üzerinden millet ittifakı siyaset devşirmeye kalkmazken cumhur ittifakının ortada olmayan isimler üzerinden siyaset yapmaya kalkmasıdır! Rezilce olan, utanmazca olan budur!

Yorumu oyla      9      6  
.. 22 Mart 2019 Cuma 16:35

Alayınızın ağzında aynı laflar ve hepsinde de farklı sayılar.. çok komiksiniz. madem suçluşar neden ysk aday gösterdi. Yapmak istediğiniz ALGI yaratmaya çalışmak.. Birde siz adaylarınıza bakın, g.doğu ve doğudaki terör bağlantılı olanlar hatta kardeşleri var ve fetöcüler deaşcılar say say bitmez.. Temiz siyaset yapı .. önce saygılı ol ki saygı bekle. bu sizlere ters tepiyor dahada itici oluyorsunuz iktidar sahipleri...

Yorumu oyla      14      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Eş Zeybekci: Kadınlar öncü olmalı
 AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'nin eşi ...
CHP’li Yücel’den o açıklamalara cevap: İftira atmayı bile beceremiyorlar!
İl Başkanı Yücel, terörle ilintili kişilerin CHP listelerinden aday olduğunun ...
Zeybekci'den gün doğumunda sebze hali mesaisi
Cumhur İttifakı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat ...
 
AK Gençlik İzmir'in Başkanı İnan: Gençlerin değişim talebi var!
AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, “İlk defa oy ...
AK Partili Dağ’dan CHP’ye liste çıkışı: İzmirlilere açıklamak zorundalar
Bir radyo programına konuk olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir ...
Başterzi’den mesaj: Nerede kalmıştık?
Evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan AK Parti Selçuk Belediye Başkan ...
 
CHP Adayı İduğ, Nevruz Bayramı'nda karanfil dağıttı
Bornova Belediye Başkanı Adayı Dr. Mustafa İduğ, Naldöken Mahallesi'nde ...
CHP Adayı Kayalar: Menderes'te ben değil, biz olacağız
CHP adayı Mustafa Kayalar, her mahalleden 5'er kişinin yer alacağı Halk ...
MHP İl Başkanı Şahin’den 31 Mart mesajı: Ben de zeybek oynayacağım!
İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Millet İttifakı’na sert sözlerle yüklenirken ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Polis kurşunu ile ölen ilk üniversiteli!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva