HABERLER>POLİTİKA
22 Mart 2019 Cuma - 13:58

AK Gençlik İzmir'in Başkanı İnan: Gençlerin değişim talebi var!

AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, “İlk defa oy kullanılacak gençlerimizin yüzde 80’ine ulaştık. İzmirli gençlerin değişim talebi var. Değişimin anahtarı da gençlerin elinde” dedi.

AK Gençlik İzmir in Başkanı İnan: Gençlerin değişim talebi var!

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, SonsözTV’ye konuk olarak Aslı Eren’in sorularını yanıtladı. İnan, seçim gündemi ve çalışmaları hakkında önemli mesajlar verdi.

“İZMİRLİ GENÇLERİN DEĞİŞİM TALEBİ VAR”
Seçimden seçime çalışan bir parti olmadıklarını ve çalışmalara 60 gün önceden başladıklarını ifade eden Eyyüp Kadir İnan, “24 Haziran seçiminin ertesi gününden itibaren kapı kapı dolaşarak çalışmaya başladık. İlk defa oy kullanılacak gençlerimizin yüzde 80’ine ulaştık. İzmirli gençlerin değişim talebi var. Değişimin anahtarı da gençlerin elinde. Gençler İzmir’de büyük sıkıntılarla karşı karşıya. CHP yönetimindeki İzmir gençlerle barışık değil. Bu sebeple Büyükşehir Başkan Adayımız Nihat Zeybekci’ye büyük bir teveccüh var” diye konuştu.

İzmir’in AK Gençleri olarak en büyük rol modellerinin AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade eden İnan, “Siyaseten rol model olarak gördüğümüz çok kişi var. Sayın Hamza Dağ var, Mahmut Atilla Kaya var. Arif Uğurlu başkanımız var. Tabii en büyük rol modelimiz Recep Tayyip Erdoğan. Kendisi ilçe gençlik kollarından başlayarak Cumhurbaşkanlığı’na kadar yükselen kariyeri bizim için çok büyük bir rol model oluyor” dedi.

“PARTİMİZİN KARAR MEKANİZMASINDA GENÇLER VAR”
AK Parti’nin 2002’den bu yana her zaman gençlerin partisi olduğunu vurgulayan İnan,“Bu her seçimde de oy sonuçlarıyla ispatlandı. Bizim teşkilatlarımız içindeki karar mekanizmalarında gençler var. Belediye meclis üyeleri belirlenirken bir komisyon kuruldu. Bu komisyon başkanlığını Binali Yıldırım yaptı. O komisyonda biz toplandık ve 31 Mart’ta İzmir adayları belirlerken fikirlerimizi beyan ettik. Kemalpaşa’da 18 yaşındaki meclis üyesi aday kardeşimizi önerme fırsatı bulduk” diye konuştu.

“GÜNDE 3-4 SAAT UYUYORUZ”
Seçim çalışmaları için çok büyük efor sarf ettiklerini belirten İnan, “İzmir mitingi Türk siyasi hayatına adını altın harflerle yazılacak şekilde gerçekleşti. Önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanımız bir kez daha kentimize gelerek çalışmalar yapacak. Önümüzdeki günler çok kritik, bu süreci iyi değerlendirerek inşallah İzmir’i AK Belediyecilik ile buluşturacağız. Çalışmalarımızın en büyük kısmı sokaklarda geçtiği için büyük efor sarf ediyoruz. Günlük 3 buçuk 4 saatlik bir uyuma süremiz var. Önümüzdeki süreçte bu uyku süresi daha da azalacak. Bizimle birlikte tüm teşkilatımızda ve adaylarımızda da aynı şekilde” dedi.

“İZMİR’DE GENÇLERİN EN BÜYÜK PROBLEMİ İSTİHDAM”
İzmir’de gençler açısından birçok problem olduğunu söyleyen İnan bunların başında istihdam probleminin geldiğini ifade ederek,“Gençler kariyerinde bir yere kadar bu şehirde gelebileceğini ama daha da yükselmek için İstanbul, Ankara, Sakarya, Bursa gibi yerlere gitmek zorunda olduklarını biliyorlar. Ama gençler yaşadıkları şehri terk etmek istemiyorlar, kentlerinde kariyerlerini sürdürmek istiyorlar” dedi.

“30 İLÇENİN 30’UNDA DA İDDİALIYIZ”
İzmir’de ilçelerin hepsinde iddialı olduklarını belirten İnan sözlerini şöyle sürdürdü:

“30 ilçenin 30’unda ilçe gözetmeksizin iddiamız var. Ben Bayraklılıyım en yoğun ilgiyi Bayraklı’da hissediyorum. Ancak diğer ilçelerimizde de çok yoğun ilgi var. Bunda gençlerin de çok büyük etkisi var. İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Nihat Zeybekci Bakanımıza başta ön yargılı olanlar bile artık olumlu görüşlerini belirtiyorlar, sahada da bununla karşılaşıyoruz. İzmirliler Nihat Zeybekci’yi artık 1 Nisan’dan itibaren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek istiyor.31 Mart’ta AK Parti Belediyeciliği İzmir ile tanışmış olarak çıkacak. AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Zeybekci İzmir’e hizmet etmeye başlayacak. Biz teşkilatlarımız olarak bundan eminiz. Halkımızın büyük bir teveccühü ile başarıya ulaşacağız. Mevcut 7 Belediyemizi koruyarak diğer ilçeleri de kazanarak 30’da 30 yapmak istiyoruz.”

 
AB: Golan Tepeleri kararını tanımıyoruz
 
Zeybekci'den gün doğumunda sebze hali mesaisi
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
vatandas 22 Mart 2019 Cuma 17:59

sen akp mi yoksa muhalefet misin soyledigin herseyi iktidar partisi yapması gerekiyor ve iktidardasınız anlattıgın hiç bir seyi yapmamışsınız ve hala oy istyorsunuz yazık yazık

Yorumu oyla      5      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Dağ’dan CHP’ye liste çıkışı: İzmirlilere açıklamak zorundalar
Bir radyo programına konuk olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir ...
Başterzi’den mesaj: Nerede kalmıştık?
Evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan AK Parti Selçuk Belediye Başkan ...
CHP Adayı İduğ, Nevruz Bayramı'nda karanfil dağıttı
Bornova Belediye Başkanı Adayı Dr. Mustafa İduğ, Naldöken Mahallesi'nde ...
 
CHP Adayı Kayalar: Menderes'te ben değil, biz olacağız
CHP adayı Mustafa Kayalar, her mahalleden 5'er kişinin yer alacağı Halk ...
MHP İl Başkanı Şahin’den 31 Mart mesajı: Ben de zeybek oynayacağım!
İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Millet İttifakı’na sert sözlerle yüklenirken ...
CHP’nin Buca Adayı Kılıç’tan ‘kadın açılımı’
Seçim çalışmaları kapsamında Bucalı kadınlarla buluşan CHP Buca Belediye ...
 
Zeybekci: 1 Nisan’da güneş İzmir’den doğacak
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, "Türkiye’nin ...
CHP Adayı Engin'den Narlıdere’nin kalbine ‘Kültür Yolu’ müjdesi!
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer’i Narlıdere’de ağırlayan ...
Başkan Selvitopu: Hayalim Karabağlar’ı topyekün geliştirmek
Karabağlar General Kazım Özalp Mahallesi’nde bulunan bir inşaat şantiyesinde ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Manisa bir 'olmaz'ı nasıl 'olur' yaptı?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva