HABERLER>POLİTİKA
22 Mart 2019 Cuma - 14:49

AK Parti Çiğli Adayı Korkmaz: Uyuşturucunun panzerihi spordur

Çiğli'de Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı olarak çalışmalarını aralıksız sürdüren Opr. Dr. Okan Korkmaz; AK Parti İzmir Milletvekili efesane futbolcu Alpay Özalan'ın da katılımıyla ilçenin amatör spor kulüp temsilcileri ile bir araya geldi.

AK Parti Çiğli Adayı Korkmaz: Uyuşturucunun panzerihi spordur

Futbol Kulüpleri Birliği'ne bağlı 12 kulübün başkanları ile kahvaltıda buluşan Korkmaz; amatör spor kulüplerine verilecek desteğin, çok boyutlu olduğuna dikkat çekti. Sporun yerelde desteklenmesinin önemine vurgu yapan AK Parti Çiğli Belediye Başkan Adayı Opr. Dr. Okan Korkmaz;

" Çiğli, yoğun bir genç nüfusa sahip. Gençlerimizi  spor yapmaya özendirmek, dolayısı ile kulüplerimizi desteklemek durumundayız. Çünük sporun her dalı, uğraş alanı olduğunda; o gençliğin nitelikli bireyler olmasından, kentin sosyal kalkınmasına kadar pek çok noktada başarı elde edilir. Çocukluğum, arsalarda top koşturarak geçti Çiğli'de, şimdi spor kompleksleri, donanımlı futbol sahaları yapmak için hemşerilerimden yetki istiyorum." diye konuştu. Kulüp temsilcilerinin sorunlarını ev beklentilerini dinleyen İzmir Milletvekili Alpay Öalan ise; hükümet olarak, gençlerin spora katılımı ve amatör spor kulüplerinin desteklenmesi noktasında şimdiye kadarkilerden çok daha büyük destekler yarattıklarını, bu desteklerin yerelde artarak devam edeceğini söyledi.SPOR, BİRLEŞTİREN BİR GELİŞME ARACI
Kendisini sosyal demokrat hizmet verenler olarak tanımlayan yerel yönetimlerin Çiğli'de, sporun geliştirilmesi ile ilgili hiçbir adım atmadığını hatırlatan Belediye Baykan Adayı Opr. Dr. Okan Korkmaz; sözlerini şöyle sürdürdü; " Çiğli'yi sporun ve kültür sanatın kenti yapacağız. Yapacağız ki; ilçesine gelecekte katkı koyacak sağlıklı bireyler yetişsin. Bu hizmetlerin sağı solu yoktur. Özellikle spor, birleştiren bir gelişim aracıdır. Çiğli; genç dinamik bir nüfusa sahip. Gençlerimizle sık sık bir araya geliyorum. İhtiyaçlarını biliyorum. Onların sporun her dalında kendilerini yetiştirmelerinin önünü açacağım ki bunun en önemli yolu spor yatırımları kadar amatör spor kulüplerine desteklemek. Bugün; İzmir Vekilimiz ülekimizin önemli sporcularından Alpay Özalan'da buradaysa, bizim bu alanda yapacağım çalışmaların ciddiyeti de ortada demektir. Yıllardır ehliyetli olarak yüzüyor ve dalıyorum; Dalış eğitmenliği yapıyorum. Su altında fotoğraflar çekiyorum. Çiğli'nin çocukları da bunları yapabilmeli.  Sadece futbol değil, yüzme, tenis, basketbol, atletizm  ve daha çok dalın gelişmesi için kompleksler yapacağız."SPORU ARSALARDAN TESİSLERE TAŞIYACAĞIZ.
Sporun, mahalle aralarında, boş arsalarda değil, alt yapısıyla gerçeğine uygun donanımı ile tesislerde yapılması gerektiğine dikkat çeken AK Parti Çiğli belediye Başkan Adayı Opr. Dr. Okan Korkmaz; " Çiğli'nin çocukları, gençleri, kadınları; hatta yaşlıları artık modern spor tesislerinde spor yapacaklar. Sporu, bilenlerle, uzmanlarıyla örgütlü bir şekilde yapacaklar. Söz veriyorum. Çocuklarımızı arsalarda top koşturmaktan kurtaracağım. Uyuşturucu eğiliminden; yanlış ve zararlı her yoldan uzak tutmak için var gücümle çalışacağım. bu noktada en büyük partnerim de amatör spor kulüpleri olacak. Onları destekleyeceğim ki; Çiğli'de ulaşmadığımız bir nokta kalmasın ve başarılı işlere imza atabilelim." diye konuştu.

 
Cam silen çocuğun anne ve babasına hapis cezası
 
'Birçok ilin deprem tehlikesi değeri değişti'
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
23 Mart 2019 Cumartesi 08:41

alpay bıyıkları kesmişsin izin aldınmıı

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Kaya’dan CHP’li Bayır'a ‘liste’ tepkisi!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın, CHP'nin İzmir'deki belediye ...
Eş Zeybekci: Kadınlar öncü olmalı
 AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci'nin eşi ...
CHP’li Yücel’den o açıklamalara cevap: İftira atmayı bile beceremiyorlar!
İl Başkanı Yücel, terörle ilintili kişilerin CHP listelerinden aday olduğunun ...
 
Zeybekci'den gün doğumunda sebze hali mesaisi
Cumhur İttifakı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat ...
AK Gençlik İzmir'in Başkanı İnan: Gençlerin değişim talebi var!
AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, “İlk defa oy ...
AK Partili Dağ’dan CHP’ye liste çıkışı: İzmirlilere açıklamak zorundalar
Bir radyo programına konuk olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir ...
 
Başterzi’den mesaj: Nerede kalmıştık?
Evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan AK Parti Selçuk Belediye Başkan ...
CHP Adayı İduğ, Nevruz Bayramı'nda karanfil dağıttı
Bornova Belediye Başkanı Adayı Dr. Mustafa İduğ, Naldöken Mahallesi'nde ...
CHP Adayı Kayalar: Menderes'te ben değil, biz olacağız
CHP adayı Mustafa Kayalar, her mahalleden 5'er kişinin yer alacağı Halk ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Bu saatte 'vicdan ittifakı' olur mu?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
İzmir kimin ya da neyin kalesi?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Erkek dediğin öldürür
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Foça, Tire, Çeşme ve Dikili de MHP diyecektir
Kemal ARI
Kemal ARI
Oyumuz, onurumuz ve özgürlüğümüzdür...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Tunç Soyer yeni bir yola çıktı
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Diktatör
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Sağduyu marifeti ile seçebilmek…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Son hafta
Neşe ÖNEN
Neşe ÖNEN
Sosyalistler pes etmeyin!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva