HABERLER>POLİTİKA
19 Ağustos 2012 Pazar - 10:33

Güven'den ev hapsindeki arkadaşlarına sürpriz

CHP PM üyesi ve İzmir milletvekili Hülya Güven, Büyükşehir davasının ikinci duruşmasından sonra tutukluluklarını evde sürdürmelerine karar verilen 5 Büyükşehir Belediyesi bürokratını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Güven den ev hapsindeki arkadaşlarına sürpriz

İZMİR - İzmir milletvekili Hülya Güven,bayramda eski mesai arkadaşlarını evlerinde ziyaret etti. Büyükşehir davasının ev hapsindeki 5 bürokratına bayram ziyareti gerçekleştiren Güven, büyükşehirde birlikte görev yaptığı eski iş arkadaşlarını sevindirdi. Bayramda evlerinde olmaktan mutlu olduklarını ancak asıl bayramı suçsuzluklarının kanıtlandığı beraat günleri olduğunu söyleyen bürokratların bayram mesajları herkese özgürlük dileği oldu. İznerji Genel Müdürü Ali Sabuktay ile başlayan ziyaret Genel Sekreter Pervin Şenel Genç ile devam ederek, Mehmet Sayar ile Selçuk Savcı’dan sonra ev hapsini  Çandarlı’da geçiren Hilmi Özen ile son buldu. İzenerji’deki işlerini evden yürütmeye başlayan Ali Sabuktay, 7 temmuzdan bu yana evde birçok uğraş da bulduğunu anlattı. Güven ile cezaevi günlerini konuşan Sabuktay bayramda dileğinin özgürlüklerin sorgulanmadığı bir Türkiye olduğunu vurguladı. Pervin Şenel Genç herkesin bayramını evinde geçirmesini istediğini belirterek asıl bayramı beraat ettikleri zaman yaşayacaklarını belirtti.

Mehmet Sayar da bayramda özgürlük mesajı verdi. Kendilerini hiç bir zaman yalnız hissetmediklerini söyleyen Sayar, " yanımızda olan tüm güzel yürekli İzmir’liye teşekkür ederim. Herkesin bayramı kutlu olsun. Acılar paylaştıkça azalır, sevinçler paylaştıkca çoğalır. Beraat ettiğimiz zaman sevinçlerimizi çoğaltacağımız bayram havasında günler bizi bekliyor" dedi. Büyükşehir idari işler müdürü Selçuk Savcı’nın da bayram mesajı özgürlüklerden mahrum kalınmayan bir ülkede yaşamak oldu. Savcı, "adaletin herkese eşit verildiği bir ülkede daha güzel bayramlar geçirmek istiyoruz. Beraat ettiğimiz gün suçsuzluğumuz da ispatlanacak. Biz bayramı asıl o zaman yaşayacağız" şeklinde konuştu.
Ev hapsini Çandarlıdaki evinde geçirmeyi isteyen Hilmi Özen de kendini yalnız hissetmediğini, özgürlük adına kendisi gibi düşünen herkesi yanında hissettiğini belirtti. Herkesin bayramını kutlayan Özen’de bayramı beraat ettikleri gün bayram gibi yaşayacaklarını söyledi.

CHP PM üyesi  ve İzmir milletvekili Hülya Güven, ziyaretleri sonrası yaptığı açıklamada “Eşitliğe, özgürlüğe, barış ve kardeşliğe yaşam hakkının tanınmadığı bir süreçte Şeker Bayramı’na girildiğini ifade ederek, şeker tadında kutlayacağımız bayramların bir gün mutlaka bu ülkede yaşanacağını ve ev hapsinde tutuklu bulunan arkadaşlarının da suçsuzluklarının kanıtlanarak en kısa zamanda özgürlüklerine kavuşacaklarını beklediğini belirterek,tüm vatandaşlarımızın bayramını kutlar, sağlık, mutluluk,huzur,dolu bir yaşam dilerim’’ dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başbakan'dan namaz sonrası 'Aygün' açıklaması
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bayram namazı çıkışında gazetecilerin sorularını ...
“Şeklen adam kaçırma Meclis'e taşınıyor”
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Şeklen adam kaçırma stratejisi parlamentoya taşınıyor" dedi.
Susam: Bağ-Kur’lu üvey evlat mı?
CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, SSK emeklilerine bayram nedeniyle ...
 
Bayramlıklar AK Parti Konak’tan
Ak Parti Konak İlçe Teşkilatı, bayramın hemen arefesinde Eşrefpaşa semtindeki ...
CHP Güzelbahçe’de tek yürek
Güzelbahçe'de CHP ilçe örgütünde ve belediyede bayramlaşma yapıldı. İlk ...
Aygün’ün istifası Kılıçdaroğlu’ndan dönmüş
PKK tarafından kaçırıldıktan 2 gün sonra serbest bırakılan CHP'li Hüseyin ...
 
Çam: Türkiye’nin artık üç tarafı ateş hattı!
CHP İzmir Milletvekili Musa Çam,Selçuk İlçesi'nden sorumlu İl Yöneticileri ...
“Başkan Sındır’ın hizmetlerini gururla anlatacağım”
CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bornova ...
AK Parti’de Bakan Günay’la ‘erken bayram’
İl Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma etkinliğine Kültür ve Turizm ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Arzu’nun Mutluluk Reçeteleri bitmez!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Herkes yer içer hesabı 'Dilber' öder!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva