HABERLER>POLİTİKA
17 Ağustos 2012 Cuma - 19:57

AK Parti’de Bakan Günay’la ‘erken bayram’

İl Teşkilatı tarafından düzenlenen bayramlaşma etkinliğine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da katıldı. Günay, çok sayıda talibi olan Sümerbank arazisi için yerel yöneticilerden anlayış ve ilgi beklediğini söyledi.

AK Parti’de Bakan Günay’la ‘erken bayram’

EGEDESONSÖZ – AK Parti İl Teşkilatı haftasonu tatili nedeniyle bayramı erken kutladı ve Kaya Termal Otel’de düzenlenen bayramlaşma etkinliğinde bir araya geldi.

Bayramlaşmaya Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın yanı sıra Ak Parti İzmir Milletvekilleri, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, AK Parti İzmir İl Yönetimi, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

MEGA MÜZE’NİN ADRESİ SÜMERBANK ARAZİSİ
Merasim öncesi söz alan Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, çok tartışılan Sümerbank arazisine talip olduklarını yeniledi. Yerel yönetimlerden biraz daha anlayış beklediklerini ifade eden Bakan Ertuğrul Günay, “İzmir içinde müze projemiz var ama arazi sorunu yaşıyoruz. Ben Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarını ilgiyle takip ediyorum. Belediyenin yer seçimi iyi ama, istediğimiz arazi Sümerbank arazisidir. Sürekli başka talipler çıkartılıyor. İzmirli yerel yöneticilerden bu konuda biraz daha ilgi ve anlayış bekliyoruz” dedi.


“İZMİR’İ HAK ETTİĞİ YERE ULAŞTIRACAĞIZ”
EXPO yolundaki İzmir’e daha fazla yatırım yapılması gerektiğini ifade eden Günay, “Bayındır tarihi dokuyu yeniden canlandırdık. Herkes AK Parti belediyeciliğinin neler yapabildiğini Bayındır’da görmüştür. Amacımız Egenin incisi İzmir’i de kültür turizminin başkenti yapmaktır. Ege Bölgesi kültür ve turizm merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Ören yerleri ile birlikte Ege ve İzmir dünyanın en iyi kültür destinasyon alanı olacaktır. İzmir’i önce Türkiye’de daha sonrada dünyada hak ettiği yere ulaştıracağız. İzmirlilerin ve Türkiye’nin bayramını kutluyorum” diye konuştu. 



AKAY: BAYRAMDAN SONRA ‘YOLA ÇIKIYORUZ’
Ramazan ayı sonrası yerel seçim çalışmalarını hızlandıracaklarını belirten AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, “Bu ramazan dolu dolu programlar yaşadık. Ramazanda hedeflediğimiz ihtiyaç sahiplerini tespit ettik. Sokak iftarlarıyla ekmeğimizi paylaşacağımız yerleri tespit ettik. 8000 aileye misafir olmak 250 bin kişiyle de iftar yapmayı hedeflemiştik. Partinin tüm katmanlarıyla beraber kısaca İzmir’deki Ak Parti ailesinin tamamı bu ihtiyaç sahibi insanların kapısı çalmak suretiyle çok mükemmel işler yaptık. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Mübarek Ramazan ayını da uğurluyoruz. Dün akşam gönül sofrası kurmak suretiyle İzmirli dostlarımızla güzellikler oluşturduğumuzu düşünüyorum. Arkadaşlarımın yerel seçimlere kadarda aynı inançla aynı şevkle çalışacaklarını düşünüyorum. Yaklaşan bayram ilimize bölgemize İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

AŞLIK’TAN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI
AK Parti İzmir Milletvekilleri adına söz alan Ali Aşlık, yaşanan terör olayları sonrası birlik ve beraberliğin daha da perçinlemesi gerektiğini savunarak, “Ramazan boyunca her eve soka gitmeye çalıştık. Bundan sonra daha iyisini yapmaya çalışacağız. Çünkü AK Parti kurulurken daha önce yapılanlardan ders alınarak bu noktaya gelindi. Milletin sesini dünyanın her tarafından duyulur hale gelmesi bizi daha da şevklendirmelidir. Gelişen terör olaylarıyla huzur vermemek adına ellerinden geleni yapıyorlar. Bize düşen sabırla ne yapmamız gerek nasıl çalışabiliriz ona bakmamız gerek. Bu coğrafya güçlerin menfaatlerinin çatıştığı bir coğrafyadır. Burada yaşamak için sabır ve güç gerektiriyor. Kardeşlik hukuku geliştirmemiz lazım. Bu coğrafyayı böyle kurduk çünkü. Var olan her şeyimizi paylaşacağız” diye konuştu.

“ÇALIŞMALARIMIZ ARTARAK SÜRECEK”

AK Parti İzmir İlçe başkanları adına söz alan AK Parti Gaziemir İlçe başkanı Sabır Telingün ise “İzmir’in 30 ilçe başkanı adına burada olmak kolay değil. Öncelikle çok iyi bir ramazan geçirdiğimizi söyleyebilirim. İftarda sofra kurmadığımız mahalle kalmadı. Bu programların yapılmasında bizi motive eden İzmir milletvekillerine çok teşekkür ediyorum. Çünkü vatandaşlarımız vekili asılla buluşturmayı çok önemsiyorlar. Bizler teşkilatın uç beyleri olarak bizde görev bitmiyor. Vatandaşın AK Partiyle buluşma anında ilk muhatabı biziz. 30 ilçe başkanımızda sabırla çalışmaya devam etti. Özellikle bu ramazan İzmir’imizde çok verimli bereketli ve sonuç alabildiğimiz programlar yaptık. Biz 2014 seçimlerine kadar iyilik ve sebatla İzmir’i büyütmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti Bornova’da ‘gönül sofrası’ coşkusu
Toplumun farklı kesimlerinin yardım etme, yardım alma amacıyla bir araya ...
Yüzler AK Parti Karşıyaka’nın iftarında buluştu
Ramazan ayı boyunca bir çok sokak iftarı ve sayısız gönül sofrası programı ...
İzmir’de AK Parti binasına maytaplı saldırı
Çiğli İlçe Teşkilatı’ndaki bayramlaşmaya katılanların dağılması sırasında ...
 
Vekil Sait kaptı tokmağı vurdu davula
AK Parti İzmir Milletvekili ve meclis Dışişleri komisyon üyesi Rifat Sait, ...
Karataş’tan CHP’ye sert tepki: Siyasi cahiller!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, partisinin ...
Susam: Çiftçi bayrama parasız giriyor!
CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam zor günler geçiren üreticinin ...
 
Anadol’dan ‘zorunlu’ Hüseyin Aygün açıklaması
CHP tarihinin en uzun soluklu Grup Başkan Vekili Kemal Anadol, PKK terör ...
Aygün'e destek: Yaşadıklarını anlattı/arkasındayım!
CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün’ün serbest bırakılmasının ardından ...
Arena’da ‘iki bakanla’ gönül sofrası…
AK Parti İl Teşkilatı’nın ‘Gönül Sofrası’ isimli iftar yemeğine Ulaştırma, ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Köy Enstitülü olmak…
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Geleceğe ‘miras’ altın ses!
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva