HABERLER>SPOR
23 Mayıs 2018 Çarşamba - 13:23

Göztepe'de Tamer Tuna işten bu yüzden gönderilmiş!

Spor Toto Süper Lig'de başarılı bir sezon geçiren Göztepe'de teknik direktör Tamer Tuna ile yolların ayrılıp aynı saatlerde Ümraniyespor'u çalıştıran Bayram Bektaş'ın 2 yıllığına göreve getirilmesi camiada şaşkınlık yaratırken, olayın perde arkasında ilginç gelişmelerin yaşandığı öğrenildi. 

Göztepe de Tamer Tuna işten bu yüzden gönderilmiş!

Kulüpten ayrılış şeklinin etik olmadığını ve başkan Mehmet Sepil'in kendisiyle görüşmeye bile gelmediğini söyleyen Tamer Tuna'nın yaklaşık 2 hafta önceden biletinin kesildiği bildirildi. Mehmet Sepil'in 33'üncü haftada oynanan Atiker Konyaspor maçından önce Bayram Bektaş'la söz kestiği, Tuna'nın da bundan haberdar olduğu belirtildi. Büyük hayal kırıklığı yaşayan Tamer Tuna'nın hem Konyaspor hem de Galatasaray karşılaşmalarında takımının olumsuz etkilenmemesi için renk vermediği vurgulandı. 

Ancak sezon içinde Göztepe'nin 3 yıllık kontrat yenileme teklifini, "Sezon sonu görüşelim" diyerek erteleyen Tuna'ya Mehmet Sepil'in çok kızdığı kaydedildi. Sepil'in basın yoluyla yaptığı, "Aklı ve kalbi Göztepe'de olmayanlarla, yola devam etmeyiz" açıklamasına Tuna'nın çok geç reaksiyon vermesi de ayrılıkta etkili faktör oldu. Tamer Tuna'nın Sepil'in bu açıklamasından haftalar sonra, "Aklım ve kalbim Göztepe'de. Gelecek sezonun çalışmaları başladı. Bu süreklilikte ben de olacağım" demesi yönetimi memnun etmedi. Tuna'dan aldığı, "Görüşmeyi erteleyelim" cevabı sonrası da genç çalıştırıcıyı resmen defterden silen Mehmet Sepil'in, lig bitmeden operasyona başladığı ve 41 yaşındaki çalıştırıcıyla bu yüzden görüşme dahi yapmadığı ileri sürüldü. 

Tamer Tuna'yla bir araya gelen başkan vekili Talat Papatya ayrılık kararını genç çalıştırıcıya açıklayan isim oldu. Sepil'in yakın çevresine, "Tamer hoca hem planlama yapıyor, hem de teklifimizi kabul etmiyor. Kalacak kişi böyle davranmaz" dediği öğrenildi. Tuna'nın ayrıca 28'inci haftada deplasmanda oynanan Beşiktaş karşılaşması öncesi siyah beyazlıların başkanı Fikret Orman'ın Demba Ba ile ilgili yaptığı açıklamalara kayıtsız kalması da yönetimi düşündürdü. Eski kulübü Beşiktaş'a karşı herhangi bir reaksiyon vermeyen Tuna'nın tavrı sarı-kırmızılılarda soru işareti yarattı. Sosyal medyada futbolseverlerin bir kısmı Tuna'nın bu şekilde gönderilmesinin yanlış olduğunu savundu, bir grup ise Sepil'in taviz vermemesini haklı buldu. 

Göztepe, Tuna yönetiminde ligi 49 puanla 6'ncı bitirmişti. (DHA)

 
CHP Milletvekili Bayır’dan liste yorumu: Aziz Bey'in müdahale ettiğini sanmıyorum
 
İzmir'de genç kadına oklavalı işkence için şok karar!
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Fikret ASLAN 24 Mayıs 2018 Perşembe 08:50

Tamer TUNA ne oldum delisi olmuş. Bir anda kendisini Morinho zannetti. Bu tip adamların Türk futbolunda yeri yok. Başkan kovmakta çok haklı. Bence sözleşme uzatma teklifini kabul etmediği gün kovmalıydı.

Yorumu oyla      10      6  
24 Mayıs 2018 Perşembe 08:36

Sepil bedavaya adam çalıştırmaya alışmış. Tuna normal karar vermiş. Süper Lige çıkaran Yılmaz Vural gibi adamı kovandan başkan falan olmaz.

Yorumu oyla      12      7  
Fikret Aslan 23 Mayıs 2018 Çarşamba 23:10

Bizim insanımız biraz başarılı oldumu hemen kendini Morinho sanıyor. Tamer Tunayı kovan Başkanımızı yürekten kutluyorum. Tamer Tunanın Sezon ortasında işler iyi giderken sözleşme teklifini kabul etmemesi tamamen paragöz olduğunun göstergesidir. Bu tip sonradan görme adamları kulüpten içeri sokmayın lütfen. Bayram hoca Tunadan yüz kat daha kalitelidir.

Yorumu oyla      10      6  
Sinan 23 Mayıs 2018 Çarşamba 18:12

Başkan da vizyon olmasa süper lig e cikaramazdi takımı Tuna yi getirdiğinde herkes kim bu adam dedi şimdi gönderince laf ediliyor. Tuna da bir sezonda kendini havaya soktu. Başkan da vizyon da var karakterde. Buraya kadar getiren başkan yine ileriye de o taşıyacaktir.

Yorumu oyla      12      7  
Gürkan 23 Mayıs 2018 Çarşamba 16:38

Başkandaki vizyon Barlecona' da bile yok :)

Yorumu oyla      15      9  
Mert 23 Mayıs 2018 Çarşamba 16:13

Başkan haklı , Tamer Tuna acele etti 3 sene Göztepe de kalsa sonra beşiktaş a hoca olabilirdi şimdi gitse gitse konya ya gider olacağı o. Hemen havaya girmemesi lazımdı.

Yorumu oyla      16      8  
Zafer 23 Mayıs 2018 Çarşamba 15:27

Başkan haklı. Tuna iyi bir teknik adam olabilir, ama pazarlama herşeydir. Kendini gösterme fırsatını veren Göztepe'nin teklifini sezon sonuna ertelemesi yanlıştır. Koca kulüp 1 kişinin ağzına bakıp da sene sonunda yaya mı kalacaktı? Daha ilk yılında camiayı basamak olarak gördüğünü bu kadar belli etmesi Tuna'nın kendi hatası.

Yorumu oyla      17      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kaf-Kaf iç transferi 1 günde bitirdi!
TFF 3'üncü Lig'e düştükten sonra futbol yönetimi ve teknik heyette değişikliğe ...
Göztepe ile yollarını ayıran Tuna'dan açıklama: Görüşme olmadı!
Spor Toto Süper Lig’de sezonu 6’ncı sırada bitiren Göztepe’de teknik direktör ...
Göztepe'nin yeni hocası belli oldu!
Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de yeni teknik direktör Bayram Bektaş oldu.
 
Muğdat'ın önceliği Akhisarspor
Spor Toto Süper Lig'de kümede kalmayı başaran, Türkiye Kupası'nı da kazanıp ...
Altay teknik direktörünü arıyor: O isim radarda!
Spor Toto 1'inci Lig'e yükselen Altay'ın teknik direktörlük için bu sezon ...
Beto önerdi, Göz-Göz'ün radarına girdi!
Spor Toto Süper Lig'de sezonu 49 puanla 6'ncı sırada tamamlayan Göztepe, ...
 
Menemen Belediyespor 'kral'ın peşinde!
TFF 2'nci Lig ekiplerinden Menemen Belediyespor yeni sezonun çalışmalarına ...
Altınordu'da Kerim Avcı tehlikesi
Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu'da geride bıraktığımız sezon ...
Bucaspor'da Doğan'dan adaylık sinyali!
TFF 3. Lig'e düşen Bucaspor'da istifa eden Başkan Ahmet Doğan, hakkında ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
10 Yönetmen Ve Türk Sineması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Atatürk' adını kim yakıştırdı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva