HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
13 Mayıs 2013 Pazartesi - 14:10

Gençlik ve Çiçek Festivali Narlıdere'de başlıyor

Narlıdere Belediyesinin geleneksel olarak her yıl düzenlediği Gençlik ve Çiçek Festivali 15-19 Mayıs tarihleri arasında Narlıdere’yi renklendirecek. Narlıdereli üreticiler tarafından yetiştirilen birbirinden güzel çiçekler jüri karşısına çıkacak.

Gençlik ve Çiçek Festivali Narlıdere de başlıyor

İZMİR - Bu yıl 15-19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Festival’de Narlıderelileri daha uzun ve daha dolu bir program bekliyor. 15 Mayıs 2013 Çarşamba günü saat:19.00’da Narlıdere Belediyesi tarafından düzenlenen okullar, Dernekler, sivil toplum kuruluşları ve halkın katılımı ile oluşturulacak olan festival korteji ile başlayan etkinlikler, Demokrasi Meydanında gerçekleştirilecek Narlıdere Belediyesi popüler Müzik Korosu ve ardından Serap Yenici konseri ile devam edecek. Narlıdere Gençlik ve Çiçek Festivali’nin 2. Günü 16 Mayıs ‘ta sergi açılışları, resim yarışması, fotoğraf yarışması ve çocuklar için sürpriz etkinlikler sunan kamyon tiyatrosu Narlıdere’nin değişik noktalarında halkın beğenisine sunulacak. Saat:17.30- 19.30 saatleri arasında Demokrasi meydanında ise Narlıdere Sivil toplum örgütleri tarafından oluşturulan, Türkiye’nin dört bir yöresini temsilen hazırladıkları Halk oyunları ve müzik dinletileri ve İlkay Akkaya konseri ile devam edecek. 17 Mayıs Perşembe günü Âşık Mahsuni Şerif Beste yarışması sonuçlarının açıklanacağı final yarışması, Âşık Mahsuni Şerif’in büstü başında düzenlenen anma programının ardından Saat:20.30’da Narlıdere AKM’de düzenlenecek. Her günü çocuklar için bir etkinliğin düzenlendiği festivalin 4.üncü gününde ‘En güzel Çiçek Yarışması’ Narlıdere yukarı köy meydanında 16.00-18.30 saatleri arasında düzenlenecek çiçek yarışmasının ardından, Demokrasi Meydanında Gökhan Birben’in ve Moğollar grubunun vereceği konser ile Narlıdereliler keyifli, müzik dolu bir akşam yaşayacak.
  
19 MAYIS COŞKUSU YAŞANACAK
Narlıdere Gençlik ve Çiçek Festivali’nin son günü olan 19 Mayıs’ta ‘Festival Dostluk Kupası’ adı altında düzenlenen Futbol turnuvasının final maçı ve ödül töreni Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur’un katılımı ile gerçekleştirilecek.
 
Festivalin kapanış konserini gerçekleştirecek olan gençlerin sevgilisi ‘Gripin’ grubu, aynı zamanda Demokrasi Meydanını dolduran kalabalığa 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu düzenlenen etkinlikler, havai fişek gösterisi ve sürprizler eşliğinde yaşatacak. Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur Narlıdereli çiçek üreticilerini destekleyip hünerlerini ortaya koyma fırsatını sundukları festival programının bu yıl çok daha renkli ve dolu olduğunu ifade ederek “ üreticimiz ve ürünlerini vatandaş ile buluşturduğumuz çok önemli bir festival haftası bizleri bekliyor. Aynı hafta içinde Aşık Mahsuni Şerif adını, düşüncesini ve felsefesini yaşatmak için bu yıl 6.’ncısını düzenlediğimiz Aşık Mahsuni Şerif beste Yarışması’nın finalini AKM’de gerçekleştireceğiz. Özellikle 19 Mayıs günü Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu Narlıdere Demokrasi meydanını dolduran binlerce Narlıdere’li ile birlikte yaşayacağız. Ben herkesi bu coşku ve keyif dolu festivale katılmaya davet ediyorum” dedi.

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karabağlar’dan usta yazar İzgü’ye büyük onur
Karabağlar Belediyesi, edebiyat dünyasının büyük ustası, Türkiye’nin en ...
Anadolu kültürleri Gaziemir'de bir arada
Anadolu’nun dört bir yanından gelerek İzmir’e yerleşen ve hemşehri dernekleri ...
2. Uluslararası Bergama Sempozyumu sona erdi
Bergama Belediyesi ile Ege Üniversitesi’nin ortaklaşa düzenlediği 2. Uluslararası ...
 
Bornova’dan girişimcilere büyük destek
Bornova Belediyesi’nin kendi işinin patronu olmak isteyenler için Küçük ...
Vali Cahit Kıraç’ın unutamadığı İzmir anısı…
Altı yılı aşkın süredir İzmir’de görev yapan ve geçtiğimiz günlerde Diyarbakır’a ...
Karşıyaka yine çiçek gibi olacak
Karşıyaka Belediyesi Çiçek Festivali bu yıl 12. kez gerçekleştiriliyor. ...
 
Balçova 'temiz sahil' için tek yürek: Denizden koltuk çıktı!
Dünya’nın bir çok ülkesinde gönüllü guruplar tarafından organize edilen ...
500'ün üzerinde sporcu Zübeyde Ana'ya koştu
Karşıyaka Belediyesi’nin geleneksel Zübeyde Hanım Koşusu yapıldı. Bu yıl ...
50 bin İzmirli buluştu: Konserler iptal boyozlar yendi
50 bin İzmirli Anneler Günü’nü Konak Belediyesi’nin öncülüğünde Boyoz ...
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva