HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
8 Nisan 2019 Pazartesi - 14:54

Gaziemir’de torun Arda dönemi

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda önceki dönem Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’dan görevi devraldı. Belediye Başkanı Halil Arda: “93 yıl önce dedemin kuruculuğunu ve belediye başkanlığını yaptığı göreve geldiğim için heyecanlı, mutlu ve gururluyum. Emanet emin ellerde”

Gaziemir’de torun Arda dönemi

31 Mart Yerel Seçimleri’ne Millet İttifakı’nın adayı olarak giren ve rekor oyla seçilen CHP’li Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda göreve başladı. Gaziemir İlçe Seçim Kurulu’nda düzenlenen törende mazbatasını alan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda dedesinin adını taşıyan kentin tarihi meydanı Abdullah Arda Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelen sunduktan sonra belediye binasına geçti. Belediye binasında Başkan Halil Arda’yı kente iki dönem belediye başkanlığı yapan Halil İbrahim Şenol ile belediye personeli karşıladı. Başkanlık makamında düzenlenen törende önceki dönem Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol görevi yeni Belediye Başkanı Halil Arda’ya teslim etti.

‘ÇOK GURURLUYUM, ÇOK MUTLUYUM’
Belediye binasına girer girmez ilk önce belediye başkanlarının fotoğraflarının yer aldığı köşeyi ziyaret eden Başkan Halil Arda dedesi Abdullah Arda’nın fotoğrafını öptü, duygu dolu anlar yaşadı. 57 yıl önce kerpiç bir evde doğduğu Gaziemir’e belediye başkanı olduğu için çok gururlu olduğunu ifade eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Benim için hayatımın en önemli, en duygu dolu günlerinden birisi. Çok mutluyum, çok gururluyum. Yaklaşık 93 yıl sonra dedemin kurculuğunu ve  elediye başkanlığı yaptığı makama seçildim. Bizler iyi insanlarız, çalışkan insanlarız, adaletli, sevgi dolu, çalışkan insanlarız.  Belediye başkanlığı çok zor bir görev. Bunun bilinciyle yola çıktık. Donanımlı, bilgili, iyi bir ekiple Gaziemir için 5 yıl namusumuzla çalışacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Baharın müjdecisi bu güzel günde beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim” diye konuştu.‘EMANET EMİN ELLERDE’
Önceki dönem belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’dan belediye mührünü alan Başkan Halil Arda, “Emanet emin ellerde. Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilke ve ahlakından asla vazgeçmeden vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. Herkese eşit ve adaletli hizmet vereceğiz. Her şey çok güzel olacak” dedi. Bugüne kadar kentte görev yapan belediye başkanlarına teşekkür eden Başkan Arda “Belediye Başkanımız Gaziemir’e çok güzel hizmetler verdi. Ortak akılla yöneteceğimiz kentimizde Halil İbrahim Şenol’un bilgi ve tecrübelerinden faydalanacağız” dedi.‘GAZİEMİR İYİCE CHP’Lİ OLDU’
iki dönem üst üste belediye başkanlığı yaparak kentin tarihine geçen Halil İbrahim Şenol“Gaziemir hayata geçirdiğimiz projelerle Türkiye’nin en gelişmiş, en yaşanılabilir 23. ilçesi oldu. İnşallah Halil Arda Başkanım döneminde kentimiz çok daha ileriye gider. Belediye başkanlığı çok zor, çok onurlu bir görev. Bu görevi Cumhuriyet Halk Partili Halil Arda’ya teslim ettiğim için çok gurur duyuyorum.  Gaziemir artık Cumhuriyet Halk Partili oldu. Kentin yönetimi sadece belediye başkanı ve meclis üyelerine bırakılmamalı. Kentte yaşayan herkesin yönetime katkı koyması gerekir. Bundan sonra da ilçemizin yönetimine katkı koymaya devam edeceğim” diye konuşu.

 
Şoke eden olay! Cansız mankeni 'taciz' etti
 
MHP’li Kartal mazbatasını il başkanlığına götürdü
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Gül parlak 10 Nisan 2019 Çarşamba 11:31

Birşey daha söyleyeyim. Soyadınızın verildiği Arda meydanı .Nedir kardeşim bu meydanın hali 25 senedir gaziemirdeyim bu meydan da boş insanların lak lak yaptığı kahvehanelerden başka birşey yok yakışıyormu bu meydan dedenizin soyadını taşımaya düzeltin insanlara faydalı bir meydan yapın .Ben dedenizin yerinde olsaydım meydanada camiye ismimi verirdim Merkez cami yerine arda cami koyardım etrafınada fakir fukarayı doyuracak aşevleri açardım.İnsanlara faydalı işler yapın kaveheler bunların insanlara hicbir faydası yok ne bu dünya nede ahret için.Çalışın ALLAH c.c rızası için çalışın.Bu dünya boş ölüp gideceğiz.

Yorumu oyla      4      5  
Gül parlak 9 Nisan 2019 Salı 08:09

Öncelikle hayırlı olsun RABBİM doğruluktan ayırmasın .Gaziemir de görüntü kirliliği yapan heykelleri kaldıracaksa,okul yanlarındaki biraneleri kaldıracaksa,gazikent mah.CAMİ yaptıracaksa ,gaziemiri sivrisineklerden kurtaracaksa ,gaziemiri çernobil olmaktan kurtaracaksa gaziemirdeki park sorununu çözecekse o zaman hakkıyla çalışan bir belediye başkanı olarak gaziemiri ileriye götürür.Yok kahvehanelerin,birahanelerin sayısını artıracaksa,sarkıcılara türkücülere dünyanın parasını harcayacaksa,kimsesiz hastalara yaşlılara yarım yamalak hizmet yapacaksa ve her işinde önceliği ALLAH c.c rızası olmayacaksa gaziemir her geçen gün neyazıki kalitesizleşecektir değerini düşürecektir.

Yorumu oyla      4      6  
Hidayet 8 Nisan 2019 Pazartesi 18:30

Evet Gaziemir emin ellerde yolun açık olsun sayın başkan

Yorumu oyla      4      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan İduğ’dan ’06.30’ mesaisi: Bornova'yı büyütmeye geldik
Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü şantiyelerini sabah ...
Başkan İduğ’un ilk ziyareti emek temsilcilerine
İlk mesaisine sabah şantiyelerde işçilerle başlayan Bornova Belediye Başkanı ...
Başkan Aksoy Mevlana’nın sözüyle seslendi: Dün dünde kaldı cancağızım
Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy görevine başladı. Coşkulu bir kalabalıkla ...
 
Karşıyaka'da Tugay dönemi resmen başladı: Bu bir vatani sorumluluk
İzmir'de, yüzde 71.50'lik oy oranıyla Karşıyaka Belediye Başkanlığı'na ...
Başkan İnce 3.dönem için yola çıktı: Benim ve ailemin onuru Güzelbahçe’nindir
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce üçüncü dönem için yola çıktı. ...
Yiğitler Deresi ıslahında son viraj!
Kemalpaşa ilçesinde, geçen Ocak ayındaki aşırı yağmurlarda yatağında bozulmalar ...
 
Başkan Batur'dan 'bağış' çağrısı
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, kendisini tebrik için çiçek göndermek ...
Başkan Aksoy'dan anlamlı mesaj: Çiçek değil, kitap gönderin
31 Mart yerel seçimlerinde CHP Menemen Belediye Başkanı olarak seçilen ...
Başkan Tugay'dan Selin'e anlamlı jest
Karşıyaka Belediyesi Kardelenler Anaokulu öğrencisi 6 yaşındaki Selin ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Veda zamanı!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva