HABERLER>POLİTİKA
5 Haziran 2017 Pazartesi - 12:34

Eskişehirli Göztepe taraftarı vekilden isyan: Böyle dangalaklık olur mu?

İzmir Milletvekili Sertel, “AK Partili bazı milletvekilleri ve özellikle bir tanesi, sosyal medya hesaplarımı takip ediyor. Trolleriyle tepki oluşturmaya çalışıyor. Ayıp ediyorlar. Ben burada büyük takımları izleyeceğim. İnsan kendi ayağına kurşun sıkar mı? Böyle dangalaklık olur mu?” dedi.

Eskişehirli Göztepe taraftarı vekilden isyan: Böyle dangalaklık olur mu?

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ - Aslen Eskişehirli olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atilla Sertel, Göztepe’nin Süper Lig bileti aldığı final maçı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz hafta oynan Play-Off müsabakaları sırasında Göztepe Boluspor ile karşılaşırken, Eskişehirspor- Giresunspor maçına giden ve protokoldeki görüntülerinden dolayı sosyal medyada eleştiri oklarının hedefine oturan Sertel konuyla ilgili Egedesonsöz’e konuştu.

Göztepe’nin, Eskişehirspor’u penaltı atışlarıyla yenerek 14 yıllık hasretini noktaladığı finalin ardından sosyal medya hesabından, ‘Eskişehir'de doğdum onurluyum. İzmir'de yaşıyorum gururluyum. Eskişehirspor için üzüldüm, Göztepe ile sevindim. Hayırlısı olsun. Göztepe'mizin şampiyonluğunu kutluyor, süper ligde başarılar diliyorum’ mesajını atan Sertel ayrıca tepkilere cevap verdi.

AK PARTİLİ VEKİLLER ÖZELLİKLE BİR TANESİ…
Sertel, “Göztepe’nin, İzmir’de Bornova stadında oynadığı en az 8-10 maça gittim. Ben Göztepe başarısı için amatör kümeye düştüğünden bu yana gayret gösteriyorum. İzmir takımlarının hiçbirini ayırt etmeden çalışan, yazan, konuşan bir insanım. Burada olayı siyasete alet ediyorlar. Ne yazık ki AK Partili bazı milletvekilleri ve özellikle bir tanesi, benim sosyal medya hesaplarımı takip ediyor. Eskişehir’de bir nikah vardı. O vesileyle eşimle beraber gittik ve sonrasında Giresun maçını izlemeye gittik. Bundan doğal başka ne olabilir?” diye konuştu.

BENİ HEDEFE KOYDULAR
Sertel, “Ben Göztepe-Boluspor maçını da seyretmiştim. Ama o kişi benim sosyal medya hesabımdan alıyor ve kendi trolleri aracılığıyla tepki oluşturmaya çalışıyor. Ama toplasan 60-70 kişinin yazdığı yazılar. Bir tepki olduğunu zannetmiyorum. Benim ismimi öne atarak beni Göztepe düşmanı ilan etmeye çalıştılar. Ciddi hedefe koydular. Bu çok yanlış bir durum... Ben korkmam ama yarın öbür gün başıma bir şey gelse… Hedef gösteriyorlar. Çok çirkin ve adaletsiz bir durum… Sporda fanatizm içinde olan insanların olduğu durumu Türkiye’de yaşamıyor muyuz? Yaşıyoruz. Elinde pala, silah olan insanlar dolaşıyor” dedi.

ESKİŞEHİR’İ TUTTUM AMA…
Sertel, “Ben Eskişehir’de doğdum. Bundan onur duyuyorum. Bunda hiçbir sıkıntı yok. Çocukluğumda, gençliğimde Eskişehirspor’u tuttum tabi ki ama ben İzmir’de yaşıyorum ve bu kentin bütün takımları için çalışıyorum. Altay’ın futbol sahası Alsancak Stadı’nın onlara tahsis edilmesi için Gençlik ve Spor Bakanı’yla mecliste konuşan, KİT Komisyonunda dile getiren, sonrasında takımların statlarının yapılması için konuşan, arabuluculuk yapan bir insanım. Ben Karşıyaka’nın formasını da giyerek basketbol ve futbol maçında bulundum. Yani ama bu demek değildir ki Göztepe, Altay, Altınordu’yu bir kenara öteledik. Altınordu’nun U milli maçlarına gittim. Bucaspor’un alt yapısına katkı koymaya çalışan bir insanım. Ben İzmir için çalışıyorum ama bu arkadaşlar farklı noktaya çekmek istiyorlar. Bizim yıldızımızı karartmaya çalışıyorlar. Bunu niye yaparlar bilmiyorum ama haksızlık yaptıklarını düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

BÖYLE BİR DANGALAKLIK OLUR MU?
Durumu algı yönetimi olarak nitelendiren Sertel, “Bu haksızlığın toplum tarafından iyi anlaşılacağını düşünüyorum. Ayıp ediyorlar. Yanlış yapıyorlar. Algı yönetimi yapıyorlar.  İzmir’den bir futbol takımının Süper Lig’e çıkması bir milletvekili olarak beni çok sevindirdi. Ben burada Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi, büyük takımları izleme şansına sahip olacağım. Ben maça gideceğim. İnsan kendi kendinin ayağına kurşun sıkar mı? Böyle bir dangalaklık olur mu? Ama bunlar bunu kasıtla yapıyorlar. Haksızlık yapılması doğru değil. Bu takımları İzmir’de izlemek gibi bir durum varken ben Göztepe’nin çıkmamasını ister miyim? Böyle bir şey olur mu? Çok aptalca buldum bu tepkileri. Ama kasıtlı bir yandan” ifadelerini kullandı. 

 
Memur ve emeklinin enflasyon farkı ne olacak?
 
Keşif yaparken yakalandılar: İzmir'i kana bulayacaklardı!
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Selahattin Güzel 5 Haziran 2017 Pazartesi 16:17

Herkes vicdanının sesiyle yaşar. Ya adam gibi yaşar ya da cudam gibi yaşar. Ben Atila Serritel ile kaç sefer Göztepe maçına gittiğimi biliyorum. Belki benden ayrı kimbilir kaç kez Göztepe''ye destek için maça gitmiştir. Böyle trolleri kullanarak iftiralar atarak insanları hedef tahtasına koymak asla ahlaki değildir, vicdani değildir.Atila Sertel, vicdanının sesiyle adam gibi yaşayanlardandır.Nokta.

Yorumu oyla      12      7  
5 Haziran 2017 Pazartesi 13:14

Adam Eskişehir' i de tutabilir , bunda ne var ? Size mi soracaktı ? Yoksa bir anda Göztepe aşkı ortaya çıkıp, forma giyip 40 yıllık Göztepeli gibi rol mü yapsaydı ?? ben izmir vekiliyim, izmir takımları için elimden ne gelirse yaptım, yapmaya hazırım da demiş.

Yorumu oyla      20      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Balbay Muğla Faciası'nı meclise taşıdı: Bariyer ihmali mi?
CHP İzmir Milletvekili Mustafa Ali Balbay, 13 Mayıs anneler gününü Marmaris ...
'Sendikalı işçilerden fazla taşeron işçi var'
"Kıdem Tazminatı Çalıştayı"nda konuşan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 'Sendikalı ...
Gökçek'in o iddiasına Akşener'den yanıt
Melih Gökçek'in, 'Kılıçdaroğlu, Akşener'e İstanbul Büyükşehir Belediye ...
 
AK Parti'den Karşıyaka Anıtı çıkışı: Uzlaşı bunun neresinde?
AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Boztepe, Karşıyaka Anıtı ile ...
Başbakan'dan Göztepe mesajı: 'Yıldırım' tebrik!
Başbakan Yıldırım, Spor Toto Süper Lig'e yükselen Göztepe Kulübü Başkanı Sepil'i tebrik etti.
CHP'li Bakan tarihi hastaneyi Meclis'e taşıdı!
Murat Bakan tarihi Gümüşsuyu Askeri Hastanesi'nin göz hastanesi olacağının ...
 
'Rektör eşinin atamasını doğru bulmuyorum'
Bakan İsmet Yılmaz, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ'ın ...
CHP'li Özel: Cumhurbaşkanı tükenmişlik sendromu ile...
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın siyasette ...
AK Partili Hotar KADEM iftarında konuştu
AK Parti İzmir Milletvekili Hotar: "Ülkemizin geleceği bugününden çok ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva