HABERLER>POLİTİKA
11 Mart 2016 Cuma - 15:47

CHP’li mevkidaşından Boztepe’ye yaylım ateşi!

Belediyelerdeki akraba listesi çıkışıyla gündem olan AK Partili Boztepe’ye CHP’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bilgin’den sert mesajlar geldi.

CHP’li mevkidaşından Boztepe’ye yaylım ateşi!

EGEDESONSÖZ - AK Partili Boztepe ile CHP arasındaki krize Boztepe’nin mevkidaşı olan CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Dilek Bilgin de dahil oldu.

CHP’li Menemen ve Çiğli belediyelerinde belediye başkanlarının akrabalarının çalıştığını sosyal medya hesabında paylaşarak, ‘aile şirketi’ diye eleştiren Boztepe’ye, Bilgin’den çok sert açıklamalar geldi.

CEVAP YOK!
Bilgin sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, geçmişte kendilerinin de birçok soruya cevap alamadıklarını ifade ederek, “Biz ayakkabı kutularına ne oldu dedik. Cevap yok. 17-25 Aralık size ne hatırlatıyor dedik. Cevap yok. Biz kabine de, danışmanlıklar da eş dost, ahbap çavuş, oğul, kız damat ne iş yapar dedik. Cevap yok. Kiraz belediye başkanınız işçinin emekçinin maaşını ödemezken, son model makam arabasına ayıracak bütçeyi bulmuş yazık dedik, ayıp dedik. Cevap yok. Abdülhamit sevdalısının belediyesinde işçi kıyımı yapılıyor, ekmekle oynanıyor hatta genel başkan yardımcınızın yeğeni memur dövüyor dedik. Cevap yok. Belediye başkanlarınızın tek icraatı işçi kıyımı, mobbing, reklam kokan işler… İzmir hizmet ister. Bırakın bu işleri dedik. Yine cevap yok” ifadelerini kullandı.

CHP’DEN MECLİS ÜYESİ YAPIN DİYE KAPI AŞINDIRAN…
Boztepe’nin 2014 yerel seçimlerinde CHP’den meclis üyesi olmak için kapılarını aşındırdığını ifade eden Bilgin, “Mavişehir’de oturup Bayraklı’da meclis Üyeliği yapan, 2014 yerel seçimlerinde beni CHP’den meclis üyesi yapın diye kapı aşındıran, bizlere şirin görünmek adına kendi partisini ve partisinin yöneticilerini sosyal medyadan bombardımana tutan istediğini elde edemeyince geri vitese takıp bu kez de CHP’li belediyeleri karalayarak kendine prim sağlamaya çalışan AKP il Başkan yardımcısını bu konuda muhatap almadığım doğrudur, alınacak gibi de değil. Her yurttaş namusuyla alnının teriyle çalışabilir. Akraba olmak çalışmaya engel değildir. Yani demem o ki bu işlerin size bir faydası olmaz. Zaman'ı iyi kullanın İzmir'li okur, sorar, sorgular bu içi boş laflara itibar etmez. Bu güne kadar etmediği gibi... Siyaset ciddi bir iştir mahalle dedikodularıyla gündemi oyalamayın. Biz basında hizmetlerinizi yaptıklarınızı görmek, okumak isteriz. Partilileriniz genel yapıları itibariyle biraz gergin, kavgacı, uzlaşı, sağduyu ve empatiden uzak ve nefret dilini benimseyen insanlar. Bunu İzmir'li hemşehrilerimize anlatamazsınız burası barışın sevginin ve dostluğun başkentidir. Sizde bir İzmirli olarak siyasi nezaket çerçevesinde eleştirilerinizi yapmalısınız. Halka dokunan, İzmirli’nin ihtiyaçlarına cevap veren güzel projeleri var belediyelerimizin. Bırakın kim nerde çalışıyor, bunlarla ilgilenin. Belki sizde örnek alıp bir şeyler yaparsınız motivasyon olur... (Ele verir talkını kendi yutar salkımı dedikleri tam da bu olsa gerek)” diye konuştu.

 
AK Parti’de ilçe başkanı kazan kaldırdı!
 
Kiraz’da can dostlara vefa!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Adı Bende Saklı 12 Mart 2016 Cumartesi 07:29

Bir chp li olarak akp ve chp arasında bu hususlarda fark yok iki partinin belediyeleri nin birokratlari şef ten tutun en üst makarna gelenler liyakat a göre değil bazı ağır kişilerin gücünü göstermek için boş gezeni müdür yapıp Müdürlüğü hak edeni onun emrine verip güç gösterisi yapıyorlar

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti’de ilçe başkanı kazan kaldırdı!
Başbakan Davutoğlu’nu ağırlayan İzmir teşkilatı çalışmalarını sürdürürken ...
AK Parti'de peş peşe 5 istifa!
Hatay'da İskenderun, Payas, Defne, Kırıkhan ve Reyhanlı ilçe başkanları ...
Çıray’dan Davutoğlu ve Çavuşoğlu’na 6 soru!
CHP İzmir Milletvekili ve Dilekçe Komisyonu üyesi Aytun Çıray, basında ...
 
Torbalı’da CHP’den Başkan Görmez’e yaylım ateşi!
Torbalı’da Mart ayı meclis toplantısında alınan kararlara MHP Grup Sözcüsü ...
AK Partili Kaya: AYM görev gaspı yapmıştır!
AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Anayasa ...
Sındır’dan ilçe turunda önemli mesajlar!
Kınık, Bergama, Dikili, Aliağa ve Foça’da hemşerileriyle bir araya gelen ...
 
MHP’de Karataş’tan genelge: O toplantılara itibar edilmeyecek!
Partideki kriz ise Genel Merkez’in muhalif teşkilatları bir bir kapatmasıyla ...
CHP’de parti tüzüğü sil-baştan!
CHP yönetimi, parti tüzüğünü yeniden yazmak amacıyla kolları sıvadı.
Yüksel’den çarpıcı mesajlar: Karabağ’ın sözleri, ‘aile şirketi’ eleştirileri ve örgüt!
CHP İl Başkanı Yüksel, parti için krizleri, Bayraklı Belediye Başkanı ...
 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
10 Yönetmen Ve Türk Sineması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Atatürk' adını kim yakıştırdı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva