HABERLER>POLİTİKA
27 Şubat 2019 Çarşamba - 16:59

CHP Karşıyaka’da miting havasında açılış: Soyer, Yücel ve Tugay’dan çarpıcı mesajlar!

Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Tugay, seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Soyer, İl Başkanı Yücel ve Belediye Başkan Adayı Tugay birbirinden önemli mesajlar verdi.

CHP Karşıyaka’da miting havasında açılış: Soyer, Yücel ve Tugay’dan çarpıcı mesajlar!

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, 31 Mart yerel seçimleri için çalışmaların yönlendirileceği seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Bostanlı’da yer alan ofisin açılış törenine Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP’li Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir milletvekilleri, belediye başkan adayları, il yöneticileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve İlçe Başkanı Uğur Yıldırım programda yer almadı.

İL BAŞKANI YÜCEL: YÜZDE 80 OY BEKLİYORUZ
Açılışta konuşma yapan İl Başkanı Yücel, “31 Mart yerel seçimleri bizim için fırsat. Bu bir bayrak değişimi… Bayrağı değerli arkadaşımız Cemil Tugay teslim alıyor. Karşıyaka’da sizlerin desteğiyle bir destan yazmak için sizin hizmetinize geliyor. Bizde insanları ötekileştirmek ayrıştırmak kutuplaştırmak yok. Biz halkın imkanlarını halk için kullanmaya geliyoruz. Bunu gerçekleştirdik ve gerçekleştirmek için geliyoruz. Soyer Seferihisar’da destan yazmış, şimdi değerli Aziz Kocaoğlu'ndan bu bayrağı nöbeti İzmir'de devralmaya geliyor. Soyer'i ve Tugay'ı sizlere emanet ediyorum. Biz Karşıyaka'da seçimi kazanırız. Medarı iftiharımız Karşıyaka’da yüzde 70'lerle seçim kazandık. Yine kazanırız. Bu kez İzmir'den Türkiye'ye omuz vermemiz lazım. Bu yüzden sizden yüzde 80 oy oranı bekliyoruz. Mart'ın sonu bahar diyerek hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

TUGAY: BENİ VE SOYER’İ YALNIZ BIRAKMAYIN
Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay ise, “Başkan adaylığım açıklandığında bana en çok söylenen şuydu;  CHP Karşıyaka'da hep kazanıyor. Niye kazanıyor? Dedim; 14 bin tane üyesi var ve o kadar da seven var. Biz Atatürk'ün değerleri ve çatısı altında birleşen insanlarız. Başka bir şey yapmamıza gerek yok. Cumhuriyet her zaman var olacak. Benim gibi öğretmen çocuklarını emeği ile okuyarak bir yere gelmiş ve vatan sevdasıyla bir yere gelmiş çocuklar bir araya gelecek ve çocuklar her birinize benim yaptığım gibi sahip çıkacak. Günümün çoğunu sokakta sizlerle gerçekleştireceğim dedim. Bu gerçek. Bunu yapacağım ve bununla var olacağım. Lütfen yanımızda olun. Soyer'i ve beni yalnız bırakmayın. Bizi yalanlarla iftiralarla zayıflatmak isteyenlere karşı siz bir şeyler söyleyin. Hep beraberiz. Size güvenerek dayanarak yola çıktık. Bizi yalnız bırakmayacağınıza inanalım güvenelim değil mi? Bende İzmir'in bir çocuğu olmaktan gurur duyuyorum. İnanıyorum İzmir Türkiye'yi kurtaracak. Buna emin olun. Biz inandık sizde inanın” ifadelerini kullandı. 

İZMİR CUMHURİYETİN KALESİ
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer de, “İzmir cumhuriyetin kalesi, Mustafa Kemal Atatürk'ün kalesi… Sizler hepiniz o kalenin yıkılmaz sarsılmaz taşlarısınız. Ve her biriniz o kalelerin sımsıkı taşlarısınız. Türkiye'de rejim değişti, otorite merkezileşti. Demokrasinin nefes aldığı yerler yerel yönetimler. Onun için sımsıkı sahip çıkmaya çalışıyoruz. Demokrasi insanlığın ürettiği en güzel yaşam biçimi. İnsanlar bundan sonra bu gezegende huzurlu bir yaşam sürmeyi başarmış. O nedenle demokrasiyi unutmamak lazım. Demokrasi bir arada yaşamak demektir. Demokrasi bir arada yaşamanın mutluluğudur. Demokrasi ekmektir, aştır, iştir. Kardeşlik ve barış, demokrasi yoksa adalet ve kalkınmada yoktur. Kardeşlik ve barış ve demokrasi varsa o zaman o refah en çok alın teri dökenlere refah olur. Emek harcayanlar ondan pay alırlar. Bu en büyük zenginliğimiz. Buna nasıl sahip çıkacağız. Demokrasi yetmiyor diyorlar. Çünkü popülist iktidar anlayışı tüm dünyayı sardı. Teknoloji ve dilini buluşturarak yeni enstrümanlar yaratmalıyız. Dijital teknoloji araçlarıyla demokrasiyi işletmek zorundayız. Her birinizin cep telefonuna aplikasyonlar yükletip Karşıyaka'ya yeni bir hat kurulacaksa,  o hattı istiyor musunuz? İstemiyor musunuz? O hat bu sıklıkta mı? Bu sıklıkta mı çalışsın? Ne varsa size soracağız. Tek tek size soracağız. Eğer demokrasiye sahip çıkmaksa işte böyle sahip çıkacağız”diye konuştu.

O STADI YAPTIRACAĞIZ, KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN
Yıllardır kentte tartışılan konuların başında gelen Karşıyaka Stadı üzerinden açıklama yapan Soyer, “O stadı yaptıracağız. Kimsenin şüphesi olmasın. Karşıyaka İskelesi'ni yer altına alacağız ve üstü geniş bir yaya alanı yapacağız. Opera binasına İzmir'in şehir tiyatrosunu kuracağız. Şehir tiyatrosu müjdesini buradan vermiş olayım. Orada belediye konservatuarı olacak. O bina bir dakika boş kalmayacağız. Çocuklarımız edebiyatla sanatla kültürle kitapla kütüphane ile buluşacak. Ben niye siyaset yapıyorum biliyor musunuz? Bu topraklarda bu akvaryum gibi denizin başında bizim çok daha yüksek yaşam kalitesinde yaşamıyoruz. Neden? Bu bir takdiri ilahi değil, takdiri idari. Bu bir karar değil, bu değişecek. Başka bir İzmir mümkün. Başka bir Türkiye, başka bir Dünya mümkün. Demokrasiyi içtenlikle korursak, bütün bunlar mümkün” dedi.

İZMİR KAN KAYBEDİYOR
Akdeniz Kentler Birliği projesinden de bahseden Soyer, “İzmir kan kaybediyor. Körfez bu coğrafyanın yüreği... Yürek kan pompalıyor. İzmir hem doğuya hem batıya kan pompalıyor. Mübadele ile kurtuluş savaşıyla damar tıkanıkları olmuş şimdi bu damar tıkanıklarını açmamız lazım. Eğer doğuya ve batıya açan damarlar açılırsa nasıl büyüyeceğimizi hepimiz göreceğiz. Akdeniz'de bir kentler birliği kuruyoruz. Beyrut, Atina ve Barselona ortak projeler yapacağız ve yeni ortak pazarlar geliştireceğiz. Akdeniz'i global dünyanın global aktörü yapacağız. İzmir bunun öncülüğünü yapacak. Bunun hepsini tarımda turizmde yapacağız. Sadece şundan yana içiniz müsterih olsun. İzmir'de iki büyük hedefimiz var. Refahı ortak bölüşeceğiz. Örnekköy'de halk ekmek, halk süt, halk gıda yapacağız. Meyve sebze süt ekmek aracısız senin mahallene sokağına gelecek. İyi temiz sağlıklı gıdaya çocuklarınız çok daha ucuza erişebilecek. Birlikte yapacağız” diye konuştu.

HÜKÜMETE: MÜREKKEP Mİ YOK?
Merkezi hükümet ve İzmir’deki yatırımlar noktasında açıklama yapan Soyer, “Buca hattımız var, Halkapınar ve otogar hattımız var. Metroyu buraya getirmek için projesi ve parası hazır ayrılmış Ankara'dan onay imzası lazım. Para istemiyoruz, kefalet istemiyoruz ama imza atılmıyor. Mürekkep mi yok? Kalem mi yok? Bilmiyoruz. İmza atılmıyor. Ankara'ya 1 milyar ayrılmış, İstanbul'a 2 milyar İzmir'e herkes biliyor. Herkesin bildiği şeyleri bana niye anlattırıyorsunuz. Onların bilmediği bir şey var. Vergileri adil dağıtmıyorsan bu millet sana bunun hesabını bir yerde sorar” ifadelerini kullandı.

DÜNYANIN EN ŞANSLI ADAMIYIM
Soyer, “Ben dünyanın en şanslı adamıyım. Çok şanslıyım. 19 Mayıs 2019 ne demek? Kurtuluş Savaşı'nın başladığı 100’üncü yıl. Ben büyükşehir belediye başkanı olacağım. Düşünebiliyor musun? 100 yılı İzmir'de öyle bir kutlayacağız ki. Görev süremde 2023 de var. Bu ne demek? Cumhuriyet'in 100’üncü yılı demek… Yahu ben ne şanslı bir adamım! İzmir'de ne olacak? 100’üncü yılda ne olacak. Atatürk'ün ilkelerini yeniden yeniden tüm Türkiye'ye bir kere daha anlatacağız hatırlatacağız. Diyeceğiz ki sarılın Atatürk'e sarılın, sarılın başka çareniz yok. 2019'un 19 Mayıs'ından önce 29 Ekim 2023'te tekrar edeceğiz” diye konuştu. 

 
6. ACE of M.I.C.E. Exhibition By Turkish Airlines başarısını perçinledi
 
Kılıçdaroğlu: Kavgadan uzak duracağız
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Yorgun Demokrat 27 Şubat 2019 Çarşamba 23:59

İlçe başkanı ve belediye başkanının tavrı nedir? Bu mu CHP zihniyeti

Yorumu oyla      7      5  
M bilge 27 Şubat 2019 Çarşamba 23:21

Gelecek yıllar o stadın oraya yapılmasının ne kadar yanlış olduğunu gösterecek ama geç kalınmış olacak lütfen bu konuda popülizm yapmayın inşallah “siyaseten” söyleniyordur

Yorumu oyla      5      6  
Can çiler 27 Şubat 2019 Çarşamba 21:01

Bir şeyin farkında mısınız? Ruh yok çoşku yok inanç yok. Bunu hepimiz görüyoruz ama söyleyemiyoruz. Kılıçdaroğlu nun geldiği aday tanıtım toplantısına bakın, dünkü il in Merk seçim bürosu açılışına bakın bugün kü bu açılışa bakın. Bir eksik var. Bunu Acil gidermemiz lazım nasıl olacaksa yapmak lazım. 24 haziran akşamı sonrası yitirdiğimiz o ruhu morali umudu tekrar kazanmamız lazım. Yoksa çok şey yitireceğiz geleceğe yönelik. Kyaka da seçim alınır %72 ile olmaz da 60 La olur ama giden de umutlarımız olur.

Yorumu oyla      6      6  
ağır ol 27 Şubat 2019 Çarşamba 19:47

Sevdiğim sözdür, 'ağır ol, molla desinler' derler bizde! Bir önceki yönetim de chp idi ve unutma ki şu anda başlamak için ne bulduysanız hepsi o yönetimlerden devroldu size! Nankörlük etmeyin, bedelini ödersiniz!

Yorumu oyla      5      7  
ksk 27 Şubat 2019 Çarşamba 18:58

İskeleyi yer altına alamazsınız yaya geçidini yer altına alabilirsiniz.Keşke.....!

Yorumu oyla      6      6  
Özer 27 Şubat 2019 Çarşamba 18:36

Cemil Başkan Güzel bir “ Devrimci “ bitiriş yaptı . Tunç Soyer çok güzel projeler açıkladı . Bence yeni dönemde İzmir Turizm’in yükselen yıldızı olacak . İzmir’li bir turizmci olarak heyecanlandım . Tarım da da İzmir örnek projelerine devam edecek . Tarımsal Kalkınma koop başkanı Neptün Hanım da Tunç bey in en büyük destekçisi olacak projeleriyle . Tunç Bey’in ve Cemil Bey’in gözlerindeki ışığı , heyecanı gördüm . Tam bir Devrimci , sosyal demokrat bir kadro geliyor . ??????

Yorumu oyla      6      6  
abuzer 27 Şubat 2019 Çarşamba 17:40

nerede hali hazırdaki meclis üyeleri niye yokdu ilçe başkanı belediye başkanı bunlar hani hızlı chp lilerdi

Yorumu oyla      8      6  
Sinan 27 Şubat 2019 Çarşamba 17:20

Bravo bu ekibe güveniyorum, çok iyi işler çıkacak, arkanizdayix

Yorumu oyla      12      12  
Mert 27 Şubat 2019 Çarşamba 17:18

İzmir CHP dir, CHP iznir

Yorumu oyla      14      10  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fatih YAPAR yazdı... Soyer’in İzmir aşkı!
Fatih YAPAR yazdı... Soyer’in İzmir aşkı!
CHP Gaziemir adayı Arda’dan ‘istihdam’ müjdesi
Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Gaziemir Belediye Başkan ...
CHP, Konak’ta Yıldız’a emanet
İl Disiplin Kurul Başkan Yardımcısı Ahmet Yıldız, Konak İlçe Seçim Koordinasyon ...
 
AK Parti Bergama Adayı Koştu'dan Millet Bahçesi ve meydan müjdesi
Bergama'nın  Tarihi ve Turistik bir UNESCO Şehri olmasına rağmen  doğru ...
AK Parti İzmir’de şok: ‘Haberim yok’ dedi, istifa etti!
Cumhur İttifakı’nda yer alan MHP ile AK Parti’nin Aliağa’da belediye meclis ...
Pakistan ve Hindistan'a sağduyu çağrısı
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Gerginlikten dolayı endişe duyuyoruz. Gerginliği ...
 
AK Parti adayı Eroğlu: Esnaf kazanacak, Konak güçlenecek
Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Melek Eroğlu, Kemeraltı esnafıyla bir ...
AK Parti Karabağlar adayı Doğan'dan 40 yıl çıkışı: Neden hayata geçirmediniz?
AK Parti Karabağlar Belediye Başkan Adayı Bilal Doğan, bazı kesimlerce ...
CHP adayı Soyer'den 'Tam 35' ziyaret
Millet ittifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, Göztepe ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
10 Yönetmen Ve Türk Sineması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Atatürk' adını kim yakıştırdı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva