HABERLER>EKONOMİ
27 Şubat 2019 Çarşamba - 16:40

6. ACE of M.I.C.E. Exhibition By Turkish Airlines başarısını perçinledi

Türkiye’nin ilk ve ‘’tek’’ etkinlik, toplantı ve kongre endüstrisi fuarı ACE of M.I.C.E. ExhibitionbyTurkishAirlines“ConnectingDots” mottosuylaaltıncı defa global MICE endüstrisini ağırladı ve 3 günde 15.523 profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

6. ACE of M.I.C.E. Exhibition By Turkish Airlines başarısını perçinledi

20-22 Şubat tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 6. ACE of M.I.C.E. ExhibitionbyTurkishAirlines, başarıyla sona erdi.Turizm Medya Grubu, yayımladığı fuar sonuç infogragrafiği ile 6. ACE of M.I.C.E. fuarının da başarılı bir şekilde tamamlandığını ifade etmiş oldu.

41 ÜLKEDEN 254 ULUSLARARASI FİRMA, 550 ULUSAL SATIN ALICI, 5746 B2B TOPLANTI
Uluslararası HostedBuyer Programı kapsamında yurtdışı pazarından fuara 41 ülkeden 254 uluslararası nitelikli MICE profesyoneli ve 550 ulusal profesyonel katıldı. Fuar kapsamında, katılımcı firmalarla satın alıcılar arasında toplam 5746 B2B toplantı gerçekleştirildi. 3 gün boyunca, fuara 15.523 profesyonel ziyaretçi katılım gösterdi.

20 MİLYAR TL DEĞERİNDE İŞ BAĞLANTISI POTANSİYELİ!
2019 yılı için Uluslararası HostedBuyer programı kapsamında ağırlanan firmaların yıllık etkinlik ve toplantı bütçesi 20 Milyar TL’yi aşarken, satın alıcılar ağırlıklı olarak Avrupa, Rusya, Hindistan ve Asya ülkelerinden katılım gösterdi.

28 OTURUM VE 50 KONUŞMACI
Global MICE sektörünün en büyük marka ve isimlerini bir araya getiren ACE of M.I.C.E. byTurkishAirlines 2019 Speakers’ Corner Konferans Programında, deneyimsel pazarlama ve deneyim tasarım, destinasyon pazarlaması, etkinlik teknolojileri ve espor temaları işlendi. Toplam 28 oturuma ve 50 konuşmacıya ev sahipliği yapan fuarın tüm oturumları, endüstri tarafından büyük ilgi gördü.

AUDİ, GOOGLE, BOEİNG VE LAMBORGHİNİ GİBİ DEV MARKALARIN ETKİNLİKLERİNİN YARATICILARI ACE OF M.I.C.E.’TAYDI! 
Deneyimsel Pazarlama ve Deneyim Tasarımı konularında dünyanın lider etkinlik ve yönetimi şirketi GES’in Uluslararası Genel Müdür Yardımcısı JasonPopp;  PICO Global Marka Etkileşimi Direktörü GregoryCrandall; SilaSveta’danAnastasiaFilatova; küresel pazarda lider deneyimsel pazarlama ajansları Jack Morton Worldwide’danCaspar Mason ve Freeman XP’den Jordan Waid konferans programı kapsamında ACE of M.I.C.E.’a katıldı.

Bunların yanında Kurumsal İletişimciler Derneği Paneliyse; SOCAR Türkiye, TAB Gıda, PepsiCo, Sabancı Üniversitesi gibi markaların iletişim yöneticilerini buluşturdu.

Çelebi Havacılık Holding sponsorluğunda düzenlenen Destinasyon Pazarlaması oturumlarında ICCA Paneli; Rusya, Seul, Sırbistan, Güney Afrika ve Abu Dabi gibi destinasyonların turizm otoriteleri ve kongre bürolarının başkanları, ICCA Avrupa direktörünün moderasyonunda gerçekleşecek panelde buluştu.

HIZLA YÜKSELEN TREND E-SPOR’UN EN ÖNEMLİ İSİMLERİ ACE OF M.I.C.E.’TA!
Vestel sponsorluğunda düzenlenen E-spor oturumları ise Kaan Kural ve Tunç Berkman moderasyonunda iki farklı panele ev sahipliği yaptı. RIOT Games, Netmarble’ın yöneticileri ve Türkiye Espor Federasyonu gibi endüstrinin kilit aktörlerini bir araya getiren panellerde, E-spor’un geleceği ve etkinlik endüstrisine ve markalara vaat ettikleri ele alındı.

ANTALYA VE KUZEY KIBRIS DESTİNASYONLARI ACE OF M.I.C.E.’TA TANITILDI! 
Antalya Tanıtım Vakfı Başkanı Yeliz Gül Ege’nin ve KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Sayın Fikri ATAOĞLU’nun özel olarak katılım gösterdiği fuarda, yer aldıkları gösterişli stantlarla Antalya ve Kuzey Kıbrıs destinasyonları MICE endüstrisine en iyi şekilde tanıtıldı.
 

İSTANBUL TİCARET ODASI BAŞKANI ŞEKİB AVDAGİÇ’TEN ÖZEL ZİYARET!
İstanbul Ticaret Odası Başkanı ŞekibAvdagiç, fuarın 2. gününde ACE of M.I.C.E.’ı ziyarete geldi ve fuar alanını İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve ICVB Başkan Vekili Bahadır Yaşık ve Turizm Medya Grubu Başkanı Volkan Ataman eşliğinde dolaştı. ACE of M.I.C.E.’a özel verdiği röportajda, Avdagiç şunları söyledi:

“ACE of M.I.C.E. Exhibition gerçekten yüz akı bir iş oldu. Bizim İstanbul Ticaret Odası olarak en öncelikli işlerimizden birisi etkinliklerin, kongrelerin ve toplantıların sayısı arttırmak. Aynı zamanda kitlesel turizmi de arttırmak gibi bir amaç da güdüyoruz ve işte bu noktada ACE of M.I.C.E. ExhibitionbyTurkishAirlines kilit bir rol oynuyor.” dedi.

Fuarın açılış seremonisinde, açılış konuşmalarını KKTC Turizm ve Çevre Bakanı Sayın Fikri ATAOĞLU, İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi USTA, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Firuz BAĞLIKAYA, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı Vekili Onur GÖZET, İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Bahadır YAŞIK, Türk Hava Yolları Yurtiçi Satış Başkanı Sayın Emre MENEVŞE, Rixos Hotelleri Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Fettah TAMİNCE ve Turizm Medya Grubu Başkanı Sayın Volkan ATAMAN gerçekleştirdiği etkinlikte, katılımcılar fuar dışında yapılan etkinliklerle de keyifli zamanlar geçirdi ve unutulmaz ve değerli anılar ile fuarı tamamladılar.

20 Şubat akşamı Uluslararası HostedBuyer’ların, basının ve konuşmacıların katılımıyla gerçekleşen boğaz turuyla profesyonel rehberler eşliğinde İstanbul destinasyonuuluslararası katılımcılara tanıtıldı. Keyifli boğaz turunun ardından, 550 kişinin katılımıyla İstanbul boğazının en muhteşem mekanlarından biri olan PORTAXE’da gerçekleşen gala yemeğinde uluslararası ve ulusal katılımcılar, hostedbuyer’lar ve konuşmacılar aynı masa etrafında muhteşem bir gecede bir araya geldi ve networkün devamlılığı sağlandı.

Fuarın ikinci günü ise 41 ülkeden 1500 MICE profesyoneli muhteşem bir parti eşliğinde Beşiktaş DorockXL’de bir araya geldi. Özel davetliler, Video mapping şov, müzik grupları, DJ ve sürprizlerle dolu dans performansları eşliğinde unutulmaz bir gece yaşadı.

 
Fatih YAPAR yazdı... Soyer’in İzmir aşkı!
 
CHP Karşıyaka’da miting havasında açılış: Soyer, Yücel ve Tugay’dan çarpıcı mesajlar!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Emlak Bankası resmen kuruldu
Türkiye Emlak Katılım Bankası, BDDK'nın yaptığı değerlendirme neticesinde ...
Dolar güne nasıl başladı? İşte ilk rakamlar
Dolar/TL kuru dün gün boyunca yatay bir seyir izlerken, ABD Merkez Bankası ...
Bilgisayar alımlarında yeni taksit düzenlemesi
BDDK, bilgisayar alımları ve taşımacılık harcamalarında kredi kartlarındaki ...
 
Kredi vadeleri resmen uzatıldı
Tüketici kredileri ile fatura değeri 120 bin lira ve altında olan taşıt ...
Dolar güne nasıl başladı? İşte ilk rakamlar
Dolar kuru dün Donald Trump'ın ek gümrük vergilerini ötelediğini açıklaması ...
5 yılda 1,25 milyar liralık rekabet cezası
Rekabet Kurumu Başkanı Ömer Torlak, tanzim satışlar ve Netflix gibi gündemdeki ...
 
Bakan Albayrak'tan kobilere yeni paket müjdesi
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 2019 istihdam seferberliğinde ...
Çeşme'de yeniden 'altın damlayacak'
Çeşme'de yeniden 'altın damlayacak'
Türkiye'ye en çok yatırım yapan ülkeler belli oldu
Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Ermut "Türkiye, geçen yıl 13 milyar ...
 
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Statlara sığmayan 23 Nisanları özledik!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İlk Milli Bayramımız!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
CHP ne yaptı, ne yapmalı?
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
CHP'li ıstakozlar iş başında...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva