HABERLER>POLİTİKA
4 Haziran 2018 Pazartesi - 09:34

CHP İzmir'in gençlerinden 'Gezi' buluşması

İl Gençlik Kolları’nın organize ettiği etkinlikte gezi olaylarının 5’inci yıl dönümü anıldı. Buca’da gerçekleşen programda konuşan Başkan Uyan, “24 Haziran’da kurulacak aydınlık yarınların daveti bizim. Bu davet bizim” dedi.

CHP İzmir in gençlerinden  Gezi  buluşması

EGEDESONSÖZ- CHP İzmir İl Gençlik Kolları, Gezi Direnişi’nin yıldönümü için, Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz eşliğinde Buca’da üniversite öğrencileriyle buluştu.

Buca’nın Hasanağa Parkı’nda gerçekleştirilen etkinliğe genç parti üyeleri ve üniversite öğrencilerinin yanı sıra İzmir Milletvekili Özcan Purçu, Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ ve milletvekili adayları katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan, “Buradan tüm Türkiye’ye bir sözümüz var. Gezi’de kaybettiğimiz yol arkadaşlarımızı öldüren diktadan 24 Haziran’da hesap soracağız” ifadelerini kullandı.

Konuşmasında Nazım Hikmet Ran’a da değinen Başkan Uyan, “Size Buca’dan Nazım Hikmet dizeleriyle seslenmek istiyorum. 24 Haziran’da kurulacak aydınlık yarınların daveti bizim. Bu davet bizim” ifadeleriyle sözlerine son verdi.

CHP’nin gençlere yönelik seçim vaatlerini İzmir’den duyuran Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz konuşmasında Gezi Direnişi ve partinin gençlik politikalarına değindi. Konuşmasında İzmir’in tarihsel önemine vurgu yapan Başkan Emre Yılmaz, “Bugün İzmir’deyiz. Yerli ve milli mücadelenin başkenti olan, Hasan Tahsin’in ilk kurşunu attığı kentteyiz. Buradan diktatörün erken seçim çağrısına icabet ediyor, 24 Haziran’da diktatörü o koltuktan göndermeye söz veriyoruz” şeklinde konuştu.

Oy kullanacak genç seçmenlere sandığa gitme çağrısı yapan Başkan Yılmaz, “ Biz gençler sandığa gidersek, memlekete yeni bir hikaye yazarız. Çünkü diktatörün en büyük korkusu biz gençleriz” dedi.

Gençlerin üniversitelerin bölünmesine izin vermeyeceğine vurgu yapan Başkan Emre Yılmaz, “Ülkemizde 8 milyon genç seçmen var. Biz bu gençleri 31 Mayıs’ın sabahından, Taksim’den, Gezi Parkı’ndan tanıyoruz. Bizim tanıdığımız gençler üniversitelerini bölenden, sınav sorularını çaldırandan, hangi şortu giydiğine karışından ve saat kaçta yurtta olması gerektiğine karar veren diktadan hesabı 24 Haziran’da sorar” ifadelerine değindi.

Konuşmasının devamında CHP’nin gençlere yönelik seçim vaatlerini açıklayan Başkan Yılmaz, sözlerine Nazım Hikmet Ran dizeleriyle son verdi.

UYAN’DAN GENÇLERE SÜRPRİZ
Konuşmaların ardından CHP Güzelbahçe İlçe Gençlik Kolları Başkanı Devrim Seyrek’im sahne aldığı konserde sürpriz bir olay yaşandı. Başkan Ozan Uyan, Seyrek’in söylediği türkü eşliğinde gençlere Ahmed Arif’ten bir şiir ile seslendi. Gençlerin ilgisini ve beğenisini toplayan etkinlik CHP Buca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Can Irat’ın teşekkür konuşması ve iftar yemeği ile son buldu.

 
Milyonlarca öğrenci bunu merak ediyordu
 
Bakanlık'tan Çiftlik Bank mağdurlarına kötü haber!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Halk 4 Haziran 2018 Pazartesi 13:44

Hala daha nelerle uğraşıyorsunuz gezi bu ülkenin utancı işte buyüzden iktidar olamazsınız akp seçime katılmasın yine iktidar olamazsınız Deniz Gezmişlerin Sebahattin Alilerin Nazım Hikmetlerin Adnan Mendereslerin Ahtı var sizde bunları asanda bu ülkeden yollayan da chp Allah size iktidar yüzü nasip etmesin yine bu ülke yanar oylar IYI PARTİYE

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Dağ'dan Kınık mesaisi: İnşallah ikinci bayramı hep beraber yaşarız
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "İnşallah 24 Haziran akşamında ...
Başbakan'dan bedelli askerlik açıklaması
Başbakan Binali Yıldırım, “Şu anda askerlik sorunu olan 5.5 milyon genç ...
Başbakan Yıldırım’dan Akşener’e TİKA tepkisi
Başbakan Binali Yıldırım Kastamonu’da konuştu. Meral Akşener'i eleştiren ...
 
Hükümetten İnce'ye yanıt: Haddini öyle aşıyor ki...
Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli , Korgeneral İsmail Metin Temel’in ...
Fatma Şahin'den Meral Akşener'e yanıt
Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İYİ Parti Genel Başkanı ...
Muharrem İnce kürsüden herkesi indirdi!
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim çalışmaları kapsamında ...
 
MHP İzmir'in patronu Karataş: İlk turda bu iş biter!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Necat Karataş, Seçimin ...
Foça'da Muharrem İnce için bağış kuyruğu
Foça ilçesinde vatandaşlar CHP cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin kampanyasına ...
AK Parti Adayı Çankırı'ya sahada sevgi seli!
AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı seçim ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Veda zamanı!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva