HABERLER>POLİTİKA
5 Kasım 2018 Pazartesi - 08:33

CHP Çeşme Aday Adayı Nükhet Akyıldız: Kadınsanız üretmenin sınır yok!

CHP İzmir'de 20 yılı aşkın bir süredir soluksuz siyasetçi, Çeşme'de iş kadını, kışlığını kendi hazırlayan bir ev hanımı. Çeşme Belediye Başkanlığı'na adaylık için iddialı bir çıkış yapan deneyimli siyasetçi Nükhet Akyıldız; " Hayatın her alanında olmayı, değerli olan ne varsa dokunmayı seviyorum. Ürettiğiniz alanlar çoğaldıkça, bilgi ve deneyiminiz de artıyor. hayat, bir tek kareden ibaret değil ki. Hele kadınsanız; üretmenin sınırı yok." diyerek; çalışma prensiplerini ve hayata bakışını anlattı.

CHP Çeşme Aday Adayı Nükhet Akyıldız: Kadınsanız üretmenin sınır yok!

Çeşme'de uzun yıllardır gayri menkul ve butik inşaat alanında faaliyet gösteren şirketlerinde kardeşleriyle el ele vererek başarılı ve örnek işlere imza atan Akyıldız; hummalı bir siyasi hayatla birlikte götürdüğü iş ve ev kadınlığındaki başarısının sırrını; " İnanacaksınız, hedefleyeceksiniz, doğru zamanlama ve organizasyon yapacaksınız" diyerek tanımladı.  

HAYAT BİR BÜTÜNSE...
" Hiçbir başarı;  zorlanarak, şartlanarak, kandırmakla gelmiyor. Bu yüzden inanç çok önemli. İçtenlikle isteyeceksiniz.  Doğallığınızı kaybetmeden inançlarınızı hayata geçireceksiniz. İş ve özel hayat için de siyasette de geçerli bu.  Hepsinde birden olabilir misiniz? Gördüğünüz gibi gayet mümkün. Hele bir kadınsanız;  gücünüz ve yüreğiniz çok daha fazlasını karşılayabiliyor." diye konuşan CHP Belediye Başkan Aday Adayı Nüket Akyıldız sözlerine şöyle devam etti;

" Hayatın kilometre taşlarını daha başından belirleyen bir insanım. Siyasi hayatımda, il ve kadın kolları yöneticiliklerimde, meclis üyeliğimde; iş hayatımda ve özel alanımda hiç farketmez. Başarmak istiyorsanız, nereden nereye varmak istediğinizi biliyorsanız, taşları da doğru yerlere koymaya başlıyorsunuz. Ben bunu yapıyorum. Hayat bir bütün. Çeşme'de yıllardır inşaat sektöründe iş yapıyorum, 20 yıldır da CHP'de siyaset; ama aynı zamanda bir kadın ve anneyim. Elbette evimin işiyle de ilgileneceğim. Bu memleketin böyle çok güçlü kadını var. Ben sadece biriyim."

ÜRETMEK ÜSTÜNE KURULU...
Amacın; daha iyi üretmek üstüne kurularak başarı getirdiğini belirten Nüket Akyıldız; " Zeytinimi kendim yapıyorum. Ve tevazu göstermeyeceğim. Çünkü yıllardır daha iyisini nasıl yaparım diye de uğraşıyorum.Görevim her ne olursa olsun; siyaseti; hep sokakta yaptım. Her önerim, projem kabul gördü ve sonuç getirdiyse, ısrarımdan ve daha iyisi için bilgiye teslim olmamdan. İş hayatım da öyle Uzmanlığa inanırım, hukuka dayanırım ve bir işin peşini kolay bırakmam. Bilime inanır, ekip ruhu yaratmanın gücünü iyi bilirim.

Şimdi Çeşme için de aynı kilometre taşlarını döşemeye başladım. İlçemi tanıyor ve sorunlarını biliyorum. Projelerimiz var, Çeşme için Çeşmelilerle birlikte hayallerimizi gerçekleştirmek istiyorum. Gördügüm destek, mutluluk verici. Dilerim bu fırsatı yakalar ve Çeşme için de başarmanın onurunu yaşarım."

 
AK Partili Özhaseki'den İzmir anketi yorumu: Bu kaygıyı çok iyi anlıyorum
 
Dolar haftaya nasıl başladı? İlk veriler
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Konaklı 5 Kasım 2018 Pazartesi 16:42

Nükhet hanım 5 yıldır Konak beld. meclis üyeliği yapıyor.5 yıldır mecliste ağzını açıp tek bir konuda öneri, görüş ya da eleştiri de bulunmuş mu? Ben hiç hatırlamıyorum. Hatırlamıyorum değil olmadı. Meclis oturumları kayıt altında girin int.e bakın var mı?

Yorumu oyla      10      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Özhaseki'den İzmir anketi yorumu: Bu kaygıyı çok iyi anlıyorum
AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, ...
CHP Aday Adayı Mustafa Öztürk: Menderes hakkını almalı!
CHP Menderes Belediye Başkanlığı için yola çıkan Büyükşehir ve Menderes ...
Mehmet KARABEL yazdı... Sana ne kim ne?
Mehmet KARABEL yazdı... Sana ne kim ne?
 
Meclis, düzenlemeler ve bütçe için mesai yapacak
TBMM, sağlık alanında düzenlemeler içeren teklif ile 2019 yılı bütçesi için yoğun mesai yapacak.
AK Parti İlçe Başkanı'ndan Şenol'a yanıt!
Makam koltuğunu kaybetme korkusuyla Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim ...
'Denizlerdeki haydutlara meydanı bırakmayacağız'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye'ye rağmen Doğu Akdeniz'de veya Ege'de ...
 
CHP bin 398 belediyede adayını gösterecek!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Cumhuriyet Halk Partisi bin ...
Bakan'dan samimi açıklamalar: Hayalim...
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Tvnet'teki Ayşe Böhürler ile Türk Kahvesi ...
Ticaret Bakanı'ndan flaş 'Hal Yasası' açıklaması!
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, yeni 'hal yasası' taslağı ile ilgili açıklamalarda ...
 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
10 Yönetmen Ve Türk Sineması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Atatürk' adını kim yakıştırdı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva