HABERLER>POLİTİKA
27 Şubat 2019 Çarşamba - 10:42

CHP Bayraklı adayı Sandal'dan coşkulu açılış

CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Serdar Sandal, Alpaslan Mahallesi’ndeki seçim bürosunu muhteşem bir törenle hizmete açtı. Mini miting şeklinde gerçekleşen açılışta havai fişek ve meşaleler eşliğinde karşılanan Sandal, gösterilen yoğun ilgi nedeniyle teşekkür etti.

CHP Bayraklı adayı Sandal dan coşkulu açılış

Sandal, Alpaslan mahallesi seçim bürosunun kurdelesini İyi Parti İlçe Başkanı Erdinç Çobanoğlu ve CHP İlçe Başkanı Cemalettin Alper ile birlikte kesti.  “Bayraklı’ya derman Serdar Başkan”, “Elele kol kola omuz omuza” sloganları ile karşılanan Sandal “Bizim çıktığımız yol hizmet yolu. Belediye başkanlığını topluma hizmet makamıdır, caka satma makamı değildir. Bayraklı’da herkese eşit hizmet edeceğiz. Bizim ahlakımızda kimseyi ötekileştirmek yok. Kim olursa olsun, ihtiyacı olan her vatandaşın yanında olmayı kendimize görev sayıyoruz. Bu kentin bütün derdi bizim omuzlarımızda olacak. Bu kentte kimse yatağa aç girmeyecek” dedi.

İŞ VAATLERİNE KANMAYIN
Bayraklı’nın tüm kesimlerine eşit hizmet götüreceklerini ifade eden Sandal, seçim öncesi birilerinin halkı “İş vaadi” ile kandırmaya çalıştığını belirterek vatandaşları uyardı. Sandal şunları söyledi:

“Biz Bayraklı’nın dertlerini de sıkıntılarını da çok iyi biliyoruz. Bu kentin tüm sorunlarını hep beraber çözeceğiz. Bunun için gerekli çözümleri de hazırladık. Birileri gibi ülkeyi ekonomik olarak uçurum eşiğine getirip, vatandaşları ekmeğe muhtaç hale getirdikten sonra gerçekleşmeyecek, sahte “İş vaatlerinde bulunmuyoruz. Buralarda açılacak hastane ile ilgili 10 bine yakın özgeçmiş (CV) toplandığını duyuyoruz. ‘4 bin eleman alacağız. Bizden olursan iş var bizden olmazsan yok’ diyorlarmış. Buradan onlara sesleniyorum. Halka yaptığınız yeter. Artık kandırmayın. Bir kere hastanenin ne zaman biteceği belli değil. Bitse bile 4 hastane kapanıp, doktorundan hasta bakıcısına tüm personeliyle oraya transfer olacak. Yeter artık, ekmeğe muhtaç hale getirdiğiniz insanların duygularıyla oynamayın.  Bugüne kadar gerek CHP olsun gerekse AKP, İyi parti, MHP ya da HDP’ye oy vermiş vatandaşlarıma sesleniyorum. Gelin Bayraklı’nın derdine ahlakımızla vicdanımızla azmimizle çözüm olalım”.

İyi Parti İlçe Başkanı Erdinç Çobanoğlu da yaptığı konuşmada “Serdar Sandal gibi doğru dürüst bin insanın Bayraklı’da belediye başkanı olması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Projelerini gerçekleştirebilmesi için, partimize gönül verenlerle birlikte sürekli Serdar Sandal’ın yanında olacağız. Tek amacımız Bayraklı’ya hizmet. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın” dedi.

Sandal, ayrıca gün boyu ev toplantıları, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri gerçekleştirerek Bayraklı’yı karış karış dolaştı.  Manavkuyu ve Cengizhan mahallelerinde ev toplantılarına katılan Sandal, Erzurum Şenkaya Susuz ve Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek vatandaşların istek ve önerilerini dinledi.

 
CHP Çiğli adayı Gümrükçü'den Sasalı'da STK ziyareti
 
Aracın değeri kadar 'drift' cezası yedi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Çiğli adayı Gümrükçü'den Sasalı'da STK ziyareti
CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Utku Gümrükçü, Sasalı Sosyal Dayanışma ...
AK Parti Bayraklı adayı Aslan'a coşkulu karşılama
Cumhur İttifakı AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, Emek ...
Zeybekci’den Tire’ye otoyol müjdesi!
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, Tire Organize ...
 
Bakan Soylu'dan polis alımı müjdesi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "15 bin yeni polis alıyoruz. Bunun büyük ...
Mehmet KARABEL yazdı... Bir başkan gider yenisi gelir ama kervan devam eder!
Mehmet KARABEL yazdı... Bir başkan gider yenisi gelir ama kervan devam eder!
Konak adayı Batur'dan miting gibi açılış
CHP Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur, Çankaya’da bulunan merkez ...
 
Zeybekci'ye hediye körüklü çizme
AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci'ye ...
Soyer: Körfez'deki hat sayısı 3 katına çıkacak
Deniz Ticaret Odası (DTO) meclis toplantısında konuşan CHP İzmir Büyükşehir ...
Bahçeli: Cumhur İttifakı başarıya ulaşmalıdır
MHP lideri Bahçeli, "Yeniden sistem tartışması başlamaması için 31 Mart'ta ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva