HABERLER>POLİTİKA
27 Şubat 2019 Çarşamba - 09:17

Zeybekci’den Tire’ye otoyol müjdesi!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, Tire Organize Sanayi Bölgesi’nde (TOSBİ) sanayicilerle buluştu. Zeybekci, “Tire’nin otoyol bağlantı kavşağını da hızlıca çözüme kavuştururum” dedi.

Zeybekci’den Tire’ye otoyol müjdesi!

TOSBİ İdari Binası’nda yapılan toplantıya TOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kosat Gürler, Yönetim Kurulu Üyeleri,  Tire Ticaret Odası Başkanı Mehmet Delikanlı, Tire Süt Kooperatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük ile birlikte bölge sanayicileri katıldı.  Toplantının açılış konuşmasını TOSBİ Müteşebbis Heyeti Başkanı Metin Akdaş yaptı. TOSBİ’nin kendi imkanları ile tüm alt ve üst yapı yatırımlarını hayata geçirdiğini söyleyen Akdaş, “Başta su sıkıntısı olmak üzere, tren taşımacılığının karayolundan daha tercih edilir olmasını sağlayacak düzenlemeler ve otoyol bağlantısı temel problemlerimiz olarak sıralanabilir. Bu konuda desteğinizi bekliyoruz” diye konuştu.

“ÇÖZDÜM DE GELDİM”
İzmir’in yaşadığı problemlerinin tamamının ilkel problemler olduğunu ve İzmir’i kendisine yakışmayan bu problemlerden kısa sürede kurtaracaklarını söyleyen AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, “İzmir’de kanalizasyon, yağmur ve çöp sorunu var, trafik, hava kirliliği, yol kalitesi, kısıtlı yeşil alan problemi var. Bunların hepsini kısa sürede çözerim. Nasıl diyenlere yanıtım tek, ‘Denizli’de çözdüm de geldim’ “ dedi.

Turizm potansiyelini de İzmir’in kullanamadığını ifade eden Zeybekci, “2018 yılında Antalya’ya 19 milyon turist geldi, İzmir’e ise 1 milyon. Antalya’nın yatak kapasitesi ise İzmir’in 22 katı. Bu sorunu da biz çözeriz” diye konuştu.

OTOYOL BAĞLANTISI VE SU SORUNU
TOSBİ’nin ve Tire’nin sorunlarının ortak olduğunu söyleyen Zeybekci, Denizli’de 12 tane köprülü kavşak yaptım, Denizli’nin çevre yolu sorununu da çözdüm. Tire’nin otoyol bağlantı kavşağını da hızlıca çözüme kavuştururum” dedi.

“TİRE SÜT KOOPERATİFİ DOĞRU ÖRNEK”
Tire Süt Kooperatifi’nin çok başarılı bir örnek olduğunu, bunu sadece süt için değil, bu örnek yapının bölgenin tüm ürünleri için kullanılması gerektiğini söyleyen Zeybekci, sözlerini şöyle tamamladı: “İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kuracağımız Tarım ve Gıda Ürünleri A.Ş ile tüm bu coğrafyamızda üretilen gıda ve tarım ürünlerinin hak ettiği ekonomik değere ulaşması için çalışacağız, gözetleyeceğiz, koruyacağız, destekleyeceğiz. Su problemini de baraj ve göletlerle çözeceğimizden kuşkunuz olmasın” 

 
Aydın'da zincirleme trafik kazası: 4 yaralı
 
Bakan Soylu açıkladı: 15 bin polis alınacak
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 9 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 3 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Karşıyakalı 27 Şubat 2019 Çarşamba 20:25

yol mol istemezuk artık azıcık uzak durun yüzünüzü eskitin nasıl bir kulup sizinki anlamadım üçbeş adam var her yerde çalışabilen vazgeçilemeyen anlaşılır gibi değil. bakanlar başbakanlar nerdeeen nereye. acaba neden..

Yorumu oyla      4      5  
hatirlatma 27 Şubat 2019 Çarşamba 19:47

Sayin Zeybekci Denizli'nin tek cevre yolu Denizli'ye Aydin yonunden gelirken Saraykoy ilcesini gecince Kumkisik kavsagindan donunce Honaz'a giden yol onuda Karayollari yapti. Sanirim yanlis hatirladiniz

Yorumu oyla      4      5  
Atilla Kamar 27 Şubat 2019 Çarşamba 19:17

Denizli Bayramyeri kebapçılara uğramak isteyen turist veya geçici yolcular için otopark varmı?

Yorumu oyla      4      5  
İzmirli 27 Şubat 2019 Çarşamba 18:04

İzmirden turgutluya da müjde vemişlerdi ama kimse kullan(amıyor) neden mi millet açççç aççç otobana 26 tl neden versin.gerçü geçmesede geçiriliyor taahhütlü çünkü

Yorumu oyla      5      5  
inşaat 27 Şubat 2019 Çarşamba 17:04

Dervişin fikti neyse zikri de odur derler! Bunlar inşaatla varoldular, inşaatı müjde olarak sunmanın peşinde şimdi de! Kardeşim, insanlar beton yiyemiyor, kusura bakmayın ama yiyemiyoruz işte! Sebze meyve desen, işte onları üreten şikayetçi, tüketen şikayetçi! Şimdi de esnaf şikayetçi! Beceriksiz, hesapsız, kitapsız, yalancı ve kandırıkçısınız!

Yorumu oyla      15      5  
Tireli 27 Şubat 2019 Çarşamba 14:41

Bilgisi olmadan fikri olmak böyle bir şey. Bayındır üzerinden bölünmüş yol zaten yapıldı. bağlantı yapılıyor. Sorun ovaya bölünmüş yol yapınca evimizin karşısındaki tarlaya gitmek için 5 km gidiş 5 geliş 10 km dolaşıyoruz. Mazotun litresi 6.30 zaman kaybını sayma hesabı siz yapın.

Yorumu oyla      21      5  
bakış 27 Şubat 2019 Çarşamba 13:36

İnsana, hayvana, doğaya bakışı farklı olan bu arkadaşların İzmirden oy beklemesi ne kadar gerçeklikten uzak olduklarını da göstermiyor mu? Yahu burası İzmir, İzmirli bilmez mi otoyolu TCK'nın yaptığını? Verilmiş sözleri tutmayanların, ekonomiyi batıranların, İzmire ve İzmirliye hıncı olanların yağmurlu günde su bile vermeyeceğini bilmez mi İzmirli? Hoş, o da biliyor ama Reis bastırıyor ve merak ediyor hakaret ettikçe sevenleri artıyor mu diye :)

Yorumu oyla      22      7  
bizim anlayışımız 27 Şubat 2019 Çarşamba 11:13

izmirli çoğunluğun bir ferdi olarak sizin felsefenize uygun değil,hele belediyecilik her tarafa viyadük yol yapmak ta değil.Denizliyi gördüm,yoldan, alt üst geçitten başka bir şey yok.Bunlar paraya bakar,işlevi kadar problem yaratır,kent ;kent olmaktan çıkar,salt insanların işe gidip geldiği neoliberal köle barınaklarına dönüşür canlı insanlar için yaşanabilir olmaktan çıkar.Otopark sorunundan iklim değişikliğine kadar herşey yaşanır. Toplu ulaşım,sosyal kentlerin önemli bir unsurudur,keza kültür sanat,altyapı,yeşil alanlar insan içindir.Yaşamak içindir.Büyük kentlerin büyük sorunlarından biri de varoşlardır.Yorumcunun biri dün söylemiş,bütün dünya kentlerinde yaşanan bir sorundur eşitsiz ve haksız büyüme.O nedenle İzmirin sahil kesimi ile varoşları arasında fark vardır.Program ;bu farkı azaltacak yönde olmalıdır.Soyer ilk cemre de bunu düşündüğünü belirtmiş ama sizin öyle bir kaygınız bile yok.Salt ezberlenmiş flaş bir kaç konuyu düzelteceğinizi söylüyorsunuz.Ama İzmir de bu kaba sağ söylemler tutmaz.Biz farklıyız ve fark görmek isteriz.

Yorumu oyla      35      7  
Z.B 27 Şubat 2019 Çarşamba 09:51

Çözde alll ali...Rahmetli Özay GÖNLÜM'ün Denizli şivesiyle önce hikayesini anlatıp sonrada kendi üslubuyla seslendirdiği bir yöresel türkünün en önemli nakaratıdır.Ve bu kelime bir düğün esnasındaki oyun içerinde kullanılır. Ali anasına, belindeki anahtarı ÇÖZDE al der ve oyuna devam eder... Sayın Zeybekçi'nin ben ÇÖZERİM ifadesindeki çözmekle yukarıda bir oyun içerisinde kalmak için söylenen ÇÖZMEK ifadesinin ortak paydası ortada bir OYUNUN olmasıdır. Aman ha oyuna gelmeyelim derim ben.

Yorumu oyla      34      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan Soylu'dan polis alımı müjdesi
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "15 bin yeni polis alıyoruz. Bunun büyük ...
Mehmet KARABEL yazdı... Bir başkan gider yenisi gelir ama kervan devam eder!
Mehmet KARABEL yazdı... Bir başkan gider yenisi gelir ama kervan devam eder!
Konak adayı Batur'dan miting gibi açılış
CHP Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur, Çankaya’da bulunan merkez ...
 
Zeybekci'ye hediye körüklü çizme
AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci'ye ...
Soyer: Körfez'deki hat sayısı 3 katına çıkacak
Deniz Ticaret Odası (DTO) meclis toplantısında konuşan CHP İzmir Büyükşehir ...
Bahçeli: Cumhur İttifakı başarıya ulaşmalıdır
MHP lideri Bahçeli, "Yeniden sistem tartışması başlamaması için 31 Mart'ta ...
 
'Bizim Kürdistan diye bir bölgemiz yok'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Kürdistan'da biz kazanacağız' diyor. Sen Türkiye'yi ...
Bakanı Çavuşoğlu'dan S-400 açıklaması
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, ''S-400 ile ilgili açıklamaya gerek yok bu ...
Bayraklı’da CHP ve İYİ Parti tek yürek!
CHP Bayraklı Belediye Başkan Adayı Sandal, İyi Parti ilçe yöneticileriyle ...
 
Kemal ARI
Kemal ARI
Şirince’de Manoli’nin izinde (1)
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Doğarken ağladı insan!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Şimdi ne olacak?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Siyasette yumuşama devrimi mi başlıyor?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
İtiraz seven kadınların kenti: İzmir
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva