HABERLER>EKONOMİ
16 Aralık 2016 Cuma - 14:47

Çeyrek asırlık İzmir geleneği Tepekule'de kapılarını açtı

Yeni yıl hediyeliğinde çeyrek asırlık İzmir geleneği olan SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri, Tepekule Kongre Merkezinde başladı.

Çeyrek asırlık İzmir geleneği Tepekule de kapılarını açtı

Geniş ürün yelpazesi arasından sezon trendlerinin indirimli şok fiyatlara alınabildiği organizasyon 30 Aralık akşamı tamamlanacak. Sevdikleri ile  birlikte yeni yıla mutlu bir başlangıç yapmak isteyenlerin SOUVENIR’a koşarak geleceğini vurgulayan Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, hediyeleşme kültürüne İzmirlilerin önem vermesinin naif kişiliklerinden kaynaklandığını söyledi. 

MASAL KAHRAMANLARIYLA MASALSI BİR BAŞLANGIÇ
Her yeni yıl öncesinde binlerce İzmirlinin hediye bulma telaşını tatlı hatıralara dönüştüren SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri, 27. kez kapılarını Tepekule Kongre Merkezinde açtı. Açılış törenine vatandaşlar kadar sivil toplum kuruluşları, siyaset ve iş dünyasından ilgi gördü. Programda konuşan Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, SOUVENIR’ın bir İzmir klasiği olduğunu vurguladı. Gençer, “SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri onun bunun sahip olduğu değil İzmirlinin özündeki bir markadır. Markanın sahibi İzmirlidir. Kültürpark yenileme projesi nedeni ile ziyaretçilerimiz bu yılki buluşma noktasını Tepekule Kongre Merkezi’ni belirledi. Bu organizasyona sürekli sahip çıkan İzmirli SOVENIR’ı nerede görmek isterse biz oraya taşırız. Hediyelikte bol seçenek ve indirimli şok fiyatlar yine tek çatı altında. Kazanan ziyaretçilerimiz ve katılımcılarımız olacak”dedi. 

SOUVENIR Hediyelik  Eşya Günleri’ne ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadığını vurgulayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Hediyelik Eşya sektörünün insanları mutlu ettiğini söyledi. Başkan Karabağ, “Sevdiklerini sevindirmek için buraya gelerek hediye alacak ziyaretçi hemşerilerimiz de mutlu olacaklar”şeklinde konuştu. 

Yapılan konuşmaların ardından davetliler ve masal kahramanı animatörler hep birlikte 27. SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri’nin açılış kurdelesini kesti. Davetliler birbirinden özel stantları ziyaret etti. Ürünler hakkında bilgi alan ziyaretçiler organizasyonun ilk dakikalarında ilk alışverişleri yapanlar oldu. Katılımcılarla tek tek ilgilenen Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ alışveriş yaptı. Ziyaretçilerin yoğun talebi üzerine Başkan Karabağ bazı noktalardan ücretsiz servis hizmeti başlattı.

ÜCRETSİZ SERVİS KOLAY ULAŞIM
Bu yılki Hediyelik Eşya Günleri’ne 80 firma katıldı. Hediyelik sektörünün seçkin temsilcileri stant vitrinlerine çarpıcı fikirlerle oluşturulan hediyelikleri yerleştirdi. stantlarda Ahşap aksesuarlar, Antika hediyelik eşyalar, Bijuteri, Çiçek, Deri ve tekstil aksesuarları, Elektronik eşyalar, Ev tekstili, Gıda, Gümüş aksesuarlar, Kırtasiye ürünleri, Kitap, Kozmetik, Kristal ürünleri, Ofis aksesuarları, Oyuncak, Saat, Seramik ürünleri, tekstil ürünleri, yılbaşı süs eşyaları ve zücaciye gibi hediyelikler görücüye çıktı. Ürünlerin tanıtımları ve avantajlı fiyatlardan satışlarına başlandı. 15 gün sürecek organizasyon her gün 11:00-22:00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek. Organizasyonun ilk üç günü Kültürpak Basmane kapısı önünden Tepekule Kongre Merkezi’ne araç kaldırılacak. Talep görmesi halinde organizasyonun tamamlanacağı 30 Aralık akşamına kadar sürdürülecek. 

GÖRÜLMEMİŞ İNDİRİMLER PERAKENDE GÜNLERİNDE
Tepekule Kongre Merkezi’ndeki SOUVENIR’ın ikinci haftasında kelimenin tam anlamıyla hediyelikler göz kamaştıracak. 23 Aralık’ta SOUVENIR’ın Altın Pırlanta Perakende Günleri başlayacak.  Her çeşit muhtelif ayarda  Altın takı, Elmas, Pırlanta ürünler, Tek taş yüzükler,  Setler, Kolyeler, Bilezikler, Küpeler, İncili ürünler, Yakut, Safir, Yeşim gibi  değerli taşlı takılar büyük indirimlerle satılacak. 23-30 Aralık 2016 tarihlerinde Tepekule Kongre Merkezi’ndeki organizasyon 11:00-20:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Yüzde 70’lere varacağı tahmin edilen indirimlerden faydalanmak isteyen vatandaşların yoğun ilgi göstereceği tahmin ediliyor. Organizasyon firması Gençiz Fuarcılık izdiham çıkmaması için gerekli tedbirleri titizlikle alacağını vurguluyor. 
 

 
Girişimci çocuk atölyesi Türkiye'ye yayılıyor
 
Öğretmene cinsel istismardan 135 yıl hapis!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
muhalif 17 Aralık 2016 Cumartesi 12:18

bu sosyal bir fuar ve kültürparkta yer var. kültürparkta düzenlenmeye devam etmeliydi.belediye niye yer vermedi?izmir kitap fuarı nerede düzenlenecek?

Yorumu oyla      11      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
BMC Karasu'da savunma sanayi kenti kuracak
BMC Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, savunma sanayini stratejik bir alan ...
Yorgancılar: Amaç uzun vadede kazanç olmalı
Yorgancılar, kazan kazan mantığıyla ülkelerin birlikte hareket etmesinin ...
Mimarlar Odası'ndan 'Basmane Çukuru' raporu
TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi, Basmane Çukuru’nda Folkart tarafından ...
 
Ulusal Pamuk Zirvesi kapılarını açtı: Gündem havza bazlı model!
4. Ulusal Pamuk Zirvesi kapılarını açtı. Pamukta ton başına desteğin arttırılmasını ...
Deniz turizmi İzmir masasında: Çalıştayda hangi mesajlar verildi?
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın koordine ettiği "Deniz ...
Dolar kritik eşiğin altını gördü
Haftanın son işlem gününde 3,50'nin altını gören dolar 3,51'in üzerinde ...
 
IF Wedding kapalı gişe: Fuara 2 ay kala…
7-10 Şubat 2017 tarihleri arasında, 11. kez düzenlenecek olan IF Wedding ...
Vatandaşlar ne kadar döviz bozdurdu?
Vatandaşların ve kurumların yabancı para mevduat ve fonları Cumhurbaşkanı ...
FED’in faiz kararına İzmir iş dünyası ne tepki verdi?
İzmir iş dünyası, Amerikan Merkez Bankası FED’in 0.25 oranındaki faiz ...
 
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Arzu’nun Mutluluk Reçeteleri bitmez!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Herkes yer içer hesabı 'Dilber' öder!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva