HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
6 Temmuz 2012 Cuma - 22:24

Bayraklı Meclisi’nde yüksek tansiyon!

Bayraklı Belediyesi’nin Temmuz ayı 2. Olağan meclis toplantısı olaylı geçti. AK Partili Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe, CHP’li Fahrettin Orandı’nın üzerine yürüdü. Hakaretlerin havada uçuştuğu tartışmanın büyümesini araya giren meclis üyeleri engelledi.

Bayraklı Meclisi’nde yüksek tansiyon!

FATİH YAPAR/EGEDESONSÖZ – Bayraklı Meclis toplantısı Hasan Karabağ’ın yokluğunda Başkan Vekili Remzi Palabıyık’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantının başında AK Partili Meclis Üyesi Hüsnü Boztepe, bir önceki mecliste mazeretleri kabul edilmeyen meclis üyelerinin mazeretlerinin kabul edilmesini istedi.

Boztepe, “Belediye Başkanı ‘mazeretleri oylamıyorum. Bana bir şey gelmedi’ diyor. Başkanın bizim grubumuza bunu sorması gerekirdi. Bu durumun düzeltilmesi gerekiyor” dedi. AK Parti Grup Başkanvekili Ali Aslan ise, “Burada yetki aşımı var. Yanlış düzeltilsin. Bize sormadan ‘mazeretleri kabul etmiyorum’ diyemez” dedi. CHP gurubu meclis tutanaklarında AK Parti’nin itirazı yer almadığını gerekçe göstererek bu öneriyi reddetti. Aslan, “Bunun düzeltilmesi için ilgili yerlere başvuracağız” dedi.
 
DİLEK VE TEMENNİ BÖLÜMÜNDE TARTIŞMA
Meclis toplantısının dilek ve temenniler bölümünde söz alan AK Partili Boztepe, Başkan Hasan Karabağ’a sürekli sorular sorduğunu ancak bunların cevabını alamadığını söyledi. Boztepe, “Ben yalan konuşmuyorum. Gerçekleri söylüyorum. Fahrettin Orandı Belediye Spor Kulübünde görev almadığını söyleyerek yalan söylemiştir. Bildiklerimi söylemeye devam edeceğim” dedi. Boztepe’den sonra söz alan CHP’li Orandı uzun bir konuşma yaptı. Orandı konuşmasının son bölümünde, “Hüsnü Boztepe’yi herkes tanıyor. Karşıyaka’da cebine para koyuyorlar o da bir kenara oturuyor” dedi. Bu sözler Boztepe’yi çileden çıkardı. Bozetepe, “Kimsin lan sen? Terbiyesiz. O lafı sana yediririm” diyerek Orandı’nın üzerine yürüdü. Tartışmanın büyümesini araya giren meclis üyeleri önledi. Orandı, “Son sözümden ötürü özür diliyorum” dedi. 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 8 yorum var, 8 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
canooo 8 Temmuz 2012 Pazar 00:02

oralı denilen arkadaş kulüb başkanıymışya şimdi komedya tam memurlarda yönetimde doğal üye bunu bilen varmı ha yiyelim içelim derseler ilerde yanaktan gıdıktan öperler

Yorumu oyla      15      5  
çalışan işçiler 7 Temmuz 2012 Cumartesi 18:18

sevgili bayraklı çalışanları,yaklaşık 4 yılına giren bayraklı belediyesinde ,seçim zamanı sevgili başkanımızın size verdiği şirket ve ardındanda sendikal haklarınızın verilmesi konusunu ciddiye almanızı istiyorum.eğer 2014 seçimlerinde akp kazanırsaki büyük ihtimal öyle görünüyor.onlarda kendi ekibiyle çalışmak isteyeceklerdir.bundan daha doğal bir şey olamaz.işiniz fesh olsa bile.yasal haklarınızdan dolayı sizi uzun süre geçindirecek olanaklara sahip olablirisiniz.hakkınızı isteyiniz.

Yorumu oyla      13      5  
doğrucu davut 7 Temmuz 2012 Cumartesi 15:37

işçiyi düşünen yok.adam ay sonu gelince parasını alacağına emin değil.güya hasan bey,şirketlere zamanında ödeyin diye talimat veriyormuşşş.halkçı yaa.sen zamanında vermezsen şirket nasıl zamanında ödesin a benim bol ekmek çorbaya batırmış kulalı(karslı) hasanım başkanım.millet aptalda senmi zekisin.bunu bilki işçiden gelen sana sevgi değil.seni seven ancak senden yakından nemalanan asalak tayfasıdır.diğer işçiler tedirgin ,ürkek ve gelecek telaşı içerisindedir.hani sendika akıllım hasanım..

Yorumu oyla      24      5  
meclis 7 Temmuz 2012 Cumartesi 14:53

BAYRAKLININ YORUMUNA KATILIYORUM ORANDI TEK OLUNCA KARABAĞ HAKKINDA HÜSNÜYE SÖYLEDİKLERİNİN FAZLASINI SÖYLÜYOR NASIL BİR İŞTİR NASIL BİR EKİPTİR BŞK ORANLIYA BİRŞEYLER VERMİYOR HERHALDE KÖŞESİNDE ODA OTURMUYOR AMA İŞ KENDİSİNE GELECEĞİNİ ANLAYINCA ÖZÜR DİLİYOR HÜSNÜ BOZTEPE YAKIN ZAMANDA BAK NELERİ ORTAYA ÇIKARACAK ORANLI VE KARABAĞ O ZAMAN ESAS DANANIN KUYRUĞU KOPACAK

Yorumu oyla      21      5  
bayraklılı 7 Temmuz 2012 Cumartesi 10:41

HÜSNÜ BOZTEPEYİ TAKDİR EDİYORUM TEK KİŞİ OLARAK BAŞKANIN YAPTIKLARI YOLSUZLUKLARI SÖYLÜYOR HEP SÖYLEMİŞTİR BAŞKANI O ÇOK İYİ TANIR NE OLDUĞUNU VE ALT ALTA 4 HANELİ BİR MATEMATİK HESABINI ÇARPIMINI YAPAMAYACAGINIDA BİLİR BAKIN BELEDİYENİN PARASIYLA HAYIR HASANAT YAPIP İNSANLARIN VİCDANLARINI KANDIRMAKTADIR KENDİ PARANLA YAPTINMI ONU GÖSTER O KİŞİLİKSİZ ORANDI DENEN KİŞİ TEK BAŞIMIZA HASAN KARABAĞ HAKKINDA KONUŞTUKLARININDA HÜNÜ BOZTEPEYE SÖYLEDİĞİNDENDİ BAŞ ÖZÜR DİLE O ZAMAN YALAKALIĞI BIRAK

Yorumu oyla      29      7  
AMERİKALI 7 Temmuz 2012 Cumartesi 09:32

orandı yı tabrik ederim cuuuk diye oturmuş

Yorumu oyla      14      21  
realist 7 Temmuz 2012 Cumartesi 08:36

bayraklı belediyesindeki özellikle meclis üyelerinin kültür durumu her geçen daha da ortaya çıkıyor meclis üyesi arkadaşlar oraya bayraklı halkına hizmet etmek için değilde sanki bağırıp çağırıp deşarj olmaya gidiyolrlar.halk hizmet beklyormuş,işçilerin maaşı zamnında yatmıyormuş,taşeron firmada çalışanlar 20 yıllık devlet memurlarına kafa tutuyormuş kimin umrunda.hüsnü bey hazır sorunları dile getirmişken sevgi yolunun arkasındaki evlendirme memurluğuna da el atın memurlae sıkıntılı...??

Yorumu oyla      29      6  
hasan bey nerede 7 Temmuz 2012 Cumartesi 07:54

kuyruğu sıkışınca böyle köşeye sinmesi beni tilt ediyor.beceremiyorsun hasan .bunu kabul et.bir hüsnü seni ne hallere düşürüyor.şantiye yerinin değişimini abartmana gerek yok.mecbur değiştirecektin.milletin parkını işgal ediyordun.çıkmazsan çıkarırlardı zaten.hani belediye binası .neredeyse ağustos oldu.anlaşıldı sen bu binayı beceremiyeceksin.diğerlerini beceremediğin gibi.yazık sana verilen oylara yazık bayraklının geçen 5 yılına.sahte anketlerle bu işler olmaz hasan.olmaz .2014 son olsun.

Yorumu oyla      31      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kocaoğlu’ndan karar yorumu: Genç için ızdırap çekiyorum…
Büyükşehir Belediye Başkanı 17 tahliye kararının ardından davanın tek ...
Tarihi davanın ‘final gününde’ neler yaşandı?
Büyükşehir davasında perde kapanırken, son duruşma günü oldukça duygusal ...
Karşıyaka değerlerini ölümsüzleştirdi
Karşıyaka Belediyesi kentin hafızasında yer etmiş önemli isimleri ölümsüzleştirmeye ...
 
Tiyatro 6. kez Dikili'de can bulacak
Atölye ve söyleşilerin yoğunluyla dikkat çeken tiyatro buluşmalarının ...
Oğuz: Kentsel dönüşüme biz de hazırız
Deprem riski altında bulunan ve sık sık deprem gerçeğiyle karşı karşıya ...
Aliağa sitelere altyapı götürüyor
İzmir’in Aliağa ilçesinde son yıllarda yeni konutların hızla inşa edildiği ...
 
Ümit Besen'in nikah masasında ilk nikah kıyıldı
Romantik müziğin duayeni Ümit Besen’in adı Konak Belediyesi Güzelyalı ...
Güzelbahçe'de yaz ortasında kışa hazırlanıyor
Güzelbahçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz ortasında kışa ...
Bornova Belediyesi engellinin de hastanın da yanında
Sosyal yardımlara ayırdığı 10 milyon lira ile yaraları saran Bornova Belediyesi, ...
 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
10 Yönetmen Ve Türk Sineması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Atatürk' adını kim yakıştırdı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva