HABERLER>SPOR
21 Nisan 2015 Salı - 16:08

Altay’da Tözge’den çok sert çıkış

Tarihinde ilk kez 3'üncü Lig'e düşen Altay'da gözler yarın gerçekleşecek başkanlar zirvesine çevrilirken Yüksek Divan Kurulu Başkanı Erdoğan Tözge, yaptığı yazılı açıklama ile camiaya sert mesajlar verdi.

Altay’da Tözge’den çok sert çıkış

"Altay'ı asalaklardan temizleme zamanı geldi" diyen Erdoğan Tözge, "Yüz yıllık ulu çınar, son yıllarda olumsuz hava şartlarından erozyona uğradı. Altay'ı yeniden hayata döndürmek için zararlı unsurları yok etmeliyiz. Kulüp her anlamda yeniden yapılanıp revize edilmeli" dedi. Camiada sevgi ve saygı ortamının kaybolduğunu vurgulayan Erdoğan Tözge, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Bünyemize uygun olmayanlar aramıza katıldı. Kulübün dokusu bozuldu, saygınlığı kalmadı. Eskiden, (Ben Altaylı'yım) demekle gurur duyardık. Bugünlere altyapımızla gelmiştik. Bundan böyle de orada yetişenlerle devam etmeliyiz. Çekişmelere son verip, Altay'ı eski günlerine döndüreceğiz. Değerlerimize sahip çıkıp, düştüğümüz yerden başımız dik kalkacağız."
 
KRİTİK ZİRVE
Altay'da yarın eski başkanların katılımı ile gerçekleşecek zirvede kulübün yol haritasını çizilecek. Gaziemir Kutlu Aktaş Tesisleri'nde saat 15.00'te başlayacak toplantıya Başkan Aslan Savaşan, Mahmut Özgener, Erdoğan Tözge, Nafiz Zorlu, Mehmet Erdoğan, Sabri Sevenoğlu, Erdinç Altınyeleklioğlu, Niyazi Konuşmaz, Ahmet Taşpınar, Melih Tunç Tandoğan ve Ömer Hızlıok katılacak.
 
Bu arada yarın yapılması gereken olağanüstü genel kurulun, çoğunluk sağlanmayacağı için 29 Nisan'a ertelenebileceği öğrenildi.
 
ALİHAN'DAN MESAJ
Altay'da sezon başında yönetimle yaşadığı sorunlar nedeniyle kadro dışı bırakılan ve sözleşmesini tek taraflı feshettikten sonra yetiştiricilik bedeli ödenmediği için 2014-15'in ilk yarısını boşta geçiren Alihan Kubalas, sosyal medyada paylaştığı mesajla taraftarların gönlünde taht kurdu.
 
2'nci Lig Beyaz Grup'ta play-off mücadelesi veren Centone Karagümrük'te forma giyen 24 yaşındaki savunma oyuncusu Alihan, Altay'ın küme düşmesi üzerine şu açıklamayı yaptı: "1 sene boyunca terimin son damlasına kadar emek verip savaştığım, taraftarından, renklerine aşık olduğum, manevi değerlerin maddi değerlerden daha ağır bastığı, forma aşkıyla oynamanın nasıl bir his olduğunu öğrendiğim ve sadece yapılan hatalardan dolayı bu durumda olan Büyük Altay camiasina ve tüm taraftarına geçmiş olsun. Şu an her yer simsiyah." (dha)
 

 
 
Kılıçdaroğlu’ndan adaya saldırı sonrası ilk açıklama
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bornovalı 22 Nisan 2015 Çarşamba 11:42

Başkanların toplanması-destek vermesi- içlerinden birinin dümene geçmesi Altay'a yakışacaktır- Tözge'nin dediği gibi alt yapıya sarılmak kaçınılmazdır-Ayrıca halen oynayan veya futbolu yeni bırakmış eski şöhretler hiç olmassa 1 yıl için takıma dönüp para talep etmeden oynarlar mı? Kendilerine bu konu örneğin Özgener tarafından sorulamaz mı- Kendisi bir zamanların en genç Başkanı olup bu konu bir FB maçında dile getirilmişti- Hep beraber el vermek gerekir-Eski futbolcular da buna dahil olmalıdır.

Yorumu oyla      13      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
KSK Stadı’nda flaş gelişme: Ruhsat yok, yıkım başlıyor!
Karşıyaka’nın 15 bin kapasiteyle yenilecek İlçe Stadı'nın ihalesini alan ...
Karşıyaka taraftarından Altay’a alkışlanacak destek
Karşıyaka Taraftarlar Derneği ve Çarşı Grubu, bir açıklama yayınlayarak ...
Göztepe’de düğün telaşı!
İkinci Lig Kırmızı Grup'ta bitime 2 hafta kala liderliği Bandırmaspor'dan ...
 
Bucaspor golü unuttu!
PTT 1'inci Ligi'nde bitime 6 hafta kala düşme potasından çıkamayan Bucaspor golü unuttu.
Fenerbahçe Ülker tarih yazdı
Euroleague'de çeyrek final serisinde Maccabi'yi İsrail'de 75-74 mağlup ...
NBA’den geldi, Uşak’ta yancı oldu!
Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Muratbey Uşak Sportif, hafta sonu ...
 
Karşıyaka'nın yeni teknik patronu belli oldu
PTT 1'inci Lig'de Ayhan Akman'ın 5-0'lık Altınordu bozgunundan sonra istifa ...
Futbol dünyasında Altay şoku: Kim/ne dedi?
Siyah-beyazlı takımın 101 yıllık tarihinde ilk kez 3.Lig’e düşmesi ülke ...
Altınordu’da hedef 8’de 8
PTT 1'inci Lig'de Adanaspor, Antalyaspor, Elazığspor ve Karşıyaka'yla ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Veda zamanı!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva