HABERLER>POLİTİKA
7 Mayıs 2018 Pazartesi - 10:46

AK Partili vekil Sürekli: Cumhur ittifakı İzmir’de yüzde 40’ları aşar!

Milletvekili Sürekli 24 Haziran özelinde konuşurken, “Büyük bir heyecanla 24 Haziran’ı bekliyoruz. Milletin izniyle inşallah cumhurbaşkanımızı yeni sistemde başkan yapacağız. Cumhur ittifakı ile yüzde 40’ları aşacağımızı düşünüyorum” dedi.

AK Partili vekil Sürekli: Cumhur ittifakı İzmir’de yüzde 40’ları aşar!

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Sonsöz TV’de yayınlanan ‘Günaydın Ege’ programına konuk oldu ve Aslı Eren’in sorularını yanıtladı.

İzmir Milletvekili Sürekli, 24 Haziran erken genel ve cumhurbaşkanlığı seçimleri özelinde birbirinden önemli açıklamalarda bulundu.

AK PARTİ MÜKEMMEL OLARAK SEÇİME HAZIRDIR
Vekil Sürekli seçimin erken bir tarihte yapılacak olması üzerinden, “Cumhurbaşkanımızın 1 buçuk yıllık görev süresi var. Vatan, millet meselesi hasıl olduğu için görev süresinden feragat yaptı. Bizim partimizde seçim biter diğer seçim için çalışmalar başlar.  Genel merkezimiz, tüm teşkilatlarımız seçime hazır. AK Parti seçime mükemmel olarak hazırdır” dedi.

28 NİSAN MUHTEŞEM BİR GÜNDÜ
Sürekli ayrıca Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim startını İzmir’den vermesini ve gerçekleşen mitingi değerlendirirken, “28 Nisan muhteşem bir gündü. Biz İzmir’de çok coşkulu ve başarılı kongreler yaptık. Miting coşkulu ve kalabalıktı. O gün İzmir’de verilen mesajlar süperdi” diye konuştu.

OY ALMA SIKINTIMIZ VAR
Yerel yönetimlerde iktidar olan CHP’yi hedef alan Sürekli kendilerine yönelik özeleştiride de bulundu ve “İzmir’de bizim sorunlarımız var. Genelde iktidarız ama büyükşehir ve ilçe belediyeleri noktasında hedeflerimizin gerisinde kalıyoruz. Oy alma sıkıntımız var. Amacımız İzmir’de yerel iktidarı almaktır. Bu noktada özeleştiri yapmak gerekiyor. Biz kendimize dönük özeleştirimizi yapıyoruz. CHP burada algı yönetimi yapıyor. Hayat tarzına müdahale konusunda, laiklik ve cumhuriyet değerlerinde bu yapılıyor. Yine de başarılı olamıyorsak sorun bizde. İzmir’de istediğimiz hedefleri yakalayamadıysak sorumluluk hepimizde. Daha çok çalışıp, anlatacağız” dedi.

CUMHUR İTTİFAKI İZMİR’DE YÜZDE 40’LARI AŞAR!
Sürekli, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Beyoğlu’nda yüzde 4-6’larla başladı. Daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni aldı. Bugün yüze 52’lere geldi. Nereden nereye! Demek ki daha çok çalışmamız lazım. İzmir’de de kendimize haksızlık yapmayalım. Yüzde 17’lerden nerelere geldik. Cumhur ittifakı ile yüzde 40’ları aşacağımızı düşünüyorum. Oy almak da önemli değil, önemli olan algıları yok etmektir. AK Parti üzerinde oluşturulan algıları kırmak ilk hedefimizdir. Tabi ki siyasi parti olarak amacımız birinci sırada olmaktır” açıklamasında bulundu.

YEREL YÖNETİMLER BECERİKSİZ
İzmir’in sorunlarını değerlendiren Sürekli, “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu kentin çöp sorununu çözmeli. Yerel yönetimlerin beceriksizliği. Bir şekilde çözeceksiniz. Şu istemedi, bu istemedi yok” dedi.

MİLLETİN İZNİYLE İNŞALLAH CUMHURBAŞKANIMIZI YENİ SİSTEMDE BAŞKAN YAPACAĞIZ
AK Parti’ye milletvekili adaylığı noktasında büyük bir ilgi olduğunu vurgulayan Sürekli, “Türkiye üzerinde 7 bin üzerinde, İzmir’de de 216 kişi başvurmuş. Müthiş bir teveccüh… Ben bunu güzel günlerin müjdecisi olarak yorumluyorum. Büyük bir heyecanla 24 Haziran’ı bekliyoruz. Milletin izniyle inşallah cumhurbaşkanımızı yeni sistemde başkan yapacağız” yorumunu yaptı.

16 NİSAN’DA İLK AŞAMAYI HALLETTİK
Sürekli, “Türkiye 25 Haziran sabahına çok mutlu uyanacak ve geleceğe dair umutla uyanacak. Sistemdeki tıkanmanın önü açılıyor. 16 Nisan’da ilk aşamayı hallettik ama fiilen devreye girmesi 25 Haziran’da olacak. Güçlü bir yasama oluşuyor. Ben bir hukukçu olarak bunu söylüyorum, parlamento eskisinden çok güçlü olacak” dedi.

VATANDAŞIMIZ AK PARTİ’Yİ İKTİDARA GETİRECEKTİR
Vatandaşlardan kendilerine gelen İzmir’e yönelik şikayetleri aktaran Sürekli, “Biz alanda gezerken genelde bize şikayet yerel yönetimlerden geliyor. Genelde ulaşımdan geliyor. Ulaşım İzmir’de güncel bir sorun. Hükümetimizin büyük destek verdiği İZBAN’a rağmen ulaşım sorun. Çöp, kentsel dönüşüm sorunları var. Yerel yönetimler bugüne kadar kentsel dönüşüm noktasında üstüne düşen görevleri yapmadılar.  Biz imar barışı getiriyoruz. En önemli yansıması İzmir’de olacak. İzmir’deki yapıların yüzde 62’si sorunlu. Bunların sorumlusu kim? Yerel yönetimler. Ama yine de biz çözeceğiz.  Bu akşam Ankara’ya gidiyorum, inşallah mecliste gündeme gelir. Bu kentsel dönüşümü İzmir’de bitirmeliyiz. Yerel iktidarın değişmesine de az kaldı. Vatandaşımız AK Parti’yi iktidara getirecektir diye düşünüyorum” açıklamasında bulundu.

TÜRKİYE’DE EN PAHALI SU İZMİR’DE
Sürekli, “Su fiyatlarının düşürülmesi için önergeler verdik. Türkiye’de en pahalı su İzmir’de… AK Partili belediyelerden örnek vermiyorum. Eskişehir ile de mukayesesini yapmıştık. Vatandaş en pahalı suyu İzmir’de içiyor” dedi.  

FOÇA DEVLET HASTANESİ’Nİ HAZİRAN’DA AÇIYORUZ
Bir de müjde veren Sürekli, “Buraya gelmişken heybemden bir müjde vereyim. Foça Devlet Hastanesi Eylül-Ekim ayında hizmete açılacaktı. Oradaki yerel talep sonucu biz Haziran ayında Foça Devlet Hastanesi’ni, 7 yıldızlı diyorum artık 5 yıldızı geçti, Foçalıların hizmetine açacağız. Ayrıca Güzelbahçe’de semt polikliniği birkaç gün içinde hazır hale gelecek. Eski ilçe başkanımız rahmet Vasfi Çakıroğlu’nun en büyük isteklerinden biriydi. Bugün gidip Çakıroğlu’nun eşini ziyaret edeceğiz ve söyleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

 
DİSK'ten istifa eden Beko: Seçilmezsem köyüme döneceğim
 
Bornova Belediyesi’nden okullara temizlik seti
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 7 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ksk li 8 Mayıs 2018 Salı 05:33

hani stad nerede. 16 yıldır aynı muhabbeti yapıyonuz. beld. ye hiç suç atmayın. yapsanız yaparsınız çünkü bakanlık ruhsatı veriyor hep

Yorumu oyla      10      5  
ATATÜRKÇÜ 7 Mayıs 2018 Pazartesi 23:18

DOLAR 4.26 MAZOT 5.65 TL OLMUŞ,MİLLET MEYVA,ET,PEYNİR ALIP YİYEMİOR.İŞSİZLİK TAVAN YAPMIŞ,VERİLEN MAAŞ ZAMMI ENFLASYONA YEDİRİLMİŞ, ADALET,HUKUK,SOSYAL BARIŞ YOK OLMUŞ. BUNA RAĞMEN %40 ÖYLEMİ.BELEYELEİM VE GÖRELİM.

Yorumu oyla      12      5  
vatandaş 7 Mayıs 2018 Pazartesi 22:49

İZMİR' e ne verdinizde,aşamayacağınız şeyleri söylüyorsunuz. VALLA HEP KANDIRILDIK..!!

Yorumu oyla      11      5  
hayat pahaligi 7 Mayıs 2018 Pazartesi 15:57

Hayat pahaliligi belimizi buktu 16 yildir tek basina iktidardiniz halimize bak artik bitti destek yok

Yorumu oyla      20      5  
Necdet b 7 Mayıs 2018 Pazartesi 15:11

İzmir de değil ancak tüm Türkiye de

Yorumu oyla      14      5  
Mustafa Narin 7 Mayıs 2018 Pazartesi 12:44

Doğru söylemiş, Cumhur ittifakı ile Türkiye'de ancak % 40'ları aşacaklar !

Yorumu oyla      18      6  
Hür Düşünce 7 Mayıs 2018 Pazartesi 12:02

Sn Vekil İzmir'de %17 lerden bugüne geldik diyorsunuz. Verin 17 TV'den 16'sını herhangi bir gevrekçiye vs vs o da oylarınızı yükseltir. Anadolu'dan göç İzmir'de tabii ki etkili oldu. Ayrıca devlet hastahanesi açmak devletin baş görevi değil mi ? Neden övünüyorsunuz ?

Yorumu oyla      19      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DİSK'ten istifa eden Beko: Seçilmezsem köyüme döneceğim
Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel Başkanı Kani Beko, ...
İnce, 'Kürt sorunu'nu nasıl çözeceğini anlattı
Cumhuriyet Halk Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Türkiye'de ...
Cem Uzan o partiden adaylığını koyuyor
Genç Parti eski Genel Başkanı Cem Uzan yeniden siyasete dönüyor. Yarın ...
 
Akşener: Öyle bir kavga ederim ki...
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Sayın Erdoğan, gittiğin yol, yol ...
CHP, seçim için 3 koldan sahaya inecek
CHP’de 24 Mayıs’ta açıklanacak seçim bildirgesi hazırlıkları sürerken, ...
İmzada son durum...Hangi aday ne kadar topladı?
6 Mayıs Pazar sabahı itibarı ile imza verme işleminde 3. güne girildi. ...
 
AK Parti’de temayül şampiyonları belli oldu!
Mevcut vekillerin katılmadığı temayül yoklamasında teşkilatın yeni dönem ...
Muharrem İnce randevu talebinde bulunacak
Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce diğer adaylardan randevu talep edeceğini açıkladı.
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'den adaylık başvurusu
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, 27. Dönem ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva