HABERLER>POLİTİKA
17 Mart 2019 Pazar - 10:32

AK Partili Dağ: Hedefimiz İzmir'deki en kalabalık mitingi yapmak!

İzmir'de, Cumhur İttifakı tarafından bugün gerçekleştirilecek mitingle ilgili açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "hedefimiz İzmir'de yapılmış en kalabalık ve en coşkulu mitingi yapmak. Bunun için tüm hazırlıklarımız yapıldı, tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" dedi.

AK Partili Dağ: Hedefimiz İzmir deki en kalabalık mitingi yapmak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Dağ ile AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, bugün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımıyla gerçekleştirilecek Ccumhur İttifakı'nın ortak mitingi öncesi Gündoğdu Meydanı'nda incelemelerde bulundu. MHP İzmir milletvekilleri Hasan Kalyoncu ve Tamer Osmanağaoğlu, MHP İl Başkanı Veysel Şahin ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da alana gelerek, Dağ ve Şengül'e destek verdi.

Pazar gününün, İzmir'in tarihindeki önemli günlerden olacağını kaydeden AK Partili Dağ, Cumhur İttifakı'nın İzmir'deki ilk mitingi olacağını belirterek, "Bu meydan birçok mitinge ev sahipliği yaptı. Her seçim öncesi birçok siyasi parti bu meydanda miting düzenledi. 15 Temmuz hadisesinden sonra da bu meydanda mitingler gerçekleştirildi. Biz burada ilk defa 15 Temmuz miladından sonra oluşturulan 'cumhur ittifakı'nın ilk mitingini gerçekleştireceğiz. Gündoğdu Meydanı'nda yapılacak mitingin sadece İzmir'e değil tüm Türkiye'ye bir etkisi olacak. Tüm Türkiye'nin bu mitingi takip edeceğini iyi biliyoruz" diye konuştu.



Diğer partilerin yerel seçimle ilgili aday belirleme sürecini eleştiren Dağ, "İzmir'de birileri tarafından 24 Haziran üzerinden bir okuma gerçekleştirilerek ne yazık ki İzmir'in sosyolojisine tamamen ters ve hassas değerleri ne aykırı bir aday belirleme süreci yaşandı. Bizim sahada yaptığımız çalışmalara göre, İzmir'de her siyasi parti tabanından vatanını seven, bir şeylerin değişimine gönül veren ve bu değişimin de kimin daha iyi gerçekleştirebileceğini düşünen hemşehrilerimiz, bugünki mitingimize iştirak edecek. 31 Mart'ta sandıkta bu noktadaki tercihlerini İzmir'den ve hizmetten tarafa kullanacaklar. Çalışmalarımız seçime kadar devam ediyor" dedi.



'TÜRKİYE'YE MESAJ VERİLECEK'
İzmir'de, pazar günü saat 13.30'da coşkulu mitingin gerçekleştirileceğini belirten AK Parti İl Başkanı Şengül de bunun için tüm hazırlıkların tamamlandığını dile getirdi. Yerel seçim olması nedeniyle teşkilatların hızla büyük moral ve motivasyon ile çalıştığını anlatan Şengül, "İnanıyorum ki bu motivasyon doruk noktasına ulaşacak. Sadece İzmir'e değil tüm Türkiye'ye bir mesaj verileceğine inanıyorum. Şunu göstereceğiz; İzmir hiç de belli partilerin kalesi değildir. İzmir'in hizmete ihtiyacı olduğuna ve uzun süredir kötü yönetildiğine inanarak içten içe tepki verenler bu tepkiyi ortaya koymak için bugünki mitingimize katılacak. Buraya sadece AK Parti'ye gönül verenler değil tüm siyasi partilerden vatandaşlarımızı bekliyoruz. CHP, MHP, HDP, İYİ Parti'den herkes işi ehline vermek için burada olacak. Bu güveni iki liderimize de göstereceğiz. Hedefimiz İzmir'de yapılmış en kalabalık ve en coşkulu mitingi yapmak. Bunun için tüm hazırlıklarımız yapıldı, tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz" diye konuştu.

 
Tepecik Hastanesi'nde yaralar sarılıyor!
 
Altınordu'nun Play-Off inadı!
YORUMLAR
Toplam 19 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ahmet eriman 17 Mart 2019 Pazar 12:35

Konyadan Afyondan İstanbyldan İzmztten dapazarından vatandaşları taşıakla olma zMiting alanındaki izmirli sayısı kaç olacak yani yüzde %5 i geçmeyecek yzık bu kadar savurganlığaharcanan paralalr devletin parası bu hak yemeye rağmen hala müslümanız diye ortalıkta dolaşmak bence bir utanç vesilesi olmalıdır

Yorumu oyla      7      5  
17 Mart 2019 Pazar 11:39

Taşıma kalabalıkla ben de yaparım o mitingi

Yorumu oyla      8      5  
bitti 17 Mart 2019 Pazar 11:13

Lafla peynir gemisi yurumuyor pazar ve market fiyatlarina siyasetcinin degil milletin bos cuzdaniyla bakin

Yorumu oyla      10      5  
fotoğraf 17 Mart 2019 Pazar 01:16

Teşekkür ediyorum bilmeden de olsa ileride tarih kitaplarına geçecek fotoğrafları verdiğiniz için! Kıyafetlere, yüzlerindeki ifadelere bakın bir. Dağ'da Reisin yansıması, korkuyu saklamaya çalışan bir özgüven duruşu! Şengül :) İlahi Şengül :) İzmirlisin koçum, kıçını da yırtsan sen İzmirlisin, hadi bakalım takıl kafan göre, seviyoruz seni saçmalasan da! Geriye kalanlar? Onlar zavallı! Neden? Onlar 'Türküm, doğruyum, çalışkanım' demeye utanan Türkçü partinin uyuz, dilenci kasap kedileri:( Bu salaklar F.Fazıl Tülbentçi'yi okumamış belli ki! Okumuş olsalardı, bugün durdukları yerde duruyor olamazlardı! Okurlarsa ilk yapacakları şey a)Y. Halaçoğlu-Ü.Bozdağ ikilisine katılırlardı, ya da b)Türklük davasına ihanetten intihar ederlerdi!Başbuğ dediği zavallının bir haftada 180 derece dönmesini sorgulamayan bir bozkurt olabilir mi? he, fotoğraftaki gibi sırıtkan, yılışık ve kalıbını doldurmayan adam olursa, neden olmasın!

Yorumu oyla      6      5  
Tuana 16 Mart 2019 Cumartesi 23:06

Siz ne içiyorsunuz ya en kalabalık miting...

Yorumu oyla      6      5  
ATATÜRKÇÜ İZMİRLİ 16 Mart 2019 Cumartesi 22:43

yorumlara bakacak olursak Zeybekçi korkusu var..evet beklediğiniz ama söyleyemediğiniz olacak Zeybekçi kazanacak..Aziz bey 50 yi zor gördü Tunç bey 45 alır..Zeybekçi 46 ile kazanır..

Yorumu oyla      4      10  
SEVGİ 16 Mart 2019 Cumartesi 21:00

İzmir li elinde bayraklarla Karşıyaka tarafından vapurla tramvayla izbanla Göztepe tarafından metro tramvay yada sahilden bir akınla Gündoğduya ulaşmaya çalışmıyorsa ordaki mitingde İZMİR li yok demektir

Yorumu oyla      14      9  
Yerli turistler geliyor desenize 16 Mart 2019 Cumartesi 20:37

Yerli görevli miting turistlerimiz de bu fırsatla güzel bir şehir nasıl olur görmüş olurlar. Yalnız gelmeden önce onlara birer broşür verin mutlaka, Gündoğdu meydanına nasıl gidilir, oraya buraya çöp atmama, bayrağımızı miting sonrası yere atmama gibi konularda.

Yorumu oyla      13      9  
Gaziemir li Partili 16 Mart 2019 Cumartesi 20:11

İzmir kararını verdi Millet adayı Sn Soyer kamu oyu yoklamalarında % 68 iken sizin adayınız %24 iken Gündoğdu meydanını turistlerle doldursanız ne yazar

Yorumu oyla      11      8  
Menemen 16 Mart 2019 Cumartesi 19:25

Menemendeki ilköğretim okullarında çalışan görevliler. Hastene ve kamu kuruluşlarında çalışanlara mitinge zorla gideceksiniz. Dendi mi denmedi mi. Bedava kalkan otobüslerde yoklama yapılacak mı. Yapılmayacak mı. Mümkünse buna da cevap verin .

Yorumu oyla      15      9  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'den Yeni Zelanda açıklaması: İç siyasete alet edenleri kınıyoruz!
CHP Grup Başkan Vekili Engin Özkoç, Yeni Zelanda'nın Christchurch kentindeki ...
Zeybekci o kararı yorumladı: Karaburun’un önü açılmıştır
Doğal yapısı ve sahip olduğu zengin biyolojik çeşitlilik sayesinde dünyanın ...
Eş Zeybekci: Çalınmadık kapı kalmayacak
AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’nin eşi ...
 
'Koruyucu Melek'ten genç mesai: Stüdyoya girdi, direksiyon salladı
AK Parti Konak Belediye Başkan Adayı Melek Eroğlu, genç seçmene ulaşmak ...
Bakan Pakdemirli'den telefonla miting daveti
AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndaki çağrı merkezini ziyaret eden Tarım ...
Cumhur İttifakı’ndan Karşıyaka'da non-stop mesai
Milliyetçi Hareket Partisi Karşıyaka İlçe Teşkilatı, sayılı günler kalan ...
 
CHP'li Bakan'dan İzmir'de sivil toplum mesaisi
Yerel Seçimler kapsamındaki çalışmalarını seçim bölgesinde sürdüren Cumhuriyet ...
Zeybekci'den 'su' vaadi: 0-20 tona yüzde 50 indirim!
Menderes İlçesi’nde Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılan AK Parti ...
Ankara Adayı Özhaseki: Kılıçdaroğlu, İzmir'den 3 semt söyleyemez
AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Ankaralı ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva