HABERLER>POLİTİKA
30 Ocak 2019 Çarşamba - 11:51

AK Partili Dağ: Gizli kapaklı iş yapanlar, gerekli cezayı milletten yiyecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ,"Kamera önünde değil, kapalı kapılar ardındaki bu görüşmelerin herhalde meyvesini şu anda Millet İttifakı beraber CHP, İYİ Parti, HDP birlikte yemeye başladılar ama bu durum, bu şekilde gizli kapaklı, arkadan dolaşarak yapılan ittifak, seçimlerde bir meyve yemeye imkan verecek mi onu o gün göreceğiz" dedi.

AK Partili Dağ: Gizli kapaklı iş yapanlar, gerekli cezayı milletten yiyecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yerel seçim öncesinde şeffaf olmayan birtakım ittifak görüşmelerinin olduğunu belirterek, "Kamera önünde değil, kapalı kapılar ardındaki bu görüşmelerin herhalde meyvesini şu anda Millet İttifakı beraber, CHP, İYİ Parti, HDP birlikte yemeye başladılar ama bu durum, bu şekilde gizli kapaklı, arkadan dolaşarak yapılan ittifak, seçimlerde bir meyve yemeye imkan verecek mi onu o gün göreceğiz." dedi.

Dağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şeffaf, açık ittifak görüşmelerinin yanında bazı siyasi partiler arasında şeffaf olmayan birtakım ittifak görüşmelerinin de olduğunu uzun zamandır ifade ettiklerine dikkati çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile HDP'li Ahmet Türk'ün bir otel odasında bir araya geldiklerinin ortaya çıktığına değinen Dağ, "Kamera önünde değil, kapalı kapılar ardındaki bu görüşmelerin herhalde meyvesini şu anda Millet İttifakı beraber, CHP, İYİ Parti, HDP birlikte yemeye başladılar ama bu durum, bu şekilde gizli kapaklı, arkadan dolaşarak yapılan ittifak, seçimlerde bir meyve yemeye imkan verecek mi onu o gün göreceğiz. Benim şahsi kanaatim bu tamamen milletimizin cezalandıracağı bir hareket olacaktır. Bugüne kadar millet bunu hep yapmıştır." ifadelerini kullandı.

Dağ, milletin gizli kapaklı birtakım işlemler yapanlara daha sonra cezasını verdiğini vurgulayarak, "Tarihimizde Güneş Motel olayları gibi olaylar vardır. O gün kısa vadede kazanır gibi görünenler, şu anda öyle de bir şey yok, daha sonrasında milletten tokadı yemişlerdir. 31 Mart'ta, bu tarzda gizli kapaklı iş yapanlar o gün gerekli cezayı milletten yiyecekler." diye konuştu.

“CHP'Yİ HDP'LİLEŞTİRME NOKTASINDA ADIMLAR ATIYORLAR"
Hamza Dağ, İYİ Partili bir seçmenin HDP destekli ittifak adayına oy vereceğini düşünmediğini belirterek, şöyle devam etti:

"İYİ Partili biri, MHP'den İYİ Partiye geçmiş veya CHP'den milliyetçi duygularla İYİ Partiye geçmiş biri hatta CHP'nin kahir ekseriyeti, PKK'ya 'terör örgütü' diyemeyen bir partinin bulunmuş olduğu bir ittifaktan ve HDP'nin bu duruşundan ciddi bir şekilde rahatsız. CHP'nin HDP'lileşmesinden de rahatsız. Dar bir güruh, çok dar bir ekip, bu mezhepsel de değil, daha gençlik yıllarında aşırı sol örgütlerde çalışma yapmış, aşırı sol örgüt zihniyetiyle yetişmiş bir grup CHP'yi ele geçirmiş vaziyette. Bunlar, CHP'yi HDP'lileştirme noktasında adımlar atıyorlar. Sadece İYİ Partiye giden MHP'liler değil, İYİ Partiye giden, oy veren önceden CHP'ye oy vermişler de yine CHP içinde oy verenler de bu durumdan kesinlikle rahatsızlardır, rahatsız olacaklar."

CHP'li seçmenin seçimde vereceği kararın partilerinin gelecekte nasıl bir hareket içinde olacağını göstereceğini belirten Dağ, bu seçimde ya CHP'nin olumsuz gidişine bir cezalandırma olayına gireceklerini, bu sayede partinin değişip kendi kodlarına döneceğini ya da CHP Genel Merkezinin bu şekilde siyasete devam edeceğini söyledi.

"İYİ BİR ANA MUHALEFETE İHTİYACIMIZ VAR"
Dağ, sadece İYİ Parti tabanında değil, CHP tabanında da ciddi bir rahatsızlık olduğundan emin olduğunu, bunu CHP teşkilatlarında çalışmış arkadaşlarıyla konuştuğunda da hissettiğini kaydederek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Hep seçim yaklaştığında ısrarla bizim gerginlik oluşturduğumuzu söyleyenler, kendileri gerginlik oluşturarak kendi yüzde 25'lik tabanlarını muhafaza ettiler ama bu seçimde bu ana kadar bunu başaramadılar. Biz bu seçimde yerel seçimin konuşulmasını istiyoruz. CHP kendi içini konuşsun, tartışsın. Bu ülkenin en önemli meselesi ana muhalefet meselesi. Bizim de iyi bir ana muhalefete ihtiyacımız var, ülke olarak da parti olarak da ama bu ana muhalefet olduğu sürece, sürekli gerginlik oluşturan, makul, mantıklı hiçbir gerekçe ortaya sunmayan bir ana muhalefet olduğu sürece hep bir sıkıntı içinde olacağımız kesindir. Cumhurbaşkanımız, Fazıl Say konserine gidiyor, CHP Grup Başkanvekili galibiyet ve mağlubiyet üzerine bir okuma yapıyor. Bunun bu ülkeye bir faydası yok. CHP'nin şu anki üst yönetimi zihniyeti tamamen bu." (AA)

 
Vekil Kırkpınar'dan Tire mesaisi: Belediyicilik AK Parti'nin işidir
 
CHP adayı İduğ'dan iddialı başlangıç: Bornova'da en az yüzde 55 alırız!
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
SEVGİ 30 Ocak 2019 Çarşamba 22:00

Çok komik chp haburda!!!! chp oslo da !!!!chp gelll özlem bitsin hocamda!!! chp işte CHP !!!!!Siz sandıkta göreceksiniz desteksiz atmayı İzmir size pabuç bırakmaz sayın DAĞ

Yorumu oyla      9      5  
açık seçik 30 Ocak 2019 Çarşamba 16:31

Demokrasi olan ülkelerde Maliye ve Hazine birbirini denetler bugüne kadar dünyada böyle idi. Bizde ikisi de aynı kişi hemde damat. Hal böyle olunca İstanbul belediye başkanlığına da bir oğul yakışırdı. Gizli kapaklı değil açık seçik görebilene.

Yorumu oyla      17      5  
ilk defa 30 Ocak 2019 Çarşamba 16:28

Günlerdir yazılıyordu insanlarda bunu görebilirmiyim diye günlerdir bakıyorum evet Ak Parti seçmeni konuşuyor, soru soruyor, eleştiriyor. Hatta daha da ileri gidiyor kimler mi 16 yıldır koşulsuz destek verenler. Hem sokaktaki insan hemde ta en tepedekilere kadar.Sebebi mutfaktaki yangın ve ekonominin hali. Dünyanın hiç bir yerinde hiç bir zaman demokrasi olan ülkelerde Hazine ve Maliye bakanı aynı kişi olmaz çünkü bunlar birbirlerini denetlemesi lazım. Bizde üstüne üstlük bu makam tek kişide o da söylemesi ayıp Sayın Cumhurbaşkanının damadı. İşiniz çok zor çok.

Yorumu oyla      14      5  
yuh 30 Ocak 2019 Çarşamba 16:24

Yuh. HDP Eş Başkanı Pervin Buldan, Meclis Başkanvekili Mithat Sancar ile birlikte AKP Grup Başkanı Naci Bostancı'yla daha dün (29 Ocak 2019) görüştü.İçtikleri çayın bardağı soğumadı.Yahu atacaksanız biraz destekli atın artık.Gizli kapaklı görüşmeleri siz iyi bilirsizin. Oslo'da, Dolmabahçe'de görüşmeleri de kesin Cehape yapmıştır sizin yerinize değil mi?Maksat gündem değişsin salla gitsin

Yorumu oyla      15      5  
sırada ne var Sayın Dağ 30 Ocak 2019 Çarşamba 16:06

Sayın Binali Yıldırım, Sayın Cumhurbaşkanı, Sayın Devlet Bahçeli TBMM başkanının seçim için istifa etmesine gerek yok diye hepsi söyledi. Geçen hafta GELİNEN NOKTADA Sayın Binali Yıldırım istifa edeceğini Sayın Abdülkadir Selvi geçen hafta Cnn Türk'te söyledi. Nedir bu gelinen nokta? Ak Partili belediyeler tam seçim öncesi İstanbul-Ankara dan başlayarak hepsi su faturalarında indirime gittiler. Ama ters tepti Ak Parti seçmeni su faturalarının ucuzlaması güzel ama niye seçim öncesi yapıldı diye tepkiler oluştu. Geçen haftadan beri Ak Partiyi destekleyen medya ve oradaki yorumcular ve Sayın Dağ siz 'Bu kış günü seçime katılımın düşük olacağını düşünüyoruz' hayırdır paçalar tutuştu galiba. Önümüzdeki haftalarda seçime kadar daha ne yönlendirme projeleri var. İşiniz sadece İzmir'de değil tüm ülkede çok zor çünkü Ak Parti seçmeni artık konuşuyor, soru soruyor, eleştiriyor. Sebebi mutfaktaki yangın sönmüyor. İlave İzmir'e 1 metre metro yapmadınız, milletin istemediği körfez geçişini sürekli gündeme getirdiniz. Yakında Kanal İstanbul projesinden de vazgeçersiniz zira millet istemiyor. Millete rağmen ben yaptım oldu çok eskilerde kaldı.

Yorumu oyla      15      5  
hatırlatma 30 Ocak 2019 Çarşamba 15:51

Hdp ortağı mı: oslo-habur rezaleti-diyarbakır açılımı- dolmabahçe mutabakatı bunları kim yaptı pkk orada hendekler açtı asker ve polisimizi şehit etti. Millet fetö derken hoca efendi diyordunuz ne istedilerde vermedik bunlar kimin eseri. Aynaya bir bakın

Yorumu oyla      18      5  
Oğuz Kaan 30 Ocak 2019 Çarşamba 13:51

Hamza Dağ'ın söylediklerine kim inanır? Akil Kadir inanır.

Yorumu oyla      20      5  
izmirli 30 Ocak 2019 Çarşamba 13:40

sizde Ankara''da verilmeyen izinlerde dolap cevirmiyomusunuz? hani nerde buca metro izni? otogar metro icin ödenek cikiyo ortada bisi yok 16 sene esas dolabı siz cevirdiniz size oy yok!!!!

Yorumu oyla      19      5  
TC misafir 30 Ocak 2019 Çarşamba 13:06

İnsanlar geçim sıkıntısı çekiyor, insanlar işsiz, gençlerin gelecekten umudu yok, dünyanın gıpta ettiği verimli topraklara sahibiz ama çiftçimiz harap ve bitap, yediklerimiz ecnebi; eğitim desen yap boz, sağlık desen talih kuşu "tekrar deneyin size de randevu çıkabilir". Tüm bu sorunlar varken sizin tek tutunduğunuz dal "chp hdp ile gizli gizli buluştu" oldu. Be güzel kardeşim sormazlarmı adama gizli gizli görüşmeyi, osloda dolmabahçede yapan sizlerden daha iyi kim yapar diye?

Yorumu oyla      19      5  
Adagideli 30 Ocak 2019 Çarşamba 12:42

Ah canım benim ne çok severmiş CHP yi yememiş içmemiş uyumamış nelere üzülmüş.gizli kapaklı işleri siz daha iyi bilirsiniz Oslo da pensilivanyada mit tirlarinda

Yorumu oyla      21      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Vekil Kırkpınar'dan Tire mesaisi: Belediyicilik AK Parti'nin işidir
AK Parti İzmir Milletvekili Kırkpınar,  AK Partili belediyelerin yaptığı ...
İYİ Partili Çıray’dan sert açıklama: Soyer operasyonu FETÖ provokasyonu!
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, İzmir ...
CHP Selçuk’ta kriz… İl yönetiminden ilçe örgütüne ültimatom: İvedilikle iptal edin yoksa...
Selçuk Belediye Başkan Adayı Sengel’in adaylığı geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ...
 
Zeybekci: Ayıptır söylemesi iyi zeybek oynarım!
AK Parti'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterdiği ...
Beko: Birlik içinde güzel bir süreç yaşayalım
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko yerel seçimlere gidilen süreçle ilgili bir açıklama yaptı.
CHP İzmir'den transfer: O isim DSP'den aday oldu!
İzmir'de, partisinin yerel seçimlerde Kiraz ilçesinde İYİ Parti'yi destekleme ...
 
Zeybekci’den non-stop mesai: Trafik sorunu çözülecek, cezaevi park olacak!
Mimar Mühendisler Grubu İzmir Şubesi üyeleriyle bir araya gelen AK Parti ...
Mehmet KARABEL yazdı... Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım!
Mehmet KARABEL yazdı... Dün dünde kaldı cancağızım, bugün yeni şeyler söylemek lazım!
Yıldırım Meclis Başkanlığını bırakacağı tarihi açıkladı
TBMM Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yıldırım, "(Belediye ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva