HABERLER>POLİTİKA
23 Mayıs 2018 Çarşamba - 17:05

AK Parti İzmir'in vekil adayı Bilal Doğan: Başbakan Yıldırım, İzmir için büyük şans

AK Parti İzmir 1. Bölge 5. Sıra Milletvekili Adayı Bilal Doğan, Başbakan Binali Yıldırım'ın İzmir'den aday yapılmasının büyük şans olduğunu belirtti. Doğan, "neresinden bakarsanız 13 vekil çıkaracağız" dedi.

AK Parti İzmir in vekil adayı Bilal Doğan: Başbakan Yıldırım, İzmir için büyük şans

EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir 1. Bölge 5. Sıra Milletvekili Adayı Bilal Doğan, SonSöz TV’de siyaset gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Milletvekili Adayı Doğan, İzmir’de Başkan Binali Yıldırım ile seçimlerde aynı listede olmasını büyük bir şeref ve onur olduğunu belirtti.

İzmir’de 28 milletvekilinin yarısını çıkaracaklarını iddia eden ve aday listelerinin büyük bir hassasiyetle hazırlandığını kaydeden Doğan, "Parlamentoya gitme isteğimizin nedeni öncelikle kentimize, ülkemize milletimize hizmet etmek istiyoruz. İnşallah nasip olurda da gider ve faydalı oluruz" dedi.

BÜYÜKŞEHİR'E ELEŞTİRİ
Hükümetin İzmir yaptığı yatırımları değerlendiren Doğan, "Başbakanımız daha önce bakanlığı döneminde, o süre zarfında olmadığı kadar İzmir’e hizmetlerin gelmesinde vesile oldu. Bu yatırımları iyi ki yapmış yoksa İzmir şu anda bulunduğu noktada olamazdı. Kamu yatırımları ile bu hale geldi yoksa belediye yatırımlarını görüyoruz, bir şey yapamadı. Belediye, küçücük bir teleferiğin tamirini bile anca, 3 km bile olmayan teleferiği bile 8 yılda yapabildi. Fuarİzmir diye adlandırılan bir proje vardı, 350 milyon TL’ye neredeyse İzmir’in en pahalı yatırımı. Ancak 10 yılda yapabildi. Mavişehir’de bir opera binası yapacağız diyorlar kaldı ki biz bu opera binasına olumlu çabalarımızı, katkılarımızı koyduk, devam ediyoruz ancak bu opera binasının yapımını bir yana bırakın, bu projenin altını çizerek söylüyorum ihaleye hazır hale gelmesi bile 10 yılı buldu. Hadi çizildi 2 yıldır ihale yapılamadı. Adrese teslim bir ihale yaptılar daha sonra bundaki yanlışlığı gördü hemen komisyonda iptal edildi… Daha sonra KİK’e taşında… Nereden bakarsanız inşaatına başlanamadı ve 12 yıl geçti" dedi.

ORTAK AKIL DEĞİL TEK AKIL
Kocaoğlu ortak akılla hareket etmediğini belirten Doğan, "kentin sivil toplum örgütleri, sendikalar siyasi partiler bir araya gelmediği için  bu çöp sorunu hala çözülemiyor. Hükümetimiz tarafından onay verildiği halde yine CHP’li avukatlar tarafından, altını çiziyorum bu avukatlar tarafından konu yargıya taşınmıştır. Eğer Kocaoğlu bu sorunu çözmek isterse çözebilir kendi partilerinin avukatlarının açtığı davayı aşabilir. Aşmak istemiyor. neden? Bir mağdur edebiyatı yaratmak istiyor. Yapamadık, hükümet izin vermedi. Vatandaşlarımıza söylüyorum. Hükümet ÇED verdiği halde yapamıyor. Sayın Kocaoğlu ortak akıl ile değil tek akılla idare ediyor. Kimsenin aklına güvenmiyor. Bu kentin sorunları var. Merkezi idare ile yerel iradenin müşterek sorunları çözme kabiliyetini göstermesi gerekiyor. Biz de bu kentimizin kangren olmuş sorunlarının özellikle Ankara’da daha hızlı çözmek için katkı koymaya çalışacağız.

TAKOZCU ODALAR ENGELLİYOR
Başbakan Yıldırım tarafından projelendirilen '35 İzmir 35 Proje'sinin ilerlediğini kaydeden Doğan, "17’si bitti bitmek üzere diğerleri de proje safhasında, 35 projenin en önemli projelerinden biri Körfez Geçiş Projesidir, Bu projenin olmaması için sanki ortak bir çaba içindeler Sayın Kocaoğlu. Olaya ideolojik bakıyorlar. Hükümet bu kente bir şey yapmadı diyebilmek için.

Takozcu odalar dediğimiz, İzmir’e hizmetin yapılmasını engelleyen istemeyen odalar ki yine altını çiziyorum bu odaların yöneticileri başkanları hepsi ya büyükşehirde çalıştı ya çalışıyor. Koordineli, bir şekilde bu projeyi engellemek istiyorlar ama artık bence İzmirlilerin bu projeye sahip çıkması lazım. Ulaşım Master Projesi'nde yer verilmemiş. Kocaoğlu, siz başkansınız. İzmir’e hizmeti engelliyorlar" dedi.

KENTİN SORUNLARINA ÇÖZÜM OLMAK İÇİN
Amacının İzmir'e katkı koymak olduğunu söyleyen vekil adayı Bilal Doğan, "Seçildiğimizde nasipse ne yapmak istiyorsunuz diye sorduğunuzda yine biz bu kente katkı koymak istiyoruz. Çözüme ortak akılla katkı koymak isteriz amacımız da budur. 'Kentsel dönüşüm projesi var' demiştik. 'İzmir'in %62'si gecekondudan oluşuyor' demiştik. 220 yıldır bu kentin imar planları yok. Kentsel dönüşüm konumuzda hükümetimiz 7 yıldır 7 yerde kentsel dönüşüm problemlerini çözmek için yetki verdi. Şu ana kadar Karabağlar’da 250 konutluk kentsel dönüşüm başladı. Hükümetimiz kangren olan plansız imarsız yapıları son düzenleme ile birçok gecekonduya çözüm olacak, son imar düzenlemesi ile İzmir’in problemleri çözülecektir inşallah" dedi.

SEÇİM SONRASI DOLAR TEPE TAKLAK İNECEK
Son günlerde dövizde yaşanan dalgalanma için konuşan Doğan, "Ne kadar araştırma şirketi varsa, hatta yabancı kuruluşlar iyi biliyorlar. Şu anda Cumhur ittifakının oy oranı % 55-60 oranında. Şimdi seçime gidiyoruz farkında iseniz döviz kurları üzerinde bir hareketlenmeler oluyor. Bunun ucu ABD ve İsrail dayanan art niyetli bazı kuruluşlarıdır ve Türk ekonomisi üzerinde son bir hamle yapmak istiyorlar. Seçim sonrası dolar tepe takla aşağı inecek. Biz eskisi kadar dövize bağımlı değiliz. Kamuoyunda bir algı yaratılıyor. Piyasalar üzerinde olumsuz bir etkisi yok" dedi.

BAŞBAKANIN İZMİR’DEN ADAY OLMASI BİZİM İÇİN ŞANSTIR
Başbakan Binali Yıldırım' İzmir’den aday olmasının büyük şans olduğunu belirten Doğan, şunları söyledi: "Listelere gelince bütün vatandaşlar kendini oluşturulan bu listelerde bulabilir. Bütün adaylarımız İzmir’i bilen sorunlarına ulaşacak isimler. Yetkin ve etkili isimlerdir. Vekil sayısı İzmir’de bilindiği gibi 28 oldu. İkinci Bölge'de Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ arkadaşımız listenin başında. 2. Bölgede o taşıyacak yükü ve burada lokomotif görevi görecek.

13 VEKİL ÇIKARACAĞIZ
Neresinden bakarsanız 13 vekil çıkaracağız, İttifakı da kattığımızda en az, neredeyse mevcudun yarısını alacağız inşallah. İnanarak diyorum, ittifakla beraber merkezi hükümetin ülkeye İzmir’e kazandırdıklarıyla beraber Başbakanımızın da yaptıkları göz önünde tutulacağını düşünüyorum"

 
CHP İzmir'in vekil adayından o isimlere tepki!
 
FETÖ'nün ‘altın çocuğu’ ile ilgili flaş bilgiler ortaya çıktı!
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 6 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Yakismis 24 Mayıs 2018 Perşembe 01:31

Bilal Agbime biyik yakismis.

Yorumu oyla      9      6  
yetkin35_5 23 Mayıs 2018 Çarşamba 20:57

kaç dönemdir izmirden vekil seçiliyor. ne şansından bahsediyosun. ne yapmışki bundan sonra ne yapsın

Yorumu oyla      10      5  
Aydın 23 Mayıs 2018 Çarşamba 18:41

Helal sana Bilal Doğan, izmiri ve izmiri yönetenleri özetlemişsiniz.İzmir''de istemezük zihniyeti vardır, bu şehirde ulaşım,çöp,koku sorunu vardır...

Yorumu oyla      10      9  
gürkan 23 Mayıs 2018 Çarşamba 18:38

doların artması bizi bağlamıyor ise benzin niye 6 lira? alım gücü inanılmaz düştü farkında mısınız ?

Yorumu oyla      10      6  
izmir kentsel dönüşüm ne zaman olacak 23 Mayıs 2018 Çarşamba 18:15

izmir kentsel dönüşüm ne zaman olacak, izmir ballıkuyu kentsel dönüşüm ne zaman olacak , akp ve chp izmire sahip çıksın, deprem olduğu zaman mı kentsel dönüşüm olacak ballıkuyu

Yorumu oyla      10      5  
başlıksız 23 Mayıs 2018 Çarşamba 17:53

Dolar inecek madem ekonomi bilginiz bu kadar derindi niye formülünü genel merkeze söylemediniz? Körfez geçişi istemezükçü değilim istemiyorum zira orada yine hesapsız olarak yapımcılara geçiş garantisi verilecek ben toplum olarak döviz borcuna gireceğim dövizin hali ortada.Para varsa çalışana emekliye verin bu mübarek ramazan günü millet pide alamıyor.Kırmızı eti zaten unuttu.İzmir'e 1 metre bile metro yapmadınız hep cek cak kusura bakmayın 16 yıldır tek başınıza iktidardınız elinizi tutan mı vardı ülkenin haline bak.Muhalefet koltuklarının kaç tanesi Ak Parti'ye nasip olur bilmiyorum ama 16 yıllık destek bitti.Vatandaşta döviz yok bu artış kime yarıyor, bırakın amerikayı israili sorumlu aramayın zira tek sorumlu partinizdir.

Yorumu oyla      12      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir'in vekil adayından o isimlere tepki!
İzmir 2’nci Bölge 13’üncü sıradan milletvekili adayı gösterilen Hatice ...
AK Parti'nin vekil adayı Çankırı: İzmir'deki Mardinlilere sahip çıkacağız
AK Parti İzmir 1'inci bölge 3'üncü sıradan milletvekili adayı gösterilen ...
Özcan, Baro'dan istifa etti, listeye alınmadı, konuştu: Koltuklara yapışmamak gerekiyor!
CHP’den milletvekili aday adaylığına başvuran fakat listeye alınmayan ...
 
Bahçeli, Alaattin Çakıcı'yı ziyaret etti
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Alaattin Çakıcı’yı tedavi gördüğü Kırıkkale ...
Liderlerin bağış hesapları belli oldu
24 Haziran seçimleri yaklaşırken, Cumhurbaşkanı adaylarının da bağış ve ...
İnce'ye bağış yapmaya gitti... Erdoğan'a yattı!
Beyoğlu'nda bir araya gelen CHP'liler, Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı ...
 
Dolar yorumu: Kamyon duvara toslamak üzere!
Erzincan'da konuşan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Kamyon ...
Herkes merak ediyordu, vekil adayı Alpay sessizliğini bozdu: İzmir bizim evimiz!
İzmir Milletvekili Adayı Alpay Özalan, “Seçildiğimiz takdirde mecliste ...
CHP Milletvekili Bayır’dan liste yorumu: Aziz Bey'in müdahale ettiğini sanmıyorum
CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ...
 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
10 Yönetmen Ve Türk Sineması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Atatürk' adını kim yakıştırdı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva