HABERLER>POLİTİKA
28 Ekim 2018 Pazar - 10:41

AK Parti İzmir'in Cumhuriyet videosu 48 saatte 2 milyonu geçti!

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için özel hazırladığı film, sosyal medyada gündem oluşturdu. Cuma günü saat 11.00 sıralarında “Cumhuriyetimizin değerini biliyoruz, Bayramımız kutlu olsun” mesajıyla resmi hesaplardan paylaşılan film, üzerinden sadece 48 saat geçmesine rağmen 2 milyondan fazla izleyiciye ulaştı. Twitter, Facebook ve Instagram'da sürekli paylaşılmaya devam eden film, büyük beğeni topladı.

AK Parti İzmir in Cumhuriyet videosu 48 saatte 2 milyonu geçti!

Hüsnü Kazım Özler tarafından 1933 yılında Uşak’ta çekilen tarihi fotoğrafın canlandırılarak hazırlandığı filmde, dönemin kıyafetlerinden kağnıya, aksesuarlarından pankarttaki yazıya kadar tüm detaylar bire bir işlendi. Çekimleri İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yapılan filmin setine AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül de konuk oldu. Filmde gönüllü olarak yer alan oyuncularla sohbet eden Şengül, duygusal anlar da yaşadı.

Cumhuriyetin herkesin ortak değeri olduğunu vurgulayan Şengül, filmde Türk milletinin birlik ve beraberliğinin her şeyden önemli olduğunun vurgulandığını söyledi. Filmin yayılmasının ardından çok olumlu tepkiler aldıklarını ifade eden Şengül, film çekimleri sırasında da adeta tarihe yolculuk yapıldığını ve filmde oynayan herkesin de o duyguyu hissettiğini söyledi. Başkan Şengül, “Bizim topraklarımızda, bu fotoğrafı görüp de etkilenmeyecek kimse yoktur. Cumhuriyet kurulurken verdiğimiz mücadelemizi muhteşem şekilde özetleyip, anlatan bir fotoğraf. O fotoğrafı görüp, sette de içine girerek tarihte bir yolculuk yaptık ve tekrar o günlere döndük. O duygu da hepimize yansıdı” dedi.

HERKES ÖNYARGISIZ DAVRANMALI
Cumhuriyet kurarken sağlanan birlik ve beraberliğe her zaman ihtiyaç olduğunu söyleyen Şengül, “Hangi siyasi görüşten, yaşam tarzından ve inançtan olursa olsun; geçmişte bu topraklarda olup, geleceği de bu topraklarda olan insanlar öncelikle birbirlerine önyargısız davranmalı. Kimse birbirini yargılamamalı. Herkesin birbirine sevgiyle, bu toprakların bize kattığı manevi değerlerle yaklaşması gerektiğine inanıyorum” dedi.



BİRBİRİMİZİ ELEŞTİREBİLİRİZ AMA DÜŞMAN OLAMAYIZ
Başkan Şengül, şöyle devam etti: “Bugün, bir siyasi partide İl Başkanlığı yapıyorum. Ama diğer siyasi partilerin de farklı görüşleri, farklı yaklaşım ve tarzları olabilir. Ancak herkesin ülkemizin birliği ve beraberliği noktasında yaklaşımı ise tek olmalıdır. Ayrışmamalıyız, dışarıya karşı tek vücut olmalıyız. Aslında bu fotoğrafta biraz da o var. O mesajı vermek istiyoruz. Yani dün beraberdik, bugün niye ayrışalım? Birbirimizi ve politikalarımızı eleştirebiliriz. Ama birbirimizi düşmanlaştırmayalım. İnanıyorum ki bu filmle bunu başaracağız.”

HEP BİRLİKTE SAHİP ÇIKACAĞIZ
Filmde rol almak için herkesin gönüllü olduğuna dikkat çeken Şengül, “Cumhuriyetin 10’uncu yılında çekilen bu fotoğraf, birçok şeyi anlatıyor. Karakterlere tek tek baksanız, hepsi bir kitap hepsi bir hikaye. İşte bizi birleştiren de budur. Cumhuriyeti kuran atalarımız, Cumhuriyeti bize emanet etti. Yine hep beraber, yine o farklılıklarla birlikte Cumhuriyete sahip çıkacağız. Çekimler sayesinde milyonlar bizi izleyecek. AK Parti ile ilgili oluşmuş bazı algıları da hep beraber kıracağız. Biz yıllardır anlatıyoruz ama bazen anlatmak yetmiyor. Kelimelerin yetmediği yerde, biz de görsel olarak, hakikaten yüreğimizi ve samimiyetimizi ortaya koyarak ortaya güzel bir şey çıkardık" dedi.

 
Bacağı kırılan işçi için ‘empati’ kararı!
 
Buca’nın merkezinde Cumhuriyet’e işaret diliyle kutlama
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Gürkan 28 Ekim 2018 Pazar 15:48

Yav he he ...

Yorumu oyla      9      7  
Cumhuriyetçi 28 Ekim 2018 Pazar 14:01

Yahu o kadar belli ki istenmeden zoraki yapıldığı. Biraz özenir insan, biraz samimi yapar bu işleri. Ah AKP ahh.. Olmayacak senden.

Yorumu oyla      10      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’de flaş gelişme: Manisa ilan etti, İzmir ne yapacak?
Partide takvim doğrultusunda aday adaylığı başvuruları için verilen süre ...
İYİ Partili Çıray: Donarak şehit vermemiz vahimdir
İçişleri Bakanlığı, operasyon dönüşü Jandarma Özel Harekat timindeki askerlerimizden ...
Tarihi Suriye Zirvesi sonrası 4 liderden açıklamalar
İstanbul'daki tarihi zirve sona erdi. Dörtlü Suriye Zirvesi'nin ardından ...
 
MHP İl Başkanı Şahin'den 29 Ekim mesajı
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’in Cumhuriyetimizin ...
Denizli'de CHP'den Büyükşehir'e tek talip!
Denizli'de, CHP büyükşehir ve ilçe belediye başkanlıkları aday adaylıkları ...
İşte CHP'de İstanbul adaylığı için konuşulan isim
2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimler için partilerin aday göstereceği ...
 
CHP'li Serter'den SMA hastaları için çağrı!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Bedri Serter SMA hastalarının ...
Eski Bakan Tartan'dan Başkanlık Sistemi'ne '2. Meclis' önerisi
Türkiye’de Başkanlık sistemi ile ilgili tartışmaların gelecek seçimlere ...
Mehmet KARABEL yazdı... MHP, neden İzmir’de hiç olmadığı kadar iddialı biliyor musunuz?
Mehmet KARABEL yazdı... MHP, neden İzmir’de hiç olmadığı kadar iddialı biliyor musunuz?
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Veda zamanı!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva