HABERLER>POLİTİKA
28 Ocak 2019 Pazartesi - 11:04

AK Parti'den Soyer yorumu: 40 binlik ilçeyi yönetemeyen...

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Tunç Soyer’i belirlemesiyle ilgili değerlendirmede bulundu. Başkan Şengül, ”Belediye başkanlığı ve Ekonomi Bakanlığı dönemindeki başarısı, tecrübesi, bilgi birikimi ve bürokrasiye hakimiyeti ile partimizin Büyükşehir adayı Sayın Nihat Zeybekci, her anlamda rakibinden çok önde. Yaklaşık 40 bin nüfuslu bir ilçeyi bile düzgün yönetemeyen, belediyeyi borç batağına sokan, çalışanların maaşını ödeyemeyen bir kişi, İzmir’i nasıl yönetecek?" dedi.

AK Parti den Soyer yorumu: 40 binlik ilçeyi yönetemeyen...

AK Parti olarak 24 Haziran 2018 tarihinde yapılan genel seçimin ardından hiç ara vermeden yerel seçim hazırlıklarına başladıklarına dikkat çeken Şengül, “CHP içindeki bitmek bilmeyen kavgalar ya da CHP’nin kimi aday olarak göstereceği, bizim hiçbir zaman gündemimizde olmadı. Seçim stratejimizi CHP’ye göre değil, İzmir’in ihtiyaçları doğrultusunda belirledik. Onlar daha adayını yeni belirlerken, biz ise İzmir’i tüm sıkıntılarından kurtaracak projelerimizi çoktan hazırladık. Kısa süre içerisinde kamuoyuna açıklayacağız. Belediyeciliği sadece kaldırım yapmak ve çöp toplamak olarak gören CHP zihniyeti, zaten İzmir’e yeterince zarar verdi. İzmir’in zamanını çaldı. CHP kimi aday gösterirse göstersin, zihniyetleri değişmediği için ne Büyükşehir ne de ilçelerde verebilecekleri hiçbir katkıları yoktur” diye konuştu.

ZEYBEKCİ, DENİZLİ’NİN TÜM SORUNLARINI ÇÖZDÜ, SOYER NE YAPTI?
Başkan Şengül, şöyle devam etti: “Kimin İzmir’e daha fazla katkı sağlayacağını görmek istiyorsak, geçmiş dönemde belediye başkanlığı yaptıkları yerlerin durumuna bakmak gerekir. Sayın Zeybekci, sorunlarla boğuşan Denizli’nin tüm sıkıntılarını kısa sürede giderdi. Denizli’yi bambaşka bir şehir haline getirdi. Tunç Soyer, Seferihisar’da ne yaptı?  ‘Sakin şehir’ dediği Seferihisar, onun döneminde yerinde sayarken, bir de belediye borç batağına girdi. Çalışanların maaşı bile ödenemez hale geldi. 40 bin nüfuslu bir ilçeyi bile yönetemeyen belediye başkanının, İzmir'i nasıl yöneteceğinin takdirini vatandaşlarımıza bırakıyorum.”

İZMİR HALKI DA BİZİMLE AYNI DÜŞÜNCEDE
Uzun süredir İzmir’i gezerek, vatandaşların taleplerini dinlediklerini söyleyen Şengül, “Hayatında CHP’den başka bir partiye oy vermeyenler bile artık aldatıldıklarının farkında. İzmir’in beceriksiz yöneticiler nedeniyle sürekli geri gittiğini görüyorlar. ‘Bizi bunlardan kurtarın’ diye feryat ediyorlar. Büyükşehir’den de CHP’li ilçe belediyelerinden de memnuniyet yok. İzmir’in; sorunlarını ivedilikle çözecek, bu işi bilen birine ihtiyacı var. Bu kişi de Sayın Nihat Zeybekci. İzmir halkının da bizimle aynı düşüncede olduğunu görüyoruz. Yıllardır hizmet görmemekten bıkan İzmir’in, Sayın Zeybekci’yi göreve getireceğinden şüphemiz yok. 31 Mart, İzmir’in beyaz bir sayfa açarak, hızla yükselişe geçtiği günlerin başlangıcı olacak” dedi.

 
Altınordu, İtalya'ya açıldı!
 
Başkan Kocaoğlu'ndan açıklama: Aday listesi için ne dedi?
YORUMLAR
Toplam 20 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ayşe 29 Ocak 2019 Salı 02:05

İZMİR SURİYELİ DİLENCİ VE KAĞIT TOPLAYICILARLA DOLU HATAY ALSANCAK HER TARAFTA ARADA İKİ KAĞIT TOPLAYICISI KAVGALARDA YAPIYOR KİMSEMİN İZMİRİMİZİ BOZMAYA HAKKI YOK BUNLAR HAKKINDA Kİ DÜŞÜNCELERİNİZ BASMANE NAMAZGAH SEMTİNİ GEZDİNİZMİ SURİYELİLERİN TABELALARI DOLU BUNLAR HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ YORUMLARINIZIDA BEKLİYORUZ HANİ İZMİR LAĞIM ÇÖP KOKUYOR DİYORSUNUZYA

Yorumu oyla      9      5  
sezarın hakkı sezara 28 Ocak 2019 Pazartesi 19:38

ne olacakki! Lise mezunu da ülke yönetiyor. üstüne batırıyor. üstüne gene seçiliyor. soyer için çokmu şimdi bunlar?

Yorumu oyla      9      5  
Mevlut Demir 28 Ocak 2019 Pazartesi 17:37

Başkan Bey elinizde kalifiye adam mı var da yıpranmış,solmuş,kendi deyiminizle metal yorgunu eskimiş isimler dışında tek bir aday çıkaramadınız.Şimdi bu gerçeği bir kenara bırak ve hemen yeni bir isim olarak ortaya çıkan adaya çamur atmaya çabala.Bu ne ilkesiz ve etik dışı siyasi tavır. Bu ancak sizin partinize ve şahsınıza yaraşan bir tavır. Ama bu tavır uğrayacağınız yenilgiden başka birşey olmayacak olan akıbetden sizi korumayacaktır.

Yorumu oyla      9      5  
önce 28 Ocak 2019 Pazartesi 16:11

Sayın Şengül 10 yıl önce kimseyi dinlemeden Bayraklı ve Karabağlar ilçe sınırlarını çizdiniz bu yüzden bu iki ilçedeki Ak Partili seçmen kızdığı için belediye seçimlerinde Ak Partiye oy vermiyor. Önce bunu düzeltin herkes kendi kapısının önünü temizlesin

Yorumu oyla      23      7  
Ekrem Çorlu 28 Ocak 2019 Pazartesi 16:08

Sayın Aydın Şengül Başkanım sizi ve Sayın Başkan adayımız Nihat Zeybekçiyi sonuna kadar destekliyoruz tüm söylemleriniz sonuna kadar çok doğru ve sizlerin sonuna kadar yanınızdayız inşallah

Yorumu oyla      13      18  
Metin tekin 28 Ocak 2019 Pazartesi 16:07

Çok haklisiniz Aydin bey.... Tunç beyin seferihisarda basaramadigini bildikleri halde yeniden nasil gorev veriyorlar anlamiyorum.

Yorumu oyla      12      18  
Sedat 28 Ocak 2019 Pazartesi 15:53

Ağzınıza Sağlık Başkanım Seferihisar Gibi Küçük Bir İlçeyi Yönetemeyen Büyükşehir''i Nasıl Yönetecek ? Belediyecilik ile ilgili Hiçbirşey Bilmez etmezler İzmirliler Hak Ettiğini Alacak Hak Ettiği Seviyeye Ulaşacak

Yorumu oyla      11      21  
Mağdur izmirli 28 Ocak 2019 Pazartesi 15:48

Başkanım bütün yorumunuza katılıyorum siz kibarca belediyecilik nasıl yapılır veya ne olması gerekiyor anlatmissiniz sunu bilin izmir halkı artık bunların yapmadığı yapamadığı işler yüzünden sıkıntı çekmek istemiyor 1 nisan sabahı izmirde nihat zeybekci ile güneş yeniden doğacak hep beraber zeybek oynayacağız izmiri almaya değil gönüller yapmaya geliyor ak belediyecilik

Yorumu oyla      11      19  
Mustafs 28 Ocak 2019 Pazartesi 15:33

Ekonomiyi yöneten mi dediniz ?Sonuç ortada,Türkiyeyi yükselttiniz ya,aman İzmir kalsın

Yorumu oyla      22      6  
Nurizade 28 Ocak 2019 Pazartesi 14:30

Binali Yıldırım esnaf odası başkanına ilk fırsatta katı atık bedelini kaldıracağız demişti. Bakalım aynı ifadeyi Zeybekci ne zaman söyleyecek.

Yorumu oyla      21      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Neptün Soyer: Eşim Aziz Kocaoğlu'nu, ben de Türkegül Kocaoğlu'nu ziyaret edeceğim
CHP tarafından İzmir'den Büyükşehir Belediye Başkanı adayı gösterilen Seferihisar ...
Soyer'den Kocaoğlu mesajı: Onun rehberliğinde...
CHP'nin İzmir Büyükşehir Adayı olan Tunç Soyer, canlı yayında açıklamalarda ...
CHP İzmir'in ilçe adaylarını tanıma kılavuzu
CHP İzmir'in ilçe adaylarını tanıma kılavuzu
 
CHP ve İYİ Parti bir ilde daha anlaştı
Elazığ'da, CHP ve İYİ Parti belediye başkan adaylığında anlaştı.
Parti Meclisi’nde Cevat Durak'a büyük şok!
İsmi MYK’dan Bayraklı Belediye Başkan Adayı olarak PM’ye gönderilen Cevat ...
CHP’li vekilden PM toplantısında çok sert sözler: İhanete ortak olmam!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Parti Meclisi’ndeki ...
 
İl Başkanı Yücel 'istifa' mı ediyor? Jet yanıt geldi!
Bazı basın organlarında CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in istifa edeceği ...
CHP İzmir'in eski vekili trafik kazası geçirdi!
Urla eski Belediye Başkanı, CHP İzmir eski İl Başkanı ve TBMM 22. dönem ...
CHP İstanbul İl Başkanı istifasını geri çekti!
Akşam saatlerinde İl Başkanlığı görevinden istifa eden Kaftancıoğlu görevine döndüğünü açıkladı.
 
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Anıt başkan'dan yeni başkanlara!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Değersizliğin olağan halleri
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Yeşil Yıkama ve İtibar Yönetimi
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva