HABERLER>YEREL YÖNETİMLER
28 Ocak 2019 Pazartesi - 11:16

Başkan Kocaoğlu'ndan açıklama: Aday listesi için ne dedi?

CHP İzmir adaylarının belirlenmesinden sonra bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, tüm partililere birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Başkan Kocaoğlu, “Fikir ayrılıkları, farklı aday adaylarının arkasında saf tutma durumu artık bitmiştir. Tüm Cumhuriyet Halk Partililer, hiçbir ayrı-gayrıya girmeden adaylarımızın arkasında kenetlenmelidir. Bize yakışan budur. Parti terbiyesi de bunu gerektirir.Gün ayrışma değil birleşme günüdür” dedi.

Başkan Kocaoğlu ndan açıklama: Aday listesi için ne dedi?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi'nin İzmir'de yarışacak Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarına destek mesajı yayınladı. CHP’nin İzmir'deki başarısının, Türkiye genelindeki oy oranlarına da önemli katkı sağlayacağını söyleyen Başkan Kocaoğlu, “Ülkemizin geleceğine ilişkin endişelerin giderek büyüdüğü son dönemlerde, Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran partinin neferleri olarak, omuzlarımızdaki sorumluluk daha da artmaktadır. Aday belirleme süreci öncesinde parti içinde yaşanan demokratik mücadelenin bugünden itibaren mutlaka sonlandırılması gerekmektedir. Cumhuriyet Halk Partililik bunu gerektirir. Gün ayrışma değil birleşme günüdür” diye konuştu.

 Başkan Aziz Kocaoğlu şöyle devam etti:

“Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Cumhuriyeti ve temel değerlerinin bayraktarı, aydınlık geleceğimizin teminatıdır. Öyle de kalmalıdır. İzmir’de sergileyeceğimiz birlik ve beraberlik tablosu, parti içindeki kaynaşmanın pekiştirilmesine ciddi katkı sağlayacağı gibi, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını da İzmir'den müjdeleyecektir. 15 yıllık görev süremiz boyunca İzmir’e ve İzmirli hemşehrilerimize yönelik çok önemli işler başardık. Kentimizin geleceğinde de var olacak önemli projelere imza attık. Elde ettiğimiz başarıyla, bütün Türkiye’nin gözünün İzmir’e çevrildiğinin farkındayız. İzmirli hemşehrilerimiz de bizimle birlikte “İzmir’i İzmir yapan değerlere” sonuna kadar sahip çıktı. Ortaya koyduğumuz bu başarı tablosu, daha iyisini yapabilmek konusunda hepimizi kamçılayacaktır. Dileğimiz, 31 Mart seçimlerinin,  İzmirliler’in dik duruşunu gösteren yeni bir başlangıç olmasıdır. Başta Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Tunç Soyer olmak üzere, tüm belediye başkan adaylarımızla birlikte durup dinlenmeden, çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam etmeli ve partimizin bayrağını yukarı, daha yukarı taşımalıyız. Fikir ayrılıkları, farklı aday adaylarının arkasında saf tutma durumu artık bitmiştir. Tüm Cumhuriyet Halk Partililer, hiçbir ayrı-gayrıya girmeden adaylarımızın arkasında kenetlenmelidir. Bize yakışan budur. Parti terbiyesi de zaten bunu gerektirir. Biz şahsi ikbali için değil, ülkesi, milleti ve partisi için yanıp tutuşan insanlarız.Türkiye’ye, Mustafa Kemal Atatürk’ün eserlerine ve ilkelerine, Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve İzmir'e hep birlikte sahip çıkmaya devam edeceğiz.”

 
AK Parti'den Soyer yorumu: 40 binlik ilçeyi yönetemeyen...
 
İzmir’in 3 kadın başkan adayından ilk mesajlar!
YORUMLAR
Toplam 28 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mehmet İLKILINÇ 29 Ocak 2019 Salı 12:35

Sayın başkan sizin söylemleriniz doğrultusunda çalışmalarımıza partimizde bütünleşerek devam edeceğiz.Çünkü siz İzmir''e ve izmirlilere çok değerli hizmetler verdiniz.Tüm aile ve sülale bireylerim adına size teşekkür ediyor ve sizi her zaman şükran ve minnetle anacağız.Siz adam gibi adamsınız.Eminimki parti terbiyesi gereği bayrağı sizden aldıktan sonra yeni başkanımızda o bayrağı en iyi şekilde taşıyacaktır.Şükranlarımızı sunuyor binlerce kez teşekkür ediyoruz.Sağlıklı kalın sevgi ve saygılarımızla

Yorumu oyla      9      5  
Asım 28 Ocak 2019 Pazartesi 22:04

15 yıl bu kenti yönet-yatırım yap. Sonra dün partiye giren, hasbelkader birde yrd.cı olmuş, yetmedi Parti Meclisinde görev almış..Bu muhteremler İzmir'in adayları hakkında söz sahibi olmuş.. Oy kullanıyorlar..Gelde yanma bu dünyadaki sahtekarlara düzenbazlara...

Yorumu oyla      11      5  
Halil 28 Ocak 2019 Pazartesi 20:55

Biz sana Büyük başkan diye boşuna demedik. Adamsın. Adamın kralisin.

Yorumu oyla      10      5  
CHP''li troller.... 28 Ocak 2019 Pazartesi 19:32

Troller çıkmış piyasada. Aziz Kocaoğlu nun CHP''ye dediklerini nekadar çabuk unuttunuz. Tunç SOYER e odun filan. Ankara''ya kadar gitti gider yaptı da ne oldu. Kalıbínín adamı değilmiş dik duramadı. Bunun için çíkmış birde büyük başkan diyorsunuz. Gidin kumda oynayın ya. Birlik beraberlik bitti İzmir''de haberiniz ola. Hemde Kemal Kılıçdaroğlu eli ile. Siz görün kayıp ilçeleri de aklınız başınıza gelsin. Menemen Buca Gaziemir Karabağlar Bayraklı Tire AKP''ye resmen teslim edildi. Haberiniz var da yok. Bir diğer nokta CHP''nin İzmir''de iyi partiye ve HDP ye ihtiyacı mı var. Hdp ye Hendek operasyonunda destek veren Tunç SOYER e mi ihtiyacı var. Resmen İzmir''de CHP''ye oy kaybettirmek için bilinçli yapılmış hamlaler gibi duruyor. Trollük aklımızı başınízdan almış yorum yapanlar.... Kendinize gelin.

Yorumu oyla      10      6  
Süleyman Pehlivanoğlu 28 Ocak 2019 Pazartesi 19:11

Yıllarca boşuna İzmir Azizdir Aziz kalacaktır diye bağırmadık.Birileri bozgun beklerken Sayın Başkan yine büyüklüğünü göstererek İzmirin Aziz kalacağını kanıtladı.Çok yaşa,sağlıklı yaşa sayın Aziz başkanım.İzmir için verdiğin Emekleri ödeyemeyiz.Partili olma bilinci ve sorumluluğunun çok güzel bir örneğini sergilediniz.İzmir Büyük Başkan Sayın Aziz Kocaoğlu'nu büyüklüğünü asla unutmayacak.Hakkınızı helal ediniz lütfen.

Yorumu oyla      11      5  
ahmet 28 Ocak 2019 Pazartesi 18:50

Aziz Kocaoğlu bu işte başka söze gerek yok.Sadece doğma büyüme İzmirli olarak kendisine kentimize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim.Ayrıca kaliteli insan,kaliteli siyasetçi nasıl olunuru herkesime gösterdi.Tebrikler koca başkan.

Yorumu oyla      11      5  
İzmirli 28 Ocak 2019 Pazartesi 18:37

Güle güle Kocaoğlu.

Yorumu oyla      10      5  
izmirli 28 Ocak 2019 Pazartesi 17:07

Büyükşehir kaybedilirse; kılıçlaroğlu genel başkanlıkta bir gün bile duramaz.

Yorumu oyla      21      9  
Ali Cengiz Kurt 28 Ocak 2019 Pazartesi 16:57

İşte koca Başkana yakışan sözler.Ayrılığa düşenler bitmiş bir partinin dsp nin ipine sarılanlar kendini tüketme noktasındalar.

Yorumu oyla      24      9  
Kemal Duru 28 Ocak 2019 Pazartesi 16:53

İlkeli ve saygın duruş tamda budur. Parti çıkarlarını gözeten sosyal demokrat düşünceye sahip, CHP ye ve Kemalist ideolojiye sadık olan tüm halkın belirlenen aday ve kararların arkasında durması bir onur görevidir. Benim adayım seçilmedi diye partiye küsen , tavır koyup protesto eden,karalamaya çalışanların demokrasiden, kemalizmden, onurdan, mücadeleden zerrece nasip almadıkları kesindir. Safları sıklaştırıp mücadele ruhunu pekiştirme zamanıdır. Tüm adaylara başarılar.

Yorumu oyla      19      8  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Bayındır’ın Doktoru' ikinci dönem için hazır
Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, parti meclisinde gerçekleştirilen ...
Avni Anıl'ın adı Bornova'da yaşayacak
Bornova Belediyesi tematik heykellerine bir yenisini ekledi. Türk Sanat ...
Bornova'da kadınının adı var
Bornova Belediyesi, kadınların hayatın içinde daha fazla söz sahibi olmasını ...
 
Karşıyaka'da Ata’nın gençleri 100. yıl nöbetinde! 
Ulu Önder Atatürk’ün Samsun’a çıkarak milli mücadeleyi başlatmasının 100’üncü ...
Bornova'nın en yeni sakinlerine en sıcak 'Hoşgeldin'
Hayata Bornova'da gözlerini açan bebekler, Bornova Belediyesi'nin  'Hoşgeldin ...
Bornova’da geri dönüşümde örnek proje
Bornova Belediyesi, Kemalpaşa Caddesi üzerinde hayata geçirdiği 1. Sınıf ...
 
Balçova'dan öğrencilere karne hediyesi
Balçova Belediyesi, bir yarıyıl boyunca ders çalışan çocukları karne hediyesi ...
Buca'da tatil şenlik gibi
Bucalı öğrencilerin yarıyıl tatili Buca Belediyesi’nin birbirinden renkli ...
İzmir'in kırsal kalkınmasında 12 yıllık bilanço: Milyarları aştı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kırsaldaki üreticiye 2007’den bu yana ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva