HABERLER>POLİTİKA
28 Ocak 2019 Pazartesi - 09:09

Soyer'den Kocaoğlu mesajı: Onun rehberliğinde...

CHP'nin İzmir Büyükşehir Adayı olan Tunç Soyer, canlı yayında açıklamalarda bulundu. Soyer, mevcut başkan Aziz Kocaoğlu ile ilgili olarak "Aziz Başkanımız 15 yıldır İzmir’de çok onurlu saygın bir görev yerine getirdi. Yarın el almaya gideceğim. Uygun bir saati varsa ziyaret edeceğim. Seçim kampanyasını onun tavsiyeleriyle onun rehberliğinde yürütmek istiyorum" dedi.

Soyer den Kocaoğlu mesajı: Onun rehberliğinde...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı resmileşen Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, FOX TV’de canlı yayına konuk oldu.

İzmir dünya kenti olacak

Ayrıca İzmir özelindeki hedefinin sorulması üzerine de konuşan Soyer net bir mesaj verdi. ‘15 yıllık Aziz Kocaoğlu döneminin ardından Tunç Soyer döneminde nasıl bir İzmir olacak?’ sorusunu yanıtlayan Soyer, “Bir dünya kenti olmayı hedefleyen bir İzmir olacak” dedi. 

Soyer'in açıklamaları şöyle:

Önce Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na MYK’ya, PM üyelerine bu onurlu görev için minnettarım... Heyecan verici bir görev. İzmir gibi bir şehre belediye başkan adayı olmak heyecan verici...

Aziz Kocaoğlu

Aziz Başkanımız 15 yıldır İzmir’de çok onurlu saygın bir görev yerine getirdi. Yarın el almaya gideceğim. Uygun bir saati varsa ziyaret edeceğim. Seçim kampanyasını onun tavsiyeleriyle onun rehberliğinde yürütmek istiyorum.

Nihat Zeybekci

En yakın zamanda Kemeraltı esnaf lokantasında kendisini yemeğe davet etmek istiyorum.

İzmir için ilk hedefleri

İzmir bir amfitiyatro. Sahnesi Körfez olan. Bütün çeperleri sahneyi seyreder. Amfi tiyatronun bir ön sıradakileri vardır, bir aka sıradakileri vardır. Bir de daha arkadakiler... Sahneyi bile göremeyenler...İzmir’de perspektifi biraz daha arka sıradakilere çevirerek projelerimizi gerçekleştireceğiz. Perspektifi onlara çevirmek demek yatırımın ağırlığını hizmetin ağırlığını onlara yönelik yapmak demek. İkincisi İzmir’i Akdeniz çanağında lider kent yapmak. İskenderiye, Beyrut, Atina, Roma, Marsilya ve Barselona... Bu 6 kentin kentler birliği kurduğunu düşünün önderliğini de İzmir’in yaptığını, ortak projeler üzerinde çalıştıklarını. Üniversiteler spor edebiyat sanat üzerinden ne kadar çok zenginleştiğimizi göreceğiz. Özetle bu kentler birliği İzmir’in hem bu Akdeniz çanağındaki payını büyütecek ve tekrar dünya kenti haline getirecek.

 
CHP İzmir'in ilçe adaylarını tanıma kılavuzu
 
Bornova'da kadınının adı var
YORUMLAR
Toplam 29 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ST 29 Ocak 2019 Salı 10:38

Sayın Aziz Kocaoğlu'nun tutumu herkese örnektir. Küçük bir menfaat kaybına uğradığı için partisini satanlar, bağırıp çağıranlar ders almalıdır. Parti sayesinde adam olanlar partilerini suçlayamazlar. Teşekkürler Sayın Kocaoğlu örnek davranışınız için.

Yorumu oyla      9      5  
Küpe 29 Ocak 2019 Salı 07:13

Aylardan beri size aklınca yaranacağım diye Kocaoğlu'na her türlü saygısızlığı yapan yandaşlarınıza da iki çift lafınız vardır umarım. Başkanına bu saygısızlığı yapanlar yarın öbürgün sizede de yaparlar, kulağınıza küpe olsun bence

Yorumu oyla      12      6  
İzmirli bunu yemez artık... 29 Ocak 2019 Salı 01:05

İzmirli bunu yemez artık.!!! ychp-ip-hdpkk zillet ittifakının İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı seferihihisar belediye başkanı Tunç Soyer Olmuş. Tunç Soyer kimdir? Bir örnekle açıklayayım; hain kalleş terör örgütü pkk, Diyarbakır Sur ilçemizde,hdpkklı Sur Belediyesinin personeli ve iş makinalarıyla hendekler kazmış, sokak sokak yuvalanmıştı.Şanlı Askerimiz Polisimiz, bu şer yuvalarını darmadağın ederken , hain terörist sur belediye başkanı ve terör örgütü mensubu belediye personeli derdest edilmiş , belediyeye kayyum atanmıştı. O GÜNE KADAR TERÖRİSTLERİN ELİNDE BULUNAN SUR BELEDİYESİYLE RESMİ OLARAK KARDEŞ BELEDİYE OLAN ,O GÜNE KADAR TERÖRİSTLERİN ELİNDE BULUNAN SUR BELEDİYESİNE MADDİ MANEVİ HER TÜR DESTEĞİ EKSİK ETMEYEN SEFERİHİSAR BELEDİYESİ, KAYYUM ATAMASININ ÜZERİNE, BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYERİN TALİMATIYLA ,KARDEŞ BELEDİYE PROTOKOLÜNÜ SONA ERDİRDİ. TUNÇ SOYER BASIN AÇIKLAMASINDA "SUR BELEDİYESİYLE KARDEŞ BELEDİYEYİZ , BİZ KAYYUMLA KARDEŞ DEĞİLİZ" İFADESİ ZİHİNLERE KAZINMIŞTIR. İzmir iyi oldu mu?

Yorumu oyla      9      10  
Oğuz Kaan 28 Ocak 2019 Pazartesi 23:39

Aziz Başkana düne kadar yapmadığınız hakaretler kalmamıştı. Şimdi rehberimiz mi diyorsunuz? Soyer yandaşlarının hakaretleri sosyal medyada halen duruyor.

Yorumu oyla      11      7  
REİS 28 Ocak 2019 Pazartesi 21:00

SOYER,DİYARBAKIR SUR LARA KAHRAMAN TÜRK ASKERİ VE POLİSİ TARAFINDAN GÖMÜLENLERE HALA ÜZÜNTÜN ÇOKMU.

Yorumu oyla      9      8  
İzmirli 28 Ocak 2019 Pazartesi 19:59

Aziz e oy vermeyecektim. Oyum tunç soyere veda olsun.

Yorumu oyla      10      7  
izmir icin 28 Ocak 2019 Pazartesi 14:06

Aziz baskan izmir'in alt yapı yatırımlarına ve kentin tanıtılmasına cok buyuk çaba harcadı kve izmir'i bugunku guzel gunlerine getirdi . Tunc baskanın secilmesi halinde yatırımlardan sonra simdi de kentin cok daha fazla insan tarafından tanıtılması yerli ve yabancı yatırımların daha da arttırılması hususunda onemli gelismeler yasanacagı aşikardır , Tunc bey bu konuda cok buyuk deneyime sahiptir. Abdulbatur baskanında Konak da secilmesi cok yerinde olacaktır kentsel donusumun cok buyuk ivme kazanması izmir i tam bir dunya kenti haline getirecektir.

Yorumu oyla      25      7  
trollere 28 Ocak 2019 Pazartesi 13:17

Sakın olan pkk-hdp laflarına girmeyin, Oslo, Dolmabahçe görüşmeleri, mutabakatları ortadayken, kandil imralı haberciliği unutulmamışken!

Yorumu oyla      23      8  
bal mezunları 28 Ocak 2019 Pazartesi 13:14

Bal mezunlarından tam destek geldi ve daha da gelecek! Soyer'in elinde çok büyük bir olanak var, mezunlarla vakıf üniversitesi kurabilir, mezunları imeceye çağırıp yalnız kente değil ülkeye bile çağ atlatabilir! Bilimsel teknolojik alanda araştırma yapmış, yapmakta olan bir çok mezun çağrısına cevap verecektir.

Yorumu oyla      27      9  
Bornovalı 28 Ocak 2019 Pazartesi 13:07

BAL mezunlarından tam destek gelmeli.

Yorumu oyla      27      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir'in ilçe adaylarını tanıma kılavuzu
CHP İzmir'in ilçe adaylarını tanıma kılavuzu
CHP ve İYİ Parti bir ilde daha anlaştı
Elazığ'da, CHP ve İYİ Parti belediye başkan adaylığında anlaştı.
Parti Meclisi’nde Cevat Durak'a büyük şok!
İsmi MYK’dan Bayraklı Belediye Başkan Adayı olarak PM’ye gönderilen Cevat ...
 
CHP’li vekilden PM toplantısında çok sert sözler: İhanete ortak olmam!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Parti Meclisi’ndeki ...
İl Başkanı Yücel 'istifa' mı ediyor? Jet yanıt geldi!
Bazı basın organlarında CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in istifa edeceği ...
CHP İzmir'in eski vekili trafik kazası geçirdi!
Urla eski Belediye Başkanı, CHP İzmir eski İl Başkanı ve TBMM 22. dönem ...
 
CHP İstanbul İl Başkanı istifasını geri çekti!
Akşam saatlerinde İl Başkanlığı görevinden istifa eden Kaftancıoğlu görevine döndüğünü açıkladı.
Sürprizin adı Ödemiş… Aktörler ne dedi?
Geçtiğimiz PM’de Ödemiş Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen Cumhur ...
Erdoğan: Bu seçimler bir beka seçimine dönüşmüştür
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart seçimleri hakkında, "Bu seçimler, ülkemiz ...
 
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Arzu’nun Mutluluk Reçeteleri bitmez!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Herkes yer içer hesabı 'Dilber' öder!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva