HABERLER>POLİTİKA
24 Ocak 2024 Çarşamba - 11:05

AK Parti büyükşehir adayı Dağ, CHP'nin kalesinde... Dikkat çeken diyaloglar, 'stat' mesajı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Karşıyaka’daki esnaf ziyareti sırasında Karşıyaka Stadı’na dair önemli açıklamalarda bulundu. Bir kuaför esnafının kendisinden Karşıyaka Stadı ile ilgili talepleri karşısında Dağ, “Onu şu İzmir’de yapabilecek bir tek ben varım” dedi.

AK Parti büyükşehir adayı Dağ, CHP nin kalesinde... Dikkat çeken diyaloglar,  stat  mesajı!

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ – AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, seçim çalışmaları kapsamında Karşıyaka Çarşı’da esnaf ziyaretinde bulundu. Dağ, ziyaret esnasında uğradığı bir kuaför esnafı ile sohbet etti.

Kuaför esnafı kendisinden Karşıyaka Stadı ile ilgili talepte bulundu.

‘4 DEFA DEPLASMAN YOLLARINDA ARABAMI YAKTIM’
Esnaf, “Müşteri sizden Karşıyaka Stadı'nı istiyor başka bir şey istemiyor. Verilmiş sözleri yerine getirelim. Doğma Büyüme Karşıyakalıyım bütün her şeyiyle ilgileniyorum. Bütün deplasmanlarına giderim. 4 defa deplasman yollarında arabanın motorunu yaktım. Çocuklarımı orada büyüttüm. O statta bayramlara götürdüm. Stat için söz verirsen benden sana 12 tane oyum var” ifadelerini kullandı.

‘O STADA BİR NEVİ BÜTÜN BEDENİNİ KOYAN BİR KARDEŞİNİM’
Bunun üzerine Dağ, 2013’ten beri stadın sürecini bizzat takip ettiğini belirterek, “O stada bir nevi bütün bedenini koyan bir kardeşinim. Binali Bey ile beraber. Göztepe’ye başlamadan, Alsancak’a başlamadan buraya başladık. Kimseyi suçlamayacağım. O zamanki Büyükşehir ve ilçe birlikte dava açıp durdurdular. Göztepe’ye ve Alsancak’a daha sonra başladığımız halde ikisini de bitirdik. Stat 2013’ten beri takip ettiğim bir yer. 100 dönümlük arazi tahsis ettik Karşıyaka Spor Kulübü’ne” dedi.

‘KARŞIYAKA STADI’NI İZMİR’DE YAPABİLECEK BİR TEK BEN VARIM’
Dağ, o stadı yapabilecek tek kişinin kendisi olduğunu söyleyerek, “Onu şu İzmir’de yapabilecek bir tek ben varım. Göztepe’yi, Alsancak’ı kim yaptı, Karşıyaka’yı da ben yapacağım. Karşıyaka Stadı’nı bir şekilde yapacağız. Başkanla ve yönetimle konuşacağız bir şekilde yapacağız. Birlikte yapacağız. O dönemde kendileri dava açıp engellettirdiler. Hepsinin yaptılar, bize her türlü zorluğu çıkarttırdılar. Stadın yapıldığını sen göreceksin” ifadelerini kullandı.

'GELİN KÖPRÜYÜ YAPALIM, İKİNCİ ÇEVRE YOLUNU YAPALIM'
Ayrıca Dağ’ın esnaf ziyaretinde bir taksici yollardan yakındı. Yollar yüzünden çalışmak istemediğini belirten taksici esnafı, “İki tane yola esir kaldık. Bir köprü yapamadık” dedi. Dağ ise “Yapın, gelin yapın. Biz bu yükün altını girmeye hazırız. Gelin köprüyü de yapalım, ikinci çevre yolunu da yapalım. Biz bu taşın altına değil başımızı bütün her şeyimizi koymaya hazırız. Şubat’ın ortasına doğru projelerimizi açıklayacağız” çağrısında bulundu.

TAŞIN ALTINA ELİMİZİ DEĞİL GÖVDEMİZİ KOYDUK
Türkiye Muharip Gaziler Derneği’nde konuşan Dağ, “Bizim insanımız konu vatan olunca bunu her şeyi yola revalık oluyor. Vatandaşımız bu anlamda hayatının bir döneminde bunu kendine kendi hayatını ortaya koymuş ve ölürsem şehit, kalırsam gazi diyerek yola çıkmış… Bu kapsamda derneğinizi ve sizleri gerçekten kıymetli buluyoruz. İzmir'de önemli bir yer. Türkiye tarihinde iş birliğinde önemi çok büyük. Özellikle Kurtuluş Savaşı'nda ilk kurşun atılmasıyla birlikte gerçekten tüm ülkede yeniden ayağa kalkmıştır. İlk başarı şartlarından biri olmuştur bir iş. Bu açıdan İzmir'de dört buçuk milyon hemşehrimizle vatan, millet, bayrak, ezan söz konusu olduğunda yüreğimizin birlikte çarptığından hiç şüphemiz yok. Dolayısıyla bu bizim gurur duyma açısından önemli noktalarımızdan biri diye düşünüyorum. Diğer taraftan 'Biz İzmir' kampanyamıza başlarken buraya gelince aklıma geldi. Biz bu şekilde iz bıraktık demiştik. 12 yıl milletvekilliği yapmıştık. Bunu herhalde en büyük şanslarından biri de sizlersiniz. İzmir'in her köşesinde iz bıraktık derken aslında bunları karşıladık. Yani İzmir'de bizimle diyaloğa geçen her kişiye siyasal görüşüne hiç bakmadan aklımızda, fikrimizde, mantığımızda ve kamu yararına bu iş uyuyor dediğimizde çözmek için mücadele verdik. Kısa vadede çözdük, orta vadede çalışıyoruz, uzun vadede çözdük. Bundan sonra da aynı noktada nasıl bu şehrin her yerinde bir izimiz var. Biz büyükşehir belediye başkanı olduktan sonra da bu şehrin her köşesinde her hanesinde iz bırakacağız. Yani biz sadece klasik bir büyükşehir belediye başkanlığı değil, yolu da yapacağız, köprüyü de yapacağız, kentsel dönüşüm yapacağız ama bunun yanında her hanede mutlaka bir eserimiz olacak. Her hanenin yaşamış olduğu kendi içindeki problemleri çözmek için başlar. Yani belediyeciliğin yanında sağlık torbası sağlık sorunuyla engellisi varsa engellisiyle çocuğun bir ihtiyacı varsa çocuğun bir ihtiyacıyla, kadının bir ihtiyacı, ailesi bir sorunu varsa onunla… Yani biz kesinlikle bu şehirde klasik belirli hizmetleri yapacağız. O bir tarafa ama bunun yanında insanlara direkt dokunacak, kalbine girecek işler yapacağız. Buraya gelince de bunu hissettik.  Biz aile anlayışını büyükşehir belediye başkanı olduğumuzda da sağlayacağız. Yani İzmir'deki 4,5 milyon hemşehrimiz çok daha huzurlu, çok daha mutlu, çok daha kendini emin; onun hayatıyla ilgilendiğini hissedecek şekilde bir durum içinde olacak. Yani bizim dört evladımız var. Dört evladımıza nasıl bakıyorsak İzmir'in evlatlarına da aynı baktık, bakacağız. Daha çok bakacağız. İmkanımız bu anlamda daha çok olacak. Daha çok buraya konsantre olacağız. Bunun için de inşallah bir yola çıktık, güzel bir yola çıktık. Bu yolda hep birlikte adım alacağız. Rabbim yar ve yardımcımız olsun. İzmirimizin çok şeye ihtiyacı var. Bizler taşın altına sadece elimizi değil tüm vücudumuzu koymaya hazırız” ifadelerini kullandı.

 
İzmir'de doçent katliamı... Kızını ve kayınvalidesini öldürüp intihar etti!
 
Uzmanı kadınları uyardı: Yumurta dondurma 40 yaşından önce yapılmalı!
YORUMLAR
Toplam 24 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ksk 25 Ocak 2024 Perşembe 11:02

Kral yaparsan sen yaparsın Sözünü unutma ama

Yorumu oyla      2      1  
Red Kit 25 Ocak 2024 Perşembe 10:21

Büyük harf ile yorum yazan tip Otogar metro ne oldu?

Yorumu oyla      1      2  
31 MART'DA SÖZ MİLLETİN 25 Ocak 2024 Perşembe 01:10

YORUMLARI OKUYORUM'DA Bİ BIKMADINIZ KÖRÜ KÖRÜNE TIPIŞ TIPIŞ OY VERMEYE BU İŞ BİLMEZ BECERİKSİZ MASKELİ ATATÜRKÇÜLERE!! EGE'NİN İNCİSİ İZMİR'İN HAKKI OLAN HİZMETLERİ, DEĞERİ ALMASINA ÇOK AZ KALDI... İZMİR'İN HALi ORTADA KEMERALTI, KORDON, ALSANCAK LEŞ GİBİ SİDİK KOKUYOR!! BORDÜR TAŞLARI YERİNDEN ÇIKMIŞ MİLLET AYAĞINI KIRACAK!! KARŞIYAKADAKİ BİTMEYEN BİR TÜRLÜ BİTİRİLMEYEN OPERA BİNASI.. KORDON'DA YÜZECEYİZ PALAVRALARI.. BİSİKLETLİ ŞOVLARI.. TEK BİLDİĞİ TARKAN ŞOVLARI, AÇILIŞLARI KOKTEYLLERİ, BİTMEYEN BÜYÜKELÇİ ZİYARETLETİ.. BATIP GİDEN KEMERALTI ESNAFI.. EE TUNÇ BEY BUNLARIN HEPSİNİN BİR HESABI 31 MART'DA SANDIKTA OLMALI DEĞİL Mİ? İZMİRLİLER YILDI BIKTI SİZLERDEN, DİREK KIRMIZI KARTI GÖSTERECEKLER SANDIK GELDİĞİ GÜN... SÖZ MİLLETİN!!

Yorumu oyla      4      6  
Balçova Arsa Mağduru 24 Ocak 2024 Çarşamba 22:57

HAMZA BAŞKANIM DUY SESİMİZİ ; BALÇOVA ARSA MAĞDURLARI OLARAK 25 BİN OYUMUZ VAR... ÇÖZERSEN SEN ÇÖZERSİN BİZİM 50 YILLIK MAĞDURİYETİMİZİ.. ÇÖZERSEN BUNCA İNSANIN HEM OYUNU HEM HAYIR DUAMIZI ALIRSIN.... ÇÖZ BU SORUNUMUZU BAŞKAN! OYLAR SANA YOLUN AÇIK OLSUN....

Yorumu oyla      5      6  
Alo 24 Ocak 2024 Çarşamba 21:20

Ülkede neyi çözdünüz milleti kuru ekmeğe muhtaç ettiniz

Yorumu oyla      4      4  
Adil 24 Ocak 2024 Çarşamba 19:28

1) hangi ozelliginle bi tek sen yapıyorsun? İktidar diğerlerini köstekler beni destekler mi demek istiyorsun? 2) izmir''de gerçek eksik ve öncelik verilecek şey stad mi? Sırf tribüne oynamak için kamu kaynaklarını bu tip şeylere harcamak vatanı sevmek mi yoksa musriflik mi? Hamza dağ dan belediye başkanı olmayacağı birkaç günde ortaya çıktı.

Yorumu oyla      7      1  
Bülent Işık 24 Ocak 2024 Çarşamba 17:54

2 tane butik stad yaptınız ama bu stadların ismi 2032 Avrupa futbol turnuvası maçları için UEFA'ya bildirilen stadlar arasında yok.Bu yapacağınız 3.butik stadın ismi olacak mı? Millet Alsancak stadı arazisini rezidans yapılmaktan zor kurtardı.

Yorumu oyla      7      3  
özet 24 Ocak 2024 Çarşamba 15:47

Karşıyaka deniz kıyısında tam bataklığın üzerine kurulmuş. Eski bina o kadar çok ki düşünmek bile istemiyorum. Aslında sahil boyunca durum böyle.

Yorumu oyla      4      1  
iki tane stat yapmışlar o da 4.5 milyonluk şehire 20 şer bin 24 Ocak 2024 Çarşamba 15:44

iki tane tünel yapmışlar,biri luzumsuz.Çevre yolun u tamamlamışlar.Kaç senede?21 sene de insan güler yahu buna,nüfusa oranla en yüksek vergiyi veren şehirlerden biriyiz.35 proje saymıştı biri,birçoğu da abuk subuktu ya neyse biri yapıldı galiba.İnsan utanır yahu bu şehirden oy istemeye.BU belediye hiçbir şey yapmasa DAHİ salt Atatürk,özgürlük,adalet için bunlara veririm oyumu.Engel olmayın yeter.

Yorumu oyla      11      3  
TC misafir 24 Ocak 2024 Çarşamba 15:39

22 yıldır ülkenin hali ortada dolar 1.56 TL iken göreve gelmişsin dolar şimdi 30 TL yi aştı büyük başarı! 10.000 TL emekli maaşı, dul ve yetimlerinki daha da beter bu mu başarı? 10.000 TL den aşağıya kiralanabilecek doğru düzgün bir ev kalmadı asgari ücret 17.000 TL olmuş taş mı yesin bu millet? Hamza Dağ İzmir Milletvekili, İzmir için bunca yıl ne yaptı Ankarada? Bir kez olsun bakanlığın yetkisinde olan Halkapınar-Otogar metronun neden yapılmadığını sordu mu? Meclisin internet sitesine bakın Hamza Dağ 24. 25. 26. ve 27. dönem olmak üzere 4 dönemdir milletvekili ve mecliste İzmir için herhangi bir teklifi bile yok ve kent için hiçbir şey yapmamış ve bazı arkadaşlar hizmet bekliyor ne kadar da iyi niyetlisiniz arkadaşlar.

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bakan duyurdu: Uzay Teknoloji Geliştirme Bölgesi kurulacak!
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Uzay sistemlerinde ve ...
Araştırmacı Yaldız’dan Cumhur İttifakı’nın İzmir panoraması: 5 belediye 10 olursa tarihi başarı olur!
Gazeteci, Araştırmacı ve BİR TV Genel Müdürü Ümit Yaldız “İzmir’de 5 olan ...
Başkan adayları vitrine çıkacak… Erdoğan, İzmir’e geliyor!
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin ...
 
Büyükşehir aday adayı Sertel, AK Partili Dağ’a sordu: Kemeraltı şimdi mi aklına geldi?
CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Atila Sertel, AK Parti ...
Mehmet KARABEL yazdı... İlk siyaset dersi ‘Tıraşçı’ babadan!
Mehmet KARABEL yazdı... İlk siyaset dersi ‘Tıraşçı’ babadan!
Ümit Özdağ tarih verdi... İzmir adayı belli oluyor!
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Zafer Partisi'nin girdiği İstanbul'da ...
 
AK Parti'nin Ankara adayları belli oldu
AK Parti'nin yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak Ankara ...
Özgür Özel, Erkan Baş ile görüşecek
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TİP Genel Başkanı Erkan Baş ile CHP Genel ...
İran Cumhurbaşkanı yarın Türkiye'ye gelecek
İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Cumhurbaşkanı Recep ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Veda zamanı!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Bir portre Recai Acar...
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bir başkadır Göztepe sevgisi
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Şampiyon Göztepe!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva