HABERLER>ASTROLOJİ
26 Şubat 2024 Pazartesi - 14:45

26 Şubat Haftası burç yorumları

Başak Dolunayının etkileri devam ederken, Balık ve Kova burcundaki yerleşimlerin algılarımızı, kararlarımızı zorlayacağı bir haftadayız. Haftayı yaratıcı fikirler geliştirme açısından değerlendirebiliriz.

26 Şubat Haftası burç yorumları

26 Şubat Pazartesi, haftaya Ay Başak burcundayken başlıyoruz. 17:30’a kadar yeni işlere başlamak yerine tamamlamamız gereken işlere öncelik verebiliriz. Akşam saatlerinde ilişkiler konusunda kendimizi daha etkin ve rahat hissedeceğiz.

27 Şubat Salı, gün genelinde iddialı ve kibirli davranışlara müsait bir zemin var. Sınırları zorlayan hareketlerden uzak durmaya dikkat edilmeli.

28 Şubat Çarşamba, haftanın öne çıkan günü. Düşüncelerimizin, kararlarımızın engellendiğini hissetme, iletişimde sorunlar yaşama ön planda olacak. Detaylara odaklanmada zorlanabiliriz. Sağlıkla ilgili ayaklar ve solunum sistemi rahatsızlıklarında artış yaşanabilir. Otorite figürleri ile ilgili konular da gündemi meşgul edecek.

29 Şubat Perşembe ve 1 Mart Cuma Ay Akrep burcunda ilerleyecek. Haftanın daha rahat etkiye sahip günleri. İçimizi ısıtan haberler alabilir, güzel fırsatlarla karşılaşabiliriz. Kırgınlıkları düzeltmek için de uygun günler.

2 Mart Cumartesi, 10:47-16:56 arasına önemli görüşme ve kararları denk getirmemeye gayret edelim. Yaratıcı faaliyetlerle ilgilenmek, manevi konulara yönelmek bize iyi gelebilir.

3 Mart Pazar ise Venüs’ün zorlayıcı açısı ilişkilerde gerginlikleri, özgürlük isteğinin yoğun yaşanmasını gündeme getirecek. Abartı harcamalardan uzak durulmalı. Hafta sonu yer hareketlerinde de artış görülebilir.

26 Şubat haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Bedensel enerjinizi kuvvetlendirmeye özen göstermeniz gereken bu hafta maddi konular da önceliğiniz olacak. Çevrenizden gelen önerilerle alacağınız kararlar konusunda etraflıca düşündüğünüze emin olun. Beklemediğiniz kişilerden destek gelebilir.

YÜKSELEN BOĞA

Aşk hayatınıza, çocuklarınıza ağırlık verdiğiniz bir dönemdesiniz. Arkadaş çevrenizde ya da gruplar içinde baskı altında hissedebilirsiniz. Bir yandan da sosyal hayatınızın hareketli olacağı bu hafta iş ortamında önemli kararlar alırken temkinli olun.

YÜKSELEN İKİZLER

Ailevi konuların ön planda olduğu bu hafta işinizle daha fazla ilgilenmek zorunda kalıp kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Seyahatlerle, eğitimlerle ya da hukuki süreçlerle ilgili planda olmayan gelişmeler yaşanabilir. Uzun zamandır tamamlayamadığınız işleri de bu hafta netleştirebilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Düşüncelerinizi hayata geçirmeye çalıştığınız bu hafta gerçekçilikten uzaklaşmamaya gayret edin. Temkinli atacağınız adımlar kalıcı sonuçlar verecek. Bir yandan da özgürlüğünüzün kısıtlandığını düşünebilirsiniz. Arkadaşlarınızla yapacağınız paylaşımlar size iyi gelecek.

YÜKSELEN ASLAN

Finansal süreçleri toparlamaya odaklandığınız bu hafta harcamalarınızda artış olabilir. Bir yandan da işinizle ilgili karşılaşacağınız fırsatlar olacak, değerlendirmeye çalışın. İkili ilişkilerinizde ise inatçı ve baskıcı davranmamak gerilimleri azaltabilir.

YÜKSELEN BAŞAK

Kendinize odaklanacağınız bu hafta beslenmenize daha fazla dikkat etmeniz önemli. İkili ilişkilerinizde sorunları görmemezlikten gelme tuzağına düşmeyin. Partnerinize daha anlayışlı ve yardımcı olmak size iyi gelecek. Çalışma ortamınızda önyargılı davranışlar soruna yol açabilir.

YÜKSELEN TERAZİ

Hayatınızdaki tıkanmış konularla ilgilenmeyi seçtiğiniz bir haftadasınız. Günlük akışınızda bazı aksilikler yaşanabilir. Çalışma arkadaşlarınız bu süreçte size yardımcı olacak. Özel hayatınızda ise çarpıcı gelişmeler gündeme gelebilir.

YÜKSELEN AKREP

Sosyal hayatınızı düzenlemeye çalıştığınız bu hafta aşk hayatınızla ilgili de yeni kararlar almanız gerekecek. Bu konuda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Mantıkla vereceğiniz kararların sonucu güzel olacak. Evinizle ilgili planda olmayan harcamalar gündeme gelebilir.

YÜKSELEN YAY

Gruplar önünde yer aldığınız ve yeni sorumluluklar üstlendiğiniz bir dönemdesiniz.Ebeveynlerinizle ya da evinizle daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Önceliklerinizi belirleme konusunda zorlanacaksınız. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde sakin olmaya gayret edin.

YÜKSELEN OĞLAK

Hayata bakış şeklinizi sorguladığınız bu hafta yakın arkadaşlarınızla ya da kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde biraz zorlanabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgili riskli kararlar almamaya dikkat edin. Aşk hayatınızda güzel gelişmeler gündeme gelebilir.

YÜKSELEN KOVA

Paylaşımlı paralara, başkalarından gelen yardımlara odaklandığınız bir dönemdesiniz. Bu hafta kendi kazançlarınızla ilgili sorumluluk almanız gerekecek. Normalden daha fazla efor sarf edebilirsiniz. Esnek bir bakış açısına sahip olursanız gayrimenkullerle ilgili konularda kazançlı çıkabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK

İkili ilişkilerinize yoğunlaştığınız bir dönemdesiniz. Bu hafta kendinizi ihmal ettiğinizi düşünebilir, baskı altında hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Kararlarınızı korkularınız sebebiyle değil içten istedikleriniz doğrultusunda verin. (Milliyet - Aslıhan Doktoroğlu)

 

 
Gabar Dağı bölgesi 'özel güvenlik bölgesi' ilan edildi
 
Bakan Tunç'tan kira davaları açıklaması!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
19 Şubat haftası burç yorumları
Ekim sonunda ön planda olan konuların tekrar dikkat çekeceği, Başak Dolunayı'nın ...
Günlük burç yorumları (29 Ocak 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 29 Ocak 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
15 Ocak Haftası burç yorumları
Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı, Plüton’un Kova burcuna geçişi olacak.
 
Günlük burç yorumları (10 Ocak 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 10 Ocak 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
Günlük burç yorumları (8 Ocak 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 8 Ocak 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, ...
Günlük burç yorumları (6 Ocak 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 6 Ocak 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, ...
 
1 Ocak 2024 haftası için gökyüzü neler söylüyor?
2024’ün ilk haftasına Merkür’ün durağan konumu ile başladık. Bu hafta ...
31 Aralık 2023 günlük burç yorumları
Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ...
25 Aralık Haftası burç yorumları
2023’ün son haftasını daha duygusal ve geçmiş muhasebesi ile geçireceğiz. ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Gözü kara’ lidere veda!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva