HABERLER>ASTROLOJİ
29 Ocak 2024 Pazartesi - 09:12

Günlük burç yorumları (29 Ocak 2024)

Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 29 Ocak 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Günlük burç yorumları (29 Ocak 2024)

Bugün Ay Başak burcundaki seyahatine devam ediyor, Mars, Merkür ve Uranüs gezegenleri arasında oluşturduğu Toprak üçgen açısı gerçekçi yönümüzün daha ön plana çıkacağını gösteriyor. Kova burcundaki Güneş, Boğa burcundaki Jüpiter ile dik açısına devam ediyor, kibir ve ego sorunları yaşanabilir. Ancak Jüpiter’in Venüs ile olan trine açısı eski değerlerin, hislerin hala sürdürülebilir olmasına imkân tanıyacak.

Koç Burcu: Sevgili Koç, çalışma arkadaşlarınızla beraber işinizi geliştirebilmek, kazançlarınızı arttırabilmek adına planlar yapabilirsiniz. Aşk hayatınız, partnerinizle olan planlarınızı gözden geçirecek ve günlük rutinlerinizi tekrar gözden geçireceksiniz. 

Boğa Burcu: Sevgili Boğa, ev ve aile yaşantınızla ilgili konularla ilgileneceksiniz. Üretken olacağınız bir gün, özellikle yatırım araçlarınızı düzenleyebilir, kariyerinizle ilgili konularda planlarınızı uygulamaya geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili duygularınızı, hissiyatınızı analiz edecek ve partnerinizle düşüncelerinizi paylaşacaksınız. 

İkizler Burcu: Sevgili İkizler, yakın çevreniz ve ailenizle vakit geçirecek, evinizde bazı düzenlemeler yapacaksınız. iletişim konusunda yanlış anlaşılmalara neden olacak meseleler gündeme gelebilir ancak bunu düzeltme imkanınız olacak. Gayrimenkul alım, kiralama gibi konularda şanslı bir gün. Taşınmayı düşünüyorsanız bugün karar verebilirsiniz. 

Yengeç Burcu: Sevgili Yengeç, mali konularla ilgili planlamalar yapabilir, yeni anlaşmalar düzenleyebilirsiniz. Yakın çevreniz, partneriniz, arkadaşlarınızla hareket edeceğiniz bir gün olacak. Kısa yolculuklar yapabilir, sosyalleşebilirsiniz.? 

Aslan Burcu: Sevgili Aslan, bugün hayatınızda size değer veren insanların davranışları, yaklaşımları üzerine düşüneceksiniz. Yaptığınız işlerin değerini görebilmesi için güzel bir gün olacaktır ancak ortaklıklar konusunda sürtüşmeler yaşanabilir. 

Başak Burcu: Sevgili Başak, bugün kişisel bakımınızla ilgileneceksiniz. Diyete başlamak hem fiziksel bakımınız hem de kişisel gelişiminize katkı sağlayacak konularla ilgileneceksiniz. 

Terazi Burcu: Sevgili Terazi, bugün duygularınızı görmezden gelebilir, içe kapanmış hissedebilirsiniz. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizdeki deneyimlerinizle ilgili durum analizi yapacak, ailenizle vakit geçirmek isteyeceksiniz. 

Akrep Burcu: Sevgili Akrep, iş ve kariyer hayatınızla ilgili etrafınızdaki insanları organize etmek, arkadaşlarınızla görüşmek isteyebilirsiniz. Aile büyükleri ile yaşanan gerilimleri çözümleyebilmek için kardeşler ve yakın çevreden destek isteyebilirsiniz. 

Yay Burcu: Sevgili Yay, çalışma hayatınız ve kariyerinizle ilgili farklı fırsatları değerlendirecek, finansal konularda rahatlama yaşayacaksınız. Çalışma arkadaşlarınız veya yakın çevrenizle gerginlikler yaşanabilir. 

Oğlak Burcu: Sevgili Oğlak, bugün eğitim, seyahat, finansal planlamalar yapabilir, beklenmedik güzel fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Ani ve abartılı harcamalar yapabilirsiniz, partnerinizle ufak çatışmalar meydana gelebilir. 

Kova Burcu: Sevgili Kova, gelirler konusunda şanslı bir gün, ortaklıklar neticesinde edindiğiniz kazançlarınız artabilir. Miras, sigorta, ödemeler konusunda planlar yapabilirsiniz. Bugün ortaklıklar ve partner ilişkilerinizde şanslı bir gün olacaktır. 

Balık Burcu: Sevgili Balık, ortaklıklar ve partnerinizle ilgili konular daha fazla gündeminizde olacak. Yakın çevreniz, arkadaşlarınız ve eşinizle beraber keyifli bir gün geçirebilirsiniz. (NTV)

 
CHP'li Mahir Polat'ın acı günü!
 
Kan testiyle beyin tümörü teşhisi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
15 Ocak Haftası burç yorumları
Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı, Plüton’un Kova burcuna geçişi olacak.
Günlük burç yorumları (10 Ocak 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 10 Ocak 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
Günlük burç yorumları (8 Ocak 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 8 Ocak 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, ...
 
Günlük burç yorumları (6 Ocak 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 6 Ocak 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, ...
1 Ocak 2024 haftası için gökyüzü neler söylüyor?
2024’ün ilk haftasına Merkür’ün durağan konumu ile başladık. Bu hafta ...
31 Aralık 2023 günlük burç yorumları
Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ...
 
25 Aralık Haftası burç yorumları
2023’ün son haftasını daha duygusal ve geçmiş muhasebesi ile geçireceğiz. ...
Ülkemizin haritasında bu dönemde neler var?
Aralık sonundan itibaren dış politikada hassasiyetler iyice öne çıkmakta.
Haftalık burç yorumları (18-24 Aralık 2023)
Astrolog Murat İpek'ten 18-24 Aralık 2023 haftası Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Gözü kara’ lidere veda!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva