HABERLER>ASTROLOJİ
19 Aralık 2023 Salı - 11:45

Ülkemizin haritasında bu dönemde neler var?

Aralık sonundan itibaren dış politikada hassasiyetler iyice öne çıkmakta.

Ülkemizin haritasında bu dönemde neler var?

Ülkemizin 2023-24 döneminde, doğum günü olan 29 Ekim’den bir sonraki 29 Ekim’e kadar bakıldığında yıl olarak Akrep burcunu yaşadığını görüyoruz. Bu burç güçlü olmayı, mücadeleyi ve değişimi, yenilenmeyi ifade eder. Akrep krizlerle dolu bir burçtur. Yıllık haritamızda ise Akrep yakın çevreyi, komşularımızı ve iletişimi anlatan 3. evde görülmekte. Durum böyle olunca, Akrep’in içerdiği kriz, korku ve dönüştürücü durumları komşularımızda, yakın çevremizde daha çok görmekteyiz. Tüm komşulardan kaynaklanabilecek durumlara özellikle daha sakin ve planlı şekilde yaklaşmak gerekiyor. Zira yıllık haritada Mars da 3. evde Akrep’te yer alıyordu. Önümüzdeki günlerde ise savaş ve mücadele gezegeni Mars’ın 4 Ocak’tan itibaren Oğlak burcuna, yani ülkemizin ilişkilerini, diplomasi ve karşıtlıkları içeren 7. evine gireceğini göreceğiz. Dolayısı ise önümüzdeki günlerde karşıtlıkları, düşmanlıkları tetikleyebilecek daha fazla olay ile karşılaşabiliriz. 13 Şubat’a kadar olan bu sürede dış politikada ciddi ölçüde test edici durumlarla karşılaşabiliriz.

Güneş de 22 Aralık’tan itibaren Oğlak burcuna ilerliyor. Ayrıca 29 Aralık – 29 Ocak tarihleri arasında aylık seviyede de Oğlak burcunu deneyimleyeceğiz. Bu durumda iki zor gezegen, Mars ve Satürn yönetici durumuna geçecekleri için önümüzdeki birkaç ayın gündeminde daha yorucu ve zorlayıcı koşullarla karşılaşabiliriz. Dikkat edilirse, Satürn de yıllık haritada karşıtlıkları, görüşmeleri ya da düşmanlıkları açıklayan 7. evde yer alıyor. Bu durumda, özellikle uluslararası ilişkilerden, farklı ideolojilerden ve inançlardan kaynaklanabilecek konular dış ilişkilerde ve diplomasi de önemli gündemler getirebilir. Özellikle bu dönemde İsrail’in Filistinlilere uyguladığı insanlık dışı tavır ve acımasızlık düşünüldüğünde, bu konuların ülkemiz gündeminde de önemli yansımaları olabileceğini söyleyebiliriz. Bu açıdan Ocak sonuna kadar devam eden süreçte karşıtlıklar çok daha sertleşebilir. Benzer temaların Şubat-Mart geçişinde de yine gündemde olabileceği görülüyor.

29 Aralık-29 Ocak arasında inançlar, ideolojilerle ilgili konular ülke yönetiminde oldukça sert bir atmosfer yaratabilir. Komşularla ilgili ilişkileri ve görüşmeleri bu dönemde dikkatli şekilde yönetmek gerekecek. Milli hassasiyetler, denge gerektiren konular çok fazla dikkat çekiyor. Aralığın son günlerinden itibaren bu konularda özellikle 8 -13 Ocak arasında hassasiyet kazanan koşullar var.

11 Ocak 2024’te Oğlak burcundaki yeniay en son 14 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşen Güneş tutulması ile de önemli bir ilişki kurmakta ve devam eden koşulları tetikleyici görülmekte. Bu yeniay gizli düşmanlıkları, kriz ve endişe üreten durumları öne çıkardığından, özellikle takip edilmeli. Ülkemizin yıllık haritasında da bir dolunay (Boğa’da Ay tutulması) olması bu süreçte karşılıklı dengelerin ne kadar hassas bir denge üstünde ilerlediğini anlatıyor. (Milliyet / R. Hakan Kırkoğlu)

 
Manisa'da feci kaza... 1 kişi öldü!
 
23 farklı branşta 25 bin sporcu... Bayraklı'nın spor kurslarına büyük ilgi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Haftalık burç yorumları (18-24 Aralık 2023)
Astrolog Murat İpek'ten 18-24 Aralık 2023 haftası Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
11 Aralık Haftası burç yorumları
11 Aralık haftasının öne çıkan gökyüzü olayları, Yay burcundaki yeniay ...
Günlük burç yorumları: 10 Aralık Pazar 2023
Astrolog Murat İpek'ten 10 Aralık 2023 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, ...
 
4 Aralık Haftası burç yorumları
4 Aralık haftasına 06:50’de Ay’ın Başak burcuna geçişiyle başlıyoruz. ...
27 Kasım Haftası burç yorumları
27 Kasım haftasına İkizler burcundaki Dolunay ile başlıyoruz. Hafta genelinde ...
20 Kasım haftası burç yorumları
20-26 Kasım 2023 haftasında Ay, Kova burcunda ilerlemesine devam edecek ...
 
23 Ekim Haftası burç yorumları
Tutulmaların etkin olduğu Ekim ayının yine önemli bir haftasındayız. 28 ...
16 Ekim Haftası burç yorumları
16 Ekim haftasında Terazi burcundaki Güneş tutulmasının etkileri oldukça ...
14 Ekim Terazi Burcunda Güneş Tutulması: Bizi neler bekliyor?
Koç-Terazi burçlarında gerçekleşecek tutulma serisine 20 Nisan 2023 tutulması ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva