HABERLER>ASTROLOJİ
27 Kasım 2023 Pazartesi - 10:19

27 Kasım Haftası burç yorumları

27 Kasım haftasına İkizler burcundaki Dolunay ile başlıyoruz. Hafta genelinde bu dolunayın etkisi baskın olacak. Gökyüzü iyimser olduğumuz konularda daha gerçekçi davranmamız gerektiğini anlatıyor. Kararsızlık yaşadığımız konuları netleştirmemiz gerekecek. 10 Aralık’a kadar kadersel karşılaşmalar ya da bitişler yaşayabiliriz. İlişkilerimizde kendi değerimizi ve dürüstlüğü daha fazla sorgulayacağız.

27 Kasım Haftası burç yorumları

Bu hafta hava şartlarında ani değişimler, zorlayan koşullar yaşanabilir. Her duyduğumuzun doğru olmama ihtimali var. Bu yüzden verilen sözlere dikkat edilmesi gereken bir haftadayız.

29 Kasım Çarşamba adaletle ilgili konular ön plana çıkabilir. Hakkımızı aramak durumunda kalabiliriz. Sağlıkla ilgili hassasiyetlerde de artış mümkün.

30 Kasım Perşembe odağımız ikili ilişkilerde ve finansal konularda olacak. Piyasalarda beklenmedik değişimler görülebilir. İlişkilerde de ani başlangıçlar ve bitişler yaşanabilir.

1 Aralık Cuma İletişim gezegeni Merkür Oğlak burcuna geçecek. Merkür’ün Oğlak seyrinde bilgiyi daha çok sorgulayıp, teyit ararız. Sorumluluğun ön planda olduğu bir düşünce şekli baskın olur. Ciddi konuşmalar ve stratejik düşünme eğiliminin ağırlıkta olduğu bir döneme giriyoruz. İletişim dilimiz de daha mesafeli olacak.

2 Aralık Cumartesi önemli görüşmeler yapmak, projelerle ilgili karar almak için uygun bir gün. Tecrübeli kişilerden fikir alabiliriz.

3 Aralık Pazar ikili ilişkilerde kıskançlık sebepli gerginlikler yaşanabileceğinden temkinli davranmakta fayda var. Maddi konularda da iyi niyetli olmayan yönlendirmelere dikkat edilmeli.

27 Kasım haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Yakın çevrenizle, kardeşlerinizle olan iletişimin ön planda olacağı bu hafta kendinizi rahat ifade edemediğinizi hissedebilirsiniz. Ticari konularda risk almamaya çalışın. Hafta sonu iş ile ilgili tamamlamak istediğiniz bir konuyu netleştirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Şaşırtıcı haberler alacağınız bir hafta olacak.

YÜKSELEN BOĞA

Maddi konuların gündemde olacağı bir hafta. Çevrenizden, özellikle de çalışma arkadaşlarınızdan onay alamıyor hatta engelleniyormuş gibi hissedebilirsiniz. Aşırıya kaçan harcamalardan uzak durun. Eğitimle ya da yurt dışı bağlantılı işlerle ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN İKİZLER

Sizin için önemli etkileri olacak, kararlar aldıracak bir hafta. Özellikle ikili ilişkilerde haksızlığa uğradığınızı düşündüğünüz konulardaki kararsızlıklarınızı netleştireceksiniz. Giderlerinizle ilgili düzenlemelere gidebilirsiniz. Hafta sonu özel hayatınızda fevri davranmamaya gayret edin.

YÜKSELEN YENGEÇ

Geri plana attığınız konuların gündemde olacağı bu hafta hayata bakış şeklinizi sorgulayabilirsiniz. Bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirmeye gayret edin. Sağlığınızla ilgili hassasiyetler olabilir. Hafta sonu ikili ilişkilerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN ASLAN

Maddi konularda ileri dönük planlarınızın ve arkadaşlarınızın gündemde olacağı bir hafta. Sosyal hayat için daha fazla harcama yapmanız gerekebilir. Aşk hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonu çevrenizden işinizle ilgili destek alabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK

İş hayatınızın, üstlendiğiniz sorumlulukların ön planda olacağı bu hafta karar vermekte zorlanabilirsiniz. Objektif ve net olmaya çalışın. Ailevi konularda dengeyi bulmaya, adil olmaya çalışacaksınız. Hafta sonu ise özel hayatınızda aşırı sahiplenici olmamaya gayret edin.

YÜKSELEN TERAZİ

Hayata bakış şekliniz ile gündelik yaşam akışınızın uyumunu sorgulayacağınız bu hafta hukuki ya da eğitimle ilgili konular da gündeminizde olacak. Trafikte azami dikkat göstermeye gayret edin. Hafta sonu evle, ebeveynlerinizle ilgilenmeyi tercih edeceksiniz.

YÜKSELEN AKREP

Ödemelerin, vergilerin, paylaşımlı paraların ön planda olacağı bir hafta. Aynı zamanda ikili ilişkiler içindeki değerinizi de fazlaca sorgulayacaksınız. Hafta sonu yaratıcı fikirler geliştirebilir, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Özel hayatınızda ise gizli kalmış konular gündeme gelebilir.

YÜKSELEN YAY

İkili ilişkilerde denge kurmaya çalışacağınız bu hafta ailevi konularda aldığınız sorumluluklar size fazla gelebilir. Evinizde yapmayı planladığınız işlerde gecikmeler yaşanabilir. Hafta sonu bu konuları telafi etme fırsatı bulacaksınız. Sağlığınıza da özellikle dikkat etmeniz gereken bir hafta.

YÜKSELEN OĞLAK

Çalışma ortamınızla ilgili konuların ön planda olacağı bu hafta sağlığınızla da ilgilenmeniz gerekebilir. Anlaşmalar, sözleşmeler konusunda temkinli olmaya gayret edin. Özellikle işinizle ilgili karar alırken etraflıca düşünmeyi ihmal etmeyin. Hafta sonu yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA

Çocuklarınızla ilgili kararlar alacağınız bu hafta aşk hayatınızı da sorgulayacaksınız. Maddi konularda kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla anlaşmazlıklar yaşanabilir. Hafta sonu ise yalnız kalmayı ve kendi kendinize vakit geçirmeyi tercih edeceksiniz.

YÜKSELEN BALIK

Ailevi konuların gündemde olacağı bu hafta ebeveynlerle ya da evle ilgili üstlenilen sorumluluklar sizi biraz yorabilir. İşinizle ilgili beklenmedik konuşmalara şahit olabilirsiniz. Hafta sonu sosyalleşmek, arkadaşlarla vakit geçirmek sizi iyi gelecek.(Milliyet - Aslıhan Doktoroğlu)

 
İzmir'de işçilerden intihar girişimi!
 
Borsa güne yükselişle başladı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
20 Kasım haftası burç yorumları
20-26 Kasım 2023 haftasında Ay, Kova burcunda ilerlemesine devam edecek ...
23 Ekim Haftası burç yorumları
Tutulmaların etkin olduğu Ekim ayının yine önemli bir haftasındayız. 28 ...
16 Ekim Haftası burç yorumları
16 Ekim haftasında Terazi burcundaki Güneş tutulmasının etkileri oldukça ...
 
14 Ekim Terazi Burcunda Güneş Tutulması: Bizi neler bekliyor?
Koç-Terazi burçlarında gerçekleşecek tutulma serisine 20 Nisan 2023 tutulması ...
9 Ekim Haftası burç yorumları
9 Ekim haftasının en önemli gündemi Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş ...
2 Ekim Haftası burç yorumları
2 Ekim haftası Neptün’ün sert açıları akılları karıştırıp, aldanmaya yatkın ...
 
25 Eylül Haftası burç yorumları
25 Eylül haftasının ikinci yarısında Koç burcundaki Dolunayın etkileri baskın olacak.
18 Eylül Haftası burç yorumları
18 Eylül haftası Güneş’in hareketleri ön planda. Haftanın ilk yarısı dikkatli ...
15 Eylül 2023 Başak burcunda Yeniay ve burçlara etkileri
Başak Yeniay'ı 2023 yılının son aylarında burçları nasıl etkileyecek? ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva