HABERLER>ASTROLOJİ
2 Ekim 2023 Pazartesi - 12:06

2 Ekim Haftası burç yorumları

2 Ekim haftası Neptün’ün sert açıları akılları karıştırıp, aldanmaya yatkın bir ruh hali verecek. Bu yüzden önemli kararlar ve konuşmalar yapmaktan uzak duralım.

2 Ekim Haftası burç yorumları

2 Ekim Pazartesi Ay Boğa burcundayken haftaya başlayacağız. Merkür ve Neptün’ün açısı sebebiyle dalgınlık, odaklanmada zorluk yaşanabilir. Maddi konularda risk almamak önemli.

3 Ekim Salı ise günün ikinci yarısını zihinsel olarak daha verimli geçirmek mümkün.

4 Ekim Çarşamba geçmişe dönük konular gündemimizde olacak. Kendimizi sabote edecek davranışlardan uzak duralım.

5 Ekim Perşembe, girişimler için 15:31 sonrasını değerlendirebiliriz. Özellikle akşamüstü saatleri daha toleranslı olacağız. 5 Ekim’de iletişim gezegeni Merkür, 22 Temmuz’a kadar ilerleyeceği Terazi burcuna geçecek. Bu süreçte iletişim şeklimiz daha diplomatik olacak. Olayları objektif değerlendirme, çift yönlü görebilme yeteneğimiz artacak. Bir yandan da fikirler arasında kararsızlık, seçim yapmada zorlanma yaşayabiliriz. Düşüncelerimiz ilişkiler üzerine odaklanacak. Karşı tarafın ne dediğini, ne yaptığını daha çok önemseyip, hep bir denge tutturma çabasında olacağız. Haksızlıklara da göz yummakta zorlanacağız.

6 Ekim Cuma Neptün’ün Mars ile etkileşimi sebebiyle geçmişte ilişkide zorlanılan bir konu ile ilgili harekete geçmek gerekebilir. Günün ikinci yarısı daha hassas olma eğilimi sebebiyle alıngan davranışlardan kaçınalım.

7 Ekim Cumartesi Ay Yengeç burcunda ilerlerken olayları abartma ihtimalimize karşın aşırılıktan uzak durmaya özen gösterelim. Özellikle akşam saatlerinde duygularımızı kontrol etmek daha zor olabilir.

8 Ekim Pazar Ay Aslan burcunda olacak. Gün genelinde keyfimize öncelik vereceğiz.

2 Ekim haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Özel hayatınızdaki beklenmedik gelişmeler sizi şaşırtacak. Sağlığınıza, özellikle de sindirim sistemi sorunlarına dikkat etmeniz önemli. İş hayatınızda kendinizi daha rahat ifade edeceksiniz.

YÜKSELEN BOĞA

Arkadaşlarınızla yanlış anlaşılmaların yaşanabileceği bir hafta. Evinizle ve gündelik rutinlerinizle ilgili aksaklıklarla uğraşmanız gerekebilir. Eğitimle ya da yurt dışı bağlantılı işlerle ilgili güzel haberler alabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

İş hayatınızdaki belirsizliklerin gündeminizde olacağı bu hafta iletişimde yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Ebeveynlerinizle ilgili konularla da ilgilenmeniz gerecek. Evinize ait problemleri halledeceksiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Maddi konularda çok iyimser davranmamanız gereken bu hafta ailevi konularla da ilgilenmeniz gerekecek. İkili ilişkilerde ise kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

YÜKSELEN ASLAN

Harcamalarınızla, giderlerinizle ilgili belirsizliklerin yoğun olacağı bu hafta ani gelişen olaylar karşısında sakin kalmaya gayret edin. İşinizle ilgili etkin hissedeceğiniz gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN BAŞAK

İkili ilişkilerde sizin dışınızda gelişen konularla uğraşmanız gerekebilir. Kendinizi değersiz hissedeceğiniz olaylara karşı ani tepki vermemeye gayret edin. Fevri davranmazsanız kendinizi net ifade ederek kuvvetli hissedeceksiniz.

YÜKSELEN TERAZİ

Çalışma ortamınızda, iş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde belirsizliklerin ön planda olacağı bu hafta bel ve böbrek hassasiyetlerine karşı da dikkatli olmanız gerekiyor. Evinizde yarım kaşan işlerinizi tamamlayacaksınız.

YÜKSELEN AKREP

Hiçbir konuda risk almamanız gereken bir hafta. Çocuklarınızla ya da özel hayatınızla ilgili durumlarda yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Gruplar içinde aktif olacaksınız.

YÜKSELEN YAY

Ailevi konuların, evinizle ilgili yapılması gerekenlerin sürüncemede kalacağı bu hafta olaylara iyimser yaklaşmakta zorlanabilirsiniz. İşinizde fazla eleştirel davranmazsanız kazançlı çıkabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK

Bu hafta yakın çevrenizle, kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Diyaloglarınızda yönlendirici ve otoriter olmamaya gayret edin. Eğitimle ya da hukuki konularla ilgili olumlu gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN KOVA

İkili ilişkilerde değerinizi sorgulayacağınız bu hafta yatırımlarınız konusunda da gerçekçi kararlar almaya dikkat edin. Aile içinde fikir çatışmaları yaşanabilir. Beklemediğiniz kişilerden güzel haberler alabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK

Fedakarlığın sınırlarını zorlamamanız gereken bir hafta. Krizli durumların içinde kalmamak için alanınızı korumaya gayret edin. İkili ilişkilerinizde kendinizi daha rahat ve güçlü hissedeceksiniz. (Milliyet - Aslıhan Doktoroğlu)

 

 

 
Yargıtay'dan şiddet gören eşlerle ilgili emsal karar
 
Karşıyaka’da söz kadınlarda: Başkan olsam ben ne yapardım?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
25 Eylül Haftası burç yorumları
25 Eylül haftasının ikinci yarısında Koç burcundaki Dolunayın etkileri baskın olacak.
18 Eylül Haftası burç yorumları
18 Eylül haftası Güneş’in hareketleri ön planda. Haftanın ilk yarısı dikkatli ...
15 Eylül 2023 Başak burcunda Yeniay ve burçlara etkileri
Başak Yeniay'ı 2023 yılının son aylarında burçları nasıl etkileyecek? ...
 
11 Eylül Haftası burç yorumları
11 Eylül haftasında gökyüzündeki önemli olayları olarak Başak Yeniayı ...
14 Ağustos Haftası burç yorumları
14 Ağustos haftasının gündemini, etkilerini pazartesiden itibaren almaya ...
Sarsıcı bir yeniay
16 Mayıs’ta Aslan burcunda bir yeniay meydana geliyor. Yeniayın Uranüs’ün ...
 
7 Ağustos Haftası burç yorumları
7 Ağustos haftası retro Venüs’ün açıları ön planda olacak. İkili ilişkiler ...
31 Temmuz Haftası burç yorumları
31 Temmuz haftasını şekillendiren gökyüzü görünümü, 1 Ağustos’ta gerçekleşecek olan Kova Dolunayı.
Mars, Başak burcuna ilerliyor
10 Temmuz’dan itibaren savaş ve mücadele gezegeni Mars Başak burcuna ilerleyecek ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva