HABERLER>ASTROLOJİ
15 Ağustos 2023 Salı - 12:04

14 Ağustos Haftası burç yorumları

14 Ağustos haftasının gündemini, etkilerini pazartesiden itibaren almaya başladığımız Aslan Yeniayı belirleyecek.

14 Ağustos Haftası burç yorumları

14 Ağustos Pazartesi, haftaya Ay Yengeç burcundayken başlayacağız. 10:46-13:36 arasında Ay boşlukta olacağından, yeni bir işe başlamak ya da önemli görüşmeleri yapmak için öğleden sonrayı değerlendirebiliriz. Gün genelinde geçmişe dair kırgınlıkları, dargınlıkları telafi etme şansı yakalayabiliriz.

15 Ağustos Salı Ay Aslan burcunda ilerleyecek. Balzamik Ay fazında olduğumuzdan kurtulmak istediğimiz düşüncelerle, eşyalarla vedalaşabiliriz. Akşam saatlerinde ise hiçbir konuda inatlaşmamaya gayret edelim.

16 Ağustos Çarşamba, Aslan burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Venüs retrosunun da eşlik ettiği bu yeniayda egomuz ile sınanacağız. Ön plana çıkmak, toplum içinde görünür hissetmek daha önemli olacak. Senenin başında gündemimize giren konuların kapanışını yaşayacağız. Özellikle ikili ilişkilere ve finansal konulara fazla vurgu var. Ağustos ayının ikinci yarısında ani kararlara, beklenmedik adımlara şahit olacağız. Yöneticilerle, toplum önündeki önemli isimlerle ilgili konular ön planda olacak.

17-18 Ağustos’ta Ay Başak burcunda. Perşembe ve Cuma, Merkür retrosu öncesinde başlamak istediğimiz yeni işler için değerlendirebileceğimiz iki gün. Özellikle Cuma sabah saatleri girişimlerimiz için daha verimli sonuçlar verebilir. Perşembe günü de şaşırtıcı haberler alabiliriz.

19 Ağustos Cumartesi öğleden sonra Ay Terazi burcuna geçecek. Hafta sonu önceliğimiz ilişkilerimiz olacak. Cumartesi sabah saatlerinde halletmek istediğimiz işlerimizi sonuçlandırabiliriz.

20 Ağustos Pazar sağlık konusunda daha hassas olunması gereken bir gün. Yediklerimize, içtiklerimize ve suyla ilgili konulara dikkat edelim.

14 Ağustos haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Eski aşkların ya da ilişkinize dair eski konuların gündemde olacağı bu hafta, özellikle Pazartesi gününü sorunların çözümü için değerlendirebilirsiniz. Maddi konularda ön göremediğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu olaylarda risk almadan, acele etmeden hareket etmeye dikkat edin.

YÜKSELEN BOĞA

Hafta başında ummadığınız kişilerden yardım alabilirsiniz. Hafta genelinde eviniz ya da gayrimenkulle ilgili konular önceliğiniz olacak. Aile içinde birden bire gelişen gerilimler de yaşanabilir. Aşk hayatınız hareketlenecek.

YÜKSELEN İKİZLER

Pazartesi günü arkadaşlarınızdan destek alabileceğiniz bu hafta yakın çevrenizle ilişkileriniz ön planda olacak. Trafikte, iletişimde beklenmedik aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Evinizle ya da ebeveynlerinizle ilgili tamamlamak istediğiniz konuları da bu hafta neticelendireceksiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Pazartesi öğleden sonraki saatlerde işinizle ilgili aklınızı kurcalayan konulara çözüm geliştirebilirsiniz. Kazançlarınıza odaklanacağınız bu hafta uzun vadeli planlar yaparken dikkatli olun. Sosyal çevrenizle iletişimiz de hareketli olacak.

YÜKSELEN ASLAN

Hafta başında kendinizle ilgili düşünceleriniz daha olumlu olacak. Sizin için önemli etkileri olan yeniay yeni adımlar atmanızı destekleyecek. İşinizle ilgili radikal kararlar almamaya dikkat edin. Hafta sonu da sağlığınız konusunda daha temkinli davranın.

YÜKSELEN BAŞAK

Uzun süredir ötelediğiniz kırgınlıklarınızı çözümleme fırsatı bularak haftaya başlayacaksınız. Sizin dışınızda gelişen olaylar karşısında daha çok seyirci kalıp, bu hafta önemli kararlar almamaya gayret edin. Hafta sonu ise ikili ilişkilerinize odaklanacaksınız.

YÜKSELEN TERAZİ

Hafta başında ikili ilişkilerinizdeki sorunlara çözüm bulabilirsiniz. Hafta genelinde de sosyal çevrenizle olan ilişkileriniz ve harcamalarınız gündemde olacak. Giderlerinizle ilgili yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Hafta sonu çalışma arkadaşlarınızla beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN AKREP

Pazartesi, günlük akışınızda çözümlemek istediğiniz konuları sonuçlandırabilirsiniz. Hafta genelinde işinizle ilgili konular ön planda olacak. Aile ve iş hayatınızın dengesini kurmakta zorlanabilirsiniz. Yeni ortamlara girip, yeni kişilerle tanışacaksınız.

YÜKSELEN YAY

Hafta başında uzaklarda yaşayan kişilerle ya da akrabalarınızla ilgili pürüzlü konuları çözümleyebilirsiniz. Hafta genelinde de hukuki konular, eğitim ya da yurt dışı bağlantılı işler gündeminizde olacak. Gündelik akışınızda, planda olmayan aksilikler de yaşanabilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Evle ya da ebeveynlerinizle ilgili sizi huzursuz eden konuları çözümleyerek haftaya başlayacaksınız. Harcamaların ve krizli olayların gündemde olacağı bu hafta hiçbir konuda risk almamaya gayet edin. Çocuklarınızın eğitimi ile ilgili de olumlu gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN KOVA

Pazartesi ikili ilişkilerinizde geçmiş sorunlu konuları çözüme ulaştırabilirsiniz. Hafta genelinde de gündeminiz ilişkileriniz ve aileniz olacak. Ailevi konularda beklemediğiniz gelişmeler yaşanabilir. Bu olaylar karşısında aceleci davranmadan atacağınız adımlar sizi daha rahat hissettirecek.

YÜKSELEN BALIK

İşinizle ilgili sıkıntıları çözümleyerek başlayacağınız bu hafta çalışma hayatınıza odaklanacaksınız. Hafta genelinde iletişim aniden alevlenebilir. Dengeyi korumaya gayret edin. Hafta sonu ise sağlığınıza daha fazla özen gösterin. (Milliyet- Aslıhan Doktoroğlu)

 
TÜİK açıkladı... İzmir'de konut satışları yükselişte!
 
Herkül operasyonu... Suçüstü yakalandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sarsıcı bir yeniay
16 Mayıs’ta Aslan burcunda bir yeniay meydana geliyor. Yeniayın Uranüs’ün ...
7 Ağustos Haftası burç yorumları
7 Ağustos haftası retro Venüs’ün açıları ön planda olacak. İkili ilişkiler ...
31 Temmuz Haftası burç yorumları
31 Temmuz haftasını şekillendiren gökyüzü görünümü, 1 Ağustos’ta gerçekleşecek olan Kova Dolunayı.
 
Mars, Başak burcuna ilerliyor
10 Temmuz’dan itibaren savaş ve mücadele gezegeni Mars Başak burcuna ilerleyecek ...
5 Haziran Haftası burç yorumları
5 Haziran haftasında, Venüs’ün burç değişimi ve sert açısı gündemi şekillendirecek.
4 Haziran Yay Dolunayı: Bizi neler bekliyor?
4 Haziran Pazar İstanbul saatiyle 06:41’de Yay burcunda bir dolunay gerçekleşti. ...
 
Mars Aslan burcunda: Bizi neler bekliyor?
Girişimlerimizi ve irademizi ortaya koyma şeklimizi anlatan Mars, 20 Mayıs-10 ...
22 Mayıs Haftası burç yorumları
22 Mayıs haftası sabit burçlara yerleşen gezegenlerin birbirini zorlayacağı, ...
1 Mayıs Haftası burç yorumları
1 Mayıs haftasının ve mayıs ayının öne çıkan gökyüzü olayı, Akrep burcunda ...
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva