HABERLER>ASTROLOJİ
25 Eylül 2023 Pazartesi - 16:21

25 Eylül Haftası burç yorumları

25 Eylül haftasının ikinci yarısında Koç burcundaki Dolunayın etkileri baskın olacak.

25 Eylül Haftası burç yorumları

25 Eylül Pazartesi Ay Kova burcundayken haftaya başlayacağız. Merkür ve Jüpiter’in olumlu açısı ticari, hukuki ve eğitimle ilgili konuları destekler görünümde. Önemli görüşmeler, tanıtım faaliyetleri ve imzalar için değerlendirilebilecek, haftanın en olumlu günü.

26 Eylül Salı ise önemli görüşmeler ve yeni bir işe başlamak için 15:38’e kadar olan zaman dilimini tercih etmek daha verimli dönüşler almamıza yardımcı olabilir.

27 Eylül Çarşamba ve 28 Eylül Perşembe Ay Balık burcunda ilerleyecek. İki gün boyunca daha duygusal ve hassas hissedeceğiz. Perşembe öğleden sonra, ikili ilişkilerde alıngan davranma potansiyelimiz yüksek.

29 Eylül Cuma günü Koç burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Eylül ortasında başlattığımız işlerin sonuçlarını alacağımız bu dolunayda sabırsız davranışlar ön planda olacak. Ani alınan kararlar, düşünmeden verilen tepkiler dikkat çekecek. İkili ilişkileri zorlayacak 10 günlük süreçte mümkün olduğunca acele ile karar almamaya gayret edelim. Geriye dönük konular üzerinden yaşanacak gerginlikler olabilir. Ego çatışmalarına daha sık şahit olacağız. Dolunay öncü burçları (Koç-Terazi-Oğlak-Yengeç) daha fazla etkileyecek.

30 Eylül Cumartesi sabah saatlerinde baş ağrılarında artış yaşanabilir. Gün genelinde sosyalleşmek, fikir alışverişlerinde bulunmak ve yeni bir şeyler öğrenmek rahat olacak.

1 Ekim Pazar, Ay Boğa burcunda ilerleyecek. Günü daha sakin geçirmek isteyeceğiz. Akşamüstü saatlerinde gereksiz inatlaşmalar gerilimlere sebep olabilir.

25 Eylül haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Hafta başında işle ilgili görüşmeler ve maddi konular açısından şanslı olacaksınız. İkili ilişkilerinize dair karar verirken aceleci davranmamaya özen gösterin. Çocuklarınız ya da hobileriniz için fazladan harcama yapmanız gerekebilir.

YÜKSELEN BOĞA

Pazartesi yaratıcı fikirler geliştirmek, ön planda olmak için güzel bir gün. Bu hafta daha çok yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. Ailevi olaylarla ya da evinizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekecek.

YÜKSELEN İKİZLER

Haftanın ilk günleri evinizle ilgili tamamlamak istediğiniz işleri bitirebilir, aile içinde belirsiz kalan konuları netleştirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilgili durumlar gündeminizde olacak. Gizli kalmış bazı olayların ortaya çıkışı sizi şaşırtabilir.

YÜKSELEN YENGEÇ

Haftaya sosyal hayat içinde oldukça aktif olarak başlayacaksınız. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, sürüncemede kalmış konuları sonlandırabilirsiniz. Harcamalarla ilgili de dengeleri tutturmakta zorlanacaksınız.

YÜKSELEN ASLAN

Pazartesi işle ilgili görüşmelerinizde, toplantılarınızda olumlu bir akış olacak. Seyahatlerde, yurt dışı bağlantılı konularda hemen eyleme geçmek isteyeceksiniz. İyice tartmadan adım atmamaya dikkat edin.

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta başında değişik fikirler üretmek, kendinizi net bir şekilde ifade etmek için şanslı olacaksınız. Harcamalarınızla ilgili bazı düzenlemelere gitmeniz gerekebilir. Uzaklarla ilgili alacağınız haberler sizi şaşırtacak.

YÜKSELEN TERAZİ

Pazartesi sizi rahatsız eden konulara yeni çözümler bulabilirsiniz. Özel hayatınızda bazı noktaları netleştirmeniz gerekecek. Hafta sonu riskli durumlardan, tehlikeli hareketlerden uzak durmaya çalışın.

YÜKSELEN AKREP

Hafta başında sosyal hayat içinde aktif olacaksınız. Sağlıkla ya da çalışma ortamınızla ilgili konulara odaklanacağınız bu hafta, ikili ilişkilerinizde sizin dışınızda gelişen olaylar sebebiyle gerginlik yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN YAY

Pazartesi işle ve gündelik akışınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Aşk hayatınızın gündemde olacağı bu hafta çocuklarınızla da daha fazla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla yaşanabilecek gerginliklerde fevri olmamaya gayret edin.

YÜKSELEN OĞLAK

Haftaya eğitimde ya da ticari konularda olumlu gelişmelerle başlayacaksınız. Aşk hayatınızda aniden gelişen gerginlikler sizi şaşırtabilir. İşinizde riskli kararlar almamanız gereken bir hafta olacak.

YÜKSELEN KOVA

Hafta başında finansal konularda olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde bazı gerginlikler gündeme gelebilir. Ailenizle özel hayatınız arasında kalmış hissedeceksiniz.

YÜKSELEN BALIK

Haftaya ikili ilişkilerinizde aradığınız dengeyi bulmuş olarak başlayacaksınız. Maddi konulara yoğunlaşacağınız bu hafta yatırımlarınızla ilgili aceleci kararlar vermeyin. Trafikte de daha temkinli olmaya çalışın. (Milliyet - Aslıhan Doktoroğlu)

 
Bakan duyurdu: 81 ilde eş zamanlı denetim!
 
Ece Ronay: Defalarca ölüm tehdidi aldım
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
18 Eylül Haftası burç yorumları
18 Eylül haftası Güneş’in hareketleri ön planda. Haftanın ilk yarısı dikkatli ...
15 Eylül 2023 Başak burcunda Yeniay ve burçlara etkileri
Başak Yeniay'ı 2023 yılının son aylarında burçları nasıl etkileyecek? ...
11 Eylül Haftası burç yorumları
11 Eylül haftasında gökyüzündeki önemli olayları olarak Başak Yeniayı ...
 
14 Ağustos Haftası burç yorumları
14 Ağustos haftasının gündemini, etkilerini pazartesiden itibaren almaya ...
Sarsıcı bir yeniay
16 Mayıs’ta Aslan burcunda bir yeniay meydana geliyor. Yeniayın Uranüs’ün ...
7 Ağustos Haftası burç yorumları
7 Ağustos haftası retro Venüs’ün açıları ön planda olacak. İkili ilişkiler ...
 
31 Temmuz Haftası burç yorumları
31 Temmuz haftasını şekillendiren gökyüzü görünümü, 1 Ağustos’ta gerçekleşecek olan Kova Dolunayı.
Mars, Başak burcuna ilerliyor
10 Temmuz’dan itibaren savaş ve mücadele gezegeni Mars Başak burcuna ilerleyecek ...
5 Haziran Haftası burç yorumları
5 Haziran haftasında, Venüs’ün burç değişimi ve sert açısı gündemi şekillendirecek.
 
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Mutluluğun ‘resmi’ budur!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İzmir’in sosyal demokratları
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Asıl sorun Arapça tabelalar mı?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Pâyidar… Son Balo…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Hayvancılıkta neden geriledik?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Toptan ve perakende anılar…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva