HABERLER>ASTROLOJİ
12 Eylül 2023 Salı - 09:57

11 Eylül Haftası burç yorumları

11 Eylül haftasında gökyüzündeki önemli olayları olarak Başak Yeniayı ve Merkür’ün ileri harekete geçişi diyebiliriz.

11 Eylül Haftası burç yorumları

11 Eylül Pazartesi haftaya Ay Aslan burcundayken başlayacağız. Pazartesi ve Salı günleri motivasyonumuz yüksek. Ön planda olmak, ortamları organize etmek isteyebiliriz. Pazartesi yediklerimize dikkat edelim. Yeme-içme konusunda aşırıya kaçmayalım.

12 Eylül Salı günü önemli işlerimizi ve görüşmelerimizi 18:15’e kadar tamamlamak daha çok verim almamıza yardımcı olacak.

13 Eylül Çarşamba ve 14 Eylül Perşembe Ay Başak burcunda olacak. Bu iki gün, yeniay öncesinde bitirilmesi gereken işleri tamamlamak, fazlalıklardan kurtulmak için değerlendirilebilir.

15 Eylül Cuma ise Başak burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Bu yeniay düzen sağlamak, mevcut durumu detaylarla mükemmelleştirmek konusunda bizi harekete geçirecek. Eylül’ün ikinci yarısında daha çok hayatımızda karışıklık olduğunu düşündüğümüz alanları düzene sokma isteğimiz baskın olacak. Özellikle de maddi konularla ilgili farklı yaklaşımlarla yeni dengeler oluşturmaya çalışacağız. Kendimizi ihmal ettiğimiz alanları fark edip buraları telafi edebiliriz. Merkür’ün durağan konumda eşlik edeceği bu yeniayda fikirlerimizin kısıtlandığını, kendimizi ifade etmekte zorlandığımızı da hissedebiliriz. Yeniaydan değişken burçlar (Başak, Balık, İkizler, Yay) daha çok etki alacak.

16 Eylül Cumartesi ise Uranüs’ün olumlu açısı yeniliklere açık olmayı, sosyal ortamlarda aktifleşmeyi destekliyor. Uzun zamandır denemek isteyip de yapamadığımız bir şeyi hayata geçirebiliriz. Merkür’ün durağan konumunu unutmadan, önemli başlangıçlar yapmamaya dikkat edelim.

17 Eylül Pazar Merkür ileri harekete geçecek. Uzun zamandır iletişimde ya da teknolojik aletlerle ilgili yaşadığımız zorlu süreçler artık yavaş yavaş düzelecek. Gün genelinde harcamalarda abartmaya yatkınız. İlişkilerde de aşırı gurur vurgusu, gerginliklere yol açabilir.

11 Eylül haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Hafta başında fiziksel olarak kendinize çok yüklenmemeye özen gösterin. Günlük akışınızın ve çalışma hayatınızın hareketli geçeceği bir hafta olacak. Hafta sonu harcamalarla ilgili aşırıya kaçmamak önemli.

YÜKSELEN BOĞA

Hafta genelinde aşk hayatınız ya da çocuklarınızla ilgili konular ön planda olacak. Pazartesi bu alanlarda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Cuma gününden sonra ise olaylar daha rahat gelişecek.

YÜKSELEN İKİZLER

Pazartesi evinizle, ebeveynlerinizle ilgilenmenizi gerektirecek gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonuna doğru ailevi ya da emlakla ilgili konularda yarım kalmış işleri tamamlayabilirsiniz. Yakın çevrenize yapacağınız, planda olmayan harcamalar da gündeme gelebilir.

YÜKSELEN YENGEÇ

Hafta başında iş hayatında, gerilimli iletişimden uzak durmaya çalışın. Hafta sonu itibariyle yakın çevrenizle ilişkileriniz, yaşanan iletişim sıkıntıları rahatlamaya başlayacak. Arkadaşlarla birlikte yapılacak harcamalar da artabilir.

YÜKSELEN ASLAN

Pazartesi seyahatlerle ya da eğitimle ilgili harcamalarınızda artış olabilir. Kazançlarınızda yaşadığınız sıkışıklık bu hafta sonu rahatlamaya başlayacak. Yapabileceğinizden daha fazlasını söz vermemeye dikkat edin.

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta başında sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Önemli bireysel kararlar alıp, önümüzdeki hafta itibariyle de uygulamaya geçebilirsiniz. Yurt dışıyla ilgili konularda ve seyahatlerde harcamaları kontrollü yapmaya gayret edin.

YÜKSELEN TERAZİ

Pazartesi ikili ilişkileriniz sebebiyle planda olmayan konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Hafta genelinde daha çok yalnız kalmak isteyeceksiniz. Giderlerinizi dengelemeye çalışırken hafta sonunda harcamalarda kontrol kaçabilir.

YÜKSELEN AKREP

Haftanın ilk günleri sindirim sisteminiz daha hassas olacağından yediklerinize dikkat etmeniz önemli. Yeni gruplar, tanışmalar ön planda olacak. İkili ilişkiler yönünden de şanslı olduğunuz bu hafta abartılı isteklerden uzak durmaya çalışın.

YÜKSELEN YAY

Hafta başında işinizle ilgili iddialı, riskli kararlar almamaya gayret edin. Kariyer hayatınız ya da toplum içindeki tavrınızla ilgili bazı değişimleri hayata geçirebilirsiniz. Hafta sonu ise özel hayatınızda düşüncelerinizde esneklik gösterebilmek size iyi gelecek.

YÜKSELEN OĞLAK

Uzaklarda yaşayan kişilerden alacağınız haberlerle haftaya başlayabilirsiniz. Hafta genelinde eğitimde, yurt dışı bağlantılı konularda güzel gelişmeler olabilir. Çocuklarınızla ilgili yeni düzenlemelere gideceksiniz. Hafta sonu da bu konularda daha fazla harcama yapma ihtimaliniz var.

YÜKSELEN KOVA

Pazartesi trafikte daha temkinli olmaya gayret edin. Hafta genelinde giderlerinizi, sizi sıkan konuları bir düzene koyma eğiliminde olacaksınız. Hafta sonu ikili ilişkilerinizde iddialı tavırlardan, abartılı tepkilerden uzak durun.

YÜKSELEN BALIK

Hafta başında ikili ilişkilerde yaşanacak gerginlikler, sonrasında çözüme ulaşacak. Yakın çevrenizle iş birliği içinde olacağınız bu hafta, çalışma arkadaşlarınızla olan diyaloglarda inatlaşmalardan uzak durmaya gayret edin. (Milliyet - Aslıhan Doktoroğlu)

 
Gupse Özay, 'Lohusa' adını verdiği filmiyle setlere dönüyor
 
Dikili'de belediyeden satılık 17 arsa!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
14 Ağustos Haftası burç yorumları
14 Ağustos haftasının gündemini, etkilerini pazartesiden itibaren almaya ...
Sarsıcı bir yeniay
16 Mayıs’ta Aslan burcunda bir yeniay meydana geliyor. Yeniayın Uranüs’ün ...
7 Ağustos Haftası burç yorumları
7 Ağustos haftası retro Venüs’ün açıları ön planda olacak. İkili ilişkiler ...
 
31 Temmuz Haftası burç yorumları
31 Temmuz haftasını şekillendiren gökyüzü görünümü, 1 Ağustos’ta gerçekleşecek olan Kova Dolunayı.
Mars, Başak burcuna ilerliyor
10 Temmuz’dan itibaren savaş ve mücadele gezegeni Mars Başak burcuna ilerleyecek ...
5 Haziran Haftası burç yorumları
5 Haziran haftasında, Venüs’ün burç değişimi ve sert açısı gündemi şekillendirecek.
 
4 Haziran Yay Dolunayı: Bizi neler bekliyor?
4 Haziran Pazar İstanbul saatiyle 06:41’de Yay burcunda bir dolunay gerçekleşti. ...
Mars Aslan burcunda: Bizi neler bekliyor?
Girişimlerimizi ve irademizi ortaya koyma şeklimizi anlatan Mars, 20 Mayıs-10 ...
22 Mayıs Haftası burç yorumları
22 Mayıs haftası sabit burçlara yerleşen gezegenlerin birbirini zorlayacağı, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Neden fakirleştik?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Afyon üstünden Akşehir’e... (Gezi notları)
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Çıkışlar kapalı
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Bardak boş mu dolu mu?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
19 Mayıs 'yorulmadan' ilerleme günüdür
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Çocuklukta yaşamsal sorunlar üzerine
Ümit YALDIZ
Ümit YALDIZ
Değişimin ayak sesleri!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Büyük Altaylılar haydi kongreye!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
19 Mayıs'tan Lozan'a...
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Tasarruf öyle olmaz; böyle olur!
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva