HABERLER>ASTROLOJİ
24 Ekim 2023 Salı - 12:00

23 Ekim Haftası burç yorumları

Tutulmaların etkin olduğu Ekim ayının yine önemli bir haftasındayız. 28 Ekim’de gerçekleşecek Ay tutulması haftanın en önemli gökyüzü olayı.

23 Ekim Haftası burç yorumları

23 Ekim Pazartesi, haftaya Ay Kova burcundayken başlayacağız. Toplumsal konuların, eşitsizliklerin gündemimizde olacağı bir gün. Akşam saatlerinde kendimizi gergin hissedebiliriz. Pazartesi, Güneş de Terazi burcundan Akrep burcuna geçecek. Şimdiden tüm Akreplere güzel bir yaş diliyorum. Önümüzdeki 30 gün boyunca olaylara daha kararlı, iddialı ve şüpheci yaklaşabiliriz.

24 Ekim Salı, Güneş ile Satürn’ün olumlu açısı kendimizi kararlı bir şekilde ortaya koyma ve girişimlerimizde kalıcılık etkisi veriyor. Aynı zamanda fikirlerine saygı duyduğumuz, deneyimli kişilerden de yardım alabiliriz.

25 Ekim Çarşamba Ay Balık burcunda ilerleyecek. Daha özverili ve hassas davranma eğilimindeyiz. Özellikle öğle saatlerinde maddi konularda yanılgılara açık olacağımızdan riskli kararlardan uzak durmaya gayret edelim.

26 Ekim Perşembe önemli işlerimizi ve görüşmelerimizi 13:00 sonrasına bırakmak daha iyi sonuç almamıza destek olabilir. Sabah saatlerinde de sezgilerimiz kuvvetli olacağından manevi çalışmalar yapabiliriz.

27 Ekim Cuma hareketlilik ve sabırsızlık ön planda. Akşamüstü saatlerinde baş ağrılarında artış olabilir.

28 Ekim Cumartesi Boğa burcunda gerçekleşecek Ay tutulması 2 senelik bir dönemin kapanışını ifade ediyor. Türkiye ve Dünya için önemli etkileri olan bu tutulma bireysel anlamda da sürüncemede kalmış konularda önemli kararlar aldıracak. Hayatımıza güven ve istikrar getirmek için krizli durumların içine çekilebiliriz. İddialı söylemlerin, gözü kara girişimlerin ön planda olacağı bir dönemdeyiz. İnançlar sebebiyle kutuplaşmalar artacak. Sabit burçlar (Boğa, Akrep, Aslan ve Kova) ciddi kararlar ve gelişmelerle zorlu geçen 2 senelik süreci tamamlayacaklar.

29 Ekim Pazar Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağız. Türkiye için oldukça önemli bir seneye başlıyoruz. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, nice aydınlık 100 senelerimiz olsun. Pazar günü konuşmalarda ve davranışlarda aşırılıklardan uzak durmaya dikkat edelim. 

23 Ekim haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Alacak, verecek dengelerini kurmaya çalışacağınız bir haftadasınız. Harcamalarınızda artış olacak. Ummadığınız kişilerden de yardım gelebilir. Hafta genelinde intikam duygusuna yenik düşmemeye gayret edin.

YÜKSELEN BOĞA

Önümüzdeki bir ay boyunca odağınız ikili ilişkileriniz ya da ortaklıklarınız olacak. Önemli kararlar alabileceğiniz bir hafta. Göz önünde olacaksınız. Aşk hayatınızda ileri dönük planlarınızı hayata geçirebilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

Çalışma hayatınızla ve sağlıkla ilgili konuların ön planda olacağı bu hafta sizin dışınızda gelişen olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. Salı günü işle ilgili fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Tamamlamak istediğiniz konularla ilgili de kararlar alacaksınız.

YÜKSELEN YENGEÇ

Aşk hayatınızla ilgili gelişmelerin gündemde olacağı bir hafta. Gruplar içinde anlaşmazlıklara şahit olacaksınız. Hafta başında çocuklarla ya da eğitim konularıyla ilgili de olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN

Ailevi konulara odaklanacağınız bu hafta sorunlu durumları çözümleme fırsatınız olacak. İşinizle ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Maddi konularda yanılgıya açık olacağınızdan daha dikkatli davranmaya özen gösterin.

YÜKSELEN BAŞAK

Eğitimle ya da yurt dışı bağlantılı konularla ilgili gelişmelerin olacağı bir hafta. Yakın çevrenizle olan iletişiminizde fevri olmamaya gayret edin. Hafta başında ikili ilişkilerinizde kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

YÜKSELEN TERAZİ

Kazançlarınızı geliştirmeye fırsat veren bu hafta çalışma arkadaşlarınızdan destek alacaksınız. Uzun zamandır sorun yaşadığınızı hissettiğiniz alanlarda önemli kararlar alabilirsiniz. Harcamalarınızda dengeli gitmeye gayret edin.

YÜKSELEN AKREP

Aşk hayatınızın hareketleneceği bir sürece giriyorsunuz. Hafta başında çocuklarınızla ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerde karşı tarafın şartları sebebiyle uyum sağlamanız gereken durumlar gündemde olacak.

YÜKSELEN YAY

Hafta başında aileden gelen yardımlar size kendinizi iyi hissettirecek. Çok göz önünde olmak istemeyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Sağlığınızla, beslenmenizle daha fazla ilgilenmek isteyeceksiniz.

YÜKSELEN OĞLAK

Sosyal hayatınızın hareketleneceği bir dönem başlıyor. Özel hayatınızın akışı ya da çocuklarınızla geçirdiğiniz zamanlar daha çok gruplar içinde olacak. Hafta başında fikirlerinizi hayata geçirme fırsatı da yakalayabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA

Yeteneklerinizi daha görünür kılabileceğiniz bir hafta. İş hayatında ya da toplum önünde aktif olacaksınız. Aşırı hırstan uzak durmaya gayret edin. Evinizle ya da ebeveynlerinizle daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir.

YÜKSELEN BALIK

Hafta başında uzaklarla ya da eğitimle ilgili olaylarda atacağınız adımların güzel dönüşleri olabilir. Hukuki konularla ilgili belirsizliklerin de tamamlanabileceği bir dönemdesiniz. Bu dönemde şaşırtıcı haberler alabilir, iddialı konuşmalara tanık olabilirsiniz. (Milliyet -* Aslıhan Doktoroğlu)

 
FETÖ'ye 77 ilde 'Kıskaç' baskını: 611 gözaltı
 
Altınordu'da hedef istikrar
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
16 Ekim Haftası burç yorumları
16 Ekim haftasında Terazi burcundaki Güneş tutulmasının etkileri oldukça ...
14 Ekim Terazi Burcunda Güneş Tutulması: Bizi neler bekliyor?
Koç-Terazi burçlarında gerçekleşecek tutulma serisine 20 Nisan 2023 tutulması ...
9 Ekim Haftası burç yorumları
9 Ekim haftasının en önemli gündemi Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş ...
 
2 Ekim Haftası burç yorumları
2 Ekim haftası Neptün’ün sert açıları akılları karıştırıp, aldanmaya yatkın ...
25 Eylül Haftası burç yorumları
25 Eylül haftasının ikinci yarısında Koç burcundaki Dolunayın etkileri baskın olacak.
18 Eylül Haftası burç yorumları
18 Eylül haftası Güneş’in hareketleri ön planda. Haftanın ilk yarısı dikkatli ...
 
15 Eylül 2023 Başak burcunda Yeniay ve burçlara etkileri
Başak Yeniay'ı 2023 yılının son aylarında burçları nasıl etkileyecek? ...
11 Eylül Haftası burç yorumları
11 Eylül haftasında gökyüzündeki önemli olayları olarak Başak Yeniayı ...
14 Ağustos Haftası burç yorumları
14 Ağustos haftasının gündemini, etkilerini pazartesiden itibaren almaya ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva