HABERLER>ASTROLOJİ
11 Aralık 2023 Pazartesi - 11:25

11 Aralık Haftası burç yorumları

11 Aralık haftasının öne çıkan gökyüzü olayları, Yay burcundaki yeniay ve Merkür’ün retro konuma geçmesi.

11 Aralık Haftası burç yorumları

11 Aralık Pazartesi haftaya Ay Akrep burcundayken başlayacağız. Yarım kalan konuları neticelendirmek için güzel bir gün. Özellikle de 12:00-14:10 arasında yeni girişimler yerine daha önce başladığımız işleri tamamlamayı tercih edelim.

12 Aralık Salı Merkür, retro öncesinde durağan konumda olacak. Salı ve Çarşamba günleri ciddi kararlar almak ya da önemli görüşmeler yapmak uygun olmayabilir.

13 Aralık Çarşamba ise Yay burcunda bir Yeniay gerçekleşecek. Adalet arayışının, hak-hukuk konularının ön planda olacağı bu hafta para piyasalarında da ani iniş çıkışlar yaşanabilir. Ailevi konularda beklentilerin farklı gerçekleşmesi yaşanabilir. Sağlık olarak da karaciğer ve bacaklarla ilgili konular gündeme gelebilir.

14 Aralık Perşembe Merkür 2023’ün son retrosuna Oğlak burcunda başlayacak ve 3 Ocak 2024’te Yay burcunda bitirecek. Bu süreçte iş hayatındaki iletişimle, yönetimle ilgili konularla ve üstlendiğimiz sorumluluklarla ilgili aksamalar, yanlış anlamalar artabilir. İlişkilerimizdeki pürüzler, daha çok mantığı duygunun önünde tutarak, güven içinde olmak istememizden kaynaklanacak. Merkür'ün retro dönemlerinin, yarım kalmış projelerle, tamamlanması gereken çalışmalarla uğraşmak için uygun zamanlar olduğunu unutmayalım.

15 Aralık Cuma olaylara daha iyimser yaklaşacağımız bir gün. Akşam saatlerinde kontrolcü bir yaklaşım içinde olabiliriz. Israrcı olmamaya gayret edelim.

Hafta sonu, Ay Kova burcunda ilerleyecek. Sosyalleşmenin öncelikli olacağı 16 Aralık Cumartesi bıraktığımız ve geri dönmek istediğimiz bir aktiviteye başlayabiliriz. Sağlıkla ilgili çözümlenmemiş konuları da tekrar masaya yatırabiliriz.

17 Aralık Pazar ise Neptün’ün sert açısı dalgınlıkların, yanılgıların fazla yaşanmasına sebep olabilir. Sularla ilgili de sorunlar gündeme gelebilir.

11 Aralık haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Pazartesi, maddi konularla ilgili tamamlamak istediğiniz süreçleri netleştirebilirsiniz. Hafta genelinde hareketli olacaksınız. Uzaklardan gelen haberlerle, yurt dışı bağlantılı işlerle daha fazla ilgilenmeniz gerekecek. Hafta sonu ise tanımadığınız kişilere temkinli yaklaşmaya gayret edin.

YÜKSELEN BOĞA

Hafta başında hukuki konularda ya da iş birliği içinde olduğunuz alanlarda güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Giderlerin ön planda olacağı bu hafta sağlığınız konusunda dikkatli olun. Hafta sonu ise arkadaş çevresinde beklentilerinizi fazla tutmamaya gayret edin.

YÜKSELEN İKİZLER

Pazartesi, günlük akışınızı düzenleyebilir, çalışma arkadaşlarınızla olan sorunları çözümleyebilirsiniz. Hafta genelinde ikili ilişkiler ön planda olacak. Sizin dışınızda gelişen konuları çözümlemeniz gerekecek. Hafta sonu da işle ilgili konularda hayalci davranmamaya özen gösterin.

YÜKSELEN YENGEÇ

Hafta başında özel hayatınızdaki küslükleri düzeltme şansı yakalayacaksınız. Çalışma hayatınızın, iş arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizin ön planda olacağı bu hafta beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Hafta sonu beslenmenize, sağlığınıza daha fazla özen gösterin.

YÜKSELEN ASLAN

Pazartesi evle ve günlük işlerle ilgili tamamlamak istediğiniz şeylerle ilgilenebilirsiniz. Bu hafta çocuklarınızla ya da özel hayatınızla ilgili planda olmayan konular gündeminizde olacak. Hafta sonu ise finansal konularda emin olmadığınız adımları atmayın.

YÜKSELEN BAŞAK

Pazartesi yaratıcı fikirler geliştirmek, yakın arkadaşlarla güzel vakit geçirmek için güzel bir gün. Hafta genelinde aileyle ilgili konular ön planda olacak. Özellikle uzaklardaki akrabalardan haberler alabilirsiniz. Hafta sonu ikili ilişkilerde karar verirken fazla duygusal olmamaya gayret edin.

YÜKSELEN TERAZİ

Hafta başında evle ilgili yapmak istediğiniz harcamalar önceliğiniz olacak. Kısa seyahatler, yakın çevrenizle olan ilişkiler hafta genelinde gündeminiz. Trafikte dikkatli olun. Hafta sonu da her duyduğunuza inanmayın.

YÜKSELEN AKREP

Pazartesi düşüncelerinizi hayata geçirmek, yakın çevrenizden fikir almak isteyebilirsiniz. Maddi konulara yoğunlaşacağınız bu hafta yatırımlarınızla ilgili risk almamaya gayret edin. İkili ilişkilerinizde de beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir.

YÜKSELEN YAY

Hafta başında maddi konularda yarım kalmış işlerinizi tamamlayabilirsiniz. İşinizle ve günlük akışınızla ilgili kararlar alabileceğiniz bir haftadasınız. Sağlığınızla ilgili olan gelişmeleri ihmal etmemeye dikkat edin. Hafta sonu ailevi konularda yanılgılara yatkın olabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK

Pazartesi sosyal hayatınız aktif olacak. İleri dönük planlarınız için yapmanız gerekenleri tamamlayabilirsiniz. Bu hafta bazı konularda tamamlanmalar yaşayacaksınız. Hafta sonu ise gizli düşmanlara karşı dikkatli olmakta fayda var.

YÜKSELEN KOVA

Hafta başında iş hayatınızda yarım kalan konuları tamamlayacaksınız. Sosyal hayatınıza odaklanacağınız bu hafta ailevi konulardaki planlarınızı değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Hafta sonu da arkadaşlarınızla maddi konularda yanılgılara açık olacağınızdan dikkatli hareket edin.

YÜKSELEN BALIK

Pazartesi uzun vadeli planlarınıza farklı bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz. Kariyer hayatınızın öncelikli konunuz olacağı bu hafta şaşırtıcı haberler alacaksınız. Hafta sonu ise otorite figürleri ile yapacağınız konuşmalarda gerçekçi olmaya gayret edin.(Milliyet - Aslıhan Doktoroğlu)

 
30 yıllık hasret bitti!
 
Bergamalı gençler Balkan şampiyonu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Günlük burç yorumları: 10 Aralık Pazar 2023
Astrolog Murat İpek'ten 10 Aralık 2023 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, ...
4 Aralık Haftası burç yorumları
4 Aralık haftasına 06:50’de Ay’ın Başak burcuna geçişiyle başlıyoruz. ...
27 Kasım Haftası burç yorumları
27 Kasım haftasına İkizler burcundaki Dolunay ile başlıyoruz. Hafta genelinde ...
 
20 Kasım haftası burç yorumları
20-26 Kasım 2023 haftasında Ay, Kova burcunda ilerlemesine devam edecek ...
23 Ekim Haftası burç yorumları
Tutulmaların etkin olduğu Ekim ayının yine önemli bir haftasındayız. 28 ...
16 Ekim Haftası burç yorumları
16 Ekim haftasında Terazi burcundaki Güneş tutulmasının etkileri oldukça ...
 
14 Ekim Terazi Burcunda Güneş Tutulması: Bizi neler bekliyor?
Koç-Terazi burçlarında gerçekleşecek tutulma serisine 20 Nisan 2023 tutulması ...
9 Ekim Haftası burç yorumları
9 Ekim haftasının en önemli gündemi Terazi burcunda gerçekleşecek Güneş ...
2 Ekim Haftası burç yorumları
2 Ekim haftası Neptün’ün sert açıları akılları karıştırıp, aldanmaya yatkın ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva