HABERLER>ASTROLOJİ
15 Ocak 2024 Pazartesi - 14:25

15 Ocak Haftası burç yorumları

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı, Plüton’un Kova burcuna geçişi olacak.

15 Ocak Haftası burç yorumları

15 Ocak Pazartesi, günün ilk yarısında daha yaratıcı ve verimli olacağız. Planlarımız ve kendimize koyduğumuz hedefler için harekete geçmeye istekliyiz.

16 Ocak Salı maneviyatın ön planda olacağı bir gün. Güne gördüğümüz rüyaların etkisini yoğun hissederek başlayacağız. İlham gerektiren işlerle ya da ruhani konularla ilgilenebiliriz.

17 Ocak Çarşamba Ay Koç burcunda ilerlerken hareketlilik ve dinamiklik baskın. Özellikle sabah saatlerinde sabırsızlık göstermek, hızlı hareket etmek sebebiyle yaralanmalara da yatkın olacağımızdan temkinli davranmakta fayda var.

18 Ocak Perşembe, Merkür’ün olumlu açısı düşüncelerimizi ciddi olarak ele almak, eğitimle ya da ticaretle ilgili fırsatları değerlendirmek için bizleri destekleyecek.

19 Ocak Cuma, öğrenmenin, sosyalleşmenin ön planda olacağı bir gün. Venüs’ün zorlayıcı açısı ise haftanın son günlerinde ikili ilişkilerde beklentilerin karşılık bulmaması ihtimalini arttırıyor. İlişkilerde yanılgılara açık günler olacağından keskin karar almamak önemli. Aynı zamanda para piyasalarında da riskli hareketlerden kaçınılmalı.

20 Ocak Cumartesi Plüton Kova burcuna geçmeden, Güneş ile kavuşum yaşayacak. Dünya genelinde ve bireysel anlamda uzun süredir uğraşılan birçok konunun sonuçlanmasını tetikleyecek bir haftadayız. Bu hafta sonu karşılaştığımız konular bizlere netleşmeler yaşatabilir. Bu kavuşum sonrasında Güneş Kova burcuna geçecek. Şimdiden tüm Kova burçlulara güzel bir yaş olmasını diliyorum.

21 Ocak Pazar Plüton’un 12 senedir yol aldığı Oğlak burcundan Kova burcuna geçecek. Bu geçişinin fragmanını 23 Mart-11 Haziran 2023’te yaşadık. O dönemki konular, aslında önümüzdeki 20 senenin ne tonda geçeceğinin habercisi oldu. 21 Ocak 2024 sonrası ise Plüton’un Kova serüveni tam anlamıyla başlamış olacak. Plüton, işe yaramayanı yok ederek yenisinin oluşumuna yer açmayı ve dönüşüm için tereddüt etmeden sonlandırmayı ifade eden gezegendir. Bu yüzden onun burç değişimi dönemi yaşanan olaylar önemlidir. Hepimizin doğum haritalarımızda Kova burcunun yer aldığı ev konularıyla ilgili ezberimizin bozulacağı bir döneme başlıyoruz.

YÜKSELEN KOÇ

Bu hafta kazançlarınızı artırabileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Üstlendiğiniz sorumluluklarda ve iş hayatınızda daha rahat edeceğiniz bir dönem başlıyor. Sosyal hayatınız hareketlenirken herkese güvenmemeye dikkat edin.

YÜKSELEN BOĞA

Eğitimlerle, seyahatlerle hareketli geçecek bu hafta uzun zamandır zorlandığınız konuların kapanışını yaşayacaksınız. Kariyer hayatınızın daha ön planda olacağı bir dönem başlıyor. Haftanın ikinci yarısında arkadaşlarla anlaşmazlıklar gündeme gelebilir.

YÜKSELEN İKİZLER

Finansal konulara çözüm getirebileceğiniz bu hafta sağlık konularıyla da ilgilenmeniz gerekebilir. Hayata daha farklı bakmaya başlayacağınız bir dönem başlıyor. Hafta sonu özel hayatınızda beklentilerinizin karşılık bulmadığını düşünebilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Arkadaşlarınızdan destek alacağınız bu hafta özel hayatınızla daha fazla ilgileneceksiniz. Hayatınızda kriz yarattığını düşündüğünüz konuların ve maddiyatın gündemde olacağı bir dönem başlıyor. Bu alanlarda dönüşüm yaşayacaksınız. Hafta sonu ise beslenmenize dikkat edin.

YÜKSELEN ASLAN

İşinizle ya da sağlığınızla ilgili güzel fırsatlarla karşılaşacağınız bir hafta başlıyor. İkili ilişkiler ve iş birliği içinde olma konusu önümüzdeki dönemde oldukça gündeminizde yer alacak. Hafta sonu çocuklarla ya da özel hayatınıza dair konularla ilgilenmeniz gerekecek.

YÜKSELEN BAŞAK

Çocuklarla ve eğitimle ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağınız bu hafta aşk hayatınızda çarpıcı netleşmeler de yaşanabilir. Çalışma ortamınız ve sağlık konuları uzun dönemde gündeminizi şekillendiren alan olacak. Hafta sonu ise ailevi konular beklediğiniz gibi ilerlemeyebilir.

YÜKSELEN TERAZİ

Emlakla ya da ailenizle ilgili bir takım fırsatlarla karşılaşacağınız bu hafta uzun zamandır uğraştığınız konuları da netleştirebileceksiniz. Özel hayatınızda, çocuklarla ilgili konularda değişimlerin gündemde olacağı bir dönem başlıyor. Hafta sonu yakın çevrenizde gerginlikler yaşanabilir.

YÜKSELEN AKREP

İkili ilişkilerde olumlu süreçlerin yaşanacağı bu hafta yakın çevrenizle, kardeşlerinizle ilgili konularda da önemli gelişmeler gündeme gelecek. Yaşadığınız yere ve ailenize dair durumların önceliğiniz olacağı bir dönem başlıyor. Hafta sonu maddi konularda yanılmaya müsait olacağınızdan temkinli davranmaya önem verin.

YÜKSELEN YAY

Günlük işlerinizi, harcamalarınızı düzenleyeceğiniz bir hafta. Maddi konularda farklı gelişmeler gündeme gelebilir. Kardeşlerinizle, yakın çevre ilişkilerinizde dönüşüm yaşayacağınız bir dönem başlıyor. Hafta sonu ailevi konularda beklentilerinizi gerçekçi tutmaya gayret edin.

YÜKSELEN OĞLAK

Kendinizi geliştirmek ya da keyif aldığınız konularda ilerlemek için harekete geçebileceğiniz bir hafta. Önemli bireysel kararlar alabilirsiniz. Sağlığınıza da dikkat edin. Kazançlarınıza ve yeteneklerinize odaklanacağınız yeni bir dönem başlıyor.

YÜKSELEN KOVA

Sizin dışınızda gelişen olayların ve psikolojik süreçlerin ön planda olduğu uzunca bir dönemi geride bırakacaksınız. Artık kendinizle ilgili yeni süreçler, kararlar gündemde olacak. Hafta sonu gruplar içinde gerginlikler yaşanabilir.

YÜKSELEN BALIK

Uzun vadeli planlarınızla, fikirlerinizle ilgili harekete geçebileceğiniz bu hafta arkadaşlarınızla ilgili gelişmeler de gündeminizde olacak. Geri plana attığınız konulara, psikolojinize önem vereceğiniz bir dönemin başındasınız. Hafta sonu sorumluluklarınızla ilgili önemli kararlar almamaya gayret edin. (Milliyet - Aslıhan Doktoroğlu)

 
Armağan Çağlayan döner fiyatlarına isyan etti: Daha da gitmem!
 
Bakanlık duyurdu: 77 terörist etkisiz hale getirildi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Günlük burç yorumları (10 Ocak 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 10 Ocak 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
Günlük burç yorumları (8 Ocak 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 8 Ocak 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, ...
Günlük burç yorumları (6 Ocak 2024)
Astrolog Gülnihal Öztürk'ten 6 Ocak 2024 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, ...
 
1 Ocak 2024 haftası için gökyüzü neler söylüyor?
2024’ün ilk haftasına Merkür’ün durağan konumu ile başladık. Bu hafta ...
31 Aralık 2023 günlük burç yorumları
Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ...
25 Aralık Haftası burç yorumları
2023’ün son haftasını daha duygusal ve geçmiş muhasebesi ile geçireceğiz. ...
 
Ülkemizin haritasında bu dönemde neler var?
Aralık sonundan itibaren dış politikada hassasiyetler iyice öne çıkmakta.
Haftalık burç yorumları (18-24 Aralık 2023)
Astrolog Murat İpek'ten 18-24 Aralık 2023 haftası Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
11 Aralık Haftası burç yorumları
11 Aralık haftasının öne çıkan gökyüzü olayları, Yay burcundaki yeniay ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
‘Gözü kara’ lidere veda!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva