HABERLER>ASTROLOJİ
26 Aralık 2023 Salı - 12:39

25 Aralık Haftası burç yorumları

2023’ün son haftasını daha duygusal ve geçmiş muhasebesi ile geçireceğiz. 27 Aralık’ta gerçekleşecek yeniay haftanın gündemini şekillendirecek.

25 Aralık Haftası burç yorumları

25 Aralık Pazartesi, haftaya Ay İkizler burcundayken başlayacağız. İletişimin, hareketliliğin yüksek olacağı bu haftanın ilk günü Venüs’ün olumlu açısı sosyalliğin, romantizmin ön planda olacağını gösteriyor. Pazartesi yardımlaşmak, kırgınlıkları geride bırakmak üzere adım atmak için uygun bir gün.

26 Aralık Salı 10:55-18:15 arasında önemli kararlar almaktan, yeni proje başlangıçlarından ziyade mevcut işleri tamamlamayı tercih edebiliriz.

27 Aralık Çarşamba, Yengeç burcunda gerçekleşecek dolunay ailevi konulara, aidiyet duyduğumuz alanlara vurgu yapıyor. Nostaljinin, geriye dönük mevzuları toparlama ihtiyacının arttığını hissedeceğiz. Daha huzurlu bir akışı getiren dolunayda geçmiş olayları masaya yatırıp, farklı açıdan değerlendirebilme şansımızı kullanalım. Retro konumdaki Merkür’ün zorlu açısı, özellikle bu hafta olaylara fazla iyimser yaklaşıp yanılma ihtimalimiz olduğunu gösteriyor. Para piyasalarındaki hareketlenmelerde ani karar almamaya dikkat etmek önemli olacak. Su grubu burçların (Yengeç, Akrep, Balık) ve bu burçların 4 derece civarında önemli vurguları olanların güzel etkiler alacağı bir dolunay yaşayacağız.

28 Aralık Perşembe, Mars ve Neptün’ün sert açısı yaptıklarımızın yanlış anlaşılması ihtimalini arttırıyor. Sularla ilgili sorunların ve öfke kontrolünün zorlaşması da gündemde olabilir.

29 Aralık Cuma, sevgiyi nasıl ifade ettiğimizi ve ilişki kurma şeklimizi anlatan Venüs Yay burcuna geçecek. 29 Aralık-23 Ocak arasında sosyalleşme isteği, dışa dönük tutumlar baskınlaşırken ilişkilerde özgürlüğe düşkünlük artacak. Yeni yerler görmeyi, hareketli aktivitelerde yer almayı tercih edebiliriz. İkili ilişkilerde, konulara daha iyimser yaklaşma eğiliminde olacağız.

Hafta sonu ise şans gezegeni Jüpiter, 4 Eylül’den bu yana yaptığı retro hareketini bitirmeden önceki durağan konumunda olacak. Hem ikili ilişkilerde hem de finansal konularda abartılı tutumlar içinde olmamaya gayret edelim. Yeni yılla birlikte düz harekete geçecek Jüpiter, 4 aydır bizi zorlayan şansımızın daha rahat akmasına destek verecek.

31 Aralık Pazar günü yeni yıla Ay Başak burcundayken gireceğiz. 2024’ün hepimize bereket, düzen, sağlık ve neşe getirmesini diliyorum.

25 Aralık haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Evinizle, aileyle ilgili konuların gündeme geleceği bu haftaya son derece duygusal başlayacaksınız. Maneviyat ön planda olacak. Ebeveynlerinize daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Seyahatlerle ya da uzaklarla ilgili durumlarda risk almamaya gayret edin.

YÜKSELEN BOĞA

Haftaya sosyal hayatın hareketliliği ile başlayacaksınız. Hafta genelinde kardeşler, yakın arkadaşlar gündemde olacak. İletişim hızlanacak. Gruplar içinde yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Harcamalarınızda da çok hayalci olmamaya gayret edin.

YÜKSELEN İKİZLER

Hafta başında işinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kazançlarınızın gündemde olacağı bu hafta yatırımlarınızla ilgili toparlayıcı etkileri değerlendirebilirsiniz. İkili ilişkilerde ise davranışlarınız farklı algılanması sorun yaratabilir.

YÜKSELEN YENGEÇ

Senenin son haftasını olumlu etkilerle geçireceksiniz. Hafta başında çocuklarınıza ya da özel hayatınıza dair planlar yapabilirsiniz. Kendinizle ilgili önemli kararlar da alacaksınız. Sağlığınıza ve beslenmenize dikkat etmeye önem verin.

YÜKSELEN ASLAN

Haftaya ebeveynlerinizle ya da evinizle ilgili tamamlamak istediğiniz işleri bitirerek başlayacaksınız. Biraz geri planda kalmayı, evinizde vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Aşk hayatınızda kıskançlık sebepli gerginliklerden yaşanabileceğinden olayları yanlış anlamadığınıza emin olmaya gayret edin.

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta başında ikili ilişkilerinizde güzel gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Hafta genelinde sosyal hayatınız, arkadaşlarınız gündeminizde olacak. Gruplar içinde yer alacak, fikir alışverişlerinde bulunacaksınız. Ailevi konularla da daha fazla ilgilenmeniz gerekecek.

YÜKSELEN TERAZİ

İşinizle ilgili konuların ağırlıklı gündeminizde olacağı bu haftaya maddi konularda şanslı olarak başlayacaksınız. Çalışma şartlarınızı iyileştirme fırsatı bulabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla yanlış anlaşılmalara açık bir zemin olduğundan dikkatli hareket etmeye özen gösterin.

YÜKSELEN AKREP

Olaylara daha iyimser ve farklı açıdan bakabileceğiniz bu haftanın ilk günleri özel hayatınızda güzel gelişmeler yaşanabilir. Eğitimlerde, yurt dışı bağlantılı işlerinizde fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Maddi konularda riskli adımlardan uzak durmaya dikkat edin.

YÜKSELEN YAY

Maddi konuların ağırlıklı gündeminiz olacağı bu haftaya aileden destek alarak başlayacaksınız. Eski bir küslüğü bitirebilir, beklenmedik bir yardımla karşılaşabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda, evinizle ilgili yapacağınız girişimlerde gerçekçi olmaya gayret edin.

YÜKSELEN OĞLAK

Hafta başında projelerinizle, görüşmelerinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerinizin, ortak yürüttüğünüz işlerin gündemde olacağı bu hafta sosyal hayatınızda oldukça aktif olacaksınız. Gizli düşmanlıklara karşı da temkinli olmakta fayda var.

YÜKSELEN KOVA

Haftaya iş hayatınızda karşılaşacağınız fırsatları değerlendirerek başlayacaksınız. Sağlığınızla ve iş ortamınızla ilgili konular ön planda olacak. Günlük akışınızı istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla, maddi konularla ilgili anlaşmazlıklar yaşamanız da mümkün.

YÜKSELEN BALIK

Hafta başında yeteneklerinizi ortaya çıkarma fırsatı yakalayabilirsiniz. Çocuklarınızın ve aşk hayatınızın gündemde olacağı bu hafta kendinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Otorite figürü olarak gördüğünüz kişilerle gerginlik yaşamamak için fevri davranmamaya özen gösterin. 

 
Askıda bekletilen kavunlar yılbaşı sofralarına hazır
 
Kaf-Kaf'ta gündem transfer!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ülkemizin haritasında bu dönemde neler var?
Aralık sonundan itibaren dış politikada hassasiyetler iyice öne çıkmakta.
Haftalık burç yorumları (18-24 Aralık 2023)
Astrolog Murat İpek'ten 18-24 Aralık 2023 haftası Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, ...
11 Aralık Haftası burç yorumları
11 Aralık haftasının öne çıkan gökyüzü olayları, Yay burcundaki yeniay ...
 
Günlük burç yorumları: 10 Aralık Pazar 2023
Astrolog Murat İpek'ten 10 Aralık 2023 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, ...
4 Aralık Haftası burç yorumları
4 Aralık haftasına 06:50’de Ay’ın Başak burcuna geçişiyle başlıyoruz. ...
27 Kasım Haftası burç yorumları
27 Kasım haftasına İkizler burcundaki Dolunay ile başlıyoruz. Hafta genelinde ...
 
20 Kasım haftası burç yorumları
20-26 Kasım 2023 haftasında Ay, Kova burcunda ilerlemesine devam edecek ...
23 Ekim Haftası burç yorumları
Tutulmaların etkin olduğu Ekim ayının yine önemli bir haftasındayız. 28 ...
16 Ekim Haftası burç yorumları
16 Ekim haftasında Terazi burcundaki Güneş tutulmasının etkileri oldukça ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva