HABERLER>ASTROLOJİ
19 Nisan 2017 Çarşamba - 10:00

17-23 Nisan haftasında gökyüzü neler getirecek?

Hafta boyunca Güneş-Satürn üçgen açısı çalışmalarda konsantrasyon sağlayacak ve sonuca ulaşmamıza yardım edecek. Sabır ve disiplin isteyen işler, ilişkiler açısından mükemmel bir hafta.

17-23 Nisan haftasında gökyüzü neler getirecek?

Güneş ve retro Merkür kavuşumu ve birliktelikten güç doğuran bu iki göksel gücün Kuzey ay düğümüne üçgen açısı haftanın en sevimli açısı. Dahası bu güç birliği Satürn’e de üçgen açıyla bağlanacak. Geçmiş dostlar, ilişkiler, teklifler, bir kenara bırakılan projeler yeniden karşımıza çıkacak ve bu kez kalıcı, temeli sağlam, yardımlaşmaya dönük bir gelecek hazırlanacak. Merkür bu defa retro gibi değil de, geçmişin iyi etkilerini yansıtan bir planet olarak yanımızda yer alacak. Yine de hata yapmamak için 2 kez düşünmekte karar vermeden önce kendinize zaman tanımakta fayda var.

1-Venüs nihayet doğru yoluna Pazartesiden itibaren dönüyor. İlişkiler düzelebilir fakat gölge dönem devam ediyor. Acele etmeden ilişkileri sorgulamaya devam etmek gerekli.

2-Salı: Ay-Plüton kavuşumu ciddi olaylar, patlamalar, kontrolsüz öfkenin yaratacağı sorunlar, köklü ve istenmeyen değişimler anlamına geliyor. Ölüm olaylarının artışını gözlemlediğimiz bu açı süresince korunaklı kalmaya çalışılmalı.

3-Çarşamba: Güneş Boğa burcuna yerleşiyor. Artık baharın gelişi ruhunuzu canlandırmak ve evinizle, iş yerinizle ilgilenmekten sıyrılıp mali konulara, benimsediğiniz eşyalara, insanlara ve özgüveninize odaklanmak için bir itici güç duyumsayacaksınız.

4-Perşembe: Plüton Oğlak burcunda gerilemeye başlıyor. Otorite, yönetici, baba, kariyer gibi kavramların simgesi olan Oğlak burcundaki bu gerileme Plüton’un daha derin bir etki hissettirmesi ama kendisini daha fazla gizlemesi anlamına geliyor. Gizli köklü değişiklikler, aklın alamayacağı gizli planların devreye sokulması, basit köklü değişimler için güç bulamamanız bu dönemin etkileri. Gerileme 28 Eylül’de sona erecek. Plüton 19 Ocak 2018’de referandumun yapıldığı gün bulunduğu dereceye geri dönecek. Yönetimsel kararlar 2018 den itibaren uygulanmaya konulacaktır.

Geri giden Merkür Koç burcuna tekrar giriş yapıyor.  Liderlik ve öncü olmakla ilgili hırslar yeniden gündeme geliyor. Hala yapılmayan yenilikler için adım atma dönemi.

5- Cuma: En dikkatli olunması gereken gün. Ay’ın Güney ay düğümüyle kavuşması, ve Mars, Kuzey ay düğümü ve B.M( Ay’ın karanlık yüzü) ne sert açıyla bağlanması duygusal anlamda ajitasyon, hüzün, acı yaratabilir. Ağlama krizleri bu duruma eşlik edebilir. Öte yandan Ay; Merkür, Satürn, Uranüs’le olumlu bağlantıda. Küçük değişiklikler, düşünce gücünü kullanmak, kalıcı anlaşmalar sağlamaya çalışmak kurtarıcı olabilir.

6-Hafta sonu boyunca Merkür-Satürn üçgeniyle eski ilişkilerimizi canlandırmak ve kalıcı kılmak çabasında olacağız ancak Venüs-Satürn karesi beklediğimiz tepkiyi görmeyip tam tersine sevgisiz olarak niteleyeceğimiz davranışlarla karşılaşmamıza neden olabilir.  Bu noktada sorgulanması gereken kendi tavrımızdaki eksiklerdir. Neden ilişkilerimizi bir zamanlar sevgi modunda tutmadığımızı hatırlamakta yarar olacak.

Mutlu bir hafta dilerim. (Astrolog SU KARAKUŞ)

 
Referandum sonuçlarına İzmir siyasetinde ilk tepkiler: Kim/ne dedi?
 
İzmir’de referandum gerginliği: 4 gözaltı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
10-16 Nisan haftasında sizleri neler bekliyor?
Bu sabah dolunay gerçekleşti. Hani geçtiğimiz hafta boyunca birçoğumuzda ...
Dolunay, retro Merkür ve 5 adımda haftamız
Pazartesi gecesinden itibaren Merkür Boğa burcunda gerileyecek. Mali konular, ...
4-10 Nisan haftası tarot yorumu
Aşk, iş, para, genel yaşam, sağlık da bu hafta hangi burcu neler bekliyor? ...
 
3-9 Nisan haftası burç yorumları
Venüs gerilemeye devam ediyor. Ve Balık burcuna hafta başından itibaren ...
Nisan ayı astroloji yorumları
Nisan ayında Merkür, Venüs, Jüpiter, Satürn, Plüton retroları yaşamımızın ...
İçe dönük nisan bebekleri
Nisan 2017’de doğacak bebekler beklenenin aksine hareketli, cıvıl cıvıl ...
 
9 adımda 27 Mart- 2 Nisan haftası astrolojisi
Bu hafta yoğun bir hafta olacak… Neptün-Mars-Plüton arasındaki uyumlu ...
İlişkide karma temizliği ve mutlu son
İlişkinizde yaşadığınız her ayrılık sizde ve partnerinizde bir karma yaratır. ...
Reiki uygulama tekniği
Düzenli reiki uygulaması fizik sağlığın yanısıra iç huzuru, çevreye uyum, ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Çocuk yaşında assolist oldu!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Gazeteci titizliğinden çıkan bir roman
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva