HABERLER>ASTROLOJİ
3 Nisan 2017 Pazartesi - 11:38

3-9 Nisan haftası burç yorumları

Venüs gerilemeye devam ediyor. Ve Balık burcuna hafta başından itibaren geri dönmüş olacak. Platonik aşkları hatırlama ve anma zamanı. Acı veren ilişkiler, gözüyaşlı geceler yeniden hatıralarda canlanacak. Ve eski sevgilinin yeniden karşınıza çıkması, yaşamınıza girmesi ihtimali yüksek.

3-9 Nisan haftası burç yorumları

KOÇ: Venüs gerilemesinin yeni konumu sizi içe dönmeye, bilgi biriktirmeye zorlayacak. Araştırmacı yanınız öne çıkabilir. Hafta ortasından itibaren daha sağlıklı ve neşeli hissedeceksiniz. Aşk yaşamınızda keyifli bir dönemdesiniz. Evlilik veya ortaklık kararı alabilirsiniz. Hafta sonunda kararınızla egonuz arasındaki çekişmeye yenik düşebilirsiniz. Mütevazi olun ve şansınıza güvenmeyin.

BOĞA: Eski dostlarla yeniden bir araya geleceğiniz dönem başladı. Venüs gerilemesi hem eski idealist ruhunuzu hatırlatacak, hem de eskimeyen dostlukları. Gitgide moral topluyorsunuz. Ve hafta ortasında ailenizi de sevindirecek gelişmeler olabilir. Ve iş yaşamınız yüzünüzü güldürebilir. Hafta biterken yakınlarınızın sağlık sorunları üzebilir. Şanssızlıklar iyiye giderken kötüleşmeye neden olabilir. Dikkati elden bırakmayın.

İKİZLER: Eski mevkiniz veya işiniz yeniden teklif edilebilir ya da içinizdeki bir ses eskiye yeni bir şans vermek gerektiğini söyleyebilir. O ses Venüs’ün sesi. Kıyaslamalar işe yarayabilir. Hafta ortasında dostlarınızla birlikte yakın çevrenizde bir buluşma planlayın. Buluşmanın birde amacı olsun. Mesela ortak adalet ve evlilik sorunları konuşulsun. Amaçlar için yapılan toplantılar haftanızın şansı olacak. Hafta sonunda partnerinizle dostlarınızı bir araya getirmekten kaçının. Sorun yaşanabilir.

YENGEÇ: Geçmişe yolculuk zamanı geldi. Doğduğunuz köy ya da ailenizin eski evi veya üniversiteyi bitirdiğiniz ve asla gitmediğiniz kent sizi çağırıyor. Eski anılara dokunmalısınız. Kariyerinizde güneşli günlerdesiniz. Ve hafta ortasında mali alanda şanslısınız. Yuvanızdaki sorunların çözümü de yine hafta ortasında gelecek. Hafta biterken aileniz ve kariyeriniz arasındaki uçurum dikkatinizi çekecek. Tercih yapmak zorunda hissedeceksiniz. Acele etmeyin. Sorun kendiliğinden çözülecek.

ASLAN: Geçmiş alacaklar, borçlar, vazgeçilen alım/satımlar yeniden gündeminizde. Venüs gerilemesi vazgeçtiklerine dön bir bak diyor! Hafta ortasından itibaren çevrenizin yeterince genişlediğinin bilincinde olacak, medya çalışmalarınıza hız kazandıracaksınız. Bir Güneş gibi ışıldadığınızı söyleyecekler. Hafta sonunda havanız değişecek. Seyahatlerde şanssızlıklar yaşanacak ve keyfiniz kaçacak. Dikkatli olun. Programınız esnek olmalı.

BAŞAK: Yakınlarınızla aranızdaki para meseleleri çözüm bekliyorsa veya unuttuğunuz alacaklarınız varsa tam zamanı. Bu hafta istemeden alacaklarınız size ulaşabilir. Ve uzun zamandır görmediğiniz yaşam ortaklarınızla karşılaşabilirsiniz. Gelir gider dengenizin bozulmaması için sorunlara yeni bir bakış açısı geliştireceksiniz ancak bu evre hafta ortasından itibaren başlayacak. Ekstra gelirler kazanacak, düşüncelerinizi pozitif alanda tutmayı başaracaksınız. Hafta sonunda gelir gider dengenizin talihsizliklere kurban gitmesi şaşırtacak.

TERAZİ: İş yaşamınızda retro etkiler içinizi rahatlatacak. Eski iş arkadaşlarıyla küçük bir buluşmanın büyük getirileri olabilir. Hafta ortasından itibaren iyi dostlarınızla ailenizi bir araya getirecek organizasyonlar yapmalısınız. İçinizdeki pozitif duyguları yükseltecek, sevincinizi paylaşacak bir ortam yaratabileceksiniz. Hafta sonunda eşiniz ya da danışmanlarınızla ilgili sorunlar aratabilir ve canınız sıkılabilir. Şanssızlıklar canınızı yakacak sakin ve neşeli bir jest her şeyi değiştirebilir.

AKREP: Aşk yaşamınızda acıları ve özlemleri hatırlama evresindesiniz. Bu hafta boyunca eski sevgililer ve anılar ruhunuzu sarsabilir. Hafta ortasından itibaren iş ve kariyer yaşamınızdaki sorunların çözümünü bulacak rahatlayacaksınız. Gelirlerinizin artması veya özgüveninizin yükselmesi haftanın en güzel duygusunu yaşatacak. Hafta biterken yakınlarınızın yaşayacağı talihsizlikler ekstra soruna dönüşebilir. Oysa kendi sağlığınız iyiye giderken üzülmek en son ihtiyacınız

YAY: Evinizde bir köşede unutulan eşyaların ortaya çıkması, yeniden değer kazanması gerekiyor. Gezegenler adeta buna zorlayacak. Hafta ortasından itibaren aşk yaşamınızda aydınlık dönem başlıyor. Güneş sizin için parlarken, uzaklardan gelen haberlerle sevinçte havalara zıplayacaksınız. Üstelik iyi dostlarınız bu hafta aşk yaşamınıza tam destek verecek. Hafta sonunda arkadaşlarınız beklentilerinizi karşılayamayacak ve aşk yaşamınız nedeniyle sizde arkadaşlarınızın imdadına koşamayacaksınız. Sorun yaşanabilir.

OĞLAK: Yakın çevrenizdeki değerlilerin, medya çalışmalarınızın, bir zamanlar size başarı kazandırmış ama unuttuğunuz fikirlerin tozunu almalısınız. Yeniden parlamalı ve kazandırmalı ilişkiler. Hafta ortasından itibaren gelirlerinizle ilgili ani artış ya da özgüvenli çıkışlar ailenizin hoşuna gidecek. Onların desteğini almak kariyerinize olumlu yansıyacak. Hafta sonunda ailenizi mutlu ederken gözden kaçıracağınız detaylar kariyer yaşamınızı sekteye uğratabilir. Dikkatli olun.

KOVA: Mali konularda eski performansınız yoksa üzülmeyin bu hafta Venüs gerilemesinin destekleyici etkisindesiniz. Kazanmak için kaybetmeyi göze almayın yeter. Hafta ortasından itibaren yakın çevrenizden biri aydınlanmanıza ve duygu dünyanızın netleşmesine yardım edecek. Biriyle yakınlaşabilir ya da evlilik düşüncenizi açıklayabilirsiniz. Kısa yolculuklar hafta sonunda keyif verirken, uzaklardan gelen haberler veya uzun seyahatler yorucu olabilir. Kendi çevrenizden uzaklara açılmayın.

BALIK: Venüs gerilemesi burcunuzda devam edecek. Sevgisizlik tuzağına düşmezseniz ne ala. İlişkilerinizi görünüşünüzü gözden geçirin ve eski şıklığınıza kavuşun. Hafta ortasından itibaren iş yaşamınızda beklentileriniz yerine gelecek hedefinize ulaşabileceksiniz. Gelirlerinizin yanısıra ekstra gelir kazanmanız da mümkün olacak. Hafta sonunda kazanmak için harcamanız gerekecek ve buna bir itirazınız olacak. Ekstra gelirleriniz kısa bir süre azalabilir. Risk almayın. ( SU KARAKUŞ / UZMAN ASTROLOG)

 
Warhol'un Mao portresi 11 milyon dolara satıldı
 
Ege'nin birincisi Gaziemir Halk Dansları Ekibi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nisan ayı astroloji yorumları
Nisan ayında Merkür, Venüs, Jüpiter, Satürn, Plüton retroları yaşamımızın ...
İçe dönük nisan bebekleri
Nisan 2017’de doğacak bebekler beklenenin aksine hareketli, cıvıl cıvıl ...
9 adımda 27 Mart- 2 Nisan haftası astrolojisi
Bu hafta yoğun bir hafta olacak… Neptün-Mars-Plüton arasındaki uyumlu ...
 
İlişkide karma temizliği ve mutlu son
İlişkinizde yaşadığınız her ayrılık sizde ve partnerinizde bir karma yaratır. ...
Reiki uygulama tekniği
Düzenli reiki uygulaması fizik sağlığın yanısıra iç huzuru, çevreye uyum, ...
Bugün kendinize bir iyilik yapın ve Reiki’yle tanışın
Kendimizle ilgili her şeyi merak ederiz; bu aşk olacak mı? Beklediğim ...
 
Reiki ile hayatınız değişebilir
Reiki, tüm canlıların içinde ve çevresinde sınırsız miktarda bulunan temel ...
Senin vampirin kim?
Duygusal vampir tanımını duymayan kalmadı. Her gün sana derdini anlatmak ...
9 adımda haftanın astroloji öngörüleri
Her koşulda geçtiğimiz karanlık, karamsar ve yazılması zor haftalara nazaran ...
 
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Siperdeki foto nasıl canlandı?
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Bodrum’un Gayıkları
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Sorun, sadece seçmenin öfkesi mi?
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva