HABERLER>ASTROLOJİ
1 Nisan 2017 Cumartesi - 09:11

Nisan ayı astroloji yorumları

Nisan ayında Merkür, Venüs, Jüpiter, Satürn, Plüton retroları yaşamımızın birkaç alanında durağanlık yaratacak; iletişim, aşk, evlilik, şans ve disiplin sekteye uğrayabilir. Ancak retrolar yavaşlattığı kadar gözden geçirmek için de fırsat sağlarlar.

Nisan ayı astroloji yorumları

Özeleştiri yapmak da, yanlış bir adım atmak da, retro dönemlerine özgüdür.
6 Nisan da Satürn, 9 Nisan da Merkür, 20 Nisan da Plüton geri gitmeye başlıyor.
Venüs ayın başından 15 Nisana dek geriliyor. 16 Nisandan itibaren ilerlemeye başlayacak. Bu iyi haber. Ayın ikinci yarısında aşk ve sevgi konusunda daha doğru kararlar alabilecek, mali konularda avantajlı duruma geçebileceğiz.

11 Nisan da Terazi burcunun 21 derecesinde dolunay oluşuyor. Dolunay sırasında şans gezegeni Jüpiter ( retro) ve şok gezegeni Uranüs tetiklenecek. Beklenmedik haberler, talihsizlik sonucu tamamlanan yaşamlar, adaletsiz kararlar,  ilişkileri, evlilikleri ortaklıkları tehdit eden gerilimler dikkatli olunması gereken alanlar. Aynı zamanda Venüs(retro)-Satürn karesi de gerçekleşeceği için sevgisizlik, eski aşklarla yeni aşkların çelişki yaratması, isteksizlik ve şefkat yoksunluğu ilişkileri ciddi şekilde zedeleyebilir. Değişim, eskiye sünger çekmek, yenilenmek, şansa güvenmemek çözümün anahtarı olacaktır.

19 Nisandan itibaren Güneş Boğa burcuna geçerek benimsediğimiz kişiler, çalışılarak kazanılan paralar gibi kavramları yeniden önemsememizi sağlayacak.

20 Nisandan itibaren Koç burcunda gerilemeye devam eden Merkür, Mart sonunda yaşadıklarımızın benzeri süreçleri gündeme getirecek.

21 Nisandan itibaren Mars İkizler burcuna yerleşerek bilgiyi aramayı, bulmayı belki de kötü amaçlar için kullanmayı özendirecek. ( Mayıs sonunda işte o kötü amaçlar başa dert açabilir dikkat!)

26 Nisan da yeniay Boğa burcunun 6 derecesinde doğuyor. Yeniayın ay düğümleriyle olumlu açısı her neye yatırım yapıyorsak( para, aile, yeni kişiler) geleceğimiz için yararlı olacağını ve geçmişten feyz alabileceğimizi anlatıyor. Özellikle (retro) Merkür-Uranüs kavuşumunun, Satürn’le olumlu bağlantıda olması; ertelenen anlaşmaları gündeme getirecek, uzun vadeli sözleşmeler imzalanacak, anlaşmalar yapılacak. Yenilik, para ve iyi anlaşacağımız kişilere ulaştıracak. Her anlamda müjdeli bir yeniay.

28 Nisan da Venüs Koç burcuna yeniden dönerek, ilerleyerek Nisan başındaki duygusal olayları yeniden hatırlatacak. Bu kez yenilikçi ve çözüm odaklı davranabileceğiz. Mali konularda riskli yatırımlara girebileceğimiz bir evrede böylece başlayacak.
Keyifli bir ay dilerim.

KOÇ: Ayın ilk yarısında eşinizi şok edebilir, kariyerinizle ilgili köklü değişiklikleri iş veya yaşam ortağınıza yansıtarak ayrılık kararı alabilirsiniz. İlişkinizi gözden geçirmek, mola almak gibi seçenekleri de değerlendirebilirsiniz. Dinlenememek, yorucu hazırlıklar ya da seyahatler gerginlik nedenleriniz. Geçmişe takılıp kalabilirsiniz de. Ayın ikinci yarısında yeni parasal başlangıçlar yapacak, yorucu çalışmalar için bir çözüm bulacaksınız.

BOĞA: Nisan yenileneceğiniz bir ay ancak Venüs retrosu ay ortasına kadar sürüyorken biraz yavaş, ay ortasından itibaren daha hızlı davranacaksınız. Ayın ilk yarısında yakınlarınızın sağlık sorunları işinize konsantrasyonu güçleştirecek, buna rağmen başarılı olacaksınız. Ayın ikinci yarısında geleceğe yatırım yapacağınız adımlar atacak, görünüşünüzü ve kişisel stilinizi yenileyeceksiniz.

İKİZLER: Ayın başından itibaren Merkür retrosunun etkisindesiniz. Dostlarınızla birbirinizi yanlış anlama eğiliminde olacak, gereksiz kırgınlıklarla ideallerinizden vazgeçeceksiniz. Bunun yanısıra yüzleşmeler aşk yaşamınıza nokta koymanıza neden olacak. Bütün bunların sonucunda ay sonuna doğru ruhunuzu yenileyecek bir etkiyle silkelenecek ve hem maddi hem manevi kazanılar sağlayacak yenilikler yapacaksınız.

YENGEÇ: Eviniz veya evliliğinizle ilgili sorunlar gözünüzde büyüyecek ve ayın ilk yarısında taşınmak veya tadilatları tamamlamak eğiliminde olacaksınız. Kariyerinizle veya ev sahibinizle ilgili şok haberlerde bu eğilimi güçlendirecek. İş seyahatlerinin yaratacağı yorgunluk da cabası. Ayın ikinci yarısında yeni dostlar yaşamınıza katılarak sorunlarınızın çözümüne yardımcı olacak. Onlarla gelecekte de birlikte hareket edeceksiniz.

ASLAN: Seyahat rotanız tehdit içeriyor. Ayın ilk yarısında dikkatli olmalısınız. Dolunay bir kısa yolcuğu, sunumu veya medya çalışmalarınızı tamamlamanızı önerecek. Acele edeceksiniz çünkü uzaklardan gelen şaşırtıcı ve sevindirici haberler için yeni adımlar gerekecek. Ayın ikinci yarısında kariyerinizi yükseltecek yeni bir teklife evet diyecek, gelirlerinizin artışıyla sevineceksiniz.

BAŞAK: Yaratıcı projelerinizde ayın ilk yarısında köklü bir değişiklik yapacak bir gelirinizle vedalaşacak yeni arayışlar içinde olacaksınız. Ev ve aile bireyleriyle ilgili sorunlar ayın ilk yarısında çözümsüzleşebilir. Ayın ikinci yarısında yeni çözümler bulunacak, yeni bir semte, kente ya da ülkeye yerleşme planı devreye alınacak. Yeni medya çalışmalarının içinde yer alarak şöhretinizi arttıracaksınız.

TERAZİ: Dolunay aile içinde bir sonlanma ve yaşama bakış açınızda önemli bir değişim getirecek. Şanssızlıklar ayın ilk yarısında en büyük sorununuz. Evlilik veya ortaklığınızla ilgili gelişmelerse çok şaşırtacak. Sırlar açığa çıkabilir. Ayın ikinci yarısında ek gelirler elde edecek, tazminat, piyango ya da miras elde edeceksiniz. Yakın çevreniz ve işinizle ilgili problemler de çözüme ulaşacak.

AKREP: Yakınlarınızın sağlık sorunları için şanssız tedavileri sonlandırma eğiliminde olacaksınız. Yeni arayışlara yönelirken kendi sağlığınızı da ihmal etmemeniz gerekecek. Çocuklarınızın yanlış harcamaları veya başlarına gelecek olayları çözecek harcamalar ay boyunca en büyük sıkıntınız. Yakın çevrenizde köklü değişiklik yapacaksınız. Ayın ikinci yarısı evlilik veya iş ortaklığı kurmak için ideal. Parasal sorunların çözümü de ikinci yarıda mümkün olacak.

YAY: Eviniz ve ailenizle ilgili kararlar ayın ilk yarısında dert açarken ikinci yarıda çözüm bularak rahatlayacaksınız. Arkadaşlarınızın fikirleriyle veya ortak çalışmalarla hareket etmemeniz gereken bir aydasınız. Kendinize güvenin ve ideallerinizi erteleyin. Ayın ikinci yarısında yeni bir iş teklifini değerlendirecek, benimseyeceğiniz uyumlu kişilerle çalışmaya başlayacaksınız. Aşk yaşamınızda bol sürprizli bir aydasınız.

OĞLAK: Kariyeriniz adına yöneticilerinize baskı yapma fikri pek doğru değil. Restleşmeler, sonlanmalar ayın ilk yarısının konusu. Yakın çevrenizin sizi karamsarlığa sürüklemesine izin vermemelisiniz. Ayın 2. yarısında içinizdeki gücü keşfedeceksiniz. Yeni bir aşk karşınıza çıkacak. Evliyseniz bebek sahibi olmanın müjdesini alacaksınız. Verimli bir evredesiniz ve yeni projelere imza atacaksınız.

KOVA: Ayın ilk yarısında seyahatleri, medya çalışmalarını tamamlayıp eve dönecek, güçlü dostlarınızın uyarılarıyla sonuca ulaşacaksınız. Mali konularda kritik bir dönemdesiniz ancak ayın ikinci yarısında kara geçebileceksiniz. Yeniay ay sonuna doğru yeni bir evi arşınıza çıkaracak. Taşınmanız veya aile kurmanız için destekleyecek. İyi insanlarla bir arada olmanın huzurunu yaşayacaksınız.

BALIK: Ayın ilk yarısında beklenmedik gelirler ve harcamalar tamamen sürpriz olacak. Borçlarınızı tamamlayacak veya sponsorlarla çalışmalarınıza nokta koyacaksınız. Sıkı ve disiplinli çalışmalara ayın ilk yarısında yatkın değilsiniz. İkinci yarıda veriminiz yükselecek. Çevrenizi yenilemek ve yeni bir medya çalışmasına başlamak için de ayın ikinci yarısı gayet uygun. Kitap yazmaya başlayabilirsiniz. Şöhretiniz artıyor.(Su KARAKUŞ / UZMAN ASTRLOG)

 
Flaş! İşte darbe girişiminin 3 numarası!
 
İzmir’de ‘elektronik sigara’ baskını: Evi imalathane yapmışlar!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İçe dönük nisan bebekleri
Nisan 2017’de doğacak bebekler beklenenin aksine hareketli, cıvıl cıvıl ...
9 adımda 27 Mart- 2 Nisan haftası astrolojisi
Bu hafta yoğun bir hafta olacak… Neptün-Mars-Plüton arasındaki uyumlu ...
İlişkide karma temizliği ve mutlu son
İlişkinizde yaşadığınız her ayrılık sizde ve partnerinizde bir karma yaratır. ...
 
Reiki uygulama tekniği
Düzenli reiki uygulaması fizik sağlığın yanısıra iç huzuru, çevreye uyum, ...
Bugün kendinize bir iyilik yapın ve Reiki’yle tanışın
Kendimizle ilgili her şeyi merak ederiz; bu aşk olacak mı? Beklediğim ...
Reiki ile hayatınız değişebilir
Reiki, tüm canlıların içinde ve çevresinde sınırsız miktarda bulunan temel ...
 
Senin vampirin kim?
Duygusal vampir tanımını duymayan kalmadı. Her gün sana derdini anlatmak ...
9 adımda haftanın astroloji öngörüleri
Her koşulda geçtiğimiz karanlık, karamsar ve yazılması zor haftalara nazaran ...
Haftanın burç yorumları (20 -26 Mart Haftası)
Hafta boyunca gökyüzünde enerji hayli yüksek.. Aşağıda uzman astrolog ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva