HABERLER>ASTROLOJİ
20 Mart 2017 Pazartesi - 10:20

Haftanın burç yorumları (20 -26 Mart Haftası)

Hafta boyunca gökyüzünde enerji hayli yüksek.. Aşağıda uzman astrolog Su Karakuş’un sizler için hazırladığı bir haftalık yorumları okuyabilirsiniz…

Haftanın burç yorumları (20 -26 Mart Haftası)

KOÇ: Hafta boyunca enerjiniz yüksek olacak. Koşullar sizi eskiden tanıdığınız insanlarla bir araya getirecek veya eski sevgilinizle karşılaşacaksınız. Kendinizi yenilemek için bu karşılaşmayı bir fırsata dönüştürecek görünüşünüzde önemli değişiklikler yapacaksınız. Hafta ortasında beklenmedik haberlere, hafta sonunda hastalıklara dikkat etmelisiniz. Hafta sonunda sürpriz gelişmeler sevindirecek.

BOĞA: Geçmişten gelen travmalar size yük oluyor. Bir şekilde yenilenmeniz gerekiyor. Okuyacağınız bir cümlede, kendinizi yeni baştan yaratmanın formülüne rastlayacak ve hızla değişeceksiniz. Sinyaller hafta ortasından itibaren size ulaşacak. Yöneticiniz Venüs bu hafta da geri gidiyor. Enerjiniz düşmüş ve fırsatları bir türlü yakalayamıyor hissedeceksiniz. Hafta sonunda dostlarınızla ilgili üzücü haberler alabilirsiniz.

İKİZLER: Arkadaşlık ve idealler alanında bu hafta yaşamınızı kontrol etmek yerine olayların hızlı akışında sürüklenmenize neden olacak. Eski dostlarla yeniden karşılaşacak ve yeniden yakın ilişki kuracaksınız. Öte yandan kariyer alanında şanssızlıklar yaşanabilir. Hafta sonu iyi bir arkadaşın vereceği müjde sevindirecek. Sorunların çözümü için acele etmemelisiniz.

YENGEÇ: Yöneticilerinizle ilişkileri geliştirdiğini bir haftadasınız. Yükselme yolundasınız ancak bitmek bilmeyen engeller yıldırıyor. Olaylar bu hafta da benzeri şekilde sürerken eski bir yöneticinizle yollarınız yeniden kesişebilir. Görüntüyle gerçek çok farklı. Ve gerçekleri tam anlamıyla kavramak için hafta sonunu beklemeniz gerekiyor. Büyük sürpriz hafta ortasından itibaren ortaya çıkmaya başlayacak.

ASLAN: Uzun zamandır planladığınız yolculuk kendi benliğinize ya da uzak bir ülkeye olabilir. Hafta ortasından itibaren harekete geçmek üzere zaman bulacaksınız. Hafta sonunda ödeme dengenizi kaybettirecek masraflar ortaya çıkabilir. Geçmişten gelen borçlar ya da ertelediğiniz alacaklar-verecekler sorun yaratabilir. Yeni kredilere ihtiyaç duyacak ve bulamayacaksınız. Ortamdan uzaklaşmak en ideali.

BAŞAK: Yeni bir ödeme planı veya ameliyat olup iyileşme fırsatı karşınıza çıkıyor. Borç yükünden kurtuluyorsunuz. Ancak nasıl olacağına dair sinyaller hafta ortasından itibaren gelecek. Estetik ameliyatlar için uygun dönemde değilsiniz. Zorunlu ameliyatlar dışında keyfi şeylere zaman ayırmayın. Eski borçlarınızı öğrendiğinizde şaşırabilirsiniz. Kontrolü yeniden sağlayacaksınız.

TERAZİ: Evlilik veya ortaklık ya da yakınlarla ilişkiler bütün zamanınızı ve enerjinizi almaya başladı. Ve nedense bunca çabanızın karşılığını alamadığınızı düşünüyorsunuz. Yöneticiniz Venüs geri gidiyor. İlişkileriniz bu nedenle ilerlemiyor. Ancak yeniden birliktelik yaşamanız hafta ortasından itibaren mümkün. İş yaşamınızda hafta boyunca sorun yaşayacaksınız. Geçmişten gelen alışkanlıklardan kurtulmanız gerekiyor.

AKREP: İşinize dört elle sarıldığınız bir haftadasınız. Sağlık problemleriniz varsa ilgilenmeli, iyileşme yolunda olmalısınız. Estetikle ilgili kaygıları gidermek için uygun zamanda değilsiniz. Hafta boyunca aşkla ve çocuklarla ilgili yaşanacak sorunlar can sıkıcı bir hal alabilir. Eski davranış ve tepki biçiminizi değiştirmeli, olaylara yeni bir pencereden bakmalısınız.

YAY: Enerjinizi aşk, yaratıcılığınızı yükselten projeler ve çocuklarınıza vereceğiniz bir haftadasınız. Ciddi ve aşırı sorumluluk almaya hazır görünüşünüz sizi zorlayabilir. Aynı zamanda evinizle ve ailenizle de ilgilenecek taşıyabileceğinizden fazla yük alacaksınız. Eski sorunlar yeniden karşınıza çıktığında bu kez tam bir çözüm üretmelisiniz. Eski sevgiliye bir şans vermek için de uygun bir evredesiniz.

OĞLAK: Evinizi yenilemek, taşınmak veya dekorasyon yenilikleri yapmak için doğru zamanlama ancak yapılanlardan daha sonra hoşnut kalmama riskiniz var. Kritik noktaları hafta içinde saptayacak yine de bir önlem alamayacaksınız.  Hevesinizin kaçmasına izin vermeyin. Yakın çevrenizle ilişkili sorunlar yeniden karşınıza çıkabilir. Kardeşlerle tartışmalar yaşanabilir.  Köklü bir çözüm bulacaksınız.

KOVA: Tanınma yolunda ilerliyorsanız şanslı bir haftadasınız. Sunumlar, medya çalışmaları ve yenilikler yükseltecek. Yeni bir çevreye gidip daha enerjik hissedeceksiniz. Ancak bu hafta mali konularda tatsızlıklar yaşanabilir. Eski müşteriler veya geçmişten bu yana kazandıran gelirler elinizden alınabilir. İyi bir çözüm üreteceksiniz. Sorunlar gelişmenize yardım edecek.

BALIK: Yeni gelirler kazanacağınız bir hafta başlıyor. Beklediğiniz kadar avantajlı olmasa da yanısıra sorunlar ortaya çıksa da bu yenilik heyecan verecek. Özgüveninizi yükseltecek. Ancak görünüşünüzden veya kişiliğinizden kaynaklı sorunlar geçmişten bu yana çözüm bekleyen problemler de bu haftanın konusu. Hızlı kararlar alıp yenileneceksiniz. (SU KARAKUŞ )

 
Kemalpaşa’da deve güreşi festivali nefesleri kesti
 
9 adımda haftanın astroloji öngörüleri
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Hangi burç nasıl intikam alır?
Karşınızdaki insan canınızı yaktığında ne kadar ileri gidebilirsiniz?
Merkür retrosunda neler yapmalı?
Son yıllarda herkeste bir 'Merkür' korkusu oluştu. Merkür retrosu dendi ...
8 adımda haftanın astroloji gündemi (13-19 Mart Haftası)
Dolunay geçtiğimiz Pazar günü oluştu. Yani 5 gün daha etkili. Tamamlamak ...
 
Haftanın Burç Yorumları (13-19 Mart)
14 Mart gece yarısından itibaren dilin kemiği olmayacak ve düşünce hızına ...
Burcuna göre tatlı
İşte burcunuza göre en sevdiğiniz tatlılar...
Reiki Plüton’a benzer
Reiki’ye uyumlandığınız andan itibaren yaşamınızda köklü ama yumuşak değişimler ...
 
Astroloji nedir?
Astroloji nedir sorusuna kısaca; Astroloji, gezegen ve yıldızların insanların ...
8 adımda haftanın astroloji yorumu
6-12 Mart haftasında gökyüzü etkileri nasıl, merak ediyor musunuz?
Şimdi geçecek iyileşeceksin! Regresyon Terapi
Çok az yazdığım bir konudur Geçmiş Yaşam Terapisi. Toplasanız bir elin ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
N'oluyor o balkonda?
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Kazanan yok, kaybedenler Gazze’deki Müslümanlar
Tayfun MARO
Tayfun MARO
İki yüzlü ahlak her yerde…
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Koltuklar devredilirken!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva