HABERLER>ASTROLOJİ
11 Nisan 2017 Salı - 11:21

10-16 Nisan haftasında sizleri neler bekliyor?

Bu sabah dolunay gerçekleşti. Hani geçtiğimiz hafta boyunca birçoğumuzda uykusuzluk yaratan dolunay! Terazi burcunun 21 derecesinden hem Uranüs’ü ( yenilikler, şok haberler ve yıkıcı olaylar) hem Jüpiter’i ( şans, bolluk ve genişleme)tetikleyecek. Peki bu hafta sizleri neler bekliyor?

10-16 Nisan haftasında sizleri neler bekliyor?

KOÇ: Merkür gerilemesi mali alanda hata yapmanıza, yanlış kararlara ve yatırımlara neden olabilir. Söz vermekten kaçının ve alışverişlerinizi mimimuma indirin. Dolunay evlilik ve ortaklık ilişkinizde bir sona yaklaşacağınızı anlatıyor. Yalnızsanız evlilik kararı alabilirsiniz. Görünüşünüz ve dünyaya bakışınız değişiyor. Ani sürprizler yaşayacak sevineceksiniz. Venüs gerilemesi sorunlarla baş etme gücünüzü zayıflatıyor ve nezaketten uzaklaşmanıza neden oluyor. Ve 15 Nisan da bu uzaklaşma zirve yapacak. Yasal sorunlar, seyahat etme zorunluluğu ve uzaklardan gelen stres yaratan haberler sorunlara bakış açınızı büyütecek. Gelecek haftadan itibaren olaylar durulacak ve her şey yavaş yavaş çözüme ulaşacak. Dikkat etmeniz gereken en önemli şey mali durumunuz. Kontrolsüz harcamalardan kaçının zira önemli miktarda ödeme yapmanız gerekecek.

BOĞA: Merkür hafta başından itibaren burcunuzda geri gidiyor. 20 Nisan’a kadar burcunuzda sürecek gerileme boyunca, algılarınız yavaşlayacak, sıklıkla iletişim ve mantık hataları yapacaksınız. Her şeyi 2 kez gözden geçirmeyi alışkanlık edinin bu evrede. Dolunay iş yaşamınızda bir tamamlanma sağlayacak. İşleri teslim etmek, davaları sonuçlandırmak, hastaları iyileştirmek gibi olumlu sonuçlar gurur verecek ancak sağlık programınızı da ihmal etmeyin. Hafta sonunda ani fikirlere açılacak ve aydınlanma yaşayacaksınız. Seyahatler köklü düşünce ve yaşam planı değişikliği de sağlayacak. Yöneticiniz Venüs hafta sonunda arkadaşlarınızın sevgisiz ve anlayışsız tutumuyla yüzleşmenize yardım ettiğinde son kararınızı vereceksiniz. Ancak hemen tepki vermeyecek sonucu zamana bırakacaksınız.

İKİZLER: Yöneticiniz Merkür sorun alanınızda gerilemeye başladı. Yanlış düşünceler size yeni sorunlar yaratabilir. Aşırı dingin ve sakin kalabilmek koruyucu olacaktır. Meditasyon veya bildiğiniz şifa teknikleriyle çalışmayı ihmal etmeyin. Dolunay yalnızsanız aşk yaşamınıza nazik ve sevecen birinin katılmasını sağlayacak. Bir ilişkiniz varsa bitirmeyi aklınızdan geçirecek ve sevginizi sorgulayacaksınız. Yüzleşmeler ve partnerinizin kariyerinizi nasıl etkilediği gerçeği yeni bilgilere ulaştıracak. Hafta sonunda arkadaşlarınızdan biri hoş bir sürpriz yapabilir. Egonuz yükselecek. Sağlık sorunlarınız ve yakınlarınızın sağlık sorunları gizliden gizliye bedeninizi yoruyor. Dikkatli olun ve kendinizi dinleyin. Hafta sonunda kariyerinizle ilgili sevimsizliklere kulak kabartacaksınız. Bir karar vermeyin sadece neleri sevmediğinize dikkat ettiğiniz kadar neleri sevdiğinizi de gözlemleyin. Kendinizle tanışacaksınız.

 YENGEÇ: Arkadaşlarınızla aranızda yanlış anlamaların çoğalacağı bir dönem başladı. Merkür gerileyecek. İdeallerinizden vazgeçme eğiliminde olacaksınız. Bu geçici bir dönem tepkilerinizi abartmayın. Dolunay bu kez sert etkileyebilir. Eviniz ve ailenizle ilgili bir sonlanma kariyerinizde değişikliğe ve yakınlarınızla ilişkinizi kökten değiştiren önemli kararlara neden olacak. Zorluklardan güçlenerek çıkacak ve sonra kararlarınızın arkasında duracaksınız. İş seyahatler, tanınma programları ve hedef odaklı işler stresinizi yükseltecek. Hafta sonunda zirve yapacak olan iç sıkıntılarınızın nedeni yine aileniz. Ancak sakin kalmayı başarırsanız olayları izler veya gözlemci kalırsanız abartılı tepki göstermeniz gerekmeyecek.

 ASLAN: Yöneticilerinizin hatalarına ortak olmaktan kaçının, hafta başında başlayan Merkür gerilemesi otoriteler, babanız veya aile büyükleriyle aranızda sorun çıkmasına neden olabilir. Yanlış anlamadığınızdan emin olmadan tepki vermeyin. Dolunay yakın çevrenizden taşınmanız, çevrenizi tamamen değiştirmeniz veya medya çalışmalarınızı noktalamanız anlamını taşıyor. Tanınma programınız, sunum biçiminiz veya varsa sözleşmeleriniz sona erebilir. İstem dışı değişiklikler yaşayacak ancak sonuçtan memnun olacaksınız. Hafta sonunda sürpriz bir konuk ziyaretinize gelebilir. İş ve sağlık yaşamınızda Venüs gerilemesi etkisini 15 Nisan da zirve şekilde hissettirecek. Yaptığınız işten, sağlığınızı olumsuz etkileyen iş ilişkilerinden ne kadar yorulduğunuzu fark edeceksiniz. Dinlenmeye önem vermeniz gereken bir dönemdesiniz.

BAŞAK: Yöneticiniz Merkür seyahat, medya ve tanınma alanında geri gidiyor. Hakkınızda yanlış düşünenler dikkatinizi çekecek ve seyahatlerinizde unutkanlık problem yaratacak. Yavaş ve sakin düşünmek avantaj kazandırır. Dolunay bir gelirinizi noktalamak üzere bir fırsat sunacak. Ancak alternatifleriniz de hazır olmalı. Ve tabii kaybetme ihtimaline karşı dikkatli olmalısınız. Hafta sonunda aniden karşınıza çıkan borç, şok eden ödemeler can sıkıcı olacak. Alacaklarınız varsa sürpriz bir şekilde elinize geçebilir. Evinizle ve ailenizle ilgili sorunların yükseleceği bir haftadasınız. Ayrılıklar, boşanma kararları için uygun değil. Venüs 15 Nisan da durağanlaşıyor. Kendinize ve aile bireylerine 2 hafta daha zaman tanımalısınız. Bu süreçte iyi bir gözlemci de olmalısınız.  Hafta boyunca yolculuklar, medya ve iletişim konularında dikkatli davranın. Uzaklardan gelecek haberlerin alt metnini kumanız zor olacak. Gerçekler daha sonraları gün yüzüne çıkacak.

TERAZİ: Kredi geri ödemeleri, sigortalar, vergiler ve borçlar hafta başından itibaren unutulabilir dikkatli olun. Ameliyat olmanız gerekiyorsa yanlış teşhis ve diğer yanlışlıklar üzücü olabilir. Uyarılarınızı yapmayı unutmayın. Dolunay burcunuzda oluşacak. Terazi burcunun 22 derecesinde herhangi bir gezegeniniz varsa direkt etkileneceksiniz. Görünüşünüz, hayata bakışınız veya insanların sizi algılama biçimiyle ilgili önemli bir değişiklik yaşayacaksınız. Şanssızlıklara hazırlıklı olun. Sakin ve özgüvenli adımlar kazandıracak. Hafta sonu yaklaşırken yakınlarınız, partneriniz veya danışanlarınızla ilgili şok bir haber ilişkilerinizi de sarsacak. Yakın çevrenizdeki insanların katı tutumu veya iş seyahatlerinizdeki engeller hafta boyunca sürüyor. Ve yöneticiniz Venüs 15 Nisan da durağanlaşacak. Enerjiniz tükenmiş, sevgisiz kalmış ve yapayalnız hissedeceksiniz. Bu geçici duyguları abartmayın. Güçlenerek çıkacağınız bir haftadasınız.

AKREP: Eşiniz, yakınlarınız ve danışmanlarınızla ilişkiniz tehdit altında. Hafta başında gerilemeye başlayan Merkür iletişim hatalarına ve kırgınlıklara neden olacak. Bir süre sabırlı ve gözlemci kalmalısınız. Dolunay iç dünyanızda yüzleşmeler getirebilir. Yakınlarınızdan birinin sağlık sorunları talihsiz nedenlerle ameliyata kadar giden bir dizi hatayı da getirebilir. Asıl sürpriz hafta sonu yaklaşırken ortaya çıkacak. Dikkatli düşünmek ve yavaş adımlar doğru kararlar almanıza yardım edebilir. Hafta boyunca yakınlarınızla ilişkinizde bazı gerçekleri saklamayı tercih edecek, onların sorgulamalarına ve araştırmalarına karşı kayıtsız kalacaksınız. Uzaklardaki dostlar veya tanıdıklarla aranızdaki bağın gevşediğini ya da yok olduğunu fark ederek ilişkilerinizi kalbinizde yeni bir yere taşıyacaksınız. Bu hafta sonu seyahat için uygun değil. Keyifsiz hissedecek ve yollarda olmak yerine yalnızlığı, güvenli alanları tercih edeceksiniz. Hafta sonuna doğru iş yaşamınızda büyük bir şokla karşılaşacaksınız.

 YAY: İş yaşamınızda dikkatli olmanız gereken bir dönem başladı. Merkür gerilemesi evrak hatalarına ve iş arkadaşlarınızla aranızda problemlere neden olacak. Dağınık zihninizi toplamalı ve sabırla her şeyi 2 kez kontrol etmelisiniz. Dolunay dostlarınızın başına gelen talihsizlikleri ve onlarla yollarınızın ayrılmasının vereceği hüznü anlatıyor. Belki de şanssız anlarınızda yanınızda kimseyi bulamamak olacak hüznün kaynağı. Aile içi ilişkilerde hafta boyunca aynı yalnızlığı duyumsayacaksınız. Bir miktar özgüven kaybedecek ve hayatta daha dik durmayı öğreneceksiniz. Hafta sonunda aileden birinin sevgisizlik itirafı her şeyi değiştirecek. Ve yine hafta biterken aşk yaşamınızda müthiş bir sürpriz gerçekleşecek. Ani ayrılıklar yaşanacak. Tabii yalnızsanız ani ve derin bir aşk şaşırtabilir. İş yaşamınızda hırslar ve kontrolsüz öfke bilmediğiniz bir gerçeğe yenilmenize neden olabilir. Tartışmalardan uzak durun.

 OĞLAK: Aşk yaşamınız Merkür gerilemesinin etkisi altına girmeye başladı. Çocuklarınızla ilişkilerinizde yanlış düşünceler tartışmalar yaratabilir. Projelerinizde asla yapmam diyeceğiniz hataları yapabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız. Dolunay, kariyerinizle ilgili bir sonlanma yaratacak. Yöneticilerinizden birinin ani şekilde ayrılması ya da sizin ayrılmanız söz konusu. Ailenizde büyük bir şok yaratacak olan kararlar sonrası hafta sonu yaklaşırken aile için de yeni bir sürprizle şaşkınlığınız artacak. Bu hafta iyi/kötü bir çok sürpriz oluşurken ruhen yorgun hissedeceksiniz. 15 Nisan da yakın çevrenizle ilişkilerinizde perde açılacak ve gerçekler ortaya çıkacak. Sevgisizliği hücrelerinizde hissedeceksiniz. Bu bir çeşit kabullenme zamanı. Hafta boyunca aşk yaşamınızda, çocuklarınızla ilgili öfkenizin nedenini anlamaya çalışacak ve asıl gerçeği göremeyeceksiniz. Bu haftayı sabırla geçirmeye çalışın.

 KOVA: Ev almak, satmak, tadilat, taşınmak, yuva kurmak, yuvanız için elektronik eşya veya eleman almak gibi düşünceleriniz varsa 20’sine dek sadece araştırın. Karar vermek hata yaptırabilir. Mali alanda gerileyen Venüs hafta boyunca Satürn’le sert açı yapıyor yani arkadaşlarla aranızdaki para sorunları can sıkıcı bir hal alıyor veya öneriler hata yaptırıyor olacak. Dostlukları gözden geçirecek kendinizi yeniden konumlandıracaksınız. Dolunay yurt dışı ticaret ve seyahatleriniz için bir nokta koymanıza sebep olacak. Şanssızlıklar ve son dakika iptalleri geleceği görmenizi sağlayacak.  Cuma günü yöneticiniz Uranüs büyük bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Yakın çevrenizde büyük bir değişim gözlemleyeceksiniz. 15 Nisan da mali konularda karar almayın. Venüs durağanlaşması düşünmek ve araştırmak için uygun karar almak için değil.

BALIK: Medya, sunum, yakın çevreyle ilişkiler ve kardeşlerle iletişim alanlarında Merkür gerilemesi yanlışları davet edecek. Çok yavaş ve dikkatli düşünün, eyleme geçmeden önce araştırmacı olun. Dolunay ve haftanın açıları bir miktar zorlayacak. Borçlar, ödemeler tamamlanırken burcunuzda süren Venüs gerilemesinin etkisiyle kariyeriniz için yaşadığınız zorluklar, yöneticilerinizin baskısı tekrar gözler önüne serilecek ve kimin için çabaladığınızı yeniden sorgulayacaksınız. Cuma günü mali konularda büyük sürprizler yaşanabilir. Seyahatlerde dikkatli olun kazaya açıksınız. Hafta sonunda kendinize bakış açınız değişecek. Beğenmediğiniz yönlerinizle yeniden yüzleşeceksiniz. (SU KARAKUŞ / UZMAN ASTROLOG)

 
Diyarbakır'da patlama: 1 ölü, çok sayıda yaralı
 
Başbakan İzmir’de esnafla buluştu: Erdoğan söylemesi gerekeni söylüyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dolunay, retro Merkür ve 5 adımda haftamız
Pazartesi gecesinden itibaren Merkür Boğa burcunda gerileyecek. Mali konular, ...
4-10 Nisan haftası tarot yorumu
Aşk, iş, para, genel yaşam, sağlık da bu hafta hangi burcu neler bekliyor? ...
3-9 Nisan haftası burç yorumları
Venüs gerilemeye devam ediyor. Ve Balık burcuna hafta başından itibaren ...
 
Nisan ayı astroloji yorumları
Nisan ayında Merkür, Venüs, Jüpiter, Satürn, Plüton retroları yaşamımızın ...
İçe dönük nisan bebekleri
Nisan 2017’de doğacak bebekler beklenenin aksine hareketli, cıvıl cıvıl ...
9 adımda 27 Mart- 2 Nisan haftası astrolojisi
Bu hafta yoğun bir hafta olacak… Neptün-Mars-Plüton arasındaki uyumlu ...
 
İlişkide karma temizliği ve mutlu son
İlişkinizde yaşadığınız her ayrılık sizde ve partnerinizde bir karma yaratır. ...
Reiki uygulama tekniği
Düzenli reiki uygulaması fizik sağlığın yanısıra iç huzuru, çevreye uyum, ...
Bugün kendinize bir iyilik yapın ve Reiki’yle tanışın
Kendimizle ilgili her şeyi merak ederiz; bu aşk olacak mı? Beklediğim ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Türk kimliğine husumet beslemek
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
İmamoğlu’nun el uzattığı Somalı köylüler
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Erken seçim hangisine yarar?
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Mahfi Eğilmez’den Yeni Ekonomi ve Çevre
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Endüstriyel futbol öğütüp yutuyor!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Bugün hepimiz çocuk olalım!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Görgüsüz açlık ve ikiyüzlü siyaset!
Fatih YAPAR
Fatih YAPAR
Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklemek!
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Çok başarılı bir STK örneği: EÇEV
Cumhur BULUT
Cumhur BULUT
Bizim Yahudiler neden susuyor?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva