HABERLER>ASTROLOJİ
7 Nisan 2017 Cuma - 15:59

4-10 Nisan haftası tarot yorumu

Aşk, iş, para, genel yaşam, sağlık da bu hafta hangi burcu neler bekliyor? İşte haftanın burca göre tarot yorumu… Tarot eğitimcisi Su Karakuş sizler için yorumladı…

4-10 Nisan haftası tarot yorumu

KOÇ: KADER ÇARKI-AŞIKLAR-GÜNEŞ
Bu hafta boyunca kadersel güzel sürprizler kapınızı çalacak. Kuşku duymaz ve değerlendirebilirseniz harika bir gelecek sizi bekliyor. Ve kalbinizin sesini dinlemeyi, duygularınızla bağ kurmayı unutmamalısınız. Bir yol ayrımına gelecek, seçim yapmak zorunda kalacaksınız. Seçiminizde mantığın tüm kurallarını bir yana bırakmalı, seveceğiniz alana doğru yola koyulmalısınız. İşte bu tutum sorunların çözümünü getirecek. Geçtiğimiz aylardan ve haftalardan gelen problemler bu hafta bitmeden çözüm bulacak.

BOĞA: ARABA(T)- ÖLÜM- ASILAN ADAM(T)
Zor bir hafta sizi bekliyor ancak tarot kartları yolunuzu aydınlatmak için bir öneride bulunuyor. Akışa bırakın. Hafta başında trafikte dikkatli olmalısınız. Yenilik yapmaktan, yolculuktan kaçının. Veya tüm aksiliklere hazırlanın. Bir bitiş yaşayacaksınız ve yeni kapılar ancak ondan sonra açılacak. Bir süre beklemek, dinlenmek en iyisi. Mümkün değilse ve aceleniz varsa bunalımlı bir evre sizi bekliyor. Acele etmeyin en iyi seçimi gelecek haftalarda yapacaksınız. Bu hafta dinlenin.

İKİZLER: ADALET- ÖLÜM- BÜYÜCÜ(T)
Hayatınızın her alanında hakkınızı aramak istediğiniz bir haftadasınız. Hak ettiklerinize odaklısınız. Ve çok kararlısınız. Hakkınızı alamazsanız, saygı göremezseniz noktayı koyacaksınız. Bu iyi bir karar olabilir tabii takıntı haline getirmezseniz. Olaylar bittiğinde kaybetmiş hissedecek, uzun süre özgüveninizi sarsılmış hissedeceksiniz. Öte yandan doğru bir karar verdiğinizi gelecek haftalarda anlayacaksınız.

YENGEÇ: AZİZ- DENGE-ARABA
Mükemmel bir haftadasınız. Moraliniz yüksek, uykularınız huzurlu ve sağlığınız iyi. Hafta başında dürüstlük yemini edecek, hafta ortasında başkalarıyla uyumlu olmanın tadını çıkaracak, romantik ilişkilerinizde anlayış ve şefkat yaşayacaksınız. Hafta biterken yenilik yapmak isteyecek ve belki de bir seyahate çıkacaksınız. Her ne yaparsanız yapın  sizi parlak bir geleceğe taşıyacak. Yenilik size aydınlık getirecek. Yeni bir araba, yeni insanlar yepyeni fikirler ve ülkeler ufkunuzu açacak.

ASLAN: AZİZ- AZİZE-DÜNYA
Harika bir hafta başlıyor. Ciddi ve dürüst niyetlerinize içtenlikle karşılık bulacaksınız. Evlenmek, resmi bir iş sahibi olmak, yasal konularda başarı kazanmak gibi arzularınız bu hafta yüz güldürecek sonuçlara gebe. Bebek sahibi olmak ya da tedavi  olmakla ilgili gelişmelerse mutluluk kaynaklarınız. Hafta ortasında merak ettiğiniz soruların cevabını hafta biterken almış olacaksınız. Kavuşmak, tekrar bir arada olmak anahtar kelimeleriniz. Çocuklarınızdan birine kavuşacak veya partnerinize sarılacak ya da eski dostlarınızla yeniden karşılaşacaksınız.

BAŞAK: İMPARATOR- DÜNYA-İMPARATORİÇE
Kariyerinizin ön planda olduğu ve mutlaka destek aldığınız bir haftadasınız. Babanız ve otoriteleriniz her kararınızda saygıyla yanınızda olacak. Hafta ortasında kalbinizde gizli bir cennet oluşacak mutluluğa doyacaksınız. Kavuşmalarla özlem giderecek, kişisel gelişiminizde bir basamak yükseleceksiniz. Hafta biterken mali alanda verimli bir hafta geçirmenin keyfine varacak, ailenizde huzuru yaşayacaksınız. Yenilik yapmak, seyahat etmek, tatil planlamak için sn derece uygun bir hafta.

TERAZİ: AZİZ- YILDIZ- ŞEYTAN
Dürüstlükle imtihan haftasındasınız. Ne ekerseniz onu biçeceksiniz. Eğer sözleriniz gerçekse ve sözünüzde durursanız başkaları da size karşı dürüst davranacak verilen sözler tutulacak. Hafta ortasında çok büyük bir dileğiniz gerçekleşecek. Yan yollara sapmadan dileğiniz için azimle, insani ve iyilik dolu bir kalple çalışmalısınız. İyi kalpli olanların aydınlığa çıkacağı bu hafta başınıza gelen her şey kendi sorumluluğunuzda. Mutluluk da, düşmanlık da.

AKREP: GÜNEŞ-KADER ÇARKI-ÖLÜM
Hafta başında birden fazla soruna çözüm bulmak içinizi rahatlatacak ve yeniden keyifli hissedeceksiniz. Hafta ortasında ne kadar şanslı olduğunuzu fark edecek, kıl payı kurtulduğunuz bir olay yaşayacaksınız. Belki de sadece iyi bir teklifi değerlendireceksiniz. Hafta biterken yaşamınızdaki kimi şeyleri bitirme kararı alıp rahatlayacaksınız. İçinizdeki vahşiyi eğitmek bırakma ve bitirme kararınızla birlikte mümkün olacak. Katı yönlerinizi törpüleyeceksiniz.

YAY: KADER ÇARKI-GÜNEŞ- DÜNYA
Güzel ve olumlu bir haftadasınız. Şans sizden yana. Geleceğe yatırım niteliğinde olaylar yaşayacaksınız. Kaderin güzel sürprizleri yaşamınızda sağlıklı ve müjdeli günler vaad ediyor. Hafta ortasında başınızı ağrıtan bir problemin çözülmesiyle içiniz açılacak, sevindirici haberleri peş peşe alacaksınız. Hafta bitmeden kavuşmanın mutluluğunu yaşayacaksınız. Her gününüzün ayrı güzel geçmesi için kartların lumlu ve koruyucu alanında kalmalısınız.

OĞLAK: AZİZ-ASILAN ADAM-İMPARATORİÇE
İyi bir danışman yol gösterici olacak. Hafta başında alacağınız tiyoların sonuçlarını sabırla beklemelisiniz. Acele ederseniz ertelenen bir süreci başlatmış olursunuz. Bunalımların nedeni vazgeçmeme eğiliminiz. Vazgeçebildiğiniz her şey hayatınızı daha akışkan hale getirecek ve ilerleyeceksiniz. Hafta biterken bunalımları yenmiş ve bereketli günlere adım atmış olacaksınız. Şansınızın değişmeye başladığını kısa sürede anlayacaksınız.

KOVA: ÖLÜM-GÜNEŞ-AŞIKLAR
Biten sorunların yerine güneşli günleri ve mutluluğu koyabileceğiniz bir haftadasınız. Kartlar parlak bir geleceğin başında olduğunuzu müjdeliyor tabii kalbinizle hareket etmeyi başarırsanız. Mantıklı kararlar bu hafta kazandırmayacak. İçinizden gelen bir ses, avantajlı olmasa bile severeke atacağınız bir adım veya gördüğünüz bir ışık size uzanan bir el hepsi sıcak ve sorunsuz bir gelecek için. Özgüven kazandığınızda parlak geleceğin ilk adımını atmış olacaksınız. İşte ve aşkta şanslı bir evredesiniz.

BALIK: DENGE-DÜNYA-ŞEYTAN
Huzurlu ve iyi ilişkilerin öne çıktığı bir haftadasınız. İçinizdeki dengeyi bulacak, başkalarıyla iyi niyetli, iyilikle dolu ilişkiler kuracak veya geliştireceksiniz. Sevmenin ve sevilmenin tadına varırken eski konforlu konumunuza kavuşmak ayrı bir sevinç yaratacak. Ancak hafta biterken tutkuyla bağlanacağınız biriyle tanışabilir veya özgüvenli çıkışlarınızı abartarak sorun yaşayabilirsiniz. İki olasılık da sinirleriniz gerilecek, heyecan duyacaksınız. Küçük fedakarlıklar hayat kurtarıcı olabilir. (SU KARAKUŞ / TAROT EĞİTİMCİSİ)

 
Akşener'in avukatı FETÖ'den tutuklandı
 
Ayvalık lor tatlısı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
3-9 Nisan haftası burç yorumları
Venüs gerilemeye devam ediyor. Ve Balık burcuna hafta başından itibaren ...
Nisan ayı astroloji yorumları
Nisan ayında Merkür, Venüs, Jüpiter, Satürn, Plüton retroları yaşamımızın ...
İçe dönük nisan bebekleri
Nisan 2017’de doğacak bebekler beklenenin aksine hareketli, cıvıl cıvıl ...
 
9 adımda 27 Mart- 2 Nisan haftası astrolojisi
Bu hafta yoğun bir hafta olacak… Neptün-Mars-Plüton arasındaki uyumlu ...
İlişkide karma temizliği ve mutlu son
İlişkinizde yaşadığınız her ayrılık sizde ve partnerinizde bir karma yaratır. ...
Reiki uygulama tekniği
Düzenli reiki uygulaması fizik sağlığın yanısıra iç huzuru, çevreye uyum, ...
 
Bugün kendinize bir iyilik yapın ve Reiki’yle tanışın
Kendimizle ilgili her şeyi merak ederiz; bu aşk olacak mı? Beklediğim ...
Reiki ile hayatınız değişebilir
Reiki, tüm canlıların içinde ve çevresinde sınırsız miktarda bulunan temel ...
Senin vampirin kim?
Duygusal vampir tanımını duymayan kalmadı. Her gün sana derdini anlatmak ...
 
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz?
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Bir Batı hikayesi
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Saltanat ve yağma kurumu olarak belediyeler...
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Onlar hayatın düşmanıdırlar sevgilim…
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Analar ne yiğitler doğurmuş!
Çağdaş ÖZGÜN
Çağdaş ÖZGÜN
Fotoğraf: İnsanlığımızı yitirirken soytarıya mı dönüşüyoruz?
Kemal ARI
Kemal ARI
Atatürk'ü anlamak...
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe gün sayıyor!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
Aklıma 'Doğan Kardeş' geliverince… 
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Sandık tartışması...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva