HABERLER>KÜLTÜR - SANAT
21 Ağustos 2017 Pazartesi - 16:20

'Alice', İzmir'i ve fuarı çok sevdi

İzmir Enternasyonal Fuarı'nda (İEF), Alice Harikalar Diyarı'nda adlı gösteriyi sergilemek için Ukrayna'dan gelen ve gösteride 'Alice' karakterine hayat veren 18 yaşındaki Kateryna Piyeshakova, fuarın çok güzel geçtiğini ve oldukça memnun kaldığını söyledi.

 Alice , İzmir i ve fuarı çok sevdi

Folkart'ın Ana Sponsoru olduğu 86'ncı İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), Pazar günü de renkli görüntülere sahne oldu. Atatürk Açıkhava Tiyatrosu'nda ise Alice Harikalar Diyarı gösterisi fuara renk katmaya devam etti. Gösteride 'Alice' karakterini canlandıran Kateryna Piyeshakova ve 'Cennete Ulaşmak' adlı gösterisiyle oldukça beğeni toplayan Kostiantyn Krutko gösteri öncesi DHA'ya konuştu. Fuarı çok beğendiğini belirten Katya, şöyle dedi:

"Fuar çok kalabalık dünyada başka şehirlere de gittik ama bu kadar kalabalık görmedim. Çok memnunum, İzmir'i de ayrıca çok sevdim. Provalarımız sabah saat 10.00'da başlıyor, normalde 16.00'a kadar sürüyor. Ama burada sabah 2 saat çalışabildik sıcaktan dolayı ve akşam 2 saat çalıştık. Seyirciye güzel bir gösteri sunabilmek için bütün enerjimizi verdik. Bizim gösterimizi bir kelimeyle anlatırsam 'masal' gibi, bütün ekip çok çalışarak bu gösteriyi yapıyoruz. 3 yaşımdan beri jimnastikle uğraşıyorum. 18 yaşıma kadar büyük deneyimlerin oldu dünya çapında jimnastör oldum. Bu işi çok sevdim, dans içinde bir adım attım. Bundan sonrada meslek olarak dansçı ve jimnastör olarak devam edeceğim. Türk halkını bu gösteriyi izlemeye devam ediyorum. Bence herkes bu masalın içine girerek hissetmeli."

'BELLİ BİR ÇALIŞMA SAATİM YOK, SÜREKLİ ANTRENMAN YAPIYORUM'
Alice Harikalar Diyarı'nda 'Cennete Ulaşmak' adlı gösteri sergileyen ve izleyenleri kendisine hayran bırakan Konstantin Krutko, "Belli bir saatim yok, sabah kalkar kalkmaz şınav çekerek başlayıp gün boyu antrenman yapıyorum. İyi performans sergilemek için bütün enerjimi veriyorum. İzmir çok güzel festivali çok beğendim. İnsanlar  çok emek vermiş bu yeşillik alanı yapmak için şuan her şey çok güzel gidiyor" diye konuştu.

LİSA SİMONE: FUAR YENİLİKÇİYDİ, GÜZELDİ VE ALIŞILMADIKTI
Folkart sponsorluğunda İzmir'e gelen dünyaca ünlü caz sanatçısı Lisa Simone ise fuarın ikinci gününde Mogambo Caz Geceleri'nde verdiği konserle İzmirlilere unutulmaz bir gece yaşattı. İzmir'i çok beğendiğini aktaran Simone, "İzmir'in çok güzel bir kent, kalıp başka yerleri de görmek istiyorum. Kimliğimi, şarkılarımı hatta deneyimlerimi sunmak kendimi çok iyi hissettiriyor. Yemekleri harika buldum hatta biraz daha kalırsam şişman olacağımı hissediyorum. Bu kentteki insanların enerjisi çok iyi. Geldiğim için mutluyum. Daha çok Türkiye'ye gelmeyi düşünüyorum.Fuar, yenilikçiydi, güzeldi ve alışılmadıktı" ifadelerini kullandı.

FUARDA PAZARTESİ GÜNÜ
Bugün, İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde saat 20.00'de Aşkım Kapışmak ve Nilgün Belgün ile İlişkiler Komedisi, Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu'nda saat 20.45'de Alice Harikalar Diyarında, Mogambo Caz Geceleri'nde ise saat 23.00'de Tuna Kiremitçi İzmirlilerle bir araya gelecek. (DHA)

 
Bodrum'da korkutan yangın! Kontrol altına alınmaya çalışılıyor
 
İzmir'de asayiş raporu: 1 haftada 185 kişi yakalandı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de şölen zamanı: İEF'te Folkart farkı
Folkart’ın Ana Sponsoru olduğu 86.İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), Pazar ...
Fuar'da herkes oraya koştu, #İzmireYakışır dedi
Folkart’ın Ana Sponsoru olduğu 86. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) geçtiğimiz ...
Çiçekçilerin annesi heykeline Fuar'da yoğun ilgi
Bayındır'ı 'çiçekçiliğin başkenti' yapan, çiçeklerin ve çiçekçilerin annesi ...
 
Geleceğin orkestra şefleri Karşıyaka’da yetişiyor
Türkiye’de kadrolu sanatçılarla oda orkestrası kuran ilk yerel yönetim ...
İzmir Fuarı'nda sergilenecek: Provalar bile heyecanlandırdı!
Işık, müzik ve dansların yanı sıra akrobatik sirk gösterileri ile sahnelenen ...
Usta şair Can Yücel 91 yaşında!
Şair Can Yücel doğumunun 91. yılında dostları ve sevenleri tarafından ...
 
Foça'da Atıf Yılmaz filmleri zamanı
Foça Belediyesi ve Foça Kent Konseyi Turizm Meclisi’nce düzenlenen ‘‘Atıf ...
Aylin Akdoğan yazdı... İzmir'in sanat haftası
Aylin Akdoğan yazdı... İzmir'in sanat haftası
Konak'ın Yazar Evi 9'uncu konuğunu ağırladı
Konak Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl hizmete açtığı İzmir'in ilk ve tek ...
 
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'İzmirlilik nedir?'
Kemal ANADOL
Kemal ANADOL
Türkçem benim
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
10 Yönetmen Ve Türk Sineması
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
'Atatürk' adını kim yakıştırdı?
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe büyüledi!
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Taşlar yerinden oynuyor
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Üç koltuk, iki makam...
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Eğitim ve yeni müfredat
Hanzade ÜNUZ
Hanzade ÜNUZ
Fırtınam, felaketim, hasretim...
Aylin AKDOĞAN
Aylin AKDOĞAN
İzmir-İN
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva