Oytun NALBANTOĞLU
Göztepe geliyor!
10 Aralık 2023 Pazar

Göztepe’miz haftalardır yenilgisi bulunmayan zorlu Gençlerbirliği deplasmanından altın değerinde galibiyetle dönerek kendisini yalnız bırakmayan taraftarına tarifsiz bir mutluluk yaşattı. 

İlk 15-20 dakikası orta saha mücadelesi şeklinde dengeli başlayan karşılaşmada kendi oyun anlayışını ve temposunu rakibe kabul ettiren taraf Göztepe oldu. Sağlı sollu ataklarla yüklenen ve sürekli golü arayan sarı kırmızılılar % 100 diyebileceğimiz bir tehlike üretemese de genel görüntü açısından dinamikti. Tarkan, Taha, Nielsen ile defansta tedbiri elden bırakmayan, Doğan ve Yalçın ile de sürekli oyun kurma gayretini sahaya yansıtan Göz-Göz, Mamah ve Tijaniç’i doğru bölgelerde topla buluşturmayı başaramadı. Billal’in istekli oyunu faullerle kesilse de hücumu benimsemiş hırslı ve koşan Göztepe hepimizi fazlasıyla memnun etti.

İkinci yarının başlarında skandal olarak nitelendirilecek saçma sapan bir penaltı kararıyla sarsılan Göztepe’mizi olası şoktan kalecimiz Lis kurtardı. Amilton’un vuruşunu erken yatmayarak adeta maçın kahramanı konumuna gelen Lis kalitesini ortaya koymuş oldu. Bu dakikadan itibaren iyice ağırlığını hissettiren futbolcularımız Kayode’nin atılması sonrası oyun kontrolünü tamamen eline geçirdi. Geldiği günden beri sürekli eleştirdiğimiz Nielsen kornerden gelen topu Gençlerbirliği filelerine yollayıp zafere giden yolda ilk adımı atmış oldu. Yine haftalardır "bal yapmayan arı" statüsünü hiç bozmayan Traore 7 dakika içerisinde attığı 2 muhteşem golle inanılmazı başardı. Özellikle Ogün bugün oynamış olduğu verimli futbolla ayakta alkışlanacak bir performansa imza attı. Emeği geçen ve Göztepe armasının hakkını veren tüm kardeşlerimizi kutluyorum. 

Stoilov ile şaha kalkan ve 3'te 3 yaparak tekrar zirve için umutlanan Göztepe’de artık gözler lider Eyüpspor ile oynanacak olan karşılaşmaya çevrildi. Olası bir galibiyetin takımımızı 3 puandan çok daha ileriye taşıyacağının farkındayız. Muhteşem taraftarımız stadımızı yine tam kapasite doldurup son saniyeye kadar desteğini esirgemeyecektir. Ara transfer öncesi kazasız belasız aşılması gereken son 180 dakika bizleri beklemektedir. Tüm İzmir’in şehrin en büyük marka değeri olan Göztepe’mize sahip çıkması ve herkesin üzerine düşen görevi eksiksiz şekilde yerine getirmesini bekliyoruz. GÖZTEPE AŞKIYLA HERKES AYAĞA !!!

Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Enes 11 Aralık 2023 Pazartesi 19:17

Ogün bugün en kötü maçını oynadı. Nasılsın maç izliyorsunuz siz Allahınızın aşkına

Yorumu oyla      4      3  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Sözün haysiyeti
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
Dünya yıldızı Erdoğan’ı neden uyardı?
Ender ALDANMAZ
Ender ALDANMAZ
Bir polisin isyanı!
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Belediyelerin borç krizi siyasi krize dönüşüyor
Dr. Berna BRIDGE
Dr. Berna BRIDGE
Farklı ahlak anlayışları, kültür, kontrol
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Bir zamanlar yaşananlar (1)
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çevre düşmanı hükümlü, savcıya karşı!
Rifat ÖZER
Rifat ÖZER
Dönemi biterken Ekrem Bulgun…
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Prof. Dr. Mustafa KAYMAKÇI
Bu dünyadan Çetin Yetkin Hoca geçti
Ayda ÖZEREN
Ayda ÖZEREN
Keşke bir kedi sevmiş olsaydınız…
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva