Bu sergiyle eğitim adına önemli bir iş yaptıklarını söyleyen Baykal Deniz; serginin Adıyaman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Tarih ve Sanat Tarihi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Yasin Doğan ve mezunları tarafından işbirliğiyle yapıldığını dile getirerek; 'Böyleönemli bir çalışmanın yapılmasından buraya gönderilmesine kadar emeği geçen Adıyaman Üniversitesi'ne çok teşekkür ediyorum' dedi.
'ÇALIŞMAYA EMEK VERMİŞ HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM'
Sergi açılışında konuşan Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı ve Proje Koordinatörü Dr. Bülent Cinel; 'Çok güzel, çok farklı ve ilk defa gördüğüm bir proje. Adıyaman Üniversitesi ile Gazi Ortaokulu'nun ortaklaşa yapmış olduğu bu çalışmada özellikle Çanakkale ruhu gibi önemli bir olguyu işledikleri için önce değerli hocalarımıza, sonra da bu çalışmaya emek vermiş herkese çok teşekkür ediyorum' dedi.
Katılımcılar açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından sergiyi gezerek Çanakkale Savaşları adına yapılan bu özel çalışmaya duydukları beğenileri dile getirdiler.




